Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
"A DVSC-TEVA - Vasas bajnoki labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében 2013. május 7-én (kedden) 16.30-tól várhatóan 21.00-ig lezárásra kerül a Nagyerdei körút: Martinovics utca és a Hadházi út közötti szakasza. Ezért a 23Y-os autóbusz terelőútvonalon közlekedik."
Egy a gond, hogy az egy Magyar Kupa-visszavágó lesz és a Vasas ráadásul másodosztályú...
Ami pedig a nagyvásár miatti terelést illeti, nekem is szimpatikus a terelésnek a terve, bár az valóban igaz, hogy a Honvéd utca le lesz terhelve rendesen.
Szerintem én is onnan emlékszem erre a megvalósításra, de valljuk be, sokkal normálisabb lenne bármilyen rendezvény lebonyolítására az a környék. Békás tó, Állatkert, Vidámpark, a vásározás mellett össze lehetne kötni egy komplett kirándulással a napot.
MÁS
Igen nem tisztelt dkv, és itk!
Jó lenne, ha a járművekben az ÖSSZES ablak nyithatóvá lenne varázsolva! Mivel légkondicionálót (MÁV szerint: légjavító berendezés) nem használnak - valljuk be most még nem is sok értelme lenne - szeretném én eldönteni, mint fizető utas, hogy mikor van meleg ezeken a nyüves buszokon. Felháborítónak tartom, hogy 25-30 fokban nem lehet ablakot nyitni a járművön, a járművezető meg pingvinezik, hogy biztos a "szakszervíz" lezárta, de ő nem tudja kinyitni. Hát nem! Nyissák ki az összes ablakot!!! Ne önök döntsék el a légkondicionált irodából, hogy mikor van meleg, és mikor van hideg a járműveken, hisz belülről sosem látták őket!
Másrészt gyakorlatilag az összes szóló busz ontja az utastérbe a kipufogógázt! Ezzel is kezdeniük kellene már valamit, hisz több éve jeleztem önök felé.
Ha oda nem is, de a Nagyerdőre simán ki lehetne tenni a (volt) Csónakázó tó és Köztemető közé. (Ady út talán!) Könnyen megközelíthető lenne a villamossal, illetve trolikkal, és nem is zavarná annyira a közlekedést, mint a Böszörményin...
A "Bolyai felé" a "Doberdó felé" akart lenni, csak korán volt még. A Thomas Mannról a DAB székháznál balra be tud fordulni egy busz? Elég éles az a kanyar.
A DAB székháztól a Bolyai fele nincs lezárva a Thomas Mann/Mikszáth utcák? Ha nincs, akkor arra mehetne a terelés.
De mivel a vásár ezen a hétvégén lesz, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a DKV honlapján fent van az infó, amit mindjárt meg is nézek. Ha mégsem találom, akkor biztos hogy bennem van a hiba.
Anagyvásár ideje alatt szerintem a 12/15/15Y/22/22Y/24/24y/31/józsai járatok a következő terelőn fognak menni: Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút – Füredi út – Böszörményi út.
Ezt nem tudom, csak annyit láttam, hogy átment a Szent Anna utcai megállón egy kis lassítás után, majd nagy tempóban ment tovább a Nagytemplom felé. Bár remélem úgy csinálták meg, hogy használhassa az átépített megállókat.
(Annó, még a HV idejében volt az a nagy változtatás, melynek következtében a kismacsi/nagymacsi járatokat szétvariálták. Az egyik alpolgi pár napra rá hivatalos volt a "falunapra", ahol a lakók majdnem keresztre feszítették, azonnal vissza lett állítva az eredeti állapot. :) )
Debrecenben, és nagyon sok másik városban nem az számít, hogy egy cég mennyit fizet adóként, hanem az, hogy egy másik helyre mennyit fizet. Sajnos.
A Tócó lakóinak vannak képviselői, azoknak a "tökére" kell rálépni, és hátha vissza lehet fordítani a dolgot.
(Annó, még a HV idejében volt az a nagy változtatás, melynek következtében a kismacsi/nagymacsi járatokat szétvariálták. Az egyik alpolgi pár napra rá hivatalos volt a "falunapra", ahol a lakók majdnem keresztre feszítették, azonnal vissza lett állítva az eredeti állapot. :) )