..természetesen még a veteránok között is van különbség..ha jobb egérgombbal ráklikkelsz a nickre..és ott a tulajdonságokat nyitod meg, lesz ott egy szám, a regisztrációra utaló szám..ez nálad jóval a nyolcszázezer felett van például..igaz te nem is vagy veterán.. :-))))
ebből a fradiból hiányzik kettő játékos, az egyik a kapus lesz (gondolom Zsiborás nem?): Dózsa, Szántó, Rab, Pogány, Ebedli, Rubold, Kvaszta, Murai, Pölöskei
köszönöm a segítségeket!
még mindig keresem a lentebb említett bvsc, bayern münchen és újpest hiányzóit is emelett! köszönöm mindenkinek! :)
sajnos a "két kapusos megoldás" még az én aprócska gyűjteményemben is előfordult már :D pl. egy újabb kiadású molnár-féle werder bremenben, meg egy 82-es zürichben is :) de a kedvencem a 95-ös molnár-féle pmsc ahol id. dárdai játékosként szerepel a csapatban :D
BVSC: Elbert, Urbányi, Frank, Kovács, Bükszegi, Vincze, B. Szabó, Nagy - 3 hiányzó
Bayern München: Kahn, Sforza, Matthaus, Kreutzer, Shutter, Herzog, Papin, Klinsmann, Kostadinov, Stoll? (ő Mehmet Scholl akar valójában lenni?) - 1 hiányzó
nem tudom milyen gyártmányú csapatok, most képet nem tudok felrakni, török-féle gombban kaptam őket, fekete-fehér képek, felül csapatnév, alul játékosnév! a képek scannelve is érdekelnek! köszi a segítséget mindenkinek! :)