Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt. Úgy néz ki, az elmúlt években elég lett volna a P2500, de "hátha egyszer még szükségem lesz rá" alapon mégiscsak Vector 5(+) lesz belőle. Majd továbbra is megfontoltan közlekedem nyáron... :)
Nem teljesen világos, mire gondolsz. Arra akartam utalni, hogy téli-nyári váltáskor nem szereltettem le-fel ezt a gumit, ezzel is kevesebbet használódott. Most az egyszer persze leszedte a gumis, és csak a gumi eladó. Meg van jelölve, hogy melyik gumi hol futott (bal-jobb ill. elöl-hátul)
Amúgy a téli felnim 5x15 ET29, a nyári 6x15 ET37, bár nem tudom, miért kérdezted, hiszen ezek nem eladók.
Kléber Krisalp HP H 20750/db Vredestein Snowtrac2 H 23950/db Bridgestone LM25 H 26950/db Dunlop 3D H 24950/db Goodyear UG Performance H 26950/db Continental TS790 H 24900/db Continental TS810 H 28900/db Pirelli W210 Sottozero H 26950/db
Van négy levetett Goodyear NCT5 gumim, 175/60R15V méretben. A gumis szerint még több, mint 50%-os mind a kettő, viszont 2002. év végi mind a négy. Amúgy hibátlan, javítva soha nem volt, nem eresztett, egyenletesen kopott, télen se szereltem le a felniről (külön felnin van a téli gumi). 29000 km-t futott a nyilvántartásom szerint. Méretváltás miatt eladó, jelképes 4000Ft/garnitúra áron.
Email-en elérhető vagyok, átvenni leginkább Budapesten lehet.
Nekem van 4 eladó Firestone winterhawk téligumim. Tavaly vettem őket tehát havat se látott :) csak 5000 km-t mentem velük, utána tetettem fel a nyárikat. A mérete 185/65R15. Szerintem a Megane (1-es vagy 2-es?) kombira lehet pont nem jó a mérete. Scenic 1-es ráncfelvarrt-on használtama gumikat, jó a fékútja, esőben is gond nélkül mentem az autópályán vele...
Igazából szerintem ez egy kiterjesztett használatú gumi. Azaz nem merevedik, keményedik 7 fok alatt annyira a gumi mint az igazi nyáriak.
Latyakban el lehet vele szépen menni, de hóban nem mennék vele. Viszont nem rohantam soha hogy hamar-hamar rakjuk fel a télit. Az előző telet simán el lehetett volna vele járni.
A vectorok havas viszonyok között erősebbek szerintem.