Keresés

Részletes keresés

Manny Calavera Creative Commons License 2001.01.11 0 0 11
Ha meg nehéznek gondolod, állíts a nehézségen játék közben. Én is azt csináltam, bevallom. Sőt, még az isteneket is kikapcsoltam, de így legalább meg tudtam csinálni.
:)))
Előzmény: Tamás (10)
Tamás Creative Commons License 2001.01.11 0 0 10
Annyira nem volt sok létesítmény, próbáltam minél kevesebb munkászabálót rendszeresíteni, pont hogy elég legyen. Aztán bontottam le az iparból is, amúgyis tele voltak a raktáraim, így próbáltam egy kis átcsoportosítást végrehajtani...

Most, hogy mondod, hogy ez a legnehezebb szint, lehet, hogy nekimegyek még egyszer, aztán csak végigjátszom. :-)

A polgárok meg valóban, nem igazán kedvelik, amikor ellenség masírozik a város környékén. Bár nálam, a fal mögött abszolút jól megvoltak.

Előzmény: Manny Calavera (8)
tüzes fal Creative Commons License 2001.01.11 0 0 9
Na kipróbálom ugy hogy jól elverem a császárt :)
transport tycon?
Milyen játék?
Manny Calavera Creative Commons License 2001.01.11 0 0 8
Ja, értem. Hát nekem nem volt alacsony a favor-om, csak a pénzem időnként elfogyott. Akkor tényleg kissé haragos volt. :)))
Engem az zavart, hogy amikor jött a légió, akkor az emberek egyik percről a másikra teljesen eltűntek a városból, aztán kezdhettem elölről az egészet, mert munkás híjján felrobbantak, leégtek az épületek.
Azt én is észre vettem, hogy nem nagyon kultiválja őkegyelme, ha önhatalmúlag emeled a fizudat. :)))
Ezek szerint igen sok iskolát, könyvtárat, ilyesmit építettél? Azért nem volt elég a munkásod?
Egyébként szerintem eddig ez volt a legnehezebb szint, amit írtál. Az utána lévők könnyebbnek tűnnek.
Előzmény: Tamás (6)
Tamás Creative Commons License 2001.01.11 0 0 7
Bizony lehet. :-) Az a lényeg, hogy ne nagyon vállalj fel vele nyíltszíni csatát. Építs ki egy brutális védművet (nálam ez egy vagy két tömött sor bástyát jelent ballistával), aztán csalogasd oda a seregeket. Aztán jó lesz. :-)

Multiban? Nem hiszem... és mit kéne csinálni? Egymás mellett építeni a várost? :-))) Mert a csatarész azért nagyon primitív a multihoz...

Előzmény: tüzes fal (5)
Tamás Creative Commons License 2001.01.11 0 0 6
a légió nekem nem jött, amikor a szigeteken kezdtem el a letelepedést

Nekem sem akkor, hanem amikor a császár bepöccent. Az meg nem földrajzfüggő.

az nem a császár légiója volt

De. :-) Kb. öt római légió a Róma felöl jövő úton, miután a császár közölte velem, hogy ő most engem jól le fog váltani. Szerinted ez kinek a légiója? A Hágai Nemzetközi Bíróságé? :-))) Aztán amikor levertem őket, szólt a császár, hogy ezt nem gondolta volna, most tisztel engem, és a favor rating felment vagy huszat. Nem viccelek.

a favort tudod emelni, ha ajándékokat küldözgetsz a császárnak

Ezt én is nagyon jól tudtam. Egyszerűen megfeledkeztem róla. Meg nem tetszett őfenségének a fizetésem sem, de én úgy gondoltam, jár az nekem, ha már egyszer baromi gazdag a város... :-)

ha a kajatermelésnek magas prioritást adsz

Ez rendben van, de hiába adok neki magas prioritást, 8000 körüli lakosságszámnál nem volt elég a munkás. És a kultúra rating-emet nem tudtam a szükséges szintre emelni, munkaerőhiány miatt. Tehát az élelmiszertermelésem a létező maximumon volt, de nem volt elég.

Nagyon klassz, hangulatos játék egyébként, lehet, hogy majd még előveszem, de most inkább Transport Tycoonozom. :-)))

Előzmény: Manny Calavera (4)
tüzes fal Creative Commons License 2001.01.11 0 0 5
Lehet benne szarrá verni a császárt?:)
Kipróbálom :)
Ezt lehet multiban játszani?:)
Calavera?:)
Hol is hallottam ezt, melyik játékban is?:)
Manny Calavera Creative Commons License 2001.01.11 0 0 4
Na, azzal én is megszenvedtem, de végül sikerült túljutnom rajta.
Egyébként a légió nekem nem jött, amikor a szigeteken kezdtem el a letelepedést. Másrészt az nem a császár légiója volt. Harmadrészt a favort tudod emelni, ha ajándékokat küldözgetsz a császárnak.
Én azt vettem észre, hogy elég kicsi területen is elvannak 5000-en, ha felfejleszted a házakat. És nem kell túl sok granary sem, akkor nem mászkálnak össze-vissza a piacosok. Meg ha a kajatermelésnek magas prioritást adsz a labor advisor-nál, akkor házak sem kellenek a közelbe, dolgozni fognak. Így jól ki tudod használni a termőterületet.
Hirtelen ennyi.
Azért kár, hogy kidobtad. Úgy látom, nem sokan játszanak vele errefelé.
Előzmény: Tamás (3)
Tamás Creative Commons License 2001.01.11 0 0 3
Igen, karrier volt, asszem odáig jutottam, hogy... város a mai Franciao. területén, több barbár bagázzsal. Ja és kevés termőterület, az egyik kis félszigeten, illetve a bennszülöttek "falvai" fölött egy hegyen - illetve sok farkas a pályán, amik egy elhamarkodott hídépítés esetén korán végigdúlhatják a még védtelen kolóniádat.

Szóval letelepedés, fejlődés, farkasok legyilkolása, bennszülöttekkel békülés, továbbfejlődés, termőföldek megszerzése. Időközben elhanyagoltam szegény császárt, iszonyat módon megsértődött. Adott egy évet arra, hogy nőjön a favor ratingem 10-zel, ugye effektíve lehetetlen, ezért inkább plusz légiók és védművek létrehozása volt a program, ennek eredményeképpen császár légióit jól sz...rrá is vertem :-), mire a császár közölte, hogy jó csóka vagyok és tisztel engem, és kaptam vagy 20 pontot favorra. :-))) Közben pénz a kereskedelem miatt felfelé.

És jöttek a problémák. Nem volt elég munkásom, ezért folyamatosan munkaerőhiány volt a szórakoztatóiparban, ami már nem tudom melyik ratingemet nem engedte felfelé. Ugyanakkor viszont nem tudtam új lakosokat csalogatni, hiszen nem volt mit enniük. Illetve jöttek (mert öltem a pénzt a fesztiválokba stb. - ennek eredményeképp a pénzem is erősen ment lefelé) csak aztán éhezésből kifolyólag elvándoroltak.

Egy hétig ment ez a tilitoli, aztán meguntam. :-)

Előzmény: Manny Calavera (2)
Manny Calavera Creative Commons License 2001.01.11 0 0 2
Ezt a paradoxont leírnád egy kicsit bővebben? És meddig jutottál el? A karriert csináltad?
Előzmény: Tamás (1)
Tamás Creative Commons License 2001.01.11 0 0 1
Egy idő után baromi unalmas lett, aztán hogy az efölött érzett bánatomon enyhítsen, hirtelen átalakult megcsinálhatatlanná. Legalábbis én belekerültem egy olyan szociológiai paradoxonba, amiből nem volt kiút, aztán kidobtam az egészet a francba. :-)

Egy idő után tényleg nagyon monoton.

ambrosius Creative Commons License 2001.01.10 0 0 0
Akkor én most nullázok, jó?
Előzmény: Manny Calavera (-)
Manny Calavera Creative Commons License 2001.01.09 0 0 topiknyitó
Jöhetnek tippek, tapasztalatok, kritikák, minden, ami a játékkal kapcsolatos.
Persze csak a nullázás után!
Ha volt már ilyen topik, szóljatok! Én nem találtam.
:)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!