Megnéztem, jól néz ki, de van egy kis bibi. Rémlik nekem valami, hogy az ügyvédnek ezt esetlegesen ellen kell jegyeznie. Vagy nem? (Nem sok infóm van erről.)
Azért csak kiváncsi lennék arra a fejlesztő mérnökre aki felvette a lóvét az utólagos/előleges klima beépitési dokumentáció elkészitéséért. Ugyebár pollenszürő kimaradt,lehet hogy a lyuk is a kondenviz elvezetés helyéről.
Habár a kisfönököm azt mondta hogy a szervizben úgy inditották útjára az új vassal hogy a klima fűteni is tud. Ergo megvan hova tünik el a kondenz viz :-)))
Az offos Megánon van egy gumicső szerű a kormánymű felett aminek a gumimembránja/szelepje eldugulhat a kosztol és bent marad a kondenzviz. ON
Simán illatanyaggal befújtam. A mennyiséggel óvatosan, ki kell tapasztalni, mert ha elrúgod a pöttyöst és hosszú út előtt állsz, akkor akár tág pupillákkal is megérkezhetsz :))))
mzdude:
Átkozom a pillanatot, amikor nem fotóztam le egy öreg kereklámpás ladát, aminek az ablakában olyan mennyiségű wunderbaum illatosító volt, hogy az gyakorlatilag 50%kal csökkentette a kilátást :)))))
Amúgy az illatosítási problémák megoldódni látszódnak. A probléma az volt, hogy a wunderbaum fenyő ciki, az ambi pur nem ér semmit a 8 fokos klímás levegő miatt. Hasonlóan a borotvahabos eljáráshoz itt is illatanyaggal lett ellátva a pollenszűrő (a wunderbaum gyárt valami folyékony spricnis illatosítót))
Ezt akkor hogy kell érteni? A pollenszűrőhöz lehet venni illatosítót, vagy csak befújtad valamivel? (én ilyenről eddig nem is hallottam)
Ha már éppen a legyen ön is milliomos megy a tévében, feltennék egy kérdést:
"Legyen ön is nagyon okos!" :D
Normális jelenség-e az, hogy az utólagosan beépített pollenszűrő aljánál áll a víz enyhe mennyiségben?
- A válasz: igen, normális
- B válasz: nem, nem normális
- C válasz: nem, nem normális a kérdés feltevője
- D válasz: a fentiek egyike :)
(Amúgy az illatosítási problémák megoldódni látszódnak. A probléma az volt, hogy a wunderbaum fenyő ciki, az ambi pur nem ér semmit a 8 fokos klímás levegő miatt. Hasonlóan a borotvahabos eljáráshoz itt is illatanyaggal lett ellátva a pollenszűrő (a wunderbaum gyárt valami folyékony spricnis illatosítót))
(Másik érdekesség, hogy amíg működött a fűtéskapcsolók mögötti világítás, gyakori volt a fényszóró kiégése. Amióta teljesen megszűnt létezni a fény odabent, nem cseréltem még izzót... Lehet, hogy itt van elásva a kutya? Állatbarátok kedvéért: itt van a megoldás?)
Nem tudom, hol laksz, de inkább javaslom a Letenye-Zagreb-Karlovac-Split útvonalat. Lehet, hogy hosszabb, és Split-ig, ha végig használod az autópályát, az 155 kuna. Viszont Boszniában - a rokonaim tavaly arra jöttek haza, és azt mondták, többet nem - állítólag nagyon rosszak az utak.
A múlt héten nagy meglepetésemre csak a hátsó ablak párásodott be, így a 2 hónap alatt először volt alkalmam kipróbálni a fűtőszálakat hátul :--))) Működtek! :-)
Belső keringetésen ez gyakorlatilag kötelező, a nem túl vicces, hogy külső levegőnél esős időben nekem párásodik egészen addig, amíg be nem nyomom a klímát és a szélvédőre nem nyomom. (Hozzá kell tenni, hogy 4 éneklő kollégával a klíma sem bírt el, úgyhogy Győrtől Budapestig gyakorlatilag vakon jöttem az esőben...)
(Elvileg ez tervezési "sajátosság", a Megane I-nél is hallottam ilyen problémáról.)