Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
Állami , vállalati , közületi , szövetkezeti stb .... :
AD 92 24 Warsawa , AD 15 52 , BA 97 12 Volga M21 , AD 23 97 Volga M21 Combi , BA 99 51 W353 az Autóklub tanuló kocsija , BA 99 65 Skoda 1000MB , AC 98 65 Skoda 1000MB tanuló kocsi , AE 20 73 Polski Fiat 125 tanuló kocsi .
Fehér alapon volt. Azért jegyeztem meg, mert JL a monogramom is :) és nagyon meglepődtem, azt hittem, ezt a variációt nem, vagy csak igen sok idő múlva adják ki. 11-12 évesen még foglalkoztatják az embert ilyen súlyos kérdések :)))
Ez lesz a jó összeállítás, engem meg megcsalt az emlékezet.
Ami miatt tartottam a JL-es változatnál, hogy emlékezetem szerint volt valami hupákolás az utolsónak legyártott táblasorozat kötül, és velemi miatt nekem a JL maradt meg (főként, hogy biztosan volt J a kombinációban, erre meg az YJ is jó lehet).
Szomorú szembenézni így a szellemi leépüléssel. :(