Ésszel használva nem lesz az aluval sem baj. Csak nekem már volt 6-os alu rúd a kezemben és egyszerűen bizalmatlan vagyok vele :) Olcsóbb és könnyebb is beszerezni 6-os köracélt. A nevezzük rudaknak a pozíciója egy síkban van a marokcsavaréval, szóval elméletileg ha minden pontos, akkor tekeredni nagyon nem tud. Próbáld ki aluval, majd az idő megmondja, hogy jó ötlet volt-e. :)
Ezekkel nem értek egyet, hiszen, azok a rudak semmi erőt nem ellensúlyoznak, csak pozicionálnak. Sőt az egész ütköző nem egy vonatot állít meg, hanem az általam neki tolt léceket. Nyilvánvalóan nem nekicsapom. Mindenesetre szerintem az idézett ütköző sokkal stabilabb így is, minta amiket az Aliról horron áron rendelhetek. (Illetve rendeltem korábban, úgy nyeklenek, mint a franc.)
Hol ébred olyan erő, amit a 6mm rúd nem bír megtartani? Komolyan érdekel, nem a vitát akarom szítani. :-) Minden jótanácsot köszönök! Mi az amit figyelmen kívül hagytam?
Nem tudom, kit érint a digimobil, de március 1-től megduplázzák a havi díjat...
DIGIMOBIL PLUSZ 2 990 Ft lesz (jelenleg 1 480 Ft) DIGIMOBIL MAX 2 990 Ft lesz (jelenleg 1 480 Ft) DIGIMOBIL JUNIOR 1 990 Ft lesz (jelenleg 910 Ft) DIGINET AKTIV 50 2 490 Ft lesz (jelenleg 1 250 Ft)
Annak idején ha vidéki fiúként végigsétáltam a Rákóczi úton, aztán elmentem a Blahától a Nyugatiig, mindent meg tudtam venni. Most nagyon lehangoló ezeken a főutakon sétálni, ami nem lett vendéglátóhely, az bezárt. Bemehetek a Westendbe, ahol bemehetek az ugyanolyan egyenboltokba, mint Barcelonában vagy Stockholmban.
Azon is elkeseredtem pár éve, amikor a nagyfiamnak szereltem valamit, és kellett volna egy alkatrész. Kinéztem a neten egy boltot, de ott is betáblázott ablakok fogadtak. Szomorú dolgok ezek még nekem vidékinek is.
Amikor láttam, hogy hol van az új hely én is fogtam a fejem. Gyakorlatilag az M0 felől könnyebb elérni mint a városból. Valószínűleg pont ez volt az egyik szempont mert ha nagy tételben forgalmazol akkor a Szabolcs utca kicsit szűkös....
Kíváncsi leszek megmarad-e a lakossági kereskedelem.....
Félretéve a freud-i méretmániát, és megnézve a videót, igen: a nagyobb-vastagabb most tényleg jobb :-) És igen, csatlakoznék Rolandhoz: szerintem se alu legyen.
Megnéztem a videót. Ha ezt az eszközt nem kumiko elemek, hanem mondjuk emberesebb darabok vágására is használod, amihez rendesen meg kell húzni azt a marokcsavart, akkor én javaslom, hogy a 6-os alut mellőzd. Vagy ne 6-os legyen, vagy ne alu ;-)
A lényegen nem változtat, kell 2 db ilyen kis rudacska. Nem akarok senkit bevonni, postázni, több lenne a postaköltség, mint az anyag. :-) Elmegyek boltba, időm van... Csak találjak valahol. Illetve már találtam, a Mór utcában.
Meg megnéztem mibe kerül és mit tartalmaz. A storeban van 799-huf-ért egy hónap előfizetés, 3690-ért éves, illetve 9899 a korlátlan. Tartalmazza a P2P mérést és a CAD meg Pdf Pro exportot is egyben. Végül is ha egy Leica Disto X4 közel 150 ezres árához nézzük hozzá akkor nem is drága.
Ha ahhoz képest nézzük, hogy abba a 150 ezerbe igazán beleférhetne akkor meg pofátlanság még egy bőrt lenyúzni, és akkor még a DST360-nak a több mint 330 ezres árát még nem is számoltam, amivel valóban jól használhatóvá válik a cucc.