Íme, egy laza topik a történelmet és a játékot kedvelő társaságnak, akik eddig végeláthatatlan dumálási kényszerükkel próbára tették a többiek idegeit a "Szókígyó történelmi személyekkel" topikban. Ennek mostantól, s ezt ünnepélyesen kijelentjük, vége.
"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"
Van néhány pöttyösöm és csíkosom. Pl a Szonja professzor, a Harisnyás Pippi, Álarcosbál - Szabó Magda - és szintén tőle a Születésnap. Mind élvezhető. Ja és Fehér Klára is, csak nem jut eccerűen eszembe a címe :-)
És a Jó szelet, kapitányt meg a Hóvirág másodkormányosa jelenti-t ismered? Azok se semmik, nemcsak az egyébként otthon az általad is ismert kisszobában lévő Hárman a szekrény tetején :-)
Hááát, ezeket viheted, max. a bolognai mozgatja meg a fantáziám. Esetleg egy kis csirkepörkölt nokedlival és fokhagymás uborkasalátával??? :))
Na asszem megeszem a saját marhahúslevesem :)
Honnan neteztek?
Jajj Twin Peaks: ezt már leírtam még a gyárban, de elszállt a francba...
Anno mindig néztem, mert érdekelt és mert imádtam benne a Leot (Eric Da Re). meg kellett állapítanom, hogy még mindig jó pasi :)
A Két lottit és is olvastam meg vmi cigánylányost és az Erdsézházat (ez volt az első könyv amit elolvastam. Itt aztán be is fejeződtek a pöttyös-csíkos köynvek és az apukám könyveit olvastam. (nem javítom kia gépelési hibákat!!!!!!!!!!! ha megöla a viking akkor sem)
Aha! Az ilyen csíkosból én szerintem csak a Két Lottit olvastam. :o( De sok minden kimaradt nekem.
A viszontpuszi is megy. Hát, kis dijoni meg húsvéti lepény. Az én bolognaimból nem maradt, én kicsit kértem. :o) De csinálunk még majd fincsi rakott krumplit is. Majd szerdán, mert nekem sokáig tart elkészíteni.
Jelentem gróf úrék épen egészségesen megérkeztek. Már teli a bendőnk is. :o)
Hát túl sok szaftos botrány nem történik benne. ;o)) Csak az a lüke Louisa vagy melyik beveri a fejét, mert bénán ugrik le egy lépcsőről. Viszont a szerelmes levél a végén, hmm...
Kétségtelen, hogy nyugdíj előtt állsz. Csak az még odébb van:-)) Én még nem olvastam, pedig egy igen közeli hozzátartozómnak ugyanaz a véleménye a könyvről. Valahol meg is kéne lennie, bár...
Most én is töröm a fejem, hogy milyen könyvet vigyek a jövő hétre magammal.