Ja, és Czica mellé még kéne 2-es. Rangadókon ugyan megfogja a sztárketteseket, de csak 2-3 negyeden keresztül, aztán vagy kipontozzák, vagy faultproblémák miatt kell ülnie. Ha lehet támadó szelleműt, hadd kelljen védekeznie is (Bradi, Spivey, Monroe) az ellen milliomosainak...
Csak ne nedvesedjen... nekünk százszor inkább 1 Alekszics szintű (vagy stílusú) játékosra van szükségünk, mint Davisre. Egyetértek: sérülékeny, fejcsóválós, beszólós... kurva anyját:))
Franát meg nem akarom, mert 1 szar center.
Sabáli, sztem nem rossz, nem tudom mennyi pénzünk lesz jövőre, de még ő belefér (feltéve ha kurvaolcsó). Minden meccsen volt még +3 stealje ami nem került bele a statisztikába....
Én úgy gondolom, hogy ő jó játékos. Lenne. Csak rakoncátlankodik a térde (sokszor fájt neki szezon közben), kiújult a porckorongsérve, nem először műtötték ilyennel. Nagyon sajnálom őt, de lassan el kell gondolkodnia a magasabb szintű kosárlabda fölaásán.
Én semmilyen győzelmet nem köszönhetek neki, mert fehérvári vagyok, s ilyesformán Albacomp drukker!!! (Úristen, le szabad ilyet írni egyáltalán egy Hajrá Olaj topicban??? :-)) )
Hartvichnak át kéne kellnie az óceánon!! Egy két akciófilm és ha ügyes még kormányzó is lehet belőle!!! A felkarja már megvan hozzá!! :-))
Pl. az egerszegi győzelmet nagyrészt neki köszönhetitek, meg gondolom tavaly sem volt véletlen az Eger legjobbja, függetlneül attól, hogy milyen csapat volt az. NB I. Egyébként leeht h nem lőttél nagyon félre...
Na látod ? Most Endre lecseszett ! Pont azért kérdeztem , mert Sabi és Davis nem volt biztos (sőt még félig-meddig Füli sem) . Mindegy , kibújt a szög a zsákból ... :))
De én el nem mondom senkinek , mégha satuba fogják is a ...-met !!