Keresés

Részletes keresés

Zsobacsi Creative Commons License 2012.10.07 0 0 399

Sziasztok!

TV-m KDL 40EX525-ös. Egy 2,5"-os winchestert szeretnék rárakni, hogy rögzítsem a műsorokat, néha nem bírunk fenmaradni, hogy befejezzünk egy filmet. Felismerte, megformáztam a winchestert. A műsort viszont nem rögzíti. Hiába nyomom a REC gombot, hibaüzent. Olvastam, hogy digitális adást tud csak felvenni. T-Home-on keresztül jön az adás, én ezt digitálisnak gondolnám. A set-top box hdmi-n van csatlakoztatva a tv-hez, winchester pedig a tv, hdd-s usb-jébe. Segítenétek, hogy mi lehet a gond? A legegyszerűbb megoldást elvetettem, a T-Home-tól kérhetnék winchesteres set-top boxot, de a havi 1000 Ft sok éven keresztül jóval több lenne mint ez a winchester a maga 10.000 Ft-os árával. Bár végül lehet, hogy a laptopnál fog kikötni az eszköz :-(

Köszönöm a segítséget!

bmp78 Creative Commons License 2012.09.19 0 0 398

Sziasztok!

 

Mostanság szeretnék Tv-t vásárolni, nincs nagyon tapasztalatom ebben a témában (eddig csak képcsöves tv-m volt), ezért szeretnék kérdezni.

A családban van 2 led-es viszonylag alap típus, egy LG és egy Samsung 82 cm-es, de egyik képe sem jött be nekem igazán, mindkettő "úszik" a gyors mozgásoknál, a Samsungnak pedig rettentően kontrasztos (bárhogy állogattam) és darabos a képe.

Pár nagyáruházat meglátogattam, számomra a legjobb képminőséget egy Sony Bravia 32ex720 nyújtotta, feltűnően szépek voltak a mozgások, 145-ért adják.

Viszont nem kellenének az internetes, 3d-s "sallangok", DVD--t is ritkán nézek,, a TV-t TV nézésre használnám, a netezére pedig a computert, a 3d egyenlőre nem érdekel.

Ahogy olvasgattam, az új Tv-k élattartama meg sem fogja közelíteni a régebbiekét (pl. a most is használatban lévő hibátlan, legalább 10 éves Philips 32pw9761/01-ét), ezért nem akarok 150e-nél többet beleinvesztálni egy komolyabba, ami esetleg egy kínai kondenzátor miatt 2 év alatt tönkremegy.

Azt szeretném megkérdezni, hogy 82cm-es méretben melyik típust ajánlanátok, ami a legjobb képminőséget adja, esetleg létezik-e jobb a Sony-nál ebben, vagy olcsóbb kategóriában, ami betekintési szög, képminőség, frissítés, stb. terén jobb, mint az átlag, a számomra felesleges opciók nélül.

Köszönettel: Kr

OWO Creative Commons License 2012.08.12 0 0 397

Szia!

Köszönöm, ez (is) jó ötlet volt. Minden tökéletesen sikerült, bár a Windowsos beállítás kicsit eltért a tiédtől. Én magyar Windows 7-et használok. Nos, ezen a képen rajta van a lényeg:

 

 

 

A BIOS-ban nagyjából ilyet keressen, akit érdekel a dolog és ott kell engedélyezni. A BIOS mellett a Windows-os beállítást az (többek között) Eszközkezelőből lehet elérni. Ott kell a kijelölt tulajdonságot engedélyezni.

 

Ezek után a TV úgy bekapcsolja a számítógépet, hogy csak na ;-) !!! Na és persze neked köszönhetően ki is kapcsolja, ha azt kérem.

 

Üdv: OWO

Előzmény: zbacsko (396)
zbacsko Creative Commons License 2012.08.10 0 0 396

Szia!

Hivatalosan ennyi:

 

http://www.sony.hu/support/hu/product/KDL-40EX520/downloads/AZ2EUA_4012

 

Azonban általában a hivatalosan meghirdetettnél több dologba is bele szoktak nyúlni.

 

Más: Ha esetleg érdekel (esteleg mást is) a PC hálókártya és a Bios megfelelő beállítása után a TV-n keresztül a PC fel is ébreszthető. Pont úgy kell beállítani a gépet, mint a WOL  (Wake on LAN)engedélyezés esetében. Ezután a TV-n elég ha a serviio, vagya PS3MS menüpontjára ráokézol. Elsőre azt fogja írni, hogy a szolgáltatás nem elérhető, de a PC-t elindítja!. Ha a PC-n a serverek úgy vannak beállítva, hogy automatikusan induljanak, akkor egy kis idő után már elérhetők a szolgáltatások. A Bios beállítás alaplaponként eltérő, de általában Power Management  résznél Enable PME event Wake Up vagy valami hasonló. Hálókártyát meg így kell belőni:   

 

A sikeres WOL engedélyezett beállítás úgy is ellenőrizhető, hogy jellemzően a LAN port melletti állapotjelző LED a gép kikapcsolt állapotában is világít ilyenkor.

Előzmény: OWO (395)
OWO Creative Commons License 2012.08.10 0 0 395

Köszönöm, minden sikerült, minden úgy van, ahogy írtad :-) . Legalább ennek tudok örülni, hasznos, jól működő kiegészítő. Jut eszembe! A napokban volt egy szoftverfrissítés. Lehet azt vajon tudni, hogy mi változott a frissítés során?

Ja, és erről jut eszembe! Ha a Sony-t megszállná a Szentlélek, egy ilyen frissítéssel le tudná cserélni a böngészőt egy használhatóbbra? Mert ez így tényleg katasztrófa! Szinte nincs olyan WEB oldal, ahol ne lenne valamilyen filmbejátszás. Enélkül meg szinte semmit sem ér a böngésző és az internet lehetőség a TV-n. Egyedül a Youtube-ot tudom jól kihasználni.

 

Üdv: OWO

Előzmény: zbacsko (394)
zbacsko Creative Commons License 2012.08.09 0 0 394

Szia!

Remélem nem azért törölték, mert nem fér össze az újabb verziókkal...

Én már egy ideje nem frissítettem a PS3MS-t (mivel nincs gondom vele), szal az biztos, hogy az 1.52.1 verzióval megy.

Az oldalon írtak valamit, hogy történtek változások az API-ban, szal nem biztos, hogy az újabbak támogatják, de azért tehetsz egy próbát.

 

http://falco1.heliohost.org/shutdown.jar

 

Instrukció csak annyi, hogy másold be a jar-t  a PS3 Media Serverplugins könyvtárba, majd indítsd újra a servert. A következő induláskor már látszódnia kell a general configuration tab plugins résznél (meg persze a TV-n is).

 

 

Előzmény: OWO (393)
OWO Creative Commons License 2012.08.08 0 0 393

"Ja, és letölthető hozzá egy shutdown nevezetű plugin, aminek a segítségevel a TV-n keresztül le tudod állítani a számítógépet(sleep és hiberanation is megy neki) Hasznos , ha a PS3MS-t futtató gép és a TV nem egy szobában van, mint pl. nálam"

 

Szia!

 

Néhány helyen megtaláltam a plugint, de már törölték onnan. Most viszont jó lenne, ha meg lenne. Tudsz ebben segíteni? Ha e-mail-emre összecsomagolva elküldenéd néhány hasznos instrukcióval kísérve, megköszönném.

 

Üdv: OWO

Előzmény: zbacsko (379)
RiukoMiyamoto Creative Commons License 2012.07.16 0 0 392

Köszi de úgy látszik ebben nincs benne......csesszék meg :(

Előzmény: OWO (391)
OWO Creative Commons License 2012.07.16 0 0 391

Szia!

 

Az "EX720" -nál a következő módon kapcsolható ki-be:

 

- Home - Beállitások - Hang - Inditási hang

 

Itt vagy ki, vagy be

 

 

Üdv: OWO

Előzmény: RiukoMiyamoto (390)
RiukoMiyamoto Creative Commons License 2012.07.16 0 0 390

Üdv.,

 

Sony Bravia KDL-32EX600 TV-nél ki lehet-e kapcsolni valahogy a bekepcsolási hangot? Thanx.

zbacsko Creative Commons License 2012.07.11 0 0 389

Szia!

Nem. Mivel a sony TV-hez nem járnak értelmes widgetek, a böngészőt használom ezek helyettesítésére. 15 napos előrejelzés, de az is szigorúan "mobil nézet"-ben. A guide jó ilyen gyors átfutásra, de a port.hu-s TV műsor azért alaposabb.

Nem lehet, mivel egy hálózati meghajtót azért merész lenne titkosítani. :)

A Sony a jogvédett tartalmak érdekében a felvételre használt meghajtót titkosítja. Ha átrakod PC-re, és megpróbálsz belőle tartalmat kihámozni (nekem nem ment), egyből érvénytelenné válik a kötet, és a TV újraformázza. 

Előzmény: OWO (388)
OWO Creative Commons License 2012.07.11 0 0 388

"Én leginkább ilyen widgetek helyettesítőjeként használom, időjárás, tv műsor, index, azt ennyi."

 

Most ezt nem igazán értem. A TV-ben használsz widgetet vagy a számítógépes widgetet helyettesíted a TV-ben valamilyen módszerrel? A TV-ben nem igazán van WEB-es TV műsorra, arra ott van a GUIDE gomb a távirányítón. A TV böngészőjén az időjárás meg katasztrófális. Animált műhold mozgást már szinte meg se tud jeleníteni. Így aztán eltettem a kedvencek közé néhány oldal címet, ahol a pillanatnyi hőmérsékletet lehet megnézni. Ez meg nagyjából már elég. Én még az indexet és az Origót (fórumok) szoktam olvasni. Tisztára olyan ez az egész, mintha a telefonomon csinálnám mindezt (Nokia N95 8GB) ;-) .

 

Egy kérdésem lenne: TV műsort hálózati meghajtókra menteni nem lehetséges? Vagyis csak USB portra lehet menteni?

 

Üdv: OWO

Előzmény: zbacsko (387)
zbacsko Creative Commons License 2012.07.11 0 0 387

Szia!

Na mégegyszer. Utánajártam kicsit jobban a dolognak, és azt hiszem megvan, hogy mi az a probléma, ami miatt olyan szörnyűnek érzed a browser sebességét, és nekem miért nem tűnt fel eddig.

Én leginkább ilyen widgetek helyettesítőjeként használom, időjárás, tv műsor, index, azt ennyi. Ilyenkor leginkább tartalmak(text, kép) lehúzásáról van szó, script nem sok van, ebben pedig nem olyan rossz. Nade. Ha scripteket keményebben futtató oldalakról van szó... Megnéztem először a "peacekeeper"-rel, de az nem futott le (hírhedt kevés a memória hiba), ellenben már itt is látszott, hogy valami nem OK. Ez a benchmark azonban lefutott:

http://browsermark.rightware.com/browsermark/index.action

Bár ne tette volna...

Szal a helyzet siralmas. Még a javascriptek futtatásában látványosan gyengélkedő IE8 -is nagyságrenddel gyorsabb (45000 pont). A sony TV opera pontszáma:5577, az opera PC-n ellenben:434615! Ez azért jelentős különbség, nem csoda, ha megérzed.

 

 

 

Előzmény: OWO (382)
zbacsko Creative Commons License 2012.07.10 0 0 386

Szia!

Több típusú TV (samsung,lg) böngészőjét tesztelgettem már, és egyik sem jobb. Már írtam, hogy szerinten ez legalább annyira hardver korlát jelenleg, mint opera probléma.

Mivel flash-t nem támogat a TV-s opera, igazán megbízható sebesség tesztet nem találtam, de talán ez ad valamiféle össehasonlítási alapot.

http://tenmeg.myby.co.uk/speedtest.htm

 

Nálam  20mb -es net van, a TV-n wifin keresztül ez az oldal olyan 7-8 Mbit/s mér. Szerintem az nem olyan rossz, összehasonlításképp ugyanez az oldal PC-s operán vezetékes kapcsolaton 15Mbit/s értéket ad.  

Előzmény: OWO (382)
Mötyu Creative Commons License 2012.07.10 0 0 385

Szia!
Köszi a gyors választ, jelek szerint túlbonyolítottam a dolgot, mert ez a megoldás végre vejött! 
Nagyon hálás vagyok a segítségért! :)

Előzmény: OWO (384)
OWO Creative Commons License 2012.07.10 0 0 384

Szia!

 

Most kapásból csak az jut eszembe, hogy a film file nevének és a felirat file nevének unyanannak kell lennie. Tehát, ha a filmed film.avi akkor a felirat film.srt -ne kell lennia (vagy amilyen más kiterjesztésű feliratot használsz). Na mégegyszer jobb példával ;-) :

 

The Contact.avi

The Contact.srt

 

Esetleg még nézd meg a TV képernyő beállításainál, hogy kiválasztottad-e a feliratos megjelenítést, de ehhez már nem értek annyira.

 

Üdv: OWO

Előzmény: Mötyu (383)
Mötyu Creative Commons License 2012.07.10 0 0 383

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy van egy Bravia KDL-32BX420 típusú tv-m, és azon próbálkoztam filmet nézni külső merevlemezről, de akárhányszor próbáltam, a feliratot nem tudtam megjeleníteni. 
Olvasgattam itt-ott, hogy megoldást találjak a problémára, például átkonvertáltam srt-ből sub-ra, vagy UTF-8-as kódolásúvá raktam, de egyik sem segített.
Nem tudom hogy számít e, de amikor példul belemegyek a mappába, ott már alapból sem jeleníti meg hogy van felirat, amikor pedig elindítom a filmet, és megnyomom a feliratozó gombot -a négy ponattal jelölt gombot- csak annyit ír ki, hogy a felirat nem elérhető.

Nagyon remélem hogy tudtok segíteni, előre is köszönöm!

OWO Creative Commons License 2012.07.10 0 0 382

"Azért nem írtam semmit, mert soha nem találkoztam ezzel a hibajelenséggel."

 

Semmi baj. Ezzel és ilyen hibával még én sem találkoztam. Képzeld mi történt! A múlt hét végén dolgozom a számítógépen, a TV meg a Youtube-on állt. Egyszercsak elmegy az áram. Áramszünet, rövidzár, túláram vagy a fene tudja mi lehetett, mindenesetre leveri a villanyórát. Na, mindent rendberakok és akarnám a Youtube-ot folytatni, hát nem megy. Azt írta, nem éri el a hálózatot. Gondoltam, megnézem a böngészőt. Az megy. Újra Youtube, nem megy. Hát akkor resetelem a TV-t. Javult a helyzet, most már böngésző sem ment. A francba, hol lehet a garanciajegy ;-) ? Biztos megsérült a TV hálózati része. Azért csináltam 1 próbát a számítógép felé. Hát onnan minden átjött. Akkor hálózattal nincs baj. Na, nézzük, számítógépen van-e internet. Volt, működött minden, ahogy kell.

 

Na jó, nem húzom tovább. Még csináltam jó néhány tesztet, aztán kiegyenesítettem 1 gémkapcsot és reseteltem a Routert. Na, ez után, mikor a TV-ben építettem fel a hálózatot már nem csak az első két lehetőségre írta ki, hogy sikeres, hanem a harmadikra (internetelérés) is! Ez volt a megoldás! Mi a franc lehetett a routerrel, hogy csak ez a durva reset bírta rá a helyes működésre. És érdekes módon innen kezdve már a Youtube-ba is gyönyönyűren be tudok jelentkezni.

 

Egy dologgal nem tudok már csak megbékélni. Hihetetlen lassú a Sony böngészője. 40/20 Mbits a LAN netem sebessége. Mi a francot szúrhattak el ezek a fejlesztők ebben a TV-ben? Akkor már inkább hagyták volna ki a netet. Ez így borzasztó gázos. Még szerencse, hogy akciósan vettem, így nem bánom annyira.

 

Üdv: OWO

Előzmény: zbacsko (381)
zbacsko Creative Commons License 2012.07.08 0 0 381

Szia!

Azért nem írtam semmit, mert soha nem találkoztam ezzel a hibajelenséggel. Mindig be tudok, és be is tudtam lépni a youtube fiókomba gond nélkül.

Egy tippem van, talán nem ASCII (ékezetes) karakter van a felhasználói nevedben, vagy a jelszavadban? Ha sehogy sem jön össze megprobálkozhatsz egy gyári értékek visszaállításával (TV reset).

Előzmény: OWO (380)
OWO Creative Commons License 2012.07.08 0 0 380

Szia!

 

Ez nagyon tetszett :-) ! Nagy nehezen rászántam magam a PS3 Media Serverre és nem bántam meg. Való igaz, a beállításai nem kismiska, de ami képet mellékeltél elég sokat segített. Valószínű a beállításokban hagyhattam hibákat, mert a sereviio az uninstallálás és reboot ellenére valahogy még mindig ott volt a TV képernyőjén. Na de sebaj, többszöri nekiugrással azt is megoldom. Neked pedig örök hála, hogy rábeszéltél a PS3-ra ;-) .

 

A Youtube problémámra nem írtál semmit, ezért most mégegyszer megkérdezem:

 

"A Bravia Youtube-on is van egy kis gondom. Képtelen vagyok itt bejelentkezni, holott a számítógépen való bejelentkezésnél semmi gondom nincs. Mi jele a baj?"

 

Nagy szükségem lenne a mentésekre, mert a tételek újboli megkeresése borzasztó időigenyesek és fárasztóak. Persze, ha nem lehet, akkor nem lehet.

 

Üdv: OWO

Előzmény: zbacsko (378)
zbacsko Creative Commons License 2012.07.07 0 0 379

Ja, és letölthető hozzá egy shutdown nevezetű plugin, aminek a segítségevel a TV-n keresztül le tudod állítani a számítógépet(sleep és hiberanation is megy neki) Hasznos , ha a PS3MS-t futtató gép és a TV nem egy szobában van, mint pl. nálam

Előzmény: zbacsko (378)
zbacsko Creative Commons License 2012.07.07 0 0 378

Szia!

Ez nem Sony Tv probléma, hanem a serviio egyik hiányossága (szerintem 2 ilyen van neki, az egyik a valós idejű felirat renderelés hiánya, a másik a kívánt audio track kiválasztásának hiánya).

Mindkét dolgot tudja viszont a PS3 media server. Kicsit bonyolultabb konfigurálni, és a library rendszere is egyszerűbb, valamint bajos vele online tartalmakat streamelni. De a lényeg, hogy a kettő program  együtt elég jól ki tudja egészíteni egymást. A PS3 media serverben tudsz megadni nyelvi prioritásokat, valamint mindig látható a video könyvtárában egy transcode nevezetű virtuális mappa, ahol a lehetséges összes lejétszási kombináció közül tudsz választani az alapértelmezetten kívül.  Egy kép többet mond száz szónál, szal mutatom a lényegesebb konfigurációs paramétereket.

 

Előzmény: OWO (377)
OWO Creative Commons License 2012.07.07 0 0 377

Sziasztok!

 

Újabb problémával találkoztam a Sony TV-el. Van egy mkv file-om, amit számítógépen keresztül gyönyörűen le tudok játszani a TV-n, de csak angolul. Tudom, hogy 7 féle nyelv van a file-ban, mert a számítógépen a KMPlayerrel lehet látni és kiválasztani. Tudja valaki, hogy a TV lejátszásánál ez a kiválasztás hogyan történik? Egyenlőre úgy oldottam meg a problémát, hogy egy video átkódoló programmal változtatások nélkül (csak a hangnál lett a Magyar kiválasztva) átkódoltam a file-t. Így már jó hanggal HD minőséggel nézhetem ezt a filmet, de azért jó lenne ezt az átkódolást kihagyni.

 

A Bravia Youtube-on is van egy kis gondom. Képtelen vagyok itt bejelentkezni, holott a számítógépen való bejelentkezésnél semmi gondom nincs. Mi jele a baj?

 

Üdv: OWO

starline Creative Commons License 2012.07.06 0 0 376

Hello!

 

Köszönöm a kiegészítést a szemüveggel kapcsolatban. A mai napon voltam az egyik Sony Centerben, ahol a TDG-BR750-es szemüveg, a legújabb, már kapható volt 35000 Ft-os áron. Be volt csomagolva, nem bontottuk ki, de sokkal könnyebbnek látszik, mint a régebbiek. 

 

Szia!

Starline

 

 

Előzmény: raww (370)
raww Creative Commons License 2012.07.06 0 0 375

Hello!

 

A tv minden esetben megkérdez frissítés előtt, nincs olyan hogy nem veszed észre és frissít. A frissítést amúgy a menüben ki is lehet kapcsolni ilyenkor nem is keres újabb verziót.A frissítés közben a tv kikapcsol, csak áramtalanítani nem szabad ilyenkor, azt meg nem tudod véletlenül, szóval elég biztonságos szerintem.

 

Raww

Előzmény: OWO (371)
zbacsko Creative Commons License 2012.07.05 0 0 374

Na, a Sony Virtual Remote programom felkerült a Softpediára, mostantól ez a hivatalos letöltési helye.

 

http://www.softpedia.com/get/Internet/Remote-Utils/Sony-Virtual-Remote-Control.shtml

 

A régi linken, a saját honlapomon is elérhető marad azért.

Akinek van kedve próbálja ki, aki meg már használja, az nyomjon egyet  a Rating értékelésén a Softpedián ;)

 

 

zbacsko Creative Commons License 2012.07.05 0 0 373

Szia!

Böngészőbeállítások->karakterméret. Igaz, hogy a "Nagy" az ideális a legtöbb esetben, de pont ezen az oldalon az interface elemek úgy nem férnek el :)

Nem, hát ez egyszerűen nem ésszerű, végül magukkal tolnak ki, hogy nem lehet előző firmware-t feltenni. Minden software fejlesztő ismeri a fogalmat, hogy "regression", mikor valami eddig már javitott hiba újra előjön, vagy új jelenik meg. Ez egyszerűen nem kivédhető, és láthatólag a Sonynak sem megy. Ilyenkor az ember nyugodtan visszarakja az előző, működő firmwaret , amivel alapvetően eddig elégedett volt (ha nem így lenne , visszavitte volna a TV-t...), és a várja, hogy legközelebb összejön-e a fejlesztőnek. Így viszont ott a frusztráció, hogy egy előzőleg működő feature eltűnt, és csak remélhetjük, hogy a jövőben valamikor visszaköszön. Én például boldogabb tulajdonosa voltam a TV-nek 3 firmware-vel ezelőtt. Ilyet az MS sem mer megtenni, hogy az automatikus update ne legyen visszavonható. Nem lenne rendszergazda, aki frissítést telepítene.

Előzmény: OWO (371)
asx Creative Commons License 2012.07.05 0 0 372
Előzmény: raww (370)
OWO Creative Commons License 2012.07.05 0 0 371

Szia!

 

Köszönöm az ötletet, youtube probléma megoldva. Na de azért maradt még ;-) . Menet közben mindig akad, egyre több. Most például megint a böngészővel van gondom. Az Origo portál fórumát nem találja. Nem tudom szoktad-e használni ezt a fórumot, de úgy lehet eljutni oda, hogy az Origó nyitólapján a teteje felé van 2 vizszintes sor tele hivatkozással. Az alsó sor utolsó hivatkozását ("Még több" a neve), ha megnyitod kinyílik egy ablak tele hivatkozásokkal. Itt szerepel a Fórum. A Sony böngészőjében már a "Még több" sem jelenik meg. Mindenféle trükköt kipróbáltam már, de sehogy sem ment.

 

Amit a frissítésekről írsz teljesen jogos. Nem is értem a Sony-t hogy követhet el ekkora hibát. Mindenhol azt lehet olvasni (legalább is én így kezdtem a történetet), hogy milyen veszélyes a frissítés, hogy nagy körültekintést igényel. Ez végülis igaz, mert például ha éppen frissítek, de figyelmetlenségből kikapcsolom a TV-t, akár tönkre is mehet a készülék, mehetünk a szervízbe. Jó, jó, annyira nem megy tönkre, de nem lehet mondjuk bekapcsol. Ez elég baj, nem :-) ? Na de hát tegyük fel ilyen baj nem lesz, mert én vigyázok. De mi van akkor, ha a TV a neten keresztül frissít?! Észre sem veszem, legfeljebb csak abból, hogy a menü műveletek lelassulnak. Ha ilyenkor kapcsolom ki, akkor már lehet, hogy legközelebb nem fogom tudni bekapcsolni. Úgy, hogy mégegyszer mondom, igazad volt.

 

Más, videotárak. Azért egyszer csak megéljükmég azt, hogy Magyarországon is lesznek elérhető videotárak és azok magyarul beszélnek. Elvégre mégis csak Magyarországon élünk, nem ;-) ?

 

Üdv: OWO

Előzmény: zbacsko (367)
raww Creative Commons License 2012.07.04 0 0 370

Hello!

 

Az új szemüveg nagyon jó, kipróbáltuk, de árat mégén sem tudok, mert az a HX850-hez volt ajándékba (2 db). A gyerek szemüveg jóval kisebb, felnőttnek nem jó, kipróbáltuk, szorít.

 

Raww

Előzmény: starline (369)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!