Janik !!! Ez csúnya ötlet tőled , hogy ilyen későn csorgatod a nyálam... na most akkor nekiállok az ajánlott menüt elkészíteni saját részre :))))) Bár ilyen késön nem lenne szabad enni :((((( Na lehet kivételt tenni !!!!!
Kedves Manóka nem kell már a földön aludnom! :)) Lemondtam a szállást pedig tetszett a szoba!
Szerintem ebben a melegben mindenki örülne egy nagyon jó salátaegyvelegnek! Itt vannak a friss zöldségek, gyümölcsök,lehet majonézes, vagy csdak natúr ecetesen, füszeresen, stb.....Olcsó és nagyon finom, kiadós, pláne vajaskenyérrel és könnyen elkészíthető!
Köszi, de egy ágyban hárman????!!! Nem hiszem , hogy párom értékelné a dolgot.
De ha te esetleg a földön alszol akkor beszélhetünk róla.:))))
Gondoltam, hogy minden evő vagy , de én általánosságban kérdeztem, hogy szerintetek mit csináljak. Sajnos mindenkit nem tudok meghívni, mert csak egy szobás lakásban lakunk, és már így is sokan vannak, az is lehet, hogy senkit sem hívunk csak családi körben lesz, még párommal megbeszéljük a dolgot.
Manóka egy ágy szabad lesz, :)) mert sajnos egyedül leszek, nem viszem Geót! :((
De szerintem hamar elmegy a hétvége majd, és kárpótol majd az EDDA koncert!
manóka mi általában lakosztályt szoktunk kérni mindenhol, Kétpón, és Debrecenbe is abban leszünk. így olcsóbb! ez Pl 27 ezer reggelivel egy éj, 56 négyzetméteres.
Szegény lucky :(((((((De első Alexandra! :))
Ha tőlem kérdezed a kaját manóka, én mindenevő vagyok! :)))
Nagyon jó képsorozatot tettél fel te is!
Boxmops! Kellemes üdülést a képeket látva és írva, írigylem Amcsit. Fogadjunk, hogy Klári is ott van egésznap! :))
"kocika" drága megsértődtél, hogy képet kértem tőled? azért nem írsz? nem kell küldeni, legfeljebb az e-mailemre :))
MIlyen jó dolgod van Janik, hogy ezen a fórumon te vagy az egyedüli férfi és így minden nő csak érted rajong. :))))
Janik: komolyan elnöki lakosztályt foglaltál le???? Az nem semmi. Minket nem hívsz meg esetleg oda, szerintem mennénk. :)))
Sajna mi nem megyünk nyaralni, mert páromnak sok munkája van és így nem tud kivenni szabit, viszont szeptemberben ha minden összejön akkor haza megyünk hozzájuk. (romániába). Szegény anyukája még nem látta a kicsit és már több mint egy éves lesz addigra Alexa. Alig van már egy kis időm míg betölti az egy évet és szeretnék neki csinálni egy kis bulit pár baráttal.
Szerintetek milyen kaját csináljak ami könnyű és egyszerű nem kell vele tökölni????
Ma nagyon nyügős napja van szegények, vagy a foga jön vagy a front, hogy ilyen hülye időjárás van egyfolytában. Nagyon kis bújos és elég sokat sír.
Ja Lucky annyira szemtelen és rossz mostanában, hogy kiraktuk a szobából. Eddig még velünk is aludhatott, bár az utobbi két hónapban próbáltam leszoktatni róla , de éjszaka mindig fellógott, de most már betelt a pohár és végleg kizártam a szobából. KÉpzeljétek kanos és egyik este Alexa hát mögé ált rárakta a lábáit és úgy tett mint aki dugja hátulról, tudjátok ahogy a kutyák csinálják és rendesen mozgott hozzá, azt hittem agyon verem ,hogy ilyet csinált Alexával. Na erre föl kipateroltam. Meg sajnos a sétáknál is nagyon szemtelen , nem fogad szót és minden kutya után rohan.
NÁlunk a póráz nem válik be, mert ha az van rajta még rosszabbul viselkedik.
Kedves Boxmops :))) Épp most szemléltem meg a kutyaállományt az Amcsinál :)))) Örömmel jelentem minden maximálisan rendben van :)))))))) Nagyon édesek :))))
Ma nincs olyan hú de jó idő, és így maradtam netezni,a család a parton van valahol.Nagyon jó a szálló, kutyát lehet hozni, 2.500.- / nap 10 kg-ig.A part közel, és szép. A strand homokos, és 400.- a belépő a gyerek 200.- van hullámcsúzda minden, és megfizethető áron. Mi 2 szobába vagyunk , ami összenyitható, és így kényelmes is.Wifi van, de valami leárnyékolja a szobába , és így lent ülök a bárba laptopozni.Tv van, de csak a szobai adók:(, de amúgy tiszta, és normális.Itt vagyunk: Napfény Hotel- Balatonlelle, van honlapjuk.
Amcsi!
Este beszéltünk, és köszi még egyszer.Kyra sokat alszik ami érthető, meg szerintem, hogy menjen a nap minnél előbb , azért remélem kicsit depisek.Nagyon hiányoznak, szívem szerint hoztam volna Kyrát, a többit is szeretem, de nekem Kyra a szívem...
Kiskutya!
Jól el vagy havazva, remélem sok ilyen napod lesz!!!Ha van munkád, van minden!!!!Igaz?????Neked ez nem is munka valljuk be!;)
Kocika!
Merre vagy?Képek?Minden rendben?
Panita!
Vigyázz a szomszédodra, mindig van valami baja, nem is ő lenne ha simán menne körülötte minden!!!!!!!!
Klári!
Menj át Amcsihoz, segíts neki :))))))))))
Képek majd lesznek, bár eddig még nem csináltam 1 képet sem...
csak megfűztek a csajok, hogy menjek és mivel légkondi nekik nincs, így kénytelen voltam kivenni egy szállást! Meghogy nemondjátok, hogy 3 nővel alszom!
Geót nem viszem, mert többet leszünk kinn, meg különben is agárdra EDDA koncertre megyünk át! Hát ez a Július és augusztus egy kicsit zajos (sűrü) lesz nekem! Ez lesz olyan hétvége, hogy Geót nem viszem magammal! :(( dehát 170 Km sok lesz neki mégha majdnem 3 órás út is!
Hogy bírsz a kutyikkal!?????Remélem Kari kutyái jól viselkednek! nincs letargia?
Nálunk szardiniás doboz van!
Teltház!!!!!! nuku több kutyi!!!
A reggeli állatkodásuk nagyon komoly! Mindegyik rohan mint a félörült,futnak 20 kört azt pihi... jöhet a kaja címszóval mind ugat!
Charles az öreg uszi annyira fitt lett itt nálunk hogy már 2 lábra áll és a melső lábaival nekem támaszkodik! Pedig menni alig bír!! Hihetetlen számomra hogy ennyire kedves, pedig 1-2 napig felém sem nézett.Akkor azt hittem nem fogunk összebarizni! És láss csodát Charles meg nyílott!
Nincs is ennél szebb dolog! Most már csak egy vígasztal a sok munka mellett, hogy 92 nap és Tunéziában csücsülök a tengerparton!!! Majd gondolok ám Rátok sokat! HIHI
Ez a könyv Polgár Judit életéről szól. De Kepes András nem egyszerű életrajzot írt: Judit történetén keresztül keresi a válaszokat az őt – és bizonyára mindannyiunkat – erősen foglalkoztató kérdésekre. Neveljünk-e zsenit gyerekünkből? És ha igen, hogyan? Érdemes-e iskolába járni? Ki döntse el, mi legyen a gyerekből? Tehetségesebbek-e a férfiak a nőknél? Okosabbak-e a nők a férfiaknál? Lehet-e egy nő olyan sikeres, mint egy férfi? Elérhet-e egy anya világraszóló eredményt? Ha igen, mit szólnak ehhez a férfiak? Érdemes-e nőként férfiaggyal gondolkodni? Mi a fontosabb, a siker vagy a család?
Neeeem! Nem mind az enyém! Nekünk csak kettő van! A Toto és a Kyra!
A másik 3 Kyra, Bogi, Lizzyke a Kariéké! Csak egy pár napig nálam lesznek.
Hihetetlen jó fejek!
Miután a Kariék elmentek, 1 órán keresztül csak keresték a gazdikat. Az összes ajtót ki kellett nyítnom, hogy mindenhova benézhessenek, hogy hova bújt el a gazdi.
Aztán rájöttek, hogy nincsenek itt!
Erre a Lizzyke sírni kezdett, a Bogi kirohant az udvarra, a Kyra meg beverte a durcit, s lefeküdt aludni.
Azóta semmi baj, a Bogi és a Lizzy élvezi, hogy kint rohangálhat a kertben a Kyra meg sétálgat, mint egy királynő!
Kiváncsi leszek, mi lesz éjszaka?:-)))
De szerintem az egész napos rohangálás után nagy alvás lesz!
Ma is baromira elfáradtam! Egész nap kutyáztam! Mindenki hisztizett... ugattak a Drágáim!!!!
charles sokat evett nagyon örülök neki mert 15 éves és egy napig sztrájkolt nem evett és alig ivott!
De most már nagyon kedves , jön utánnam , hízeleg!!!
Nagyon nagyon aranyos! Ma meg jött Bonykám! Ő volt a a legelső kuncsaftom!!! Rá vigyáztam legelőször! Nagyon szeretem Őt , kis mini yorki 1kg.50dkg köbö