Keresés

Részletes keresés

dyzs Creative Commons License 1998.07.15 0 0 198
gondolatmeneteteknek
dyzs Creative Commons License 1998.07.15 0 0 197
Fehér Tigris, Medwe-/3!

Én nemtudom azt tisztelni, aki saját tehetségét más emberek nyilvánvaló kárára használja fel! A legprofibb bérgyilkost is elítélem. A Ti gondolatmeneteknek megfelelően Dzsingisz Kán, Sztálin és Hitler is tiszteletre méltóak. Mert amit csináltak azt profin csinálták. (Hála istennek azért nem tökéletesen!)

medwe3 Creative Commons License 1998.07.14 0 0 196
Jack!
De szabad!
Jack Creative Commons License 1998.07.14 0 0 195
Csak hogy reklámot akarok csinálni neki.
Jack Creative Commons License 1998.07.14 0 0 194
Medwe!
A Bibliából nem szabad idézni?
medwe3 Creative Commons License 1998.07.14 0 0 193
Szerintem Hill nem lop. Inkább idéz.
Nyalásról pedig én egy szót sem szóltam.
Jack Creative Commons License 1998.07.13 0 0 192
Medwe3!
Bocs az ujjbotlásért... :)
Szóval, témára visszatérve: és Napoleon Hill szerinted nem lop a Bibliából? Alapvető eleme minden könyvének, hogy hígyünk. De nem hiszem hogy vallási okból, hanem pszichológiaiból...

Ami a felvetéseket illeti: kisfiú voltam még akkor, amikor ezek történtek, úgyhogy nem igazán tudok hozzászólni. Én csak a saját benyomásaimat tudom közvetíteni, mint ahogy te is a tieidet. Most már értem, mi az oka az ellenszenvednek. Az a teszt egy kicsit durva, de csak azt tudom mondani, hogy amelyik könyvét olvastam, a Karrierépítést, arra azt tudom mondani, hogy szerintem nagyon jó könyv. Mondhatod, hogy be akarok nyalni, de szerintem azt egy hozzáértő ember írta (hisz fejvadász). Ha meg mindenre azt mondod, hogy be akarok nyalni, akkor ez egy érdekes formája az érvelésnek. :)

Egyébként Napoleon Hill dolgai nekem is tetszenek. Ő is megváltoztatni akart embereket, ez mégsem zavar téged. Miért? Mi a különbség ebben?

Fehér Tigris!
Egyetértek mindennel, amit mondtál, a gyilkost is beleértve, tudom mit akarsz ezzel mondani.

Köme!
Nem hiszem, hogy erről lenne szó, inkább arról, hogy egyszerűen ésszerűbb egy már működő dolgot megvenni, mint újra feltalálni azt. Jó példa a McDonalds erre...
Biztos befektetés, biztos eredmény.

köme Creative Commons License 1998.07.13 0 0 191
Feher Tigris!

Szerintem a Franchise rendszereket azok szeretik akik
1. nem éreznek elegendő önbizalmat, és vállalkozási tehetséget, csökkenteni akarják a kockázatot. Vállalkozni viszont szeretnének vagy muszály.
2. már belebuktak egy-két vállalkozásba és megtapasztalták, hogy valamilyen területen túl gyengék ahhoz, hogy sikerre vigyenek egy ötletet. Ilyen vagyok én is.

Ezt a szponzorváltásos, lehetőséget még nem hallottam? Hol van ilyen melyik cégnél? Kiváncsivá tettél.

irva vala: 98/07/12 7.12

medwe3 Creative Commons License 1998.07.11 0 0 190
Szia, Tigrincs!
Akkor nemcsak átlagon felüleiek agyunk mindketten, hanem liberálisak is.
Osztom, amit írtál, bár a legjobb gyilkost nem elsősorban a foglalkozása miatt tisztelem.
Tisztelem Telkest, de nem a szélhámossága miatt.
A módszereiről, hozzáállásáról negatív a véleményem. Ezt osztottam meg a törzsasztallal.
Feher Tigris Creative Commons License 1998.07.11 0 0 189
szia medwe,
eloljaroban: soha senkit nem vedek vagy tamadok (foleg ez utobbit nehez elhinni soxor rolam). masreszt nem kivanok senkit meggyozni, kiskanallal beleeroszakolni a masikba az en velemenyemet. en az en szempontjaimat teszem hozza a kerdeshez. ha ez egybeesik valaki maseval az nem az en szandekom.
lenyegeben: szamomra is nagyon nehez elfogadni azt, hogy emberek az elet olyan teruletein olyan modszerekkel jutnak elore, amelyek szamomra idegenek (mondhatnam utalatosak?). masreszrol viszont azt gondolom, hogy ez puszta evolucio. kinek kell pl. a szunyog vagy a hazilegy vagy a patkany a vilagon? ugyanigy, kinek kell mlm vagy jobb mosopor vagy szemfenyvesztes? es megis azt mondom, hogy akar az allatoknak, akar a ezeknek a dolgoknak ugyanolyan letjogosultsaguk van mint barmi masnak. ne jatsszunk istent, hogy megiteljuk a fentieket.
a termes hasonlat csak arra mutat ra, hogy meg bankot rabolni is tudni kell. neked vagy nekem pl. biztos nem sikerulne, minket biztosan elkapnanak. vagyis masoknak van valami olyan tudasa/kepessege, ami nekunk nincs, de _nekem_ ez nem eleg indok arra, hogy utaljam. a _leg_jobbakat az elet minden teruleten tisztelem (a legjobb kurvat, a legjobb gyilkost, a legjobb bankart, a legjobb ugyvedet, stb.). a mozifilmek is roluk szolnak (Profi, Az ordog ugyvedje, Tozsdecapak, stb.). altalaban: aki tud valamit/kepes valamire, amit/amire en nem, azt tisztelem, tudasat megprobalom atvenni, kepesseget megprobalom elsajatitani.
medwe3 Creative Commons License 1998.07.11 0 0 188
Tigrincs!
Oké, hogy mi ketten nem az átlag vagyunk.
Vannak, akik mindenből képesek profitálni.
Sőt. Én nem vettem meg Telkes Állásvadászatát, de pl. az amerikai típusú önéletrajzot onnan tanultam meg.
De a többség becsapottnak érzi magát, mert aránytalanul sokat fizet egy qrvajó dologért, amit nem tud használni.
Írtam a mlm-ről, hogy sok embernek kifejezetten jót tesz. Ismerek olyat, akit az öngyilkosságtól mentett meg.
A megélhetési bűnözés ettől még az marad és a tisztességtelenségre sem mentség, hogy nem egyszerű jól csinálni.
Ha a termes példát kihagytad volna, nem írnám azt, hogy Te VÉDED Telkest velem szemben. És nyilván Te tudod, miért.
Tigrincs!
Fölösleges.
1mást úgysem fogjuk meggyőzni (szerintem nem is akarjuk) és nem kell ilyen indirekt reklámot csinálni egy ügyes szélhámosnak.
Feher Tigris Creative Commons License 1998.07.10 0 0 187
szia medwe,
a tenyfeltarasodhoz csak annyit: en megvettem az Allasvadaszatot es eletem egyik legjobb konyve lett. abbol a 15 oldalbol rengeteg tanultam, maig abbol elek, egy pillanatig sem bantam meg, hogy megvettem, tobbeknek kolcsonadtam, es erdekes modon az elolvasasa utan 100x jobb oneletrajzot irtak, mint elotte.
javaslom, hogy menj be egy terembe 200 ember ele, mondd: 'Medwe vagyok, kerdezzenek' es birj ki csak 15 percet. ha sikerul majd latod, hogy ez nem is olyan egyszeru.
te gondolhatod azt, hogy olyan okos vagy, hogy te ezt mind kitalalod magad, de az emberek 90%-anak ezek a dolgok igenis ujak, kapnak tole valamit. ne hidd, hogy te az atlagembert kepviseled (en se).
medwe3 Creative Commons License 1998.07.10 0 0 185
Jack!
Csak azért, mert írtad: szereted az idézeteket.
Az általad citált mondat hejesen:
"Mindenki a saját szerencséjének a pogácsa!"

Olvastam a Hill-féle könyveket, nagyobbrészt tetszettek. Sőt.

Viszont nem reagáltál 1@tlen felvetésre sem mérföldes tényfeltárásomból. Engem érdekelne a véleményed erről.

Jack Creative Commons License 1998.07.10 0 0 184
Nem élvezném a dolgot, hiába lenne belőle sok pénz, a nyugodt éjszakáknak akkor lőttek... jobb a tiszta lelkiismeret.
Mindenesetre, fenntartom, hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa.
dyzs Creative Commons License 1998.07.10 0 0 183
Jack!

"Ami meg a manipulációt illeti, már elnézést, de szabad országban élünk. Mindenki felelős a saját tetteiért, és nem mondhatja utólag azt, hogy jajj, engem befolyásoltak... ...De nem vagyunk kisgyerekek, akiket mindenféle hülyeségre rá tudnak beszélni. Ha valaki mond valamit, meghallgatjuk, ha van értelme, tetszik a dolog, akkor eszerint döntünk. És senkinek semmi köze hozzá, hogy miért. "

Ha ezt valóban így gondolod (remélem nem teljesen) akkor az MLM-nél sokkal jövedelmezőbb állást ajánlok neked. Csapj fel szélhámosnak. Sokszázezer forintot fogsz tudni keresni hetente azzal, hogy hiszékeny embereket meggyőzöl pl. arról, meggyógyítod őket (mondjuk a parakinetipszihologikus energiáiddal) vagy fejlődni fog a személyiségük. Ezzel még csak le sem bukhatsz. Mert ugye sosem garantálja senki hogy biztosan meg fog gyógyulni a beteg, vagy biztosan segíteni fog a tréning. Óriási üzlet! Jobb mint az MLM!

Jack Creative Commons License 1998.07.10 0 0 182
Imadok vitatkozni, es az idezes a kedvenc "fegyverem". :) Ne feledd, kivulrol csak annyi latszik, amit ide irnak. Ezek alapjan pedig, ahogy te is irtad, csak annyi latszik, hogy nem voltal korrekt, hogy mi van a hatterben, az nem. Pont ezert kerdeztem.
Olvastal mar Napoleon Hill fele onsegito konyveket? Ha igen, ezekrol mi a velemenyed?
medwe3 Creative Commons License 1998.07.09 0 0 181
Helló, Jack!
Előrebocsátanék három rövid gondolatot.
1. Örülök, hogy nem sikerült igazolnod azt az állításodat, amin fennakadtam. Mert a kettő nem ugyanaz. (ti. hogy eleve hazugnak nevezni a megnyilvánulásokat, vagy csak úgy legazemberezni valakit)
2. Ebben a topikban nem voltam korrekt.
3. Számomra most az a nagy kérdés, hogy ha Telkes Dr. nem vette magának a fáradságot, hogy megnézze, mit írtam róla és a mlmről lejjebb, akkor Te miért vagy ilyen lelkes?

és akkor a kért tények:
1. Telkes Dr. nevét akkor vált ismertté, amikor 1988-89-ben "önfejlesztő füzetek" címmel 500 Ft+postaköltségért utánvéttel árult néhány használhatatlan fénymásolt lapot. Hirdetéseiben azt ígérte, hogy ezért a pénzért bárki megváltoztathatja a gondolkodását, az érzelmi viszonyait, stb. Ravasz teszteket tölttetett ki emberekkel, aminek a végeredménye kivétel nélkül minden esetben az volt: " az orvos véleménye szerint az önfejlesztő füzetek jót tesznek Önnek!" (az idézet nem szószerinti)
Abban az időben a szélhámia még nem volt annyira divat és egy orvos szavának is nagyobb volt a hitele.
Akkoriban 500 Ft egy átlagos család heti kosztpénze volt. Benzinben kifejezve ma ugyanez kb 4600 Ft lenne. Néhány vacak, használhatatlan fénymásolatért.

2. 1990-92. Dívik a mentálhigiéné, hódit az agykontroll,a dianetika, és a személyiségfejlesztő tréningek. Dr. Domján Vitray segítségével beteszi a bogarat a fél ország fülébe. Telkes Dr. rögtön lép. Országos turnét szervez, jóhangzású címmel előadásokat tart vidéki művházakba, ahová tódul a nép és boldogan szurkolja le a borsos belépti díjat.
Telkes Dr. előadása:
" Dr. Telkes József pszichiáter vagyok, tessék kérdezni."
és jól elbeszélgetett a közönségével. Azaz abból 4-5 "szóvivővel", a többség becsapva érezte magát, mert nem érdekelte a szóvivők személyisége.

3. 1991-92. Telkes Dr. könyvet ír Állásvadászat címmel, "azoknak, akik a legjobb állásokat akarják megcsípni."
A könyv valójában egy üres füzetke, 10-15 oldalnyi "gondolat", ügyes tipóval, levélmintákkal, életrajzokkal és hirdetésekkel könyvvé higítva. Borsos ár, utánvét, újabb áldozatok.

4. Telkes dr. megjelenik a multi level marketingben, amiről a véleményemet ld. lejjebb. Tény, hogy ez a rendszer sok céltalan tévelygőnek jót tesz, de alattomos és hazug.

5. Telkes dr. megjelenik ebben a topikban. NÉVVEL!
Modora, stílusa megnyerő.
Nem a felvetett kérdésekre reagál, hanem morális alapon védeni kezdi a mlm tagokat, akiket senki sem bántott.
Becsempészi a saját reklámját a törzsasztalba, ami ugye reklámmentes kéne hogy legyen.
Majd miután látja, hogy itt nem talál balekot, elegánsan (és valóban udvariasan)odébbáll.

Azt már csak remélni merem, hogy nem tér vissza más néven és másokat sem ösztönöz az ő további képviseletére.

Ha azt mondanám, hogy ez nem lepne meg, azt mondhatnád, hogy baromi rosszindulatú vagyok.
És ebben igazad lenne.

Feher Tigris Creative Commons License 1998.07.09 0 0 180
szia Kome,
ha jol ertem, azt mondod, hogy a franchiseban vannak veszelyek, mert a szponzorod lehet tisztessegtelen. abszolut egyetertek veled. hasonlo eset, amikor orvos gyogyit teged (hatha rossz gyogyszert ir fel), sportedzore hallgatsz (hatha hulyeseget beszel, es egy eletre lesantulsz), zenetanarhoz jarsz (lehet, hogy egesz eletre megutaltatja veled). ezek egyformak, en ezekre egyutt szeretnek megoldast kapni. ha ilyen nincs, hat akkor marad, hogy magam valasztom meg az orvosomat, edzomet, zenetanaromat, es mlm szponzoromat (azt ugyanis minden rendszerben szabadon valasztod. kettot elhajthatsz, a harmadikat pedig elfogadod); es ha rosszul valasztottam, csak magamat okolhatom. torvenyert kialtani -ne haragudj- picit butasag.
a franchise arra epul, hogy koveted a mar kiprobalt modszert (jart utat a jaratlanert el ne hagyj). ha Te inkabb az onallosagot keresed (mint en is), akkor soha ne vagj franchise uzletbe. nem neked valo.
a franchise es mlm csak annak valo, aki elhiszi, hogy mas okos emberek is vannak rajta kivul, es ha nekik megvan me'g a tapasztalatuk is, akkor azt erdemes ugy felhasznalni _a_mi_sajat_gazdasagi_celjainkra_, ahogy ok tudjak/mondjak.
Jack Creative Commons License 1998.07.09 0 0 179
Isten ments, hogy reklámozni akarnám. :o
Az, ha valaki nem követi az irányvolnalat, amit a többiek követnek, hanem megpróbál középen maradni, az már reklám? :o :) Valószínű Dr. Telkes meg tök negatívnak tartja, amit írtam róla, mert ő meg a másik oldalról nézi. :)

Valahol olvastam egy hasonlót: "ha egy tolvajra azt mondják, hogy pedofil, akkor nem a tolvajt védem, ha bizonyítékot kérek a pedofilizmusra. Tények kellenek." ;)
Tudom, klasszikusoktól csak szó szerint, de nem akarom most végignézni az egész törzsasztalt. :) Te is próbálsz középen maradni általában, legalábbis ezt gondolod magadról.

Ezt így valóban nem írtad le, ab ovo, csak
a hitelét vontad kétségbe:
"irokéz! Telkes "úr" nem pszichológus, hanem pszichiáter. És hogy még mi, azt azért nem írom ide, mert akkor a nevemet is adnom kéne hozzá. Aztat nemakarom, név nélkül meg minek!
Egyébként nála ez megélhetési bűnözés."
06-17-98 11:45 AM

"Gazember az, aki kihasználja őket.
Te pszichiáter vagy, tehát pontosab tudod, hogy mit csinálsz, Te majd utóbb sem mondhatod, hogy nem tudtad, mire megy ki a játék. "
06-25-98 8:21 PM

Erre ő ezt írta:

"Kérdésem: te mit tennél az én helyemben, ha a hátad mögö9tt tisztességtelennek minősietenek, mert egy ilyen gyanus ügyet támogatsz, mint az mlm?
Az egész világ ellen nem tudok védekezni, s még kevésbé ha a támadások nem szemtől-szembe, hanem "orvul" jönnek?
...
Meggyőződésem szerint az mlm jó találmány - de még meg kell tanulni mind a cégeknek, mind pedig a vállalkozási lehetőségeket kereső embereknek helyesen használni. Hazugság, torzitás, nagyotmondás és manipuláció nélkül... Ezzel egyet tudsz érteni?
Jóska "
06-25-98 10:19 PM

"Merthogy én nem tudom egy olyan erkölcsiségű ember helyébe képzelni magam, mint amilyen Te vagy. "
06-26-98 2:28 PM

Jóska:
"Kedves Medwe,
áruld el mér, mert tényleg érdekel, hogy mi a bajod velem?
Joska "
06-26-98 8:40 PM

Szóval akkor, mi volt az a bizonyos dolog, ami miatt biztosan tudod, hogy Dr. Telkes az, aminek tartod? A hangneme elég kulturált volt...

Üdv, Jack

medwe3 Creative Commons License 1998.07.09 0 0 178
Ha tényleg érdekel (és nem csak Telkest akarod reklámozni), akkor válaszolok a kérdéseidre. De előbb kérlek, pészteld ide azt a hozzászólásomat, amiben ab ovo hazugnak minősítettem Telkes megnyilvánulásait.
Ilyenre én nem emlékszem, arra viszont igen, hogy nem voltam róla túl jó véleménnyel és ez ma sincs másképp.
Tehét kérem Tőled a pésztet, utána jövök én a tényekkel (ja, és némi kommentárral, amiért előre is bocs).
Jack Creative Commons License 1998.07.09 0 0 177
Szabin voltam, és nem tudtam követni az utóbbi két hétben az irományokat...
Most így utólag hozzászólnék egy-két íráshoz.

Dudusch!

Miért ne lehetne összekötni a barátságot az üzlettel? Ha egy üzlettársad a barátod lesz, akkor az egy megbízhatóbb kapcsolatot jelent, és tudod, hogy mindig számíthatsz rá.
Mi ezzel a gond? Ezt hívják üzleti barátságnak, nem azt, hogy az üzlet reményében haverkodsz. Ez amúgy is messzire bűzlik. Szerintem te kevered a szezont a fazonnal.

Ami az MLM-et illeti, az szerintem is egy kicsit büdös, hogy a régi osztálytársakat hívogassa az ember. De egyébként az az alapvető, hogy az ember olyan dologgal üzleteljen, amiben hisz. Ha meg a termék (Dr. Telkes esetében a Sunrider) tényleg jó, mert kipróbáltam, akkor persze, hogy továbbadom a barátaimnak. Ha jól értettem, te is ezt csináltad.

Elf!
Milyen értelemben lehet egy tréning negatív? :o (Hacsak nem az SS kiképzés... :) )

Medwe!

A pitbull nem feltétlenül stafford, csak ha a pitbulltörvény miatt az előbbit utóbbinak könyvelték el... de azért meg lehet különböztetni a kettőt, ha egymás mellett állnak. Egyébként pedig alapállapotban mindkettő oltári kedves jószág. :-)

Egyébként rendes tőled, hogy név nélkül nem vitázol, habár akkor nem is kéne valakiről negatív dolgokat mondani. Igaz, hogy közéleti személyiségekről szokás mindenfélét beszélni, név nélkül, miért is ne, de ha az illető megjelenik, akkor azért illik vállalni amit mondunk róla, nem csak célozgatni. De ez csak magánvélemény. Mert aki más mögött beszél álnéven, és mást mószerol, az jellemtelen alak, aki ráadásul valami okból baromi egyenesnek és az illető fölött állónak érzi magát. Nem célzás volt! :)

Ami meg a manipulációt illeti, már elnézést, de szabad országban élünk. Mindenki felelős a saját tetteiért, és nem mondhatja utólag azt, hogy jajj, engem befolyásoltak. Nem t'om, ki volt az a Darnell, de abban igaza van: "az élményeidért te vagy a felelős".
Az is biztos, hogy ezt nagyon sokan nem tudják elfogadni... mindig könnyebb másokat hibáztatni. De nem vagyunk kisgyerekek, akiket mindenféle hülyeségre rá tudnak beszélni. Ha valaki mond valamit, meghallgatjuk, ha van értelme, tetszik a dolog, akkor eszerint döntünk. És senkinek semmi köze hozzá, hogy miért. És joga sincs emiatt minősítenie.
(Offtopic - van ez a modern talking-cikk téma , ott is milyen sokan mondják, hogy így fúj, meg úgy fúj, és az a SOK HÜLYE, AKINEK TETSZIk... valahol ez is minősít.)

Mindenesetre, Medwe, te becstelennek minősítesz valakit név nélkül, és közlöd, hogy te ismered az illetőt. Nem tudom, miért van ez, lehet hogy van valami negatív élményed, lehet hogy csak a szádat téped.
Lehet, hogy valami módon kapcsolatban vagy Dr. Telkessel, és szemtől szembe barátságos vagy vele? Ezért nem mered vállalni a neved?
Vagy jelentkeztél nála munkáért anno, és nem feleltél meg neki?
Vagy nincs is semmi a dolog mögött, csak egyszerűen azért vagy bátor, mert névtelen vagy?
Nem ismerlek téged, nem feltételezhetem egyiket sem rólad, mert nincs jogom. Ezernyi más ok is lehet, amit nem tudhatok, és valószínű semmi közöm hozzá.
Inkább elmesélem, mi volt Dr. Telkessel.

Elmentem hozzá, a magam részéről más ügyben.
Az "előadás","szeánsz","kontroll", "befolyásolás", ahogy kívánod nevezni, a következőképpen zajlott.

1.Jóska elmondta, hogy került kapcsolatba a dologgal. Könyvet akart írni az egészről, és az egyik, speciel a Sunrider megtetszett neki (a könyvet megkaptam tőle. Történetek vannak benne MLM-esektől).

2.Mivel felvetettem, hogy számomra az MLM nagyon negatív hangzású, elmondta, hogy pont ez a célja, hogy ezt a rossz hírt eloszlassa. Sajnos, mondta, a cégek nagyon nagy százaléka valóban piszkos játékot űz, de ő személy szerint úgy látja, hogy a Sunrider mindenkinek jó lehet, hiszen maga a termék jó, és mindenki csinálhatja üzletileg, vagy csak azért, hogy egészségesebb legyen. (Ez utóbbihoz nem szólok hozzá, ugyanis még nem próbáltam ki.) Tehát az alapelv, hogy mindenkit érdekel az egészség, és a pénz.
Erről csak annyit, kedves Dudusch, visszautalva az egyik írásodra, hogy neked nem kell merdzsó, villa, és ezért nem is akarod csinálni... nem hiszem, hogy az nem feküdne neked, hogy mondjuk utazgatni tudj a világban korlát nélkül, hogy szabad lehess, ne függj a főnökeidtől, hogy azt tehess, amit akarsz, ne korlátozzanak az anyagiak. Akinek ez nem kell, az hazudott már nagyobbat is...

3.Elmondta, hogy miben áll a termékcsoport. (Megemlíteném, eddig volt ezen a fórumon a témáról egy orvosi jellemzés, amit valaki másodkézből hallott, és egy gyógyulási történet, amely szintén másodkézből való
(illetve több történet, de egy embertől). Tehát 1-1 a sunrider használhatóságát illetően. Egy van eddig, aki kipróbálta, és ez Jóska. Ő azt mondja, jó. Ezzel szemben áll Medwe, aki azt mondja, ki tudja, mi okból, hogy ha Dr. Telkes mond valamit, az hazugság. Nála ez a default érték. :-) )
A Sunrider mögött kínai filozófia van. Persze, mondhatjátok, ez jó filozófia, amit meg lehet etetni mindenkivel. De hát ezt előre nem tudhatod, és ezen az alapon nem minősíthetsz becstelennek egy embert, aki ezt ajánlja. Legfeljebb, ha kiderül, hogy tényleg szart sem ér.

4.Ezután beszélgettünk egy kicsit, elmondta, hogy neki ez bejött, és úgy látja, ebben az egészben több van, mint amit az emberek legtöbbje gondol erről, és szeretné ezt másokkal is megosztani.

5.A terméket nem kell megvenned, a tréningért nem kell fizetned. A feladat annyi, hogy tetszőleges számú előadást tartsál. Van egy ajánlott mennyiség, amit a tapasztalat alakított ki.

6.Semmi rábeszélés, befolyásolás nem volt, egyszerűen csak informatív volt, válaszolt a kérdésre.

Egyébként, jelenleg nem érzem úgy, hogy nekem ezt kéne csinálnom, és az egészségemmel sincs problémám, legfeljebb nehezen tudok időnként elaludni, de ez azért van, mert forog az agyam folyton. Annyi tanulságom volt az egészből, hogy ha ezt az energiát, amit ebbe kéne fektetnem, hogy elérjem azt a jutalékszintet, amikor már hátradőlhetek, azt befektetem a saját céljaimba, akkor elérhetem őket. Abban igaza van, hogy az MLM azon kevés dolog egyike, amelynél, ha kiépítesz egy komoly rendszert, akkor a hátralévő életedben a jutalékból élhetsz király módon, de a véleményem az, hogy ezt mással is meg lehet csinálni, habár kétségtelen, hogy nem ilyen felülről segített módon, mint a Sunrider rendszere.
Mindenesetre, egyszer kipróbálom a cuccot...

Üdv Jack

köme Creative Commons License 1998.07.08 0 0 176
Izgat a people franchise kifejezés jelentése pl. Ha McDonald's üzletet indítok, akkor is azt kérik, hogy ne kérdezzek, ne vitatkozzak, csináljak mindent pontosan úgy ahogy a franchise szabványban leirták. Az MLM-ben is erre biztatnak, hogy kezdetben ne kérdezzek, ne értelmezzek csináljam úgy ahogy a "szponzorom" mondja. Így ha ő tisztességtelen én is az leszek, amíg nem jő a megvilágosodás. És persze ha ez későn érkezik vagy soha akkor az épített kereskedelmi hálózat is tisztességtelen módszerekkel fog müködni.
Mit gondoltok? Szükséges, lehet egyáltalán ez ellen törvénnyel védekezni, vagy képes kiszürni ezeket a hálózatokat a piac?
medwe3 Creative Commons License 1998.07.07 0 0 175
Dudgyere!
Tudodmit, ott is felteszem Neked, mennyünk oda.
Itt meg maraggyon a joska emléke a Darnel otkotürtyével!
medwe3 Creative Commons License 1998.07.07 0 0 174
Dudgyüli!
A büdzsid most nyitott egy ijjen témályú topikot, asziszem, oda.
Ha nem szégyelleném, még én is belebrummannék.
De egyelőre kivárok! (hátha más)
medwe3 Creative Commons License 1998.07.07 0 0 172
A dyslexia meg az, amikó valaki a lekszikállis tudását fitogtassa!
:-)
belakov Creative Commons License 1998.07.07 0 0 171
má én is dyslexiás lettem. ótkotür, ótkotür, ótkotür...
belakov Creative Commons License 1998.07.07 0 0 170
harandrág -> mint a combfix, csak középen összeér

ótkötür -> dyslexiás régi tükör (szabad fordításban a legutóbbi divat szerinti)

Csak szóljatok ha kell valaki gyertyát tartani!

medwe3 Creative Commons License 1998.07.07 0 0 169
Dudkotür!
Hát az meg mi?
medwe3 Creative Commons License 1998.07.07 0 0 167
és a harnadrágot?
medwe3 Creative Commons License 1998.07.06 0 0 165
Dudifix!
Há éppen ezaz!
A Szörnynek csak fekete vót, ezér hagytam ott őtet.
Én a testszínűre indulok.
De arra nagggyon!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!