kék van! több , de sajnos eléggé sérülnek a használat során szóval én is gyűjtögetem.(a környék össze tűzoló autóját már megfosztottam,). sajnos a talpak is a azért kellenek mert amikor sérül a bütyök a tetején. a talp is kap rendesen. motorok+ bírják.
Hosszab vagy a rövidebb talp. mindegy csak egyforma legyen! motorral búrával jól el vagyok eresztve, de a talpakat nem lehetett leszerelni,roncsolás nélkül..(össze voltak rohadva)
Köszönöm! A búra még a gyári rajta,repedés és törés mentes. Ami hiba látszik rajta, az is csak por,köszönhetően egy műszálas ronggyal való törölgetésnek. A villogó eredetileg egy tűzoltó ZUK-on volt,így védőrács is volt körülötte. Azzal együtt szereltem le néhány éve egy Mercedes 210 műszaki mentőről.
Megkérdezem a haverom (egyébként az előzőekben neki keresem a dolgokat ) aki konkrétan ezen az autón is dolgozott-most meg az utód SKODÁN .De az is lehet hogy valahol még megvan ez a CSEPEL is ?
Köszönön a segítséget , de nényszög keresztmetszetü dolgot nem tudom honnan vegyek -gondolom az O gyűrüt se veti le magáról .Már halad a restaurálás , ha kész teszek föl képeket . Egyébként nem szobadísz lesz , hanem egy barátom retró autóján .Viszont szükségünk lenne 2 db korabeli szirénára a hozzá tartozó kapcsoló dobozzal . Pont most maradtunk le egy hirdetett párrról .
Végig néztem az előző hsz -okat -ahol is valaki a rendőr kolléga elfekvő dolgait árulta --estleg megvan még ? üzemképessé lehet tenni ?
Illetve nem szorossan a ti témátok , de a villogók miatt olyan helyeken forogtok ahol esetleg akadhat egy -----a régi URH-hoz telefon kagyló tartó ,kis króm drótos tartó talpazat . Azt is nagyon keresek .
A segítséget előre is köszönöm . Akár itt , akár 20/355 5955 itt .
Nem FER, hogy ennyi van... :D A "fényhídat" ma kaptam. A két szélső volt csak rajta. A középsőket én raktam rá a kép erejéig. Sajna nem a legszebbek a búrák, de majd valahogy elhelyezem őket :) Kamazon vagy min volt régen.. utána meg egy garázs tetejére került dísznek. Majd hozám :) Ezen kívül van még egy új sárga és egy csúnya búrás kék is.. Valószínű erre a talpra felkerül az összes kis felújítás után! :)
Üdv mindenkinek , szeretnék kivülállóként kérni egy kis segítséget .A Viltesz 0190 be milyen méretü O gyűrü ,vagy egyéb dolog ami helyetesíti a gyári meghajtót ? Két sárga villogót szeretnék rendbe tenni .
De ha kekeckedni akarnék akkor az se búra..:P A búra kívül van.. az egy fényvető/fényszóró/fényszétszóró (több szó nem jutott eszembe) ami a villanócső fényét szórja :)