Egy ezredes telefonálni szeretne, de nincs aprója. Arra megy éppen egy katona, megkérdi tőle: - Katona! Fel tudna váltani nekem egy dollárt apróra? - Persze, haver - feleli a katona lezserül. Az ezredes feje bevörösödik, és rákiált a katonára: - Katona, mit képzel magáról? Így nem beszélhet egy felettesével! Na, próbáljuk meg újra! Katona, fel tud váltani nekem egy dollárt apróra? - Nem, Uram! - kiáltja a katona fegyelmezetten.
Egy katona késve ér vissza az eltávozásról. Mikor az őrmester kérdőre vonja, a katona magyarázkodni próbál. - Sajnálom, uram, de lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit és azzal indultam el, de lerobbant, akkor láttam egy tanyát, vettem egy lovat és azzal jöttem tovább, de a ló megdöglött és az utolsó tíz kilométert gyalog kellett megtennem. Az őrmester szkeptikus, de elfogadja a magyarázatot. Következő héten egy másik katona késik el. - Sajnálom, uram, de lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit és azzal indultam el, de lerobbant, akkor láttam egy tanyát, vettem egy lovat és azzal jöttem tovább, de a ló megdöglött és az utolsó tíz kilométert gyalog kellett megtennem. Az őrmester ennek is elnézi. Következő alkalommal tíz másik katona jön ugyanezzel a magyarázattal. Az őrmesternek nem tetszik a dolog, de az első katona magyarázatát elfogadta, ezért ezekét is el kellett. Következő héten ismét elkésik egy katona és ő is magyarázkodni kezd. - Sajnálom, uram, de lekéstem a buszt, akkor béreltem egy kocsit... - Tudom, ne is folytassa - legyint az őrmester -, lerobbant a kocsi. - Nem robbant le, uram, csak kerülgetnem kellett a sok döglött lovat az úton...
Egy Cipruson szolgáló katona egy nap levelet kap a barátnőjétől, amiben ez áll: - Kedves Pisti! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább. A távolság, ami elválaszt minket, nagyon nagy. Biztosíthatlak, amióta elmentél, már kétszer csaltalak meg. Légyszíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem. A katona kiakad, megkéri a társait, hogy ajándékozzanak neki egy fotót a barátnőjükről, a feleségükről, a nővérükről, az unokahugukról. 57 fotót gyűjt össze. Beleteszi mindet egy levélbe Marinak a fotójával együtt és ezt írja hozzá: - Kedves Mari! Ne haragudj, de nem sikerül emlékeznem, hogy ki is vagy te! Légyszíves, vedd ki a tiédet, és a többit küldd vissza!
Az őrmester kiküldi a cigány újoncot az épületből, hogy nézze meg, megjött-e a tábornok. A cigány kimegy, visszajön és jelenti, hogy senkit sem látott. Kis idő múlva újra kiküldi az őrmester, hogy nézze meg, megérkezett-e már a tábornok. A cigány kimegy, lát egy embert közeledni: - Hé, haver! Nem te vagy a tábornok? - De, én - feleli az döbbenten. - Hát, pajtás, nem szeretnék a bőrödben lenni! Az őrmester úr már kétszer is keresett.
Egy ír férj beül egy kocsmába és egyik martinit a másik után vedeli. Az olajbogyót minden pohár ital után félreteszi egy befőttes üvegbe. Mikor megtelik az üveg, fizet és kitámolyog a kocsmából. A pincér érdeklődve utánaszól: - Hát azzal meg mihez kezd? - Tudja, a feleségem leküldött egy üveg olajbogyóért.
A háztartási alkalmazott fizetésemelést kér. Az asszony nem örül a kérésnek és megkérdezi: - Maris, miért kellene felemelnem a fizetésedet? - Asszonyom, három oka van. Az első: én szebben vasalok, mint maga. - Ki mondta neked, hogy szebben vasalsz nálam? - A maga férje mondta. - Ó!!! - A második ok az, hogy én jobban főzök, mint maga. - Ez tiszta hazugság, ki mondta neked, hogy jobban főzöl nálam? - Ezt is a maga férje mondta. - A fenébe!!! - A harmadik ok az, hogy én jobb vagyok az ágyban, mint maga. Az asszony felháborodik. - Ezt is a férjem mondta neked?! - Nem, asszonyom, ezt a kertész mondta nekem. MEGKAPTA A BÉREMELÉST!!!
Valaki tényleg elhiszi, hogy az egészség fontosabb, mint a pénz? Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna: "Hé, a porschés Billel feküdjek le inkább, vagy az alacsony koleszterinszintű Dave-vel?
A NASA tudósai befejezték a próbálkozást. Úgy tűnik, a Marsjáró nem akar többé kommunikálni velünk. Percekkel később Bush elnök bejelentette, ez azt bizonyítja, hogy a Mars nem működik együtt a kutatásban és ez háborút jelent.
Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetően mindent nullák és egyesek formájaban ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekből hogyan lesznek meztelen nők a képernyőn, de az Isten áldjon meg érte benneteket, emberek!
Volt egy úr - mit úr?! Pór! Csepében. Marsallbot, hajh! Nem volt zsebében. S ha volt is - mit mondjak? botban mert nincs rongyabb, nem nyert rést se Á-ban, se P-ben.
Ha az orvos olyan gyógyszert ír fel, amit étkezés után kell bevenned, akkor vagy a gyógyszerre vagy ennivalóra nincs pénzed. Ha egyikre sincs pénzed, akkor nem lehetsz beteg. Ilyenkor ugyanis a szevezet nem tud ilyen kis hülyeségekkel foglalkozni.