Keresés

Részletes keresés

illesreka Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26592

Igen...., mindhármat! ;-)))

A sárga mackó mackót már mutattam itt - azt még teljesen kézzel varrtam 6 éve... látszik, hogy kicsit kutyás pofija lett akkor...:-)))

Előzmény: PaJulcsi (26591)
PaJulcsi Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26591
Nekem a nagy, ujjszopós maci is tetszik:))
Mindkét macit te csináltad?
Előzmény: illesreka (26582)
tallina Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26590

Lányok, nagyon cuki lett a manólány. Imádom a többfunkciós dolgokat, ezért a ruhája külön is tetszik. Szép összmunka volt ez is :-) és csak ismételni tudom magam: jó ez a gurulós játék!

(a zindeksz meg télleg monnyonle!!!)

Előzmény: ahama (26575)
ezkriszti2 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26589
Stiglinc ezzel az anyagrendezéssel nagyon fájó pontra tapintottál...
Én is most állok a rendszerezés előtt. Egy párszor már volt, de aztán idővel újra kell.. Most megint több idő megy el a de hol van az a kockás anyag amire gondoltam??? kérdéskörrel. Mondjuk nálam elsődleges az anyagminőség. Bútorvászontól selyemig minden. Azon belül a szín már másodlagos, azt látom. Az se mindegy mennyi van belőle. Tenyérnyi vagy óriás függöny, szétvágás előtt.
Előzmény: stigglinnc (26583)
Kaoka Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26588
Szia Tüszinyuszi üdvözöllek a topikon. Ezt Talátam, ha megfelel. :)
Előzmény: Tüszinyuszi (26568)
skolikagi Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26587
Ezek a trollok nagyok, olyan 25-30 cm-esek, a képen a lépcsőn ácsorognak:-)
Előzmény: illesreka (26582)
ezkriszti2 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26586
ÁÁÁ Mici babája! Remélem örült neki. :-) Helyes ezzel a pemzli fejjel, arccal, variálható ruhatárral.
PaJulcsi Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26585
Én eddig mindig színek szerint (piros-kék-zöld-sárga stb.) rendeztem, de a foltos topik egyik előadásán Katafa mondott egy érdekeset: úgy fogja szétválogatni az anyagait, hogy világos, közepes és sötét tónusú anyagok szerint legyen rendszerezve. Azt hiszem, ha egyszer végre rendet rakok a varrósarkomban, akkor én is így fogom csinálni.
Előzmény: stigglinnc (26583)
szerika0122 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26584

Nagyon helyes lett a manóka! Gratula Minden ügyeskezű résztvevőnek...

Julcsi nálunk is hasonló a helyzet...

Skippo eltűnt mostanság..

stigglinnc Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26583

Csodaédes dolgok születtek itt mostanában!

Minden szép, minden jó, mindennel meg vagyok elégedve:-)

Kivéve azzal, hogy a képeket nehezen látni még mindig, miközben kint elszántan hull a hó:-(((

Egyébként, én néha sikerrel járok, ha a kis képre, vagy az X-re kétszer villámgyorsan!!! ráklikkentek, de azé csak monnyon le az index... Főleg azért, mert bunkó módon nem illesztenek be egy sort a lap tetejére, hogy Gondjaink vannak, dolgozunk rajta, elnézést... vagy... Tudjuk, hogy baj van, de le vagytok szarva... v. vmi hasonlót...

Én közben azzal kínlódom, hogy próbálom az anyagaimat valami jobban átlátható rendbe szervezni... Ti mi szerint tároljátok őket: színek, minták, alapanyag vagymi??? Pláne, ha egy jó részük dobozokba kerül, majd a szekrény tetejére...

illesreka Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26582

Sziasztok!

Nagyon helyes lett ez a manólányka!:-))) Ügyesek vagytok, Lányok! Ahama, gyönyörűséges a ruhája, és ez a poncsó mekkora ötlet!!!!

Tényleg a kis trollokra hasonlít. Skoliagi, mekkora ez a troll, ami eladó?! Az enyém 3 cm-es volt... kulcstartó méret... olyat szívesen vennék...

Elkészült a mackóm, és néhány fontos tanulságot levontam varrás közben: a legfontosabb, hogy a maci fejét kézzel lehet a legjobban formásra varrni. Szerintem ő formás lett, de döntsetek...

Szóval ő Füles mackó, alias Brummogó:-))), saját szm. alapján... Még lehet, hogy kap ruházatot, bár nekem a maci így tetszik, hisz azért maci.

használat közbenbarátok
4Hópihe Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26581
csuda helyes lett ez a manó)))
4Hópihe Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26580
PaJulcsi Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26579
Kérdezném, hogy a mi körünk (Ktimó, Anmami, Ildu) hol tart? Nem is én vagyok türelmetlen, hanem a gyerekek: mindennap megkérdezik, mi van a gurulóssal::)))
PaJulcsi Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26578
Szóról szóra azt akartam írni, mint IO!:)))

(Miközben a hozzászólást írtam, alul teljes egészében megjelentek Ahama fotói és ki is lehet nagyítani. Lehet, hogy ez a megoldás, amíg vacakol azindex:( )
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26577
Ha hozza a Zindex a fotókat, gyorsan fel is teszem a honlapra.. Lányok, Ti vagytok a legjobbak, nemsokára célba értek! :D
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26576
De édes lett! És egyáltalán nem Micis! Őszintén bevallom, nem hittem volna, hogy ki lehet törni a miciségéből, de nagyon kedves lett. A textilre ragasztás ellenére, ami nekem nagyon nem jön be, kedves, huncut arca lett, szép színekkel, a haja is tök jó, a multifunkcionális poncsótól meg behalok! :D
ahama Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26575

Hagymahajú babácskát kaptam, kívánkozott a feje tetejére egy masni, úgyhogy ez el is döntötte a nemét (függetlenül bizonyos fotóktól :)P ).

Egy kis manólány aki nagyon várja már, hogy a nagy tappancsain mezítláb szaladgálhasson a réten, de mivel a tavaszi szél még hűvös is tud lenni, kapott egy poncsót is, szörpivel festett, tolnai gyapjúfonalból, amit ha úgy adódik szoknyaként is hordhat.

skolikagi Creative Commons License 2010.03.11 0 0 26574
Nekem van ilyen trollom, kettő darab, különböző ruhákban és különböző hajszínnel:-)
Eladó sorban vannak, úgyhogy ha valaki nosztalgiából megvenné megbeszéljük az üzletet:-))
Most akarom feltenni a teszveszre:-)
Előzmény: szarvasmici (26573)
szarvasmici Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26573
Vagy hát lila. :) Én is őrá asszociáltam rögvest.
Előzmény: pági (prücsök) (26567)
Camea Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26572
Szia!
A lányok tettek most (is) fel elérhetőséget figurákról... válasszd ki a megfelelőt, csináld meg a fejét... kis kezedet rajzold körbe úgy, hogy jó legyen a méret... ujjacskáidat úgy rakod össze, hogy kisujj+gyűrűsujj = egyik praclija a bábnak... a középső új és a mutató ujj a nyaka (ez megy bele a fejbe, tehát szépen keretezd egészen fenn)... és a hüvelykujj a másik keze.... kiszabod, körbevarrod, és a nyakat belecsúsztatod rendesen a fejbe, hogy tudd mozgatni, és a fejet körben hozzávarrod a testhez (nyakhoz) .... de régen raktam fel test mintát is a fórumba, de így a legegyszerűbb, mert így gyerekkézre is tudod formázni. :o)
Ééééééérthető? .... vaaaaaaaaaaagy neeeem?
illesreka Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26571

Pági, tényleg nagyon csibészesen mosolyog! Méhike, ez a hajazat meg szuper! Milyen anyag? Hol lehet kapni????

TAllina, köszönjük szépen a gyönyörűséges és a Rád jellemző tökéletességgel készült szm.-t!!!!!!!!!:-)

tallina Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26570
Nem tudom, mi van az index-szel, nem jelennek meg a képek, hiába frissítem százszor, pedig nagyon kiváncsi lennék a legújabb  gurulósra, meg a többire is, amit mutogattok. Lerajzoltam az Aledi-féle gurulós ruhájának és cipőjének szabásmintáját. A képtáramból letölthető a minta: Aledi babaruha. Megpróbálom ide is feltenni, de...
skolikagi Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26569
Szia!
Én azt egy szóval sem mondtam, hogy a topikon vannak a bábok...de amilyen jó nyomozó vagy úgyis megtalálod:-)))
szóval úgy emlékszem, hogy valakinek a honlapján vagy blogjában láttam:-)
Tüszinyuszi Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26568
Sziasztok!
Marcsi vagyok (nem Kata :) )
Egy kedves fórumos ismerős irányított hozzátok, hogy látott valakinél kézbábhoz mintát. Már jópár oldalt végiglapoztam, de nem találok.
Tudnátok segíteni?
Elsősorban állatfigurák érdekelnének, de bárninek örülnék.
Előre is köszi.
pági (prücsök) Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26567
Nos, a történethez hozzátartozik, hogy egyszerre kaptam meg Ahama és Méhike babáját és a kettőnek szinte egyforma haja volt, csak más anyagból. Mintha nem is két helyről jöttek volna. :D (Ahamáénak viszont legalább volt már arca, mert a plüss feladta a leckét rendesen.)
Viszont már elsőre beugrottak azok a kis manók, akik gyerekkorom valamely évtizedében voltak népszerű játékfigurák, csak műanyag testük volt (ha jól emlékszem), de ugyanilyen égnek álló barna hajuk. Ti emlékeztek ilyenre?
Elsőre a hímzéssel próbálkoztam, de a plüss szőrei mindig kikandikáltak, így eszembe jutott a filc, amit a méretek miatt viszont inkább ragasztottam, mint varrtam. (Remélem nem csúfítja el a módszer.)

Számtalanszor felrajzoltam és "kiradíroztam" szegény pofiját, utána kivágott filc darabkákkal játszottam el ugyanezt, mindet lefotóztam és visszanéztem, míg végül ez lett belőle. Kis kacsintós, csibész manó.
Azóta már százszor gondoltam azt is, hogy mégse így kellett volna és hogy visszaküldetem Ahamával korrigálásra, de visszanézve a képeket mindig olyan kis kedvesen, elégedettem mosolygott rám.
Szerintetek?
Előzmény: mehike (26564)
szarvasmici Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26566
Hihi! Vajon az én figuráim hozzák ezt ki a pasikból, vagy egyébként is ilyen kis huncut a párod? Ugyanis az enyém is folyton ilyesmikben sántikál.
Előzmény: mehike (26564)
mehike Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26565
Lányok !
Több alkalommal nálam sem lehetett képet látni.nálam úgy oldódott meg,ha a hozzászólásnál a névre kattintottam,majd vissza mentem az oldalra.
Annyira jó dolgokat készítettetek most is
mehike Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26564
Mikor jelentkeztem a gurulósba,már akkor nagyon nagy késztetésem volt erre a hajra.
Úgy éreztem,hogy nyugodtan elkészíthetem,nem fogom Mici manóját elrontani vele.
Az eredeti szín vörös lett volna,mint a Pumuklinak.Sajnos az a szín már elfogyott:-(,így lett ez a sötét barna.Őszintén szólva még Móka Mikiből a Takács Bálint is eszembe jutott.A második képet a párom késztetésére csináltam.Remélem nem gond:-)
mehike Creative Commons License 2010.03.10 0 0 26563
Sziasztok Lányok !
Minden nap bekukkantok,olvaslak is benneteket,csak nagyon kevés az időm,így ezért nincs szinte semmi hozzászólásom.Most mindenképpen kell,hogy legyen:-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!