Oké, két képet castolok. Az egyiken a gurulós babci, a másikon meg az látszik, hogy miből lett a cserebogár. Úgy értem, hogy én a jól bevált manóim zm-ját kicsinyítettem le, hogy beleférjen az A/4-es kihívásba. Épp egy Katicamanó volt itthon, amikor elkészült a kicsike. De mindent ugyanúgy varrtam meg, ujjacskákkal, stb, csak a fejét hagytam, hagy gyúrja az, aki szeretné, és úgy, ahogyan szeretné.
Megkaptam a gurulós babácskámat. Annyira jólesett a lelkemnek, hihetetlenül tüneményes lett!! Köszönöm mindenkinek, aki beletett magát! Szerintetek kezdhetjük mutizni?
..hát nagy a kísértés a "megfertőződésre" csak sajnos még időm nincs ilyen csoda dolgokat alkotni.. két kicsi gyerek, egy rendetlen férj + 2 munkahely :-(( talán ha majd nyugisabb lesz az életem. Én régebben kutyás párnákat varrogattam :-)) De imádok itt nézelődni, sok szép dolog van..
Hm. Én meg még mindig nem látok mindent. De tegnap láttam Szerika nyuszkóit, és nagyon-nagyon tetszenek. Most meg látom Pági babáját. Nagyon szép lett. Szerintem kedvesebb, mint az eredeti zöldhajú : ) 4Hópihe, Én is elég rég próbálok olyan igazán kedves mackót varrni, de még nem sikerült. Most csak oldalról látom a kis macidat, de nem gondolom, hogy patkányképű lenne. Kicsit hosszú az orra, és nagy a füle, egyébként meg rendben van. Esetleg próbáld meg kicsit nagyobban, lehet, hogy könnyebb lenne : ))) Kissvanda, Bizony, csak óvatosan a kijelentésekkel. Lehet, hogy még nem vagy ügyes, de majd leszel, csak gyere gyakran : ) Katafolt, Én azért kicsit dühös vagyok a fiadra a raszta feje miatt : ) Katafolt fiának ugyanis olyan gyönyörű sötétszőke göndör haja van, hogy 3 fejre is elegendő lenne. Kár is fiúnak az ilyen haj. Erre mit csinál vele a mázlista, berasztázza : ) Én meg itt irigykedem az öt szál hajammal : )
Na, most végre látom azt a képet, ahol az eredeti mellett van a saját baba. Nagyon jól csináltad és hogy saját szabásmintával az még szuperebb!:)) (Nekünk is van ilyen babánk, sárga hajjal, csíkos harisnyával:D)
Vanda, engem is érdekelne, bár Mici csodáival nem veszem fel a versenyt, de egy pár (2-3) gombolyag jól jönne, főleg rózsaszín, piros vagy lila árnyalatok...:-))))
Pihe, Szerintem nem patkányfejű a mackód, hanem kenguru. És annak kedves. Ne add fel, képes vagy te maci fejet csinálni!
Marizsu, Az eredeti zöld hajú baba gyári, Simba márkájú. A miénknek a fejét az eredeti alapján "körberajzoltam" és kerestem hozzá méretben megfelelő test, kar, láb szabásmintát, amit most épp egy ezeréves Burdában találtam egy waldorf babánál, de Blanka nem akart waldorfos babafejet.
jaj megint én :-)) van sok -sok különböző színű, kötő horgoló fonalam ( vadi újak gurigában) Esetleg ha valakit érdekel oda tudnám adni ( egy kézzel készített állatkáért vagy babáért cserébe :-)) a lányom nagyon örülne neki. Én nem vagyok ilyen ügyes, ti viszont biztos jó hasznát vennétek..
Új vagyok még itt.. nézegetem a képeket, gyönyörűek!!!! Ti nagyon ügyesek vagytok!! Egyszer próbáltam egy mackót varrni én is a fiamnak, de szabásminta nélkül, kicsit ügyetlenre sikeredett :-( de azért imádta a gyermekem...