Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
A szomszédból , a padlásról előkerült fotóalbum termése ez a világoskék Volga , amire kisgyerekként konkrétan én is emlékszem :) Valószinüleg életének első felében vállalati autóként funkciónált , majd selejtezését és átrendszámozását követően vásárokba és vurslikba szállitotta a bazári cuccokat . Ezt bizonyitja a kissé túlméretes tetőcsomagtartó :
Ráakadtam régi munkahelyem gk. állományának kimutatására.Előfordul,hogy volt már amit beírtam.Nem másolgatom le , beszkennelem a listát.Bízom benne,hogy olvasható lesz.
Azért arra kíváncsi lennék, mi volt az utolsó hagyományosan átadott autó a Merkurnál... Meg mondjuk ezeknek a jubiláns autóknak is, nem különben érdekes lenne utána járni...
Itt sajnos nincs rendszám , csak egy megjegyzés : azért ehhez kellett egy kis kakaó akkoriban ( is ) , igen Menő manó lehetett az ember itthon egy Corvette - el ....