“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
az egy dolog, hogy felszines vagy időhiányában, de ehhez kreálsz egy egyedi MM-t. ez már nem annyira fasza. csak azt bírálhatod, amit írtam, nem azt, amit te gondolsz bele.
Az adok-kapok - egy bizonyos khmm... kultúramélységig - mindenki számára engedélyezett, aki abban részt akar venni.
Aki nem (vagy már nem) akar, az viszont tabu.
Kölcsönösség.
Ilyen egyszerű ez...
Azt gondolom elismered, hogy én semmilyen MM által meghúzott határt nem léptem itt át, ellenberger forintocska és csatolt részei.
Persze.
Ezzel együtt viszont ha sikerül MM-sértésig felheccelni a fórumozó "nikkentitást", akkor igen könnyen előfordulhat, hogy nem a fórumozót fogom kirakni, hanem a trollt - bármennyire ügyesen és MM-konform módon trollkodott is.
Mindig jössz ezzel a bornírtságoddal, hogy én minősíthetetlen jelzőket osztok ki, de többszöri felszólításom ellenére sem tudtál még egyet sem prezentálni.