látom mindenki nyaral vagy mi... este megpróbálok betenni egy képet az én (újabb) kékhátúmról. mivel emberi számítás szerint kispolák csak abban volt ,valszeg egyezik a souris-féle paklival :-)
Valszeg igen. Azért valszeg, mert most nem vagyok bizti abban, hogy tényleg az a pakli, amit be is csatoltam / amit keresek. Képet (legalább 1-2 lapról) tudnál felrakni?
Ha nem az, ami leginkább kellene, akkor is jó eséllyel elvinném. (Biztosan meg1ezünk.)
úgy látom,ezek szerint még a régi kék hátúból is többféle volt! ami nekem is megvolt,az mintha az utolsó két képen lenne (az utolsó előttin biztos,minden lap ismerős!) de legelső képen lévő paklit nem ismerem (limó Wartyogó, Tatraplan,billenCsepel..) mondjuk a keménydoboz meg a játékszabály teljesen odatesz... hol szerezted őket?
esetleg ha lesz időd, a teljes kirakott paklikról egy jobb minőségű képet küldenél? (persze csak ha a múzeum vezetése engedélyezi reprodukciók készítését! :-)
Hát megfogtál, mert zöld hátú tényleg nincs (de még zöld-hasú sem :-)), de tényleg nagyon szép a gyűjteményem. Régi (pl. 1963-as) külföldi Piatnik paklik is vannak benne. Ennek a stílusa totál u.olyan, mint a hazaié (biztos koppintották rólunk.:-)) A háta ennek pl. barna. Ez is és néhány magyar pakli is teljesen zsír új, dobozzal, leírással; Talán még nem is játszottak vele sohasem.
A régi kék az gyönyörű állapotban megvan. Megpróbálok képet csatolni...
Ez nem a saját példányom, az sokkal jobb állapotban van, dobozzal. Csak most erről találtam képet.
jó,akkor nem csak én vagyok béna... :-) (pedig még a francia nyelv sem okoz gondot)
"Ja, amúgy lehet kapni valahol őket?" péntek este a miskolci Cora-ban voltunk. nem nagyon esik útba,gyakorlatilag legutóbbi ottjártamkor még nem foglalkoztam modellgyűjtéssel. mint szűz területet, muszáj volt feltérképeznem! :-) na OTT volt Majorette,de nem tudtam megnézni,mivel már a MB sort is végignéztem és az asszony már pampogni kezdett a "hideg" (szó-szó tényleg állat módon ment a légkondi) miatt.. legközelebb ha arra járok,nem marad ki! (amúgy logikus,a Cora is francia...)
A Majorette honlapon én is csak azt találtam, remélem többet is gyártanak :) Ja, amúgy lehet kapni valahol őket? A termékpaletta megismerésére továbba is a legjobb hely az Ebay (meg a Vatera :)
Ebből a rajzosból többféle is lehetett, mert ami nekem van, az hasonlít ugyan, de nincsenek benne F1-esek, meg talán van olyan benne ami ebben nincs meg. És annak úgy emlékszem, hogy inkább kék a háta, mintsem sárga. Ha jól látom, ebből hiányzik a kispolák.. :I
Amennyiben az autóskártya az olyan kártya amin autók vannak, nna akkor arról beszélek. :DDD
Bal felső sarokban országjel, alatta autógyár logo, bal felsőben autó típus, középen az autó, alul pedig a rizsa magyarul az adatokról. A kártya hátulja meg kék mintás.
Amúgy ha virágnyelven mondom, akkor mire gondolsz? Pl. nemrég írták vmi cikkben, hogy Magyarországon az 'erotikus modell', az a 'kurva' eufemizmusa, most akkor érdeklődve hallgatom, hogy mire kell egy mezei autóskártyánál gondolni?
ja,szeretek az embereknek a kedvükben járni,pl: megszabadítani őket az efféle "felesleges lomoktól" :-)
amúgy ha nem titok,elárulhatnád a történetet,mert nekem is nagyon hiányzik ez a bizonyos sárgahátú :-)
melóm során jártam már én is egy-két kecóban,ahol régi játékokkal volt tele a padlás csak azt pont nem kellett felmérni... viszont a múltkor egy régebbi ügyfelem (kerítést terveztem neki :-) megbízott a házával is, pontosabban a tetőtérrel. na elég annyi,hogy egy, a méréssel alig érintett szobábann majdnem 1/2 órát időztem, ugyanis a tulaj egy szem gyerekként a 70-es években összeszedett kollekciója ott figyelt a kissrácának polcán. azt meg ugye nem hagyhattam ki.... (aztán mikor kicsit késett a fizetéssel,erősen gondolkodtam,hogy egy hibátlan állapotú Toe-Joe-t is beszámítok :-)