bela a te véleményed még nem hallottuk a wms-ről, csak azt hogy ez az egyetlen eruc -akarom mondani, fordítva- cd-d. és béla te voltál a rah koncerten tavaly?
mi az a cure? az egy film, vagy mi? mert ugyan emlékszem egy ilyen zenekarra, de szerintem azok már feloszlottak, vagy valami nyugdíjjas zenét nyomnak valami elfekvőben.
én nem mézém a tv-t hanem csinálom bebebeeee, olyan is... mesélhetnék róla,hogy mi miért megy adásba, de köt a titoktartási szerződés. Bár a Money Talk törvényét ismeritek
Tény és való: a kereskedelmi kanálisok ontják a szart magukból. A tyúk vagy a tojás kérdésköre alapján felvethető, mi volt előbb: igény vagy a kínálat.
Igény a hitvány fos, a nézőt kretén bugyuta állatnak néző műsorokra, vagy
kínálat, és a mi ízlésünk silányodott -e hozzá?
Én RTL Klubot elvből nem is nézek. TV2 -t csak a trú kjúrosok miatt a szökőévenkénti kjúr koncertek kapcsán. Ha van is olyan film amit megnéznék, túl későre rakják és az 500 reklámblokktól is kihullik a hajam.
Kupálódni = művelődni. Sok RTL Klubot illetve TV2 -t kell nézni. A TV2 hasznosabb, mert ott van egy Aktív című műsor, ahol trú kjúros embereket is lehet néha látni, míg a másik kanálison csak Mónika show meg Balázs show megy 500-szor ismételt dzsekicsen és bádszpenszer filmekkel. Ja, a reklámokat sem szabad kihagyni! figyelni kell, hátha láthatod az új Cure lemez hírdetését. Csak ki ne égjen addig a szemed. Az agyadról nem is beszélve. Bár az agy illetve az IQ nem feltétlenül összetartozó fogalmak. A kupálódás gyakran az IQ csökkenésével járhat együtt.
Which pet's address Is the finest in Paris? Which pet possess The longest pedigree? Which pets get to sleep On velvet mats? Naturalment! The aristocats!
Which pets are blessed With the fairest forms and faces? Which pets know best All the gentle social graces? Which pets live On cream and loving pats? Naturalment! The aristocats!
They show aristocatic bearing When they're seen Upon an airing And aristocatic flair In what they do And what they say!
Aristocats are never found In alleyways or hanging around The garbage cans where Common kitties play, oh no
Which pets are known To never show their claws? Which pets are prone To hardly any flaws? To which pets do the others Tip their hats? Naturalment! The aristocats!
They show aristocatic bearing When they're seen Upon an airing And aristocatic flair In what they do And what they say!
Aristocats are never found In alleyways or hanging around The garbage cans where Common kitties play, oh no
Which pets are known To never show their claws? Which pets are prone To hardly any flaws To which pets do the others Tip their hats?
Naturalment! Naturalment! Oh, naturalment! The aristocats!
Lehetséges, hogy én voltam az. Aztán láttalak a bárban is. Nem tudom én hol köszöntem rád. Azon meg, hogy Te nem ismertél engem egy percig sem lepődtem meg. Honnan is ismertél volna? Egyébként meg visszaköszöntél, úgy emlékszem.
Szóval, hogy ne csak gyerekkori képem legyen itt. A hajam mostmár jóval nagyobb persze (meg kiegészítésképpen még szemüveget is hordok néha, ha látni is akarok. He-he!) Most már a grufti lányokon a sor.
Persze, hogy értem a poént. Nem is vettem komolyan. Ellenben a topic lelóhadására írott dolgot azt komolyan gondoltam. Kevesen írnak megint. Persze nem lehet mindig mindenki gép közelben vagy van egyéb elfoglaltsága is. Na meg a már említett tény, hogy túl sok újdonság sincs. Én szívesen írok bármilyen mások által felvetett témára. Néha az én témafelvetéseim nem mozgatnak meg senkit...nem veszem nagyon zokon, csak EGYSZER ÚGYIS MINDENKIT LELÖVÖK ÉS AKKOR LESZNEMULASSSSS!!!
Bár alapjáraton én egy barátságos ember vagyok, úgyhogy ezt sem kell komolyan venni. Előbb teszek magamban kárt.