Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
1. Kádár-kori rendőrségi felvezető Mercedesekről, konvojokat záró piros-kéklámpás rendőrségi Polskiról, tűzoltósági útbiztosító Volgákról jó minőségű színes képe valakinek?
2. AM 1970-es évfolyam mennyire feldolgozott frsz-szempontból? Nekem megvan a teljes kötet.
3. Hogy lehet a fórumban visszakeresni, bizonyos frsz-ok föl vannak-e dolgozva?
4. Meddig voltak ténylegesen forgalomban a régi rsz-ok? Itt a Totalcarról egy kép, pár éve közölték (lehet, hogy hamisítvány, elég gyanús az a világos homály ott elöl)
megpróbálom , az a baj, hogy van ugyan 3 nagyon jó zsigulis kép, ami ritka, és interneten még nem láttam, csak A3 - as méret ,nem tudom, hogy lehetne ide betenni
A teherautónál támogatom a tippedet. A fülke hátsó részén levő irányjelző is jellemző a Skodára. A jármű súlyaival kapcsolatban van kis problémám. A képen levő táblán 7240 kg sajáttömeg és 7600 kg teherbírást látok. Ez összesen 14840 kg.
A birtokomban levő adattáblázat (amely szintén egy régebbi Autó-motorból származik) szerint a sajáttömeg 5900 kg, a teherbírás pedig 8600 kg. Ez összesen 14500 kg, ami közel azonos az előbbivel. Meglehet, hogy hátul daru volt a kocsin?(
A Csak egy telefon cimü filmben nem egy Corvair cabrio szerepel ?? Egy ilyen : http://www.zimbio.com/Chevrolet+Corvair/articles/17/The+1965+Corvair+Convertible
Itt a rendszám meg van a cikkben ( SC 14 36 ) , de a tipus nincs . Én Skoda teherautóra tippelnék az oldal index és az ajtó alapján , de várom a feketeöves szoci teherautósokat a jó válasszal ! :)