Szerikééknél voltunk vasárnap :) jól van, bár nem érzi annyira jól magát, szép gömbölyű a pocija és a jókedve töretlen :))) és már szerintem az összes fellelhető rózsaszín ruhácskát megvette a kislányának öt évre előre :)))) (bocs Szerike, de nekem ez annyira tetszik, hogy valószínű én is ezt fogom tenni :))) )
Nem megy valaki holnap a BMC-be? Mivel bármelyik pillanatban megjöhet a mensim, és indul a 2.antagonista stimum jó lenne tudni hogy lesznek nyitva a 4 napos hétvégén!!! Telefonon nem tudtam ma őket elérni.
Aki tud valamit kérem írjon!!!!!!
Endzsi, én is kérhetném a címemre a bmc-s emailt...mi az???
rita, valóban long volt és hál istennek nem kaptam túl nagy hormonadagokat...és ma betöltöttem a 8-dik hetemet, úgyhogy holnaptól már 9 hetes leszek :))))
szerintem hívd fel őket és kérdezd meg, muszáj e az időpont, vagy elég ha mész vérvételre és utána kivárod a sorod... úgyis délre lesz kész az eredmény...még sétálhatsz is a spermiogram meg amúgy is ráér a 20-dik napi nagy vérvétel előtt valamikor...mi vittünk egyet+plusz ott csináltak mégegyet...kérdezz rá, hogy egyútala férjedet is lecsapolnák e , mert vidékről jöttök és nem az első lombik... én ezt tenném :))
Egyszerűen csak "becsattogok" a 2.napon (Z adott egy hormonvizsgálatos papírt nekem és egy spermavizsgálatosat az uramnak),bemutatom a papírokat és szólok,hogy W-hez tegyenek át???
Endzsi, szerintem a 2-dik vagy 3-dikon... akkorra kérj konzira is időpontot. bemész, mondod hogy harmadik napi vérvétel és hogy pl. W-hez mennél utána :)))
Nekem long volt és az első...ez a leghosszabb a három közül és függ a korodtól, hogy miken vagy már túl és hogy milyeneka hormon értékeid...valóban nagyobb az esélye a túlstimunak, de ezért van hormon követés, amit a lelkiismeretes dokik meg is csinálnak és komolyan is vesznek... A költségek azért lesznek nagyobbak, mert több szurit kapsz, mivel hosszabb ideig kell szúrni, lényegében 4 hét, de nekem pl. 5 hét volt, mert a doki jobbnak látta nem felturbózni a hormonjaimat, nehogy eldurranjanak idő előtta tüszők... de mindenkinek no para, bízni kella dokiban... :)))))
Megelőztél! Én is épp most gondoltam megkereslek iwiw-en, itt már sokan csatlakoztak, így már vizuálisan szerintem jobban rögzül mindenkinek, kihez is tartozik a hozzászólás.
Igen azt én is hallottam, hogy nagyobb a túlstimu lehetősége, de azt is, hogy ezeknél a pácienseknél ilyenkor nagyobb a teherbeesés lehetősége is, a barátnőm is így járt akkor, amikor én 6 hónapos terhes voltam, akkor kezdték először itt Mo-on a több napra beültetett babócákat is, ő akkor az 5. alkalommal ment a BMC-be és akkor sikerült is neki.
De akkor a longnál jóval magasabbak a gyógyszer költségek is ugye???
Nekem volt 3 long. Nem tudtak túlstimulálni, mindig lett vagy 10 petesejt. 17. és 20. nap közt kezdik két hét decap. volt, utána maradt még a decap. kb. 2 hétig mellé meg merional v. menopur, aztán leszívás előtt choragon. Kb. 1 hónapig tart így.
Nekem is antagonista volt az első.A következőt viszont long-nak jósolta doki,mert csak 3 petikém lett. Mindenesetre jelenkezz,ha már tudsz valami bővebbet!Ja,és leírhatnád a long menetét.Szeretném tudni,hogy mire készüljek!