ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... fa kereszt -vas cokereszt a MOkereszt, vagy Égi Fény kereszt Fény fürdő? 1.: 4/11. A KÉP? -amit mára, hogy ez a kis GömBőzske, megujul, megtisztul egy iszonyatos Égi Fény nyalábba? Jaja amit Fercsi bátánk, a Sumir BbLia hogy HA HHH... HA AZ ÉGI FÉNYEK ÖSSZEÁLLANAK A TÜNDÖKLŐ SZARVAS BAK? -JEGYÉBE A FÖLD EGY ISZONYATOS TISZTITÓ TÜZBE FÉNYBE, (VÉSZ) MEGTISZTUL, amit én láttam, és akkor le is irtam, és én itt voltam, az amcsi féltekén, azaz mostföntről, ténleg egy egyenlő száru kerszt, ami ténleg a földnek négy sarka vam, és ugy hogy az egyenlő száru kereszt, egyenlő négy részre szeli? Az a FÉNY, az égi, és ug hogy ami a kereszt közép -ponta, ugy és most a szeleteket, tehát nem ugy hogy a gömböt veszi körbe,hanen a szeleteket, amit csak oda tudodk tenni, hogy itt van ÖRÖK MEG UJJUL LÁS, Megmeg ujjul minden reggel, az Ő ŐK? -SZÜLEINK INK LINK LANK LAKAT... A MENNYEKBE MENNYÜNKBE, MINDEN REGGEL? Nem a nap sugara, de az is szerintem egy lámpa? -az égen? -a hold, meg a földek, égi testek, minek? Fita itt teljesen BE VAGYUNK GUBÓZVA, na most...van a HUSUK KUNUKÉINK INK LINK LANK LAKATOS, NEKTEK JÁR EGYGATYA FO$$$...Atáám a gatyám, mi van a bugyi, lecsuszott? -minden sár minden szar, mindenkor gatya korc, ámen! 2.: Zitt az hogy nektek, nekem neked nekünk nnn...nincs h? -ki lélegezhettek ki lehelltél,tél, de be nem szippantsd...na most EZT a sLeuth de csal le? -zupzzz... zuzzód666... darálók fasirtba szecsakvágóik, te vagy a termésük? Fita, Ha meghalok, nevetnek rám az angyalok? Na mott itt ténleg, ládd ELKÖLDÖM SZENT LELKEMET TÜSSZENETEM, S NÁTHÁS LETTÉL, TAKNYOLSZ CSAK, ÉS BELE FULAD$$$...MENETET VÁG A NYAKA TOK, TOKO XEK XEK XEX... X TEX TEX TEX...FRIGY LÁDÁSJUHUK, ÓU -UÓ 8? -ÜRES LETT PÓC, MÉRIA PÓCSON IS? MÁRIHA NINCS RUHA SEGGIT? -JUH HUS ÖRÜL A HAS HAS HAS...ÁB RAM, ZITT MOST FITA,MERT ZERINTEM TE IS NEM VAGY A GODOL LÁTUNK? Jajja ők látnak, a PIROS HASUFAKAVASULLÓAIK? MEG KÜLLŐ KÜKÜLŐ JAKIJAKIK KUNUK UK? KONOKOK KONOKULLNAK? Ffff... fel teszem a 66 foga van a bakkcsékének krd$$$... fita, engem ezÉrt itt is, midnenütt, a csaláDOm is na elég, eredej sird irtd le a magyarjaidnak, ami zerintem, mikor ha valamirÓL, Walmart? -beszélünk van, lenni kell neki, és a sárban egy karcolat?-lát? Fita, lehet e gondolni az, amit NEM LEHET!!! -KI BE SZÉL? NA MOST HA A FIN GOD? LÁDD KI FINGOTT? -A GLOTT GATYÁJÁJÁJÁJÁJJJJ... MI VAN BÁNATOS BÁNÁT BBRITA, MOST GLOTTBÓL A BUGYIJA, S FEKETE, S ROZSDÁS, NA OTTHON, TÉGLAS GALAMB? -VAGY TÉGLÁS SZARÓ TYUK? HA MEG, A SAROKBA SAROK, SZORITJUK? JAJA JEWIS TYUK HUS LEVES? 3.: Nem csak a husos fazik üst csajkasoké a leves, azaz van a husos fazékKosokon kivül is , jaja az az övék, de a kunukunuku$$$... fita SEB X ZSEB, sép sép sép...pássápÖLnek, áldoznak sép Hellének, a Hellének? Hell hell hell... hallaluha, ami égethető el égetének, KATA LIZARDOK, KRATI, KRINN KINBA A PRICSI? Kis piricsi? -falu végen, folyik el a kanális, enyém vagy te kis Angyalom,ha bánj az a anyádis vótt egy dis s egy lány, de ki lánya, na ládd Éva, csak hirtelen puccos lett, mezi telen, te len, jaja mi fen? -hját feni a bicskaját kaja? Nincsak ha tehetem nem Töhötöm? -a 66 frakkos a kos agancsak be akada az a gan csuka?
...csak jövök, ugy ahogy vagyok, Isten báránya jövök... jöv ő ki tudja...
Az ujjom kalimpál sent pal, és elment ugy hogy fele maradt csak meg,és kértem felesÉgem., hogy had tegyem fff.... mert ugy esetleg megmaradt valami mi? Na ő előbb meg sávolja, és eltünt, nem lehet ... s találj ki valami más elfoglatsáGOD, vakart a a aaa... üleped,mikor én EZÉRT ÉRT ÉRTETTEK, GYÜTTEM HOZZÁTOK ÁT OK? Zna a fiam is, mirét nem te csinálod, mert nem tudom, és eleve, a felesÉgem, ne nyulj hozzá, mert az övét is hazavágom, és nincs többet korzózás? -meg letél furva kurva?
Sóval, felteszem ugy, hogy most GONDOL LÁTOM ATOMOMMAL, VISSZA TUDTAM MATERIZÁLNI, KÖZBE A FENEKEM RISZ ÁLOM... Fita, MI GODOL LÁT, PACSIRTÁK, VAGY PACALUK VAGYUNK...NA NA NA...
UFOzzuummm... miEeee... O O O... o o o . . . Ó egy gips gyipsir tomb tombola romok, MO mo mo rom rombola romok MO mora pacalok? -hushegyek -zsirtorNUK? 1.: Kávézzuummm... tea, kávé Apagyon? -a temetők meg üresek? Fita itt az a teremtők, azok eleve tametők, mert a föld (pora?) -alatt vagyunk állataik? Ezt erre lett, gyártva? Vegyük külön a föld mivesenket, mag vetőket, és a meg dögöl -dugol Mc Dugöl? -gyárosAIkat, meg a NAGY ROMOS OK ROMBA TÖKÖLŐK, ÉS MO MO MO...MÓRA DÖGÖLŐKET, ami most, na mindehogy az álmom közepin ázunk, és most csak előjött, minek a fegyver ver? Mitól kitól félnek az egedbe hágóAIDÁtok? ÁT OK? Zitt a Swordfis film, hogy te ha akarsz találkozni a hang adóddal, te nem tudsz, de ha ő akar véged van? -te nem látol, hanem hi$$$... Fita, az ürGÁGÉjét lecidáztatják, ami itt az hogy xex = tex, na meg texxeleghecc... Na ez az egészt kenjüjk be sárral, ki mik miért hozták létre? Zna kénytelen vagyok ugy, hogy Kis Jóska is, Jojós Jóska, na én ismertem, és az volt a neve, ne ez a tenyeréből szőrös, josolna na na na... Zitt ami van, az amit SZELLEMI MI? -VILÁGOK, AZOK GONDOL LÁT VILÁGAI? GAJ? GOY, BAGOLY, A SGGIBE NE SZAGOLJ? Fita, hihetelen döglesztő fegyvereik vannak, na hogy téged engem meg TUNöl (na az a második hall áll -od, hiszek $$$...) tuná ná nánáná...Fita, az amit itt hal? -jaja halAIk vagyunk, és van pikkelyes, meg bőrös, szőrös, na meg kopaszi kákó jön a fa vágó pucér? -puc ér, puc ád? -ceruzád, örök iron? -irok vele,még sem kopik el a hegye?-na apuÉNk most, de el törhet?- ládd TÖR- VÉN, ÖRVÉNY? 5.: FiteljÁtok, át ok, hogy én AZ ÁLOM VILÁGOM MAG AD, MAGAM CSIN ÁLOM? És ezt, csak apuÉNkkal, és most talán olyan idős valék, mint most a kis unokám, a fiam, a nagybátyja, nagyok aggódik érte, mert ennel van szarabb? -na most 1999 decigeciember... otthon voltam, mondom anyumnak, a NAGY CSALÁDOM AKAROM ÖSSZETOBOROZNI, az idöcsém,(24 évig tanult, többzörös stahanovisita kintüntette, olyan 4?--fita itt van apum, apa tesvér gyilkost faragna beled IGAZ!!! -CSAK AZT VÁGD LE IRTS KI A CSALÁDAFÁD???) olyan két -három percig voltam a konyhába, és pucc... kiinnen és még a kezét is rám emelte,meg a kisöcsémre. NA FITA, TŐLLEM, MOST UGY MAGYAR RÁZZKÓDJATOK JATATA JATATA... HOGY EGYŐTÖKET TÖK PUNA SÁRA? -NEM VESZNEK MEG, A MEG VESZETTEK, MEGECEK? Zna anum, ahoz fiam, vagy PÉNZ KELL, VAGY FÖLD! Gondókozzunk, még a sejt alma is, sajt,a lábujjunk közt? Fita, itt akik kezében van a PÉNZ NYOMÁS JOGA COUNTERR RULL LEREK, AZOK A GOD-OK GOD DÖG DÖG MEG DUGÖL, MINENKID MEGÁLDA AKINEK HUSA KIVÁNTATOD STOSZ, TOLS TOY? TOSZT? Fita, ez az egész ERRE? MERRE, KI TUDJA MERRE, MERRE VISZ A VÉGZET, GÖRÖNGYÖS UTON, SÖTÉT ÉJELEN? VAZE MÉG EGZER, GŐZELMRE NÉPPED PEDIGRID?- NA CSAK NYITNÁD VÓT ANÁD -APÁD, A SZEMETEKET? -JAJA AZOK LÁTNAK(SZAGÖLNEK?) BENNÜNKET DE TE TE TE... NEMHOGY MUKK...HANAM A FARKAD HÁTULRA HÁTIZSÁK?- KÖTVE, VAGY LE VELE? Na ez van? -az van, mi van? -volt $$$... le$$$... Leesett a pap az ágyról, ott vagy,vagy, de twist...Közbe AZ EGYPTOMBOSS -OK, AZAZ KIRÁLYI POPS-ÁG SZENT NEMZETOR S ÉG A FARKUK? ŐK HOZTÁK LÁTRA, A LATRAIKAT,-HIMRONGYÓIKAT S BABICE -BARBICA, ÖRÖM LÁNUKA VAGY FILUKA? ANAL ANAL LUK UK? KINEK VAN A LEG NAGYOBB LUKA NUKA PU? A PU? 6.: Nana megint az unalom, unalmas? -más? -tejesen egészen más, a más világ, pl. a mi hun ok, magyar ok, mi világunk? VILÁG UK?-itt be kell köpjem, ugyanis tyegnapra, hogy NEM BESZÉLNEK VELEM SZNET ISVÁNUKISAIK, fita DE MOST FLUTA,NEM IS BESZÉLNEK, NEK? -JAJA PUCANYAK MEG TÁTOGATÓ ÉS TÁTOGNAK? MEG OLYAN HOGY $$$... NA ITT VAN AZ AMI TARTARRA? -tRöha tegnap, a ififiam,nagyon szarhatna ,és ő nem csinálna utódj-át, hogy őt szidassák vele, (fita én ugy 32 éves koromig, ténleg aput okoltam, ha megütötten a pöce GOD DÖR...AJJA...ÉS CSAK EGY ALKALOMMAL, NEM LÁTTAM MAGAM A TÜKÖRBE, JAJA...FIDELJAL, AZ A FÉNYEM -FÉNYÜNK VAGY GECI JUK JUHUUU...na most mondom te? -nagyon aggódik érte, ami zerintem, mert ÖSSZE VAGYUNK KÖTVE, KÖTÖZVE UGY,(KÖZÖS TEHER VONAT, FÜTYÜL???- NA MEG HERÉK) HOGY AZT SENKI SEMMI $$$... Az előbb itt nemtudom hogy hivják, de mondom a kis kölyöknek, vata cukor, s watt a fff...(fita mindent mond utánunk a kis majom?) -az anukája, neee...watt...na a okos telefonjából tudja, és azt hogy sett...de magyarul is monja szar?-kaka! Fita, itt mese nincs, a másvilágon csak magyar RULL, gondolKÓDunk? -ami itt gond öl? -fita a nyelvünket akarták akarnák ma is elvenni,(a jó kedvünket, ládd IstenAtyánk, áldd meg a magyart...na nem az? -na a mi áldónk, hang adónk?) ládd Vak a Watt a fak a Botján koc koc koc... MOÉ BOTA? -BÓTA? Zna itt van, ezt ugy,hogy én akarom tudni, azaz ez nekem is a tökönyönyököm... AVÓ ...nagy ponyvás ford kocsik, hosszu sora, és teljesen mindent kipucolnak a zsidó háza, azaz egy vágó-kősermészárszék kis üzlettek, kipuconak ugy, hogy semmi...s én apu mellett, nézek rá, s vigy... nem monda ki, azt nem? Fita itt most is a GONDOL LÁT LÁTUNK, AZ AZ HOGY ÉRTEM ÉS CSAK AKKOR LÁTOM,FÉNYEM MMM... LÁDD A TOMY TAMÁS BÁTYA KUNHÓ? Fita, ez az...hogy most BÉGRE, AZ HOGY HONNAN FU A SZÉL, AZ EZEK, EGYIK GYP TOMB BOLLÓK, OTT HOZTÁK ŐKET LÉTRA, A VALLÁS LÁSS $$$... A DO RE MI FA $$$.. ORUK... AD DOM BOKKOSOK? Fita, alyan hogy a LÁTÁS OD, HOMÁLY? -AZAZ MOST ŐK BELÉD LÁTNÁ NÁ NÁ NÁ...NA BELÉNK BO$$$... HOD MIHEZ HASON HASZON, EZ EGY HUS G'YRAIK, VÁGÓ HIDJAIK, MÉSZÁR MÉSZ ÁR, SÉK SÉK SEK..CSAK SZEGRE NE ESSÉK? UBORKA? Innennn... Zna ami TÖRTÉNIK, AZ OLYAN HOGY ENNEK AZ AMI A MÁS VILÁGUK?- AZAZ A SZELLEM MI, AMI ONNAN, NA EZEK MA IS OOO...ooo... ... hogy mégis mi, NA A JELKÉPES NAGY KIGYÓ KIGYÓZIK KIGYÓÓGYIK a MÓ MO MO MO... O O O...o o o... ... Nincsak te ózol, vagy jojózol...a golóddal? -az egyet len meGOLd áss? -$$$... $i$$$... az is az anal kondás? ...oááá... fiteljal, minden hang, és O O O... MOST OHHH... VÉGE VIG ENDRU-DUKINAK? RUKI MUKI MI KI MÓ, BOTA BOTAN ICA? BÓTA? NINCS NÓTA? ÉRTEM, NÓTA? PAJTÁS, DALOLJUNK SÉP MAGYAR HHH...SÜSS FEL NAP! RÁNK RÁJUK? JUHUUU... NINCS HUS, AZAZ HUS ÁRUKAIJAKIK? ZÖLD ÖLD? NEM HA ZÖLD? A KUKORICA SZÁR... HOL VAGY KUKURICA JANCSINK?
UFOzzuummm... miEeee... O O O... o o o . . . Ó egy gips gyipsir tomb tombola romok, MO mo mo rom rombola romok MO mora pacalok? -hushegyek -zsirtorNUK? 1.: 4/10. A KÉP? O O O... Tündér kasziNŐ, a kölesbe a disznók, kertbe menek a tyukok... Zitt az hogy maga a magyar -magyarok emberek? -olyan csoda Fény Madarak hallanak -látnak csicsergünk, egymást ugy szeressétek szereljétek, mint az Ó Egyik Tomi, tömi s megeszi? Honnan jött az ÜDVÖZ ÖLLEK, MEG MEG HALOK ÉRTED, ÉRTED? AMI ELŐBB TE TE TE...TI TI TI ... TÁ TÁ TÁ... te ÉRTEM? Nem nem értem, de érzem, Óhhh...milyen szent áldozat, mint Betlehem ham ram ranjjj...na a legbutább állat, a birka báráNUK, na leg okosabBAK az állatok közzül a kigyO gyik a MO? KIGYÓÓGYIK A MO O O O... o o o ... tRöha nekem, neked? -nekünk NNNN... méhszarszékled -vágóhidad, nincs husunk, husuk juh husUK vagy, pacaLUK, van tükröd? -tököd? -gázpüföGÉszetitovalöködő? Amit szeretnék hogy meg lássunk, ássunk? -de ássuk el a HusUNKat, zrirod hájad, és a sonkád(UK) strompántlis? HORR .. HORRR... EB DÖG HEGYEK, ÉS VÖLGYEK ÉS BULLI BULI ORGIÁK, AZ EGEDBE HÁ HÁ HÁ? Na a GENÉZ GAN $$$... ZI$$$... NÉP E? PÉN? PÉNz$$$... MÉRGES MÁRKÁS KIGYÓK SARA FAJZATJAIK? Zitt a röfff... hogy van e a husUTukun lököm tököm LokodoDiváikon KUNUKUN kivül is élet? CSAK RAJTUK KIVÜL...ami most AZ AZ ALLAH GUT UK, GUTA, O O O ... EGYIPTOMBBOL TOMBOLLA BALA, AZAZ JÖN MÁR A (7-SOVÁN BIKA? 7HEGY HÉT SZARVA 10 1/2) BIKA, ARANYBORNUK ARANYBIKA BULL ÉS BULI BULI BILI KIBORULT ORGIÁJAJJJ... AMI MOST VAGYUNK A VÉGCSŐ O O O...OHHH... ORGIÁIK ORYGINA KRATY KINBA A PRICSI... RAPITYA...AMI EGY HUS SZEM? NEM MARADA MO$$$... AIDA ANOS KANOS ADÓS ANALA TOK? NYUSZLÁNGOL... 2.: Most igy az unalma$$$... alma alma$$$...rétes? A magyarok gyerekÉNinknek, ezek belénk verik a FÉLELMÜKET, ami erősen meg ???... felelmünk, kinek felelünk? - vagy fél elméla vagy fi-mél? -elme, el ment? -volt? Fita, ez az egész ROM HALMAZUK, ÉS MOR MORA SIONUK HEGYEIK TORNYOSULNAK, EZ Ó EGYIPTOMB... AMI EGY MORA HEGYEK HEGYEK BULL BULI ORGIÁIK, AMI MOST HOGY siTIM -piTIM pitink tink? -tinkódingó? -pinkó? -rózsa bimbó?-pőorukba fingó ingó bingó Fita, te azt hiszed, hogy a kis cicáJUK ANAL LUK? - vagy (férGÉik) giliszitájuk vagy? NA TE MEG ÉN, NEM SZÜLETTÜNK PACALUKNAK ZSIRHÁJUK MI HÁJ ITT NE HÁJ, KICSI KUTYÁT DÖGÖD NE CSINYÁLJ, NYÁJASAN SZÓL? MA MÉG MEG VÁLTÓNK??? -FITA AZ ARANY GYAPJUH HUSUK, ARANY BORN NEW jUK, ARANY BIKA SZÁLLÓAIK SZELLŐ SELLŐ BULA BULI BULL BIL? -ARANY VÁROZ$$$... AZ ARA NUK, ARARA RÁT PÁD RET CZIONCZUKINUKIYAIK HEGYEIK, BÖGYŐ$$$... BEGYE$$$... BERZENKEDÉSAIK? -NAGYTOKÁS DISZNŐÓDISZFEJÜ NAGYÜRAIKNAK RÖFF RÖFF RÖFF...HANEM MI TULRULL?- TURULL?-FÉNY- MADARAK VAGYUNK, ÉS HUN OK HUN (VAN?) GOD ÉS MAGYAR OK, NEM TEHETEK RÓLLA, SZERELMES VAGYOK? A NAPOMBA BOMBA S A NÉPEMMEL EMMEL TÜZÖN VIZEN ÁT, LÁT? Ima a KÉP? -EZ EGY FÖLD ALATTI TURÁS FÉREG LYUKUK UK? TUD ÁS ÁSS LÁSS? 3.: Zitt az hogy Ó BABYLÓNIA? LÓNYAIK LÓNA? Zitt ha te egy psss... $$$... fiteljuk, a magyarOk ma is az egyetlen HABIRUSA -RUSSIA SIA, VERJÜK A FA SZUKA? AKIK NEM FIZETTÉK MÉG LE A HÁBORUS BÜNŐSÜK, ADÓSÁGAINKAT AZONNAL KAT!!!-NINCSA ADÓ BEADÓ EGYSEGG $$$... megbünhödte már.... DE EGYETLEN EGY NÉP $$$... BÜDÖSÖK BÜNÖSŐSÜK, AZ ŐSEITEK,na fita, EZ AZ GENÉZIS ERESZTÉS, EZ TÉNLEG U EGYIPTOMB VAGY Ó? Zna az Ó BABYLONYAIJAK, zitt onnan, hogy a HUSOD -HUSOTOK- KI ADTA CSINÁLTA CSINYAJA? Zitt amit mára, az Ó VAGY U? UÓ -DUÓ -ŐU? 8? NA UGY NÉZNE KI, HOGY Ó VAGY UJ EGYPTOMB BULLYIK? NA ŐK TEREMTETTÉK A Ó KIGYÓÓGYIK A GYIK A MO O O O... SÓVAL, EZT AMI MOST EZ E ROHADÓ HUSHEGYEIK, SIR-ZSIR TORNYAIK, MEG EZEK A ROM ROMBA TÖKÖLÉSÜK, MOR MORA DÖGÖLÉS ŐK? Tröha A BETEGESEGG MEG HALÁL ÁLL? EZEK PARTRA (PÁRTOK, KI VESZI ESZI MEG A MÁSIK ÁT? KIVETITETT HALAK, AHOL A PART SZAKAD? Fita, itt csak DEGELLETT halak vannak, meg NŐVÉNYEIK? Zez az, hogy akik...EZEK EGY VOLT EGYIK EGYPTOMB BOLLA BULL BULI BULI...FITELJAL MI VAN HA BEBIKÁSITANAK? VAN MÁS TAN? DOMD -BOOK? BUKUNUK STABUK BOOK? -AZAZ A BUKOTT ANGYAL UK? TE KAPSZ HUST, TE NEM? PIRLIK SÁRLIK AZ ANALOD? BÓNUS AKIK MÁR TEJELNE MEG VÁLTOTTAK ÁT ÁLTAK, GECZI HUS ÁRUK, ÁRAIK? Zitt az van, HOGY AZ AMIT SENKI SE SEJTHET LÁTHAT TUDHATNUK NEKEM IS VAN NUKIM? - ÉS NEM IS GONDOL 666... HACC HACCACA HACCACARA SÁRA ÁRA... na most, ÉN AZ ELSŐ PINALÁT, ÉN NEM A HUSUK, NA FITA, mikor annyi idős voltam,mint most a kis unokám, ( az a mai napig, teljesen leszopnak, mnden enrgiőmat, de a fény EM., na meg itt hátsóm, a kipufogóm, vagy a husángom kéne kéne... vida nekünk HUN OK HUN GOD MAGYAR OK, CSAK EGY (HANG HUN A HAN GOD) ISTENATYÁNKMAMÁNK NEM MUMYA? MUMY LYUK LUKUK ANALUK? -ANAGYAL LUK, LÁTOD AZ ANALOD? JÖN MÁR A VONYAT $$$... nincsak AZ A POPS'G $$$... SIKERE$$$... segged lukát olajozod vazelina, nicsak ezek $$$... EZEK A CONMBO$$$... SZÓK, SZÓ SZÓLLÓ SZÉKEIK, CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT... FIDELJAD A $$$... $$$... SIVA SAVA TAGADÓAIK? -fita, ez egy féreg lyuk, és hogy tudunk NUK, kimászni, látni kéne kéne? A LU KUK-UK KAKA FO$$$... ILLAT TÁR ÁR? - A LUK O O O ... MO MOMO...LOKOMODIVÁK VÁKÓK VAN FIN GOD? Innennn... egyen vegyen ingyen fény! -nőljön meg a begy-etek, tej csarnok?- bögyŐ-tök? -jönne meg a eszetek,oláh ecet... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...van a halálnak,hal álla? -ára? -pikkeje? -kaja? ...oááá... O O O o o o ...
UFOzzuummm... miEeee... Csajkások bestiállat dögök hrrr... god - dozerek -stalinexxe$$$... exxSeggek, golgota és keresztesek JUH HUKKT? JUH HUKK?- de hrrr... gHörög düHbörög nem hőbörögtök kreszt? - az egetekbe hhh.. hrrr...rogyásodra ro ro rotyogása kása? -minden vége napra vettetik, atik, ki baxik?- etik? 4.: Kávézzuummm... kakukk... fü tea, na én olyan természetes... a fizikai testünk is, nemhogy fel üdithető, hanem ténleg van az élet itala, etele, petele, Dunapentelle? Strüha, mindem ami Óh természet, az örök élet, és most, máris az mára álmom, közepin ázunk? Zna a KÉP, előbb hogy NAGY FEKETE ÓRIÁSOK, (Őrdögjeik ürdgük dámoon démoNUK) amit most ténleg fentről, tehát fölöttük valék, és most az hogy letettek, két nagy szóllő fürtöt, és az lenne a csalétek, ami pont ellentáte, hogy láttak hogy sáskák, grass -gara$$$... happerek vagyunk, NA AZ AZ HOGY AZ AMI A GODOK GODA KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, NA ITT TÉNLEG MINDEN EGY KÉP? Sóval, az ami itt a URAK LURAILURDÖGÖK DÖGE, AZ AKIK A PÉNZ -NYOMÓK -VÁLTÓK,ÉS PÖSZE AKIK ŐKET VÉDIK, AZAZ A PÉNZ NYOMÓK A FÉLJED A HRRR...GOD, ÉS CSAK NEKI ADJATOK DI CSŐ? CSŐ? -CSŐ! JAJA Ő ŐK A DINNYE CSŐSZÖK CSÖSZŐK CSŐSZE CSŐ? Zna mi, most itt olyan, hogy neked nekem nekünk, zitt leirtam, hogy mielőtt kirugtak minden iskulájukbull, most ha mentem be a tekóba, később a gimibe, és most AZ ÖRÖMÖM, HOGY KÉT OLDALT A KÖVES UTON, A FÁK -NŐVÉNYEK INTEGGETEK, AZTÁN NEM! Ugyi fiuk, ugye lányok, gyüngy ez az élet, erdők mezők sejemhaja integegetnek felétek? -is? Ez az, amit tegnapra, hogy A GOD HRRR...GOD UK? -NA MOST NEKEM OLYAN GONDOL LÁTOM? NINCS, DE FO$$$... Nadon idizuda juhuk hukkt, first, azaz most én is egy juh hukkt, kukt, nem hanem sushi? -juh husi? -ham hem? 5.: Itt SUNY Sanyink, na az hogy az IDŐ ÁLL? -de elmulnak a renyhe népek, na itt ez ma, a PIROS FESTÉKES KÉT ÉLÜ KARDUNK, CSAK IPPEG A SZÁNKBA... SZERINTEM NYÁL? -DE NYIL? JAJA MEG KINYILT A CSIPA? -JAJA KI DÖRGÖLTE KI, HA TE NEM? ...Egész nap, eddig téglát hordtunk, és most, nem elfáradtam, hanem fel élénkültem volna...ugy a GONDOL LÁTODAT, KÖVETI A TEST? Most itt hagytam abba, azaz a KÉP? -Sanyink hogy az idő áll, deelmulnak a renyhe népek, na pontosan az történik!!! Ha egy közölünk, leleustul itt a fényét nem táplálta, (fita, nem tudjátok hogy milyen ádáz küzdelem, azaz te az eném vagy, jaja örök egyek egyelek meg?- amit MINDEN NAP, és akkor sokzor beköpten, Liszt Fercsink, ha egy napot kihagyok, az én tudom csak, ha kettŐt?- mások is? Most az hogy akik fényüket vesztették, azok a szemük (szeMÜNK egy szem mag ad?) világát, és vak vezeti a világtalant, tálent, na fita, mert itt, csak NAGY OK? - $$$... $ki, miki MO, $$$... $LUMOK? (fita, bukott angyal anal lukUK? -barbie? -vagy barbika?) most az, hogy kiverttek lettünk, és mindenünket el vesztettünk, ami Pitu bátyám, a FÉNY- testvéreinket NEM, NEM? NEM NEM SOHA! Hogy az elő álmom, hogy minden ami többet GYÖMÖLCSÖK? -lógunk, mint gyümölcs a fán? -Nmost fekete alakok, mindent mint CSAL ÉTEK? Fita, mert a hasával kasza, minden állatot meg lehet venni a lábáról, etetni, ami itt valóbank, mérges kigyó bigyó -bögyójukkal (FINANSONUKIJAKIK? xaxoNUK, hátizsák? ) na mérge, keveRÉKA RÁK HELL? - minden...na FITA a BBLia iratokban, hogy Éva? -zna ezek... HOGY XEX JÁTÉKUKAT? -LÁDD BARBIAIK, ÉS BARBIKÁAIKAT? Most ugy nézzük, hogy EZEK FELETT, AKIK A TEREMTŐKÉSEK, s vicca, KI KÉPE VAN A DRAKMÁN? -VAGY A $$$... SILINGÉN? ($$$... KULL, $ekula? - SPEKULA? 6.: tRöha, most olyan, hogy mnden, az állatok iDOMOsitása, az a tanultak, csak vegyük ugy, mikor Szent IsváNUK, NADON FIDA, mert tegyük fff....a magyaroknak kell legyen magyar MULTUNK? NINCS, ÉS AKIKNEK VAN AZOK VANNAK? MI VOLTUNK, TI LESZTEK, S MI VAN? EGY FEKETE LUK, DE AZ IS UGY, HOGY A LUKAM VICCKET NEEE... A FIN GOM A FIN GOD? Nehéz ugy, hogy a testem, teljresen addig vergeltem ma el, hogy nem érzek fáradságot, mig most a az ami van, eltudom hagyni nemcsak a porhüvelyem, azzal hogy olyan megfigyeléseket tudok megnlátni,(hinni?) ami zerintem, ERE DETTY...az ami van, hogy ezt a testet ami most teszt, de a teszkullóm? Na valami olyan,hogy ÉN NEM A BAXÁS KÁLYHÁJUKAT, LÁTOM, LÁDD ZUZZ RÁ LEREK? AZAZ PÓZZKURDORDURNYÁKOK KUROMÁNUK? Na most, itt ezek TÉNLEG BÁBUK? LÁDD BARBICA BÓCA MOÉK BOTA BÓTA, ÉS BARBIKA? Nincsak miért HOGY van a xexinger?-BAXDÜH KANGÖRCS -nehéz nektek az ösztön5? Amit ma sem értek, miért van TUL SZAPODÁS? AMI MI A CANNIBELIZMUSUK??? NA MOST HA VAN OLYAN HOGY TÖRVÉNY -KÖNYV? AKKOR NINCS TÖRVÉNY, AMI SZIGORU TANITÓ EZ AZ ÉLET? -ÉL LETT? Zna amit akarnék, HOGY AZ AMI ELEDEL, ÉS FŐLEG MOST AZ A SZŐLLŐ? Zitt az állatok, azaz amik növényevők, azoknak az amit a BbLila iratok, az nem alma hanem szőllő TŐKÉK, SZÜLŐK SULY? - na ugy, hogy most azzal, zitt én is, a szőlló lő? Stalán otthon volt a szagos muskotály, amit kora gyerekkoromba, nagyapuék reggelente az ágyam allá egy kosárban, és valami...na annak olyan csoda ize (ILLATA?) vala, de nem csak hanem a kajszi barack ÓRIÁS SÁRGA PIROS BELÜ BARACK, ribizke, köszméte de a szilva fajták is, meg a nyári (téli) alma stbbb... Ez az lenne, ha most valakik, erre rá harapnak, az a csapda, (hogy mosg az égieink, na itt a fart meg a farkuk?) ládd Édenkertek, ami tegnap a gyerek, Éden invádölve? (nincsak ki zavatják őket, a saját kertjük -földük? -angyalok nagy PÁLOSSAL? -HA NEM ESZED A JUHUST, RÁ GOD, NEM ISZOD A VÉRÉT? -MOST HA TE EGY CSODA GYÖMÓCSKERTED VAN, MI ESZEL, ESZEL$$$... Aztán, most ezek, láttam a NAGY DURUNG FEKETE... UFO?/SORVADNAK - és most olyan, hogy egyre...rohadnak, talán az lenne... hogy most menekülnének, NEM? EZEK ROHASZTÓ RÜHEK? - rühühühühüüü...csak igy, hogy mi fényt eszünk $$$... eszÜNK, iszunk? -nincsak a hus, az a hugysav nélköl? -vér-VER- hugylug? Zna itt akik nagyok, azok nagy nagy kula csomók? Innennn... amit hogy olyan (Gorbacső?) csajka, rendszer jönne, ami előbb itt minden ami termÉszetes, az meg $$$... $i$$$... terorrr... hrrr GOG? -na az ami az a KÉP, az egy GÉp?-de minek, ami itt minden KÉP? -PÉK? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Csajkások bestiállat dögök hrrr... god - dozerek -stalinexxe$$$... exxSeggek, golgota és keresztesek JUH HUKKT? JUH HUKK?- de hrrr... gHörög düHbörög nem hőbörögtök kreszt? - az egetekbe hhh.. hrrr...rogyásodra ro ro rotyogása kása? -minden vége napra vettetik, atik, ki baxik?- etik? 1.: 4/9. A KÉP? - tröha ruha rühe, azzal hogy itt összejöttek a hun -ok magyar -ok HANGÁRAINK ÁRA hangoskodni, azzal világosság lett! -let, a mi világunk, Mi is ufok vagyunk -UFO-k, made in Hu?-Whohhh... Ime ami a magyarok hanja: HA NEM BÁNT SENKIT, KID? -HAD BESZÉLJEN ÉLJEN, DE HA BÁNT? A BÁNAT? BÁCSKA BÁNÁT? -sfiteljunk, Pajtás,daloljunk szép magyar hazánkról,mell e bőség kincsét ontja ránk, MIÉNK A FÖLD,itt áljon meg a vonat, hallja süket kalauz? Sipöl a vonat, süket fütyül a süket bakter ház? ZITT MOST AZ A LÁTOM-ÁSOM, HOGY OLYAN 1948 DERBÓ CSAJKA RENDSZER RUKIJAIK NÁTOD, NÁTHA LETT, AMI SOSE VOLT NAPJÁN VÁSÁR VASÁRUK NAPJA? SOSE VOLT SOSE LE$$$... KOZBE MEGJÖTT A FOLYÁS SOM? .BEDAGADT MIND A KÉT SZEMEM GOLLÓJA TOJÁSOM? Fita, már az van, és ez csak a szaga HRRR...GOD HAN GOD? -$$$...Zitt vannak az ADÓ ÁLDÓ KÁDÓ MI KÁDÓ KK NA MEG A CSIZ (CSIZIÓ SAJTUK VONZZA ŐKET AZ ÉGEN? DE KÖZBE AZ ÜRÜK?) MÁSUK, MEG KUCS MÁJEUK? ZUZZRÁLERE$$$... sék sék csak seggre szegedre ne essék? Fita, miénk a föld, az az hogy az egész föld azé, akik megmüvelik, és az egész Világmindenség, csak a mag vetőknek és szeMeséknek...$$$... szemetek? TRAHÁT HÁTIZSÁKON HÁTIZSÁK??? TÓT SEGGIN EGY FÓT HÁTN FÓT, EZ MÉG A FRRR... HORRR... GOD? -LÁDD A KISHALAK IS MEG NAGY HALAK IS HOROGRA (KERSZT?) KERÜLNEK, AZAZ RÓKA FOGTA KANCSUKA, KANCSUKA FOGTA RÓKA KOMA SPÓRUL JÁR, VARGA FOGTA MIND A KETŐTT, AZAZ ITT VAN EGY FIZKIAKI SZEMMEMMEL, A GOLGOTÁN, LÁTTAK EGY ZÁP NAPON? PÁ$$$... CSAPOL PAPOL, CSAHOL HOL< CSÁPÖL SÁP -SOP POL PULL A VÉR A LU HASA FA SZA,, STOP! -ÖL, STOPPOL, SZOKÖL SZOPOL FO$$$...ÖLT ELEVE LEVE LE A LEVED, (LŐVÉ???) LE SZIPPANTVA? PATRA VETETT? -HAL HALL? NA MEG JÖN MÁR A VONAT, AZAZ CSAK FEKETE, ÉS ELEVE ZÁTONYRA... NINCSAK ZÁHONY VOLT JUTURÓSPUNACSZÁRA LEGNAGYOBB VASUT ÁLOM ÁLLOMÁSA, NA MEG SZOMBATHELL ... NAGY ÁLLOMÁS... 2.: AMIKET MI KI MO MO MO BOTA BÓTAIK, nem lehet látni, azok VASAJELUKAT CSINÁLNAK BELŐLÜNK, AZAZ MI SZÁM ITT? Fita, az hogy BEADÁS, ÉS ADÓK HÁTN ADÓK, EZT HA MEG TUDTÁK TENNI CSAK EGY ŐNK? Fita Ő ŐK TEREMTETTEK MIND KET? MARHA? BAROM IGAVONYITÓ ÁLLATAIK, DE NEM AZ, MERT AZOK OKOSABBA A TÖBBSÉGE, CSAK AKIKET BETUDTAK IDOM MI? A DAM MEG A DOM BOOK, NA MEG MADAM? Fita, itt az ÜRÜSEGGEIKKEL, NINCSAK CSAK ÜRITENEK, azaz olyan 4 -7 generácion on on on...tiszta kék vérük degenerált lehecc... KIVÁLLA$$$... VALLÁ$$$... ADÓ ADÓ ÉS KIVÁLTORBASZOTT ADÓ BEHAJTÓ, PUJA SZEDÓK? $ZEDÓK, $ZIVÁNUK $ZIVÁNA $ZIVAR UK, ÉS JÖNNI FOG A BÜN TETŐ $ZIVÁNUK DIVANUKIJAJIJAKIK? A CZIONUKIAIK? (10/1/2 A VASORRUKIKUN UKAIK, A LUKATOK TIMSOS, DE RAPITY, A JÖVENDÜLÉSEKBE, AKKOR IS HA BEDÜLTÉL, GIEGGENESIT...KANYAR? AZ VAS AVAS OROSSOK, NEM AZ OROSZOK? DE FITA ITT VANNAK A GAZ ÁROK, ÉS ARUAIK, na most, A BELE LE HULLOTTAK, LÁDD TREGNAP, OTT KEZDŐDIK A BAJUNK, HOGY LEVÁGTÁK A HAJUNK, HALUK LETTÜK, S HALL A CIGÁN A VIZBE? JA HAL? -LEVES, A LEVESBE, HALÁSZ LÉ? LÁS PÁSZ TOR TORKA, DISZNÓ ÓDISZ TORRR...FEL TORREÁDOR ÖLD MEG BIKÁD.. Zna fita, többet, ládd ITT AMI VAN, AZÉRT GYÜTTEM VOLNA HOZZ ÁTOK? -MERT MI TULRULL TURULL FÉNYMADARAK (FŐNIX -UFŐ-k.U SZEG SEGGECS KÉINK,- A MI SEGGÜNK? -MÁRIA SEGGIT? -.na most itt vannak fekete korompor ufo$$$... ok uk kukukk... kuka fészkeik, a $$$... téténybe NAGYTÁTA, AGYATÁD TRÁGYA $$$...) Ami van, hogy ezeket, HOGY TE MEG ÉN, HOGY HALLJÁTOK JÉZUS, NA NEKIK TE JUHUSUK VAGY, HUS HUS? HAS HAS? KÉZ KÉZ KEZET MOS, PI LÁTOD? JUHUS VÉRÉBEN MEG MO$$$... VAVA...MEG FÜRÖDVE TE KIS FÜRDŐS KURVA, KURUCC? HOGY BEMENJENEK YENEK, ODA, DE HO HO HOOO... 3. : Nincsak, még olyan ezer évvel ezelőtt, mindenÜt ut BUDÁRA LEHELL KÜRTŐ FÖLDÖN SZARTA MAGYAR OÁZISAINK VANNAK, és most azzal,hogy ide be ugrottam, fita ők is a fekete halál szellemnek, tudnak mint deglett bolha fin god, ugra bugra ládd jönne a kinGEk hekk kInge $$$...degelett bolha FIN GOD TOK< az inGÉbe? Fita, ezek csak a vasUKba, féme$$$...UTUK ÜTÜ ÜTÜ...Na most, most EZEK ROHAMOSAN ROHADNAK!!! (nincsak minden vas ekleve avas fémek, oxidállódnak és rájuk rohad? - most AMAGUK MAGUK TULL, MENEKÜLLŐK? MI kell, mi az apu kasza,kasza kő, kassza? Fita, most hogy levezetem a vizeletem, ami vizió? Na POTN ORDITVA KEGYETLENÜL NICS KEGYELEM, NINCS IRGALOM A NÉP -NÉPEK VÉRÉVEL TOBBZODÓ -DOBBZÓDÓ ÉLŐSDÖ -ROHADAIK PARAZITA BÖGÖLYEINEK, OLYAN ITÉLET SZÁM ADÁS? AMI SOSE VOLT LE$$$... NINCSA A MAGYAR OK? OKA TOKA? Zna végre, azzal hogy a kis felsÉgem, fita, itt amira RÁ RÁ RITTYANATOK, AZ ÁGYUNK ALLÁ DUGINTOK, AZ HOGY KI KELLETT JÖJJEK, NA MOST, VEGYÜK UGY, HOGY MI EGY CSEP GECINKET, CINK CIN CIN CIN...CIM? EL NEM HAGYUNK, MERT NEM TUDUNK? NINCSAK CSAK MAG AD? -MAGOM MAGOD... MA GOD A HAN GOD???-NICSAK MIDNENHONNAN AZONNAL, NA EGY PÁR KLOTTY... ÉS KZIZÁRNAK, ÉS NEM TUDOK UGY KLOTYOGNI, DE AKAROM SZIN LELNI, BÜNNŐZNI? BÜN $$$... NŐ? NA MEG A SEBETEK ZSEBETEK? DUCCOTOK A HÁT ADÓ? HÁTÁN HÁT HÁT HÁISZÁK? SEBÜNK? NICNSAK MICSODA ÉR ÁRÉRT, FITA MOST MIT GONDOLTOK, A DISZNÓ ÓDISZ HUGY HÓLYAGUK, MÁR EL PUKKANT, ÉS AZÉRT AZ HOGY...NINCSAK CSAK ANNI, ANY MIÉRT NEM TÁTOG A PANNI? HOGY TE NEM MEEHECC KI A SZABAD LEVEGŐRE, A NAPFÉNYRE, EZ AZ HOGY AZOK,AKIK VASUT FA SZUTRA VASUKÁSZOK, FITA HAL ÁSZOK, ÉS PÁSZ TORKOK, NA A HALÁL ADÓK, AZAZ A HRRR...GOD DOG DÖG ADÓ TOK, A SZABADVA A TERMÉS-ZETBE ZETORRR...JAJA A SÓS TENGER IZE VIZE, MEG DÖGLENEK, ÉS TÖBBE NEM ÖLNEK, NA MOST MI FÉNY UFO-k...stbbb... de tbccc... Innenn...mit gondol tok, toko, hogy fog megfordülni a hellzet TE TEK? Men a bika hentes fele, lóg a töke ezer fele... hogy te nem fordülsz fff... csak veled velem, a bá bánatos kis my bellámi? - izém? -ut de nem ütött utóDOM? -VAGY RUZSOS AIDAIK DOM BOOK? -NEM VÉRES VÉRERES? AIDÁKÓAIK? MIRE VÁRUNK? MEN $$$... TRUÁCSIONUK A LUKATOKBA?/ SEGGESVÁR, DOMBOVÁR SÁGHROVÁT , ARAD, VILÁGOS SÉP VAROS A SAMOSNÁL FOSS... KLUJ? FITA, A FŐDBE, A TE FŐD? VAGY EL VAGY FŐDELVE? HARANGOZTAK, LŐTTEK? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...mi le$$$... le$$$... popsid?
UFOzzoommm... miEeee... Szanta IstváNUK kiillerek lere, BULL BULIDÓZEREK DICSO KORA -PORA, NEM JÖN VISSZA TÖBBÉ $$$... $$$... NEM $$$... NÉMA NYEM/$$? 4.: Kávézzuummm... kakukfü tea, Bulivia bab kévé, a Pilvvaxba, szipótyon (Pócson vagy Apagyon,pócon, lóca?) kortyolgatva? -temetők meg üresek? - 19955? -ugy beszélsz élsz vagy hallsz, mint apuÉNk, s én értelek, Győrtelek? Van valami, hogy ha ennek lenne valami értelme, alma, mag ad? -jaja csin -álom, és a hangommal s Hun(van?) God? hajrá tallpra magyar ok!? Zna a totem vallás, ami nem az, mert olyan hogy vallás láss? Hinni vágyom én mindig, hinni éltem? -végéig, na már megfulasztottaka toták, és bele dögöltek a főldükbe a Bukk hegység allatt? Fita, apuÉNk, ne hibáztass -okolj senmkit, magam? Na akik hisznek? -olyin nincs csak szerettek, volna? -smirna! -volna! -fo$$$... Zitt hellettesit sit sit... satalin satalin, KataLina kint az ina, hol az inas, na az is vér allah hala halt... Fita az erdélyi totem, fita, az nálunk, én is erdély,na Dávanya a családom faluja volt, és az hogy totem az tetem! Na szeretnéma rácsát bevillogni amit ládd...fita, ezt gyerekKoromntól kezdve, ezt a prohvülyt ami a test? -teszt,ládd kressz -carars a mores? Zna itt van, nicsak engem rögtön, ugy mint most a kis unokám, 2- 2 -1/2 éves, mos rohahant be, kell egy mogyorós csoki, az anukaja nem, és a kis kölyükenk, hogy kihullik a foga, most nem vágja földhöz magát,hanem ... na kijön rajta, monja az anukaja, és tudja, de kell egy mogyorós csoki jah? 5.: Sóval, itt hát sóból lett elsó, elsóból szóból baxoda bika bona,hátizsák pacaLUK? Na ami van, hogy most is, látod, ahoz hogy értenük vagy NUK? -egymást ahoz KÉP KÉP ZZZZ... ZELLEL LETT, ÉS AHOZ FÉNY KELL! Ez az, hogy két kölyük, ma is, tudják hogy mit meg hogy gondolodok, ami esetLeg, nem esik messe a gyümölcse a fától? -Fáddörr? -Máddörr? -DOR- AJTÓ? Jaja afelségem, mikor a fiai, ez földrengés volt, érezted? Ma nagy csattanásra ébred fff...mi esett le,vagy ütközött? Fita, ez az, ami a a aaa... fita, a Jumper filmet betettem, és igaz,nagyon sok sokk olyan,jaja a BbLila a lila akácos ut, mndenüt, csak LÁTNI AKARNI KE! Ke fe Jancsi, ne aludáj el, elveszett a csengós bárán...na itt ugy érekzünk meg és gólya torcs...poty? Sóval, de mondom hogy csak hátsóval, hogy mi, ki be járunk a testünk tünk, tönk? Ha nem kelsz fel, beelfulkadz, na itt van hogy én őrjöntem, na ma is...ládd HA KURBA TERHEKET BEADÁS ADÓ ÉS OLYAN KIBAXÁS SUPP SUK UK, SOKK...AMI DÖGLLETES, ÉS AZÉRT, HOGY A MAGYAR OK GYEREKEK,MEG TUDJUK HOGY KI MI MI KI MO? MONYUK? -FITA, IGAZ, ÉS MOST AZ HOGY AZ AGYAM FO$$$... JAJA FOsss... UT, AMI MOST TED BELE KEZED A BILBE, és az hogy GOD, JAJJ JAJJ JAJJA...FEKETE VONYAT, NINCSAK STALIN VERTE SZÉT, MAGA A MEGVÁLTÓJUK UK, A ÖRÖK MAGYAR OK MADÁR TULRULL TURULL MADÁR FÉSZEKINKET, CSAK MOST., FITA AZ HOGY FEL MELEGEDÉS, AZ NEM AZ MERT MOST OLYAN MINDEN NÉPIHES LEHETNE, NA AZ MOMAMCSIVAL CSIBA CSIBA CSIBEGE KECCKE,MAST MONYI NEM A SZARUK, LÁDD SZARTANUK ÉS GAN DOM BOOK? Sóval és timsóval, most ha nem viccket a fenked,bizon belefuladtál a sárUKba, és bele dögölnek, te onnan csak ugy MAG AD!!!-- MAGOM A HANGOM? A HAN GOD ÖRÖK ÖSSZ (ŐSZSZAKÁL DE MAGYARAGYAM RAGYOG, MAGYARAGYAROM, NA NEKEM MÉG MEBVAN A FOGAM, 4 HIJÁN, ÉS KATTOG666... HA NEM BÁ NT SENKIT, ÉS CSAK ALUDTEJT TURÓ, HARAP? SEENDE FILUKA ALUDAJ? 6.: SwédenÉden Bruggónkat, mindenki ismeri, na most az amit most mára, ezt a kis felesÉgem, hogy nagy csattanás, ami én is nagyon sokzor, nagy csattanások meg dörömbölések, ami itt valóságnak tünik, és ott lantolhattam, és egy pinalát, és a testem,esztem, tesztkulóm, na meg a lápmpám a dudám a cuppluingom,de ténleg ez cónbaszó szólló szól?- ufo? Már nem vagyok pontos, ládd a páduc, hogy a Menny és Pokólba,de leirja hogyan hellezkednek el a vallás károsultak,ami most, nem menek ugy bele,de a magyar ok, azok külün vannak, ami most mégesetleg,sok sokk sokk sakálból, szak -szag ember, azaz fita itt a husUK szaga, és most...na BETÁJÉKOZTAM ŐKET, ÉS ŐK A 8 ÓU, FEKETE NA PUK, ALATT VANNAK, AZAZ NINCSENNEK, MERT AKIK NEM ÉBREDTEK FFF... Zna sintén SwédenÉden Bruggónk, hogy ITT VAN A MENNY IS MEG POKÓLUK, LUK UK, LUBAXÓAIK? LU AZ ANGYAL LUK UK, ANALUK, AMIT ZSIROZNI MEG PLAJZNMI KELL, DE A LŐCSKENŐCS SZENT KENET? Zna, ezt már elirtam, hogy NEM BESZÉLNEK VELEM!!! SÓTT MIKOR MEG LÁTOGATTAM ŐKET, AZONNAL VÉGLEG KITILTOTTAK!!! FITA INNEN IS,ÉS MOST ITT UGY VAGYUNK, Mi is ufo-vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Whohhh... tüz lehelet Lehell lett? -sporat hell cikrázik -lehell, lehel betöltve? Fita,most APUNK, ládd apum nélkül, meg zna ne... F. -Zoli? -régi olyan nagy valaki lehetett, szereztek egy utlevelet,mert mindent el tudot intézni, és Ő tudta mi ki MO, vagyunk? Zna, otthon a bátorvég? -most ahogy megyünk hodásznak (Háde$$$... Nátod?-fita ez az egész? -az gyehhenájaik??? -gyihád-ok -na a puÉNk,nem egészen smiden rajad a philisteUSA Sam song osztan egyzwer osztán GOLÁNUK, ELVESZTETTE A KIS TÖRPÉT A NAGY IZÉ A NYAKÁBA, LÁDD THUDERDAM FILM, MEL GIBSON?, FITA AZ ÖRÖKÖS ÁLDOZATUK, CSAK AKIK MAGUK MAGA ALLÁH LÁDD ITT SZEMBE NÉZ,AZ PONT AS $$$... SSLICCÜK,SIR RIHA MEG AHOL HOL? -NEZETEK SUPPP... FITA MIA? -PNA TINA? MAGA DAL VAGY A KÜRT-Ő S MEGVAKULTÁ KURTURÓ) a bal oldalon, van egy női személy, és azzal tolmácsoltak,(NINCSAK APUÉNK??? -VELÜK $$$... BESZÉL KI BE SZÉL VÉGBÉL SZÉL, VÁGÁNY GÁZ?) nincsak A HIT,(HIÉNA ÉLNE HI DEGED) A AHOGY MONDOM RÁJÖTT A KUTYÁRA, AZ ROSSEBB (BUNZÓ BÖNÖLDE SEBÜNK? ZSEBÜKK, JUHUSOM NAK SOKK SEBÉBEN, GŐGYULOK AZ BITTA,MEG TEJESEN, BAKKECSKETEJ) MINT HA MEGVESZETT VOLNA, DE KUTY HARAPÁST SZŐRIVEL? CSAK NEM MEG NYUZOD? KUTYA BŐR, 7SZILVA DURÁNCAI MÁLÉ SZÁJU KISLÁNUK, MEG TUTTÁ CSALNI...NA AZ A BÜNBE SÜL -SÜLT, SZÜLETTÉL, FART FARKÓDDAL? HOL? -VAN A KUTYA (DÖG?) ELÁSVA? Innnenn...na ezt csak ugy, ahogy a fiam, az agyad FRONTOST fo$$$... JOJJ HJAT JATATA JATATA meg GOLDY -DANY LOAN DONUK, MUMYA MALACCA... KORPA? DISZNŐ ÓDISZ A KÖLESBE RÖFF... ...oááá...
UFOzzoommm... miEeee... Szanta IstváNUK kiillerek lere, BULL BULIDÓZEREK DICSO KORA -PORA, NEM JÖN VISSZA TÖBBÉ $$$... $$$... NEM $$$... NÉMA NYEM/$$? 1.: 4/8. A KÉP? Minden -mndenki örök ott (ott hon?) van? -a hol? -a huna arra agtelek, ára? -meg vettelek? A DÓ A DÁS SRECHEN Z$$$... $ZIDA$$$... $ZYY$$$... DO MO MO MO...MO^/$ZYDYZ$IDA$$$... MOU$$$...MOusas hassas ALOM A KIROLL /KILLER LEREK KEREK KERETEK? A TEMETŐK TEMETNEK, MEGJÖTTEK AZ ONDÓVÁRI HUS -ÁRUK, ÁRAIK KIRAKATAIK ELŐL A MAK MAK MAK MAKARUK, VAKARUK,1948 DERBÓ ARANY BIKA JÖN MÁR A BIKA... AZ ÁRKAIKBA ÁRU HHH... CIFFRA PALOTA Z-ÖLD AZ ABLAKA, LAKAT A SZÁTOK-ÁTOK NÁTOD NÁTHA NA MEG ZIPZÁR, ÉS EMLÉKETEK IS TÖR ÖLVE? Fita, mot az ami incs, egy incs s kacsinya, s fita, itt HAZUDIK-KID?- A SZEMED, SZEMETEK? IME A KÉP, MI VOLTUNK? -FITA VOLT UK? (GI ÜLÖL LEL LELKEM, A SIONUK UK TRONN... NUK CONUK KON AIKUKUK NEMCSAK A SZEME HAZUDOK DE MI SZÁM ITT???) Olyan hogy JÖN A DI CSŐ SEGGEK KERÁL JUH HUKKT KUKTA BUGTA LÁSSA? Szép tájainkból, kerteteket csináltak, és nyilvánosan abra NEKED ADÓM A CUPRELE JÁR UT UK CZONUKIJAKIK hamiskkódjátok ja tok jatata... xexeltek xexxel te$$ék meg nagy bumrengotok bumm...na baxdmeg,bugámiskodnak és sod ror romba, csak tökölnek, és mo mo mo...mora dögölnek? Zitt amira... a Bigámia Miska és Meskárok? -KARÓAIK? -BAN KÁRARJAIK? ÖRÖK HARAG HORRR KÁROGGNAK KRÁKOGNAK ÖL THE TIMEK? NEVETEK A FALON? Zitt az hogy a nagy kuróaik, fita,most megvannak, talán meg is voltak, az INQUBAXÓLJAIK? JUH HUKKT AKLAIK, AKSOK KAKA SOKKAKASOK TÁR ÓLAIK,(FITA,KIK AZ ŐÁLLATUK KIRÁLLUK UK? NINCSAK KIK A LEG ENGEDDEL... KZÁKÁ FFF...JUH KIRELLÓJAKIK NINcsak nindcsa findzsa fing jah a jahhwahhh.. VAN A KÉK VÉRÜEK, ÉS HOGYHA BÜNÖD VÉR PIROS, FEHÉR? -NEM FEKET FEGG ETT LETT MINT AZ ÜSZÖG? U-SZÖG NYÜSZÖG CINCOG$$$...? U.K.-KÉK UKusa? Na az álom, AZAZ MI FEL DERITÓKVAGYUNK, ÉS A NAPUNKKAL A NAPOK NAPJA APJA -ANJA DE NEM AZ Ő ŐK A TEREMTÖKÖSÖK ANA LUKA, A PU PU? FIN GOD TÁL ÁL MOD? Fita aminek nincs HANG JAH WHOHHH... az nincs, na most a sirjaiknak, Hol? -sirjaink DOMBO BO BO BO... BORULNAK, FITA HANTÖLVA VAGYUNK? LEPEL, AMI PELL? KIS UNOKÁIN? FITA, HA EGYET, LÁDD AMI VAN, POTON PROTON FOTONA ELLEN KECCSKE, AZAZ HA EGYET TE MEGÖLSZ, GONDOL LÁT? Nadon fita, mi az hogy VIZEL VISZ LÁT VISZIK YLONÁT, LOBOG A HAJA HAJJA...VICCHANG? HAJA HAJJA HAJJA... 2.: MOST A SIRI CSEND, ÉS HULL-SZARAHARASZAG? -HARAGSOM A TÖKÖDRE...NA A HALLOTTAK LŐTTEK, FEL TÁMADÁNAK? Fita, zitt most az van, OSZD ÉS BAXÓDÁAIK BAXÓLAIK SZÓDÁS LOVAIK NE BAXD MEG ŐKET, NŐKET? NA ANAL ANALOD ANGYALOD LUKA PU, ÉS ITT VAN A SZEMÜNK, SZEMÜK? ELŐTT A TEMPT LOP OSZTÓK OSZT LOPÓK TÖK TÖKTÖK, (FIDA A NAGY VILÁG ITT A FENEKUKA KAKA LUK UK BOGARAIK?) AKIK ÖRÖK HA BIRKÁK HABIRKÁK, HABI RÓZ$Y DÓZ$I DEZ$Y GEZ$Y DEZ$MAMUK DÉZ$A HABA HABA RUKIJAIK DIK NIK RIKY TIVI TÉVÉIK? TV? LÁDD TszCSECSÜK? BEGYÜK PCS ÜK? Zitt tér HACCC... HARC ARC? ARCCAL A VAS UT VAGY BIVER BEVER BEKEVER BÉKA VÁR SÉP VÁROS CLUJJJ FFF...UJ, EGET UJ FÖL/DET TEREMTEK NEKTEK, MAGATOK BAXX666... NÁTOK -ÁTOK,THE HUN, BIHAND THE SUN -NUK? SUNYI SANYINK, PISLÁKOL, ÖL? A CÖVET KECCÓ KECS ME? BEKECSKE, HOGY FEJED MEG? Naz itt most apuÉNK, ez olyan 2023 aguszty 10/20 .FITTA, OLYAN KINOM VOLT, HOGY OLYAN,HOGY TÉNLEG, VALAKI VEGYE EL A KINOM, AMIT NEM LEHET, LEHET??? A KERSZT FÁRA,RAKOM LE BÜNÖMET, MI? BÜN? Fita, csak egy nye$$$... nyi$$Santa, minden a $$$...bünk, de z$$eBÜKK BÜKKI BLÖKY? ?JAJA AZ ÉN AZ ÉN TUD ATOM NÉLKÜL, MAGAMMAGOM PUPPOM NÉLKÜ CSIN ÁLOM? AMI VAN, AMIT MEG KELL TUDNUNK NUK OK OKA TOKA SZALLOANHÁJUK DISZ NŐ ÓDISZ ZSIRJUK UK , HOGY HOGY TUDJUK NUKIN UK NUKI NUK NYAKI EL HAGYNI A POR HÜVELYÜNKET TE HÜLYE? HÜVEJK JOBB? (FITA ŐK TUDJÁK MI A TITOK,CSAK GÖRBÉT TOJH666...A TYUTYUK TYUK SZEM JANIKÓAIK TITOK?--FITA A JOBB HÜVELY...NINCSAK A BALKIS UJ? AZ AZ HOGY ŐK TUDJÁK A TUTTITT...NA MEG A GRI$$$... FA$$$...kalapo$$$ ...BÜNÖLDE ZSOLDOJOBBÁGYUK BÁRGYUUK KÖCSÖGÉGAYAGYIK A MO MO MO...MIG LÉTE TART, ARRA? JAJA AHUNA ARRA AGTELEK? GYŐRTELEK, 7 ÓRÁNTUL NEM GŐZTELEK, AKI GYŐZ,AZ DZDUMBA RUMBA TÖLÖKÖL LOK,LOKOMIDIVÁAIK HADAHADDOBA? - MÓR ROM ROMBATÖK, MO RUKIAJAKIK VAGG TOK? -TOKO? - VALA GOD KLATTYYOG A HAN GOD?- A HOGY HA BÜNÖD VÉRPIRÓ$$$...*fita ki pene vere* FEHÉR??? -LETT MINT A HO HO HO...Á MEG Á MEG BBB...BO$$$... KI BO$$$... MO$$$ KICIKOM, COMME VÁ? VÁGÓHID, HA NA LU FA, LETT BELŐLETEK LESZTEK, ESZTEK, HA A LO DÖRGETŐK, SZAM ÁR PÜFFÜLŐTÖK5,BIKA CSÖKE CSÖKE NÜ NÖVÉNYYEK, JUH JÓ GYÜMCSÖKET TEREMTEJEK, (NINCSAK ENGELMED ADÓJEWUKAT FIZET JUK JUHUK HUKKT?) KÖZBE LÓGJATOK, MINT GYÜMŐCSÖKJ A FÁTOK NA LÁTTTOK A A AAA... NA ELŐBB A SWARACANEGGEREK A PRADITOR FILMEKET, NA MEG A TÖBBB...NA AZ ITT VAN, LÁDD A KRUCZI FIXE$$$... $$ $$ $$... $ege$$ VAR O É UTUK VAR WAR VÁRLAK ...SÉP VÁROS SEGGESVÁR DOMBO VIRÁGVÁSÁR CLUJ? MAJD OTT LAKUNK A SZÁM ITT, SZÁM OTT, KI-PÁL-OTT...CLUJ KLOTTY...? AHOL A PART SZAGUK SAVUK SAVA SZAGGAT? 3.: Meg próz álom, közös álMUNK ÁL MUK, ALMA? Zez az, hogy ez MINDEN AMIT TE GONDÖL$$$...GONDTALAN ÖL$$$... Dolgaimbank utainkbank, örömmel korömmel foga? -ÉN NEKKEL LEK?-LEKVÁR ROM, MAG?- AD? FITA KELL LENNI MAG AD, MAGOD MA GOD VAGY MAK MAK NAK---MAKKOGNYÁL... MAK MAK NAK...ÉHES DISZ NŐ? -FITA MIDNEN AMI NŐ, AZ NŐ-VÉNNYÜG? tRÖHA LÁTOM AZ EMBER??? REKK...GYEREKEKK KID, DIKAIK? Fiteljad, HA TÉEGED EGEM ITT A ZENGGEM, GOD GOOD DOG DÖG A HAN GOD? Ő ŐK TEREMTETTEK, MI VAGY TE TE TE ...BÜCCKE KOCA? -ASE, KORPA? Zna berakok két olyan filmet, amit a TEREMTÖKÖSÖK AZAZ A MOST KI KIK MIK, SIRHATTÁK A FORGATÓ KÖNY??? -VENÜKET, AZAZ EZEK HALÁLRA ÉLVEZNEK, AMI A KIN OKO TOKO TOKOD TOKA SZALLONUK? Fita a majmuAIk,(akik a szerszám készőtŐŐK,a teREMRAMtés CORONÁJUK? -tehát az a papamajmuk, A DAM, NICSAK AZ ÁLATOK OKOSAB BAK? -NA FITA, EZ A ROM ROMBARONDATÖKÖLŐK MEG MO MORA DÖGÖLTEK, CSAJK ÁLLAT LÁT UTÁNZATAIK, NAGYAL LUK ANAL LUKUK, ÉS ŐRDÖGJEIK, DEMONUK,MONYUK, A MONEYUK?) mi zzz...merizálva mi$$$... Fita, itt HA VAN MAG OD, AZT HA Ő ŐK A HANG UK? A HANGOD FIN GOD, AZAZ TISZTA AIDA ADÁCÓAIK UTÁN MUTÁNZAT UK??? ---FIZET$$$... NAGY JUT ALMUK LE$$$... BAXINGER -BAXDÜH KAN NUK UK KAN G0RCSÖL CSEL CSAL CSÖCSE CSÖRCSE CSŐRE PŐRE PÖCSE, NA A KINOK KINUK AZ EGYBEN GYÖNYÖR GYOMOR NO NTOMOR NO NŐ MORA ROMROMBA RÜHESEGG A MENNYEKBE? AZT SZER SZAR SZARTJA,AKIKET BRUT SZERET, LÁDD A KIN, AZ A BEADÁSSAL CSAL KAN CSAL, ÉS A BÜN TETŐIKEREK? NA MOST ITT LEGUTÓBB, ADDIG MIG SZADAMOT HALÁLRA TÁNCI TÁNCI MAMYNAK, ITT EGY NAGY LUFA, AZAZ EL ÉL VEZ$$$...TETTTIK TIKY TÖKE TŐKE FAXUK LÁGYA ALAMA CSYKY CSUKY SEGGETEK LUKA TÁGUL666... TIMSÓ?- LÁGYUL KIGYÓ GYULUK, NYULUK, FAXA FOXI MANCICI$$$... SÁRA PUHULL, *O/SZUL U/ SZUL* UGG MULIK KI A VILÁG BULL BULLY ORGY ORVÉRZÉSIG GÁGÉJAKIK? (FITA ITT A RINYA MEG ARI -BARI MAJOM MAJMOM MOJOM ((KI KÉPE???) ÁRA?) Zna, most itt mindenki ICC KIRI KIRI VAGY KÁRÓLUIK VAGY, LÁDD JUHTURRÓS A KLOTTY KLOTYOG, NA A NEMECEKNEK AKIK ELŐBB MAGYAR OK VOLTSTACK? NA MEG AZ ORSZ OK, (MA IS GAZ ÁROK ÁRAK ÁRUK LÁDD GÁZ GÁZA? FITA ATOMOZNI FOGJÁK AZ EGÉSZ BAGÁZSIÁZSIÁÁÁÁ... JUK-NUKI JUK) AZ ADDIG VOLT MING A MAG-AD(FITA KELL HOGY LEGYEN, EGYEN?) MAGYAR OK, FÉNY UFO$$$...UFO-k, hagymások, fita, SZÉP YLONÁNK, VAGY YLO NUK? Most mégis, nem tudtam a MAG OHM? -S ITT MAGY DU? DUDU? Na ami nincs, az NEM FÁJ, DE A FÁJA KUTYA (EBE SEB URA FAKÓ?-FAKÖL? - FÁJA? -AMI VAN, MI VAN,HA FÁJ FÁJ FÁJ...MÉG MINDIG DIG FÁJ FÁJA FAJA? FAXA BAXA BAXXA BO$$$... A BOLT O$$$... VOLT O$$$... TO$$$... TOSZT? Innnen... ZITT MINDEN A FRONDOL -GONDOL GOND DAL, GÖND ÖL? - LÁTOD VAGY LÁT666... OHM? HITEM HITTEM HISZEK MIG A VALLAGOM VALLAGOD,VALA GOD, VICCKET, FIN GOD? Viccket a tököm... Na azokat, ládd Szadam, többet a fo$$$... Na Szadammal, most hol vagyunk? Ezt Pitu bátám,a más sik,oldaloDon, a holdon?- és apumék, a szivedbe!!! Na Szaddammal a kötélen tánci tánci vártam, (fita bloondivalis meg beszÉltünk, csak nemtudom a GYÜRJE miatt mek mek mak mak mak... és EZT Ő ŐK???--- GONDÖL???- TATJÁK (TATA) VELÜNK? -VELŐNK, FO$$$... A KÖVETKECCŐPINALÁTBANK EGY CSODA FEHÉR (ARANY AZ ARÁNYOS FO$$$... <<< UNIVERZZZ... NA MOST SZADAM MINDEN CSALADA TAGJA, TAG OK, VÉG TAGOK, TAG UK, TÁK TÁK MAK MAK MAK... A MAMÁD ANALUKA ANA LIZÁRD? Fita, többet nem kell mert AIDÁJUHKIJAKIK (PA$$$... MEG A PÁ$$$.. KAKA HORRR...TORKAIK) MEG AIDÁCÓJAIK??? BARBYE MEG BARBIKA BARBIKAJUH? NEM LÁTOD? NÁTOD? HOL AZ ESZED, ECET...OLÁHOOK HOKI SÉK SÉK SÉK... OLLALÁT NÁTHA ALLÁH JUHUK HUKKT, BUKTA? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Clash of the Titans (2010) Perseus (Sam Worthinton) ...Wrath of the Titáns... Vaknap pröféczoNUK, 99% -hogy a szent $$$... föld nukizva lett, de lehet hogy az egész ládd szent szén szerüeik, rom halmaz...alma? -ezt csak mi, azaz MiUNK? -esetleg ha van a pucába vér, és birjuk tüdővel? -kopoltyutyuk pac pac pac...fite ennek $$$...IGY, SE HUGY,FO$$UKu$$a fossUNK? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... jobbágy bárgyu, van bárgyubb juh hukkt, köcsöGÁGÉik vagyunk, a hübéres -föl/des kuróinknak, éhen a kiroll luk uk kukukkk... vagy magyarok, magok is magUK, vagy megecek? -férged férged? -feneked viccketek naneee...rázzÁtok a rongyot ringyók latrok himringyók... itt a rütyőtök? -megjött el sedó? - vigAdó AlDOM MO MO MO... AZ UR ÁLDJON? Á NÉGYKÉZLÁB? 4.: Kávézzuummm... csak gyogytea, kakukfü, na meg kávézzuummm a Pilvax kávéház? A a fiam, ha meghal, azt akarja a fefájára, foss (fo$$$...) az agyad! Most reggel, hogy a feleségem álmodott, fita a csili az paprika, és tul erős lett a bab a paprikától, és nemgyőzte utánna tölteni a vizet... a hust én gondoltom hozzá? Na mi az amit nem a hussal habarunk? -ládd mi a nyelvünk? Na arra, hogy bloondi nem emlékszik, és azt én álmodtam, ami most egy álmunk lenne? Fita, most hazajöttek a fiaim, és kérdem, mert ők is hallották, és ők sem emlékszenek szen, egy kis hamu rá, s mondon, a fiam? -Zna itt az van, hogy ez az agya adja, és ténleg fo$$$... Most azt ami az uj vallás láss..an ezzel kacsopátbank, ami tegnap esti előszél, hogy apuÉNk, nekünk ez is, és megprszálom, ami nekem is gyerrekkorom óta, az álom, de mag-ad? Ezt megint érintem, hogy akik most velem egyek, eszünk? -fént, egy egütt egy akaraton TUN csinálunk, mindent és EGY HANG? BANK BANGG BANGÓ BAGÓ, BAGOLY A SEGGIBE NE SZAGOJ? Zna ezt is, ugy akarnám, hogy ez csak annyi, hogy a varju vetésre ne menjen, menjen? Éliás, Tóbiás, egy tál gödöle, gulászta,ettél belőle,kertbe mentek a tyukok, a vaktyuk is talál szemet, mnd megették a magot,a disznók a kölesbe? Fita, ezt én már leirtam, hogy betanultam a verseket, egyrészt szerettem a szó játékot, (na meg azokat A rimeket ami rém SUNY Sanyink, zna itt...Fita mi Sanyinkkal egy csapatba vagyunk, és a magyar órán, a tekóba, hogy én tudom Sanyink mit gondol, azaz Sanyink él, a büdös gazáRUK parazita -elöködők, tollató felölő le kotró stalinexxóllók piros lett a paradicsom, nem sárga, jaja piros sárga, mint a Fa lu Sarló vas? -lu sárlása? 5.: Elóbb... nba lehetsegges, akik MAGYAR RULL, MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Ami van, azt tegnap este előszél, nem hátsó? Na hogy lehetne, ládd végbél szél? -vágány gáz, na hallottam hogy sss... nem $$$...nhA MIDNEN ELEVE VÉG TERMÉK KEK, KAKA, KEZDŐDIK A TEREMTŐKKEL, ÜSD A TÖKÉT NE SIRÁNKOZ...TÖKÖSÖK A KONDÉRBA, CSAJKA? - FITA HELLETTESITSUK BE,A PÉNZ NYOMÓAIKAT... FITA, AMIT IRTAM, HOGY FENT VOLTAM AZON AMAGASLÁTÓN, AMIT Luis Elizondo bondo, James BON böndő, most a WilágPénzVáltó nem Loan Doan Pepe,hanem Bon Bon BOMB -BON? BÓN BINGÓ -BÓNUS? AMI, semmi nem változott, NEM! Zna most a felesÉgem, csak arra emlékszik, hogy EGY NAGY ELŐADÓ TEREM, ÉS BLOONDI CSAK ELTÜNT A KANYARGÓBA? Fita, menjetek vissza, mert két -hámor nap, és bloondynak meg a behivója, na meg a menstruácioNUKa luka tok viccketne, ja? Fita, menjetek vissza, én kora gyerekKorom, na az!!! Most itt, tröha az előszél, hogyha EZ NINCS? -MÁRPEDIG LEN -FEN? - NINCS!!! Fidajuha , most FENT VAGYOK, A FÉNY HONAINKBA, EZ AZ, HOGY AKIK HA NEM BÁNT SENKIT, (JADA A SEMMIT, HA MISE TI$$$...p$$$... kóta kőtte, két egyközzül mi má$$$.. fita a GOD OD DOGOD DUGOD,HELLETE$$$... SOHA SENKI NEK LÁTTA NEM IS LÁT, LŐTTEK?---NA A SZENT SZÉN HAMU RABBJUKUK LÉLEK, EGY A LEHELETT...HOL VAGY LE JELL HELL) HADD EL HADD HADOBA? JAJA SIPPAL DOBBAL NYÁRI HEGEDÜHVEL? NA MOST ITT VICCA, EZT MEG KELL UGY LÁTNOM, HOGY MOST AZ AMI BENNÜNK VAN, AZ A NAPUNK? MAG AD? FITA A MAG, DE MOST NAPOT NAPOD AD? -VAGY A DÓ? HUS HOZAM? Tróha ezt megint, hogy pl. -ez most az, hogy a GIGANTIKA NAGY KALIBERÜ -DERÜ BUGÁNKKAL, BUNGA DUNGA DURUNG, NA MOST ANNAK IS FEKETE BORITÁSA VAN! Ez az hogy most megint megfenyegetett a NAGY DURUNG UK? 6.: Tróha, a BbLila lila a a aaa...na kerölöm.értem ha nem bánt senkit, de se hol $$$... se luk, se $$$...csesze bögye begye pcseh p$$$... semmi $$$...? -alma szalma, széna, széni$$$... peni$$$... ku$$$... is $$$... $toy? -Troja tollja tojás de görbe fa lu?-értem, nem toyota, hanem $toj $toj$$$...? -be ne tojatok jatata jatata Goldy Borza mamumya malacca ccc...Zna most ugy a felesÉgem, na az Ő FEJÉBE VAN, MINDEN MATAMATIKA TIKA TITKA PISZKA, ez az hogy ho ho hooo...fita, a három házra, rá kellene kÖLtenünk monduk egy 100 000---ezret szolidan, a 6 kocsit, most is...mondom satuba van a a aaa...na fejem is, azaz most a kocsik lecserélése megin 100 000 dollcsi lenne, amit most vissza vissza sirom, (fita nagyon egyszer- nagyszer- napnép kocsikat, ami ládd nem szabad lenne egy két havi baj bája?) Siroká kasztrana maradandajka kaja, na most én, leszarok mindent, DE ÉN MIDEN KIS GYEREK-ERE,EREDET? --FITA, MERT ITT A HAN GOD HUN GOD,MERT AMINEK NINCS HANGJA, AZ NINCS!!! MINT EGYRE GONDOLOK? Vicca a A HEGYEK HEGYEK NAGY BEGYEK ÉÁS BÖGYÜK CZIONIZMA ERES VERES CZIONUKA? -LUIKA? Na a TEREMTŐ Ő ŐK, amit leritem, hogy egy gomnyomásra eltünt? Tehát ezek TÖBB DIMENCIPŐSÖK CHIP PÓK ÉS, SUSZTER? NA MOST, ITT OLYAN HOGY TANU LÓK, NA AZ ANGYAL LUK UK, AZOK FEKETE ENERGIA AMI PROGRAMOZOTT!!! Nassa, milyen nagy a fa sza? -kasza, apu kasza, kasza kő? Fita, itt amit TENUL LÓ, LÓ AZ ANGYAL LUK S AZOK LUKUK LUKA MO? A TÖRVÉNY = ADÓ? -BEADÁS, MONDUK JÖNNEK AZ UJ HIT UJ NAGY LÁBUJ VALLÁS ADÓK? HA ANYÁD, NEM ADJA ODA ELSŐ NÁJSZ ÉJSZAGÁT, ANA LUK, NICSAK EZEK MA IS MA GOD, ÉLET HALÁL OD URA? -AHOL SIROD IS LE LED? NINCSAK ITT CSAK LE END, -VAN LENNEBB? -AKKOR TUD NÁTOK? LENNA LENNA LEN A VOLGA MENTÉN... Innenn... fita, ez nincs, és innen csak ha szárnyakat NŐvesztünk, akkor is vesztünk, de ha fényünk? -na csak ez az egy meGOLDy mama mama mmm... ...Space rock Slammed In to Moon, The Explosion Was Seen From Japán... ...https://www.youtube.com/watch?v=eZgD89VYkVc ha ha ha...begyün, a jutubin van! ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... jobbágy bárgyu, van bárgyubb juh hukkt, köcsöGÁGÉik vagyunk, a hübéres -föl/des kuróinknak, éhen a kiroll luk uk kukukkk... vagy magyarok, magok is magUK, vagy megecek? -férged férged? -feneked viccketek naneee...rázzÁtok a rongyot ringyók latrok himringyók... itt a rütyőtök? -emgjött el sedó? - vigAdó AlDOM MO MO MO... AZ UR ÁLDJON? Á NÉGYKÉZLÁB? 1.: 4/7. A KÉP? ÁL LÁT OK, ÁLLAT OK TOK? TOKÖLTOK TÖKÖLÖLTÖK DÖGÖLÖLTÖK ROM ROMBA, RUMBA TÖK, MO MORA A ROM AROMA A ROM ÁRA, MO MO MO ...NYOMOR, NO MO ROM MOR, NO NYOMOR? Fita, van olyan halló -látó érzéken lény, akik ezt MAG ÁRA? -VESZI ESZI? Most---fita, ha van az hogy semmi, sem mi ha mise $$$... settt... Zmi $$$... mi? -előtt sémmik (SEM KÁM JÓ FETT) vagyunk, minden leszünk ha eszünk sárt? Most mára, amit megfigyeltem,és az az...amit a fiam, az agyad fo$$$... na az hogy magyar ok, az A DAMMADAM OD GOD HANGOD MAG AD ADD ODA? SIRÓ PICSA RÁNTOTTA, MEG SÜTÖTTÉK LÁBOSBA, MAG OD MA GOD HANGOD DAL, ÉNEKELJ MAGYAR IFJUHSÁG? FITA, ITT A VER GŐD DÖG ÖD DÖG ÖL? FET RENGGEL? KOCSONYA, KOCSONÁJUHUK HUKKT MIND-ENEK ELŐTT LENNEM NEM KEL KELL, AZAZ A MAG KI KI KELL? MIKKEL MI KEL APU KASZA MAMA KLOTTYO KIKKEL? IGY NÉZKE KI EGY MAGYAR GYERKŐC FEL KÓCC,(LÁDD AZT A Ó FEJ MELYVÉRTÓL ÁZTATVA, MEHAL KINUK JAJA ADRENALINUK NYACSAK NYIKA, VÉRZIK A NYAKAD, FEL KELTÉL,KI KEL KELLTÉL ARANY BIBS BIBORZOTT TÁJŐÁS UK??? MEG TOLLASOKASOTÁL NA MER JÖM MÁR A KI KELET KELETT, (JÖN MÁR A BIKA) AZAZ MEGJÖTT AZ ESZED, ESZED,OOO...LALLLÁH OLÁH ECET MESZED? KOPPLA HOPP... ÉN IS INNI AKAROK? FÉNY? Fita, amit ki lehet gombÖlni a slicCUKét xuk xuk xuk ád, gombos vagy czipzÁrus ok? -Drága kő, mi a kő, az ijjen szent áldozat, mint Betlehemmi mi? -csillag? -ragyo666...jaja csak a fenketek fekete fegg ette... ha odataro$$ttad, pattogha$$$... hacc hacca Cszáré hacca MOMOMO...ccc...Dandy GOLDA Borza mallacca ccc...pacal LU LUK UK vagytok, sülve vagy főve? -fő? -ehh..mi a fő? 2.: Ime olyan bedobások, hogy a juhász, levágja a juhász kampós botÁt, (MOÉ?) és ITT A VILÁG KÖZE PET, KÖRPATKÓMEDENCE BENNE? A BEN HRRR...BBB... HEBEGE BEN CCC... JUH AKLAIK ÉS DISZNÓÓDISZ ÓLJAIK RÖFF RÖFF FEEDLER (8) ON THE RUFFF... Zitt megint, vannak akik ládd a $$$...$zidók, s azok ezt magukra értik, azaz itt még az hogy $$$..dóra dőre a Dóra a dó...Multi krumli dőre, et cu Dóra... Fidelunkga bunga az MO ÉK BOTA BÓTA TE BUTA? Mit, meat sakk matt patt maya...most talákozok a kis felesÉgemmel mmm... na ahogy mondom ha moon dom? -össze vagyunk NŐve neve,leve? Fél Táglám lám lám lám ma babot főztem...-felkőttem,mert csilit (ez olyan husos bab, s mi a fő, a babba?-baba) és mindig kellett hozzá vizet tőtenem? -és már nem győztem, sleégett? -most jol van jol van jojojojooo... nem akar beszéni rólla? Fita, ez most ugy, hogy ez ténleg a valós ág? -a MI FÁNK ÁGA BOGA BOGARAS? NEM? -MADARAS? MAGYAR -OS MOGYORÓS A HABOS SÜTEMÉN? Na a fiam, tegnap hogy oda figyeljél, mert te is csak az ál mod? -mond, valamit? -na valamit olyat, hogy most csak hallgatott, azaz RÉM EMBER BRRR...na itt én az ami miEeee... ennél?- bárgyubb BAK, fitejelj (lejMO hellmam BOYLER) ha lenne $$$... Zén mikor volt egy topina-pinató, emberek emberek itt a pna hempereg,(A LEG JOB JOBB, HA EZ SOSE $$$... sisstereg lett volna, a leg job jobb, hogy ez ténleg leged nincs!!! -smindenki óhhh...megjött Vájc KÁLMÁN, TÖBBET NEM MÁSZKÁL MÁN MONYI MONEY NAGY ZACSKOJÁVAL BOTA A BÓTA BICE BÓCA MAD ÁR BILELGTETŐ BÜN TETŐK) figyleJUK JUHUK, az agyunk csak arra RE AG ÁLL? FA FELÁLL... Zna most ZITT ENGEM AMIÉRT A FENEKEM MEG A TEKEM VICCKETEG MERTBETEGEZETT...ÖSZTÖN5?-, ÉS AZ AZ, HOGY NEM A BŐRÖM, MEG BŐRÖM ALATT, ÁLLAT? -HANEM LÁDD A XEX AZ AGYAD TOKÁBAN BANI BÜNI BANK (BÜN Ő ŐK, AKIK ÖRÖK FELÖL (FITE, AISTEINUK, EGY EMELETTEL MAGUNKKAL FELEBB ROBASSZUK MAGUNKAT??? -FITA MONDTA, MOND DANI...) BÜN TETŐK? FITA, HUSOTOK A SEBÜNUK -ZSEBÜKK, ÉS ÖRÖK ADRELAYNUK (FITA AZ ÖJSZÜLTTEK, DUPPLA EXRA VASAT VASUT VAS UK, ARANYUK NUK?) ADAGÖL LÁ LÁ LÁ$$$...JAJA PAPRIKOS SZALIMINUK'CKUK KUKORA B'R'NUK ADRELANUKADRELANEWIZB A NYUZBA GUZSBA MINDEN UJ SEGGE KÁT HEGY CZIONUK NUKI SOKK... MI MÁ$$$... KY, KI KÉPE GÉPE PEPE A DRAGMAN, SEKULLA SPEKULA JUH HUKK... AZ VAGY!!!) KÁR OK, BUN KÁRUK JÁTSZÓDIK LE END? 3:. Na hogy a BÜNUKAKIK ADRELYN ANUK? Fita,az orszok 16 ezer bombát, (naponta?) csak sima bomba, nem sz-micva a cuki nuki termékeiket miss mi$$$... mi$$ miss csili... na ha klett ÁR MEGADÓ MEG IDŐ, ÁR MEG -ÁR-MYYK AZ EGEDBE, (fita, mostolyan nagy lett a disznóódsiz HUGYA HÓLYAG HÁ JOGA A SZEMETEIKBE ...FITA MIKOR EZT ELŐBB LERITAM, AZÓTA MENN AZ ICKKIRÜHÜK... RÖHELL...msott mutyatyák,hogy minden ami betegsegg, az a betegsegg terméke, na most ide? -meg kell viláGOStökössodrunk, amikor először, ennek van egy eleje, de háta? -jaja hátizsákuk és apa-calod? -cippeled, cipó cippel LŐ? -veres le$$$... csepel csePegy csorda/horrda a csépelővel, tRüha, amikor ezt...fita EL KEZD TÜK? AZ EL A KEZEKKEL, FFF...KÁZÁKÁ FÁ? LEBUDI GATYA DE SÁRA, SÁRIKA EGY GICCSBUCSYBUGYI-GÉT CSUNYÁCSKA KAKA, JAJAJ A KIVÁLASZTOTÁK ÉS AZOKAT... FITEL ITT MINDEN KID, NEM DIK -UK, A KIVÁLSZT-ROTÁINÁL, SZÜLETÉSÜK ELŐTT, MÁR NAGY FA SZOK,NAGY KLOÁKÁTYOG KLATTYOG666... NAGYOBB AKARNAK LENNI, LENIN GOVORITTY.. UCSIT CSIT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALLATT...Zna tegnap vettem szar vascsavorokat, kis dobozba, ami nemrég még te te jó teja ég mentha illat ár? -4 dollcsi, most 9 dollcsi na most mutert is kellett vegyek , ami texxel majdnem 18 dollcsi,( A FIAM, AZ AMA mumya ZONNÁL TUDTAM VOLNA KÉT DOLLCSIVAVA OLCSÓBB... VIDD VISSZA, IDD KI VAGY VÉDD KI A BILIT?) na most ez van, azonnal ezeket BTÓFÁRA FART FARA ŐK?.-ÁRA? (HOL VAGY ÁCSI CSIZZZ... $$$... sI$$$... MASTER? agatya< NA ITT VAN, Ő IS, Ő IS EMBER VOLT, EMBER VOLT Ő IS, a juhukk hukkt juhu$$$... UK< DE MEGHALT HALL NAK,SZARNAK A DARVAK, MEG HÓTT VÓT MÁR VÁJCC KÁLMÁN FITA NEMCSODA, KUKUZNI NUKIZNI AKARNAK MINDEN ÁRON, ELŐL, NA TÖBBET NEM MÁSZKÁL MÁN, S MIKORKA KÁLÁMÁN, TÖBBET NEM KAKÁL MÁN, VÁJC KALMÁR ÖBBET NEM MÁSZKÁL MÁN, KACC MO MO MO ...MÓSZARUK, ÁRUKIAKAIJAKINUK A ZSIRJUK TÖBBET NEM PER/SEGG STBBB... TBCCC...Zna fita, TE MEG ÉN, ITT AZ ÖRÖK ÉLÉT ÜNK, AZAZ MI SOSE HAGYTUK? UK MUK FUCK FAKAPU? TE TETTED EZ KI ROLLERANUKIAIJAKIK? Fita, itt amit PÉNI$$$... BLUE? -PANY$$$ PUNY$$$... AYE AJAJAJJJ...GIG TALÁLTÁK KI,A PILVAX KÁVÉLHÁZBANK, A VIAXXKOT PIL?-BIL? VAXKOT? NA MOST NEM HALL ANI? -SZERETNÉK SZERELMET SZANSZÉT SZEREELEK LÖKI BÜKK KID?- A VAXKOD KOD ACCORD DODE BO-GOD ÉRT? Innenn...fita az ÁL MOM? MI MAGYAR OK MADAR OK, MI MINDENEK ELŐTT REPKEDÜNGOD ,EPEDÜKN, EPEKŐ, APU KASZA? KASZA KŐ? KASSZA MEG A FA SZAH LU VAGY KUTYA SZALÁMIA? FA SZON HUKK... FAXOMNUK?ADRIANELYNUK? LŐCS KENŐCS? DI CSÓ ITT A LUKAM? KAM KAM COMME ÉN UGG KOMÁLOM MAG ÁT MAGA MAGA? AZ ASSZONUK UK MAG JA? INKÁBB A AIDA, NEM? AZ AIDÁKÓAIK? LIMBÁLNUK? -AMITŐL FÉLHECC... A FÉL ELMÉDTÓL? -MADE IN Hu? -Whohhh... ...https://www.coasttocoastam.com/ ---ne feledd, mi vagyuk mndennek ennek? (Szép EnÉnk?) ért alma? - ennek lehet ajja... ajjabb...ajajajjj... ...oááá... ...Bakaköcsöge csökevéne véni védi viccs viccc... Remarkable kábel, kapd be bbb...Earth proves Bible is teh Earth discovery, veri? -aki veri, habzik, CONfirm? --- jaja a vakjaiknak nak nak nak...bax666... hatNUK? ...Memory MO MO MO ...BITA BÓTA? -LO$$$... $$$...LOTTY... Is Now a Thing fing, fin god of The pa$$$... pi$$$... $i$$$... Seez my babuNUK? NUKY PUNA SÁRA...ÁRA? A QUT-UK KÁVÁJ UKUK WARJUK AZ URAT FOLYTON WARJUK JUH HUKKT-ÁRA VAGY BELE...VISSZA?
UFOzzuummm... miEeee... ÉNJÉZUSÉN UFOmmal, az ENYÉIMHEZ HOZZ HEZZ HÖZZ HOZZ... FÉNYT, VIGADÓ ESZTENDŐT, FEKETE KESZKENŐT (KOPORSÓT KAPROT? -KAPTOK KAPROT KÁRPÁTMEDENCÉSEK,- HOZTAM VOLNA, SMIRNA! VOLNA! -FO$$$... SEHOL EGY $$$... CSAK FO$$$... UT FO$$$... UK, SZARANUK ARANY BARANYÁK BÁCSKBÁNÁT? -BORNYUK BUUU BULL ARANY BIKA BUUU... JUH DE BIKÁS, DE JÖN MÁR A VASBIKA FFF... AZ ORA LIKA...MINDEN AMI HUS, ELŐL A JUHUS A VAS LÁBOSBA BABA BUUU... 4.: Kávézzuummm... tea de gyógytea,kávé Csikos Ria? Volt egy osztálytársam, nagyon szép lány, de nekem mindig van örökfelÉgem, és a felesÉgem is tudja! -szerelmes lett belém? -s nem szereltünk? Fita, a szeretet, az az ahogy én látom a szereteimet, örök örömök és boldgoság (dögsegg $$$... ég a gyertya, mig elég) vég nélküli, na most ez az EGY MAGYAR -MGYAROK ISTEN-IGAZ IGAZGATÓ VAN CSAK! Fita, ha már hogy mi van, ÉN AZ ÉN CSALÁDOM, SOHA DE SOHA EL NEM HAGYOM,(EZT AKIK HA NEM BÁNT SENKIT, AZOK IS ZENÉLSZ) NA MOST OLYAN, HOGY MINDEGY MIT CSINÁLTATNAK A NEM MENEK, NEMIGAZOK, A VÉGE AZ, HOGY AMI VAN, AZ ÖRÖK VAN, MI VAN? - A NAPPAL NÉPPEL TÜZÖN VIZEN ÁT OK? Itt emlitettem, hogy mikor azt mondták akiket othagyott az asszonuk,Fita, van még egy házaspár, ládd a fiaink, ezek nemoylanok,nem látod? -yenek, yenkik?- hogy ez el fog hagyni téged, amire belülrül, tőllem soha senki semmi, nem veszi el, a szeretteimet!!! Zitt krédelek, hogy ezt ha nem is lehet látni, érezni? na most jön a kanyar banggg... Ima a hellzett, amit mos is kellen, egyszerüen nem jön a számra? Őszszakálunk nagyon kimondta, azt ami én is kimondanék, hogy CSAK ÖRÖK ÉLET VAN,NA MEG...fita, nállam is bejön, csak le kellene irnom, ládd a jappán strici akarom trillomos? Fita, van a szólás mondás, amt a fejükbe vesznek, rögtön quwantó ko$$$... jaja meg vese -velő? Na ez az agy velő? -csak ténleg velőt tidna adni, és most amit láttatni akarnék, nincsak akarat erő? -csak ritkán jön elő? Nincsak az agy, az ténleg velő, és most sokzor olyan nyomást okoz, hogy enged a szelep, ki kell verni a tultermelést? 5.: Ami van, hogy a fiam, fo$$$... az agyad,na itt van, amit pár nappal? -csak örök nappal, éa nappal ok van csak!!! -magyarok, a nap fiAI? - hol?- vannak lányAI? Ez megvan az iratokba, de most itt van a dörgés: amit most megfigyeltem, van az OTHO H NOM? ITT MSE NINCS, AZ A NUKLESOM? Egyszerüen az hogy mag? -ezt most nem ugy, hogy ténleg CSAK EGY MAG VAN? LÁDD EG NAP, MINDEN NAP? Most az ehez képest fen van, és fényben van, és most ténleg, ma mondtam a felesÉgemnek, nem, tegnap, hogy mikor először meg láttalak a Kantin (Trieszt, fita ismertem Trieszt? -ami csak álmomba jártam volna... ládd minden az álom, de a te álmod -dom?) kapujába, NAPBA VOLTÁL ÖLTÖZVE, na mégy egyszer láttam, mikor apu meg halt,(fita apu két akkor ANGYAL KÖZT, MGJELENT LEIRTAM,DE EZ MAGYAR IGAZ GAZ?-NINCSK INNEN MIDNENKI CSAK A SAJÁT LÁBÁN SÉTAL666 ... HACC HACC ...NA MEG ODAVISSZA LÁDD ÉN???) jött egy nagy virágcsokorral, gyalog ment a boltba, és egyben kaptam Fercsibátyánktól levelet, na ő tudta, hogy én ténleg ufős vagyok! Leirtam, most az hogy, Fercsi bátyánkkal, mikor először találkoztunk, a lánya lakásán, FÉNY! -FÉNY LÁTHATÓ VOLT A SZOBÁBAN, smegjött O Imre, és a fény elment! Most miért kéne nekem, hogy ez hülyeség, na az agyunk, ( csak a mag ad!!!) nincsak most is az, hogy vagy ki kapcsoljuk, vagy bele éget a fény? -barázdákat? -és most az sebet-égést okoz, és a agy, behiggad, begőgyul, és csak kangörcs meg bo$$düh, és egy fakin replikátor xconputer trükükk lene? -prédikátor kok? -fiteljunk, csak xex xex xex, és sokasodjatok gyarapodjatok, és tököltek, dögöljetek? 6.: Na most ... OTT HON?-VOLTAM! -OTT MOST NAPBA ÖLTÖZTEM, ÉS UGY JÖTTEM, ITT IS HAZA?-Csak itt,olyan fogalom nincs! NINCSAK, AMIT ITT MEGPRÓBÁLTAK, PRÓBÁLNAK,TESZT, HOGY AZT AMI ÉN VAGYOK, ZITT FITA, MERT JÉZUS ÉN, EGYEK VAGYUNK! (na ha a fiaim, nem,fogják a piszkozataim meg tartani, rÉtok számitok!!! Nincsak ezeknek juhus, és itt az ész megáll? -A FLA$$$... SOM? SUPP... FELÁLL? Vida mert ez az itt OTP valóság, ki a velősebb? -az ersőbb KUTYA akaratu? EZT megint én látom, de most nem tudom... ugy ahogy őszszakáll UNK? -nincsak ha őszszakáll kakálunk, neked van? -szakállat? -szag -sakállat? -TEHÁT UNK! TE HÁT? NEM HÁTIZSÁK? HÁTI ZSÁK? PESTI? POSTA? -pacal? -két stráfkocsi... -Na ki teremtette a világot (god?) az!!! A TE HANGOD HUN GOD,ÉS A HUNGÁRAINK? -LINK LANK LAKATOS TOST AZOK REPCSE (OFO) ÁLLOMÁSOK? ÁLOM MÁS MÁSOK, VAGY KUSZÓK TOSZÓK TUSZÓK KIGYÓGYUKA MO MO MO BITA,BÓTA, FÜLBE MÁSZÓK? Amit mára, hogy azt, amit MOST? MÓSÁLOM? -fita, az az!!! -de nekünk Ami (fita MOMUSÁLMOM???) álmunk van? Sóval, most beÖltüzük a NAP RUH-ÁNKBA, az ANGYALI LULY JUHUK BUNDA BŐRE ÁRA? - RÜHE, és most ami ne hezen jön ki, hogy EZT NEM LEHET NEKÜNK, CSINÁLNI CSIN ÁLOM CSIN ÁLOM TIR ÁROM, MINDIG CSAK EZT PIN-ÁLOM? Amiról szó van, azt nem tudom egy pár szóbank? -ebbe nem lehet bele verni,(fita, NEM LEHET BELE BELE SZÓLNI?) mert itt minden ISTEN VETÉSE, VAGY VERÉSE? AZT BÜNTETI KIT SZERET, LÁDD ITT A JUHUSUK? Na nem lehet, és most okVETLEN amit láttam, hogy mi lenne miEeee... mi?- juhukk?-ADRELANUK, baxhatjuk NUKU PUNU PUCU? -csak az!!! -HOL VANNAK A PUN PUNCIKÁSOK -OK? -PANIKA PANNON-OK? PALIKA? Innnen... az van, hogy az hogy energia, az VÉGTELEN MINÓSÉGBEN ÉS MENNYI MENNYEI FÉNY ENERGIA ÁLL ITT IS RENDELKESÉSÜNK RE RÁ? RÁGOD, ÉS EGY OLYAN HOGY UFO?-MOST EGY KONEKTOR, ÉS AZ EGÉSZ FÖLDET ELLÁTJA SZABAD, INGYEN ENERGIÁVAL ÖRÖKKÉ? Zna ber akartam dugni a konektorba és megégette a szent...jobb hüvelyk (bütyök) ujjam! -ez az, hogy ezt itt minden DE MATARIZÁLJA, (monjátok meghalt és az UÜUR UK? NA NEM VÉLETLEN EZEK AZ ÜRBE AKANAK HÁGNI? NA ADDIG RISZÁLHATOD RÁZHATOD A VALA GOD? De most, fita, EZ AKI AZ, AMI? -EZ NINCS!!! -DE AKI EZ EZ TI, ANNAK FAKAPU KAPUTT? -LŐTTEK? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ÉNJÉZUSÉN UFOmmal, az ENYÉIMHEZ HOZZ HEZZ HÖZZ HOZZ... FÉNYT, VIGADÓ ESZTENDŐT, FEKETE KESZKENŐT (KOPORSÓT KAPROT? -KAPTOK KAPROT KÁRPÁTMEDENCÉSEK,- HOZTAM VOLNA, SMIRNA! VOLNA! -FO$$$... SEHOL EGY $$$... CSAK FO$$$... UT FO$$$... UK, SZARANUK ARANY BARANYÁK BÁCSKBÁNÁT? -BORNYUK BUUU BULL ARANY BIKA BUUU... JUH DE BIKÁS, DE JÖN MÁR A VASBIKA FFF... AZ ORA LIKA...MINDEN AMI HUS, ELŐL A JUHUS A VAS LÁBOSBA BABA BUUU... 1.: 4/6. A KÉP? PÉK? OPEK UPUK? Április 4-ről, szóljon az ének, felSZABASZADIÓNK? (TÓNK TUNK, VOLTUNK NÁTÓNK? EMLÉK TÓNK TANK?) hős (hóst) nevet? GAZÁR OK? BAZÁR OK? BAZÁRI MO-JOMAIK (JÁRMAIK-MUKI JAKIK MIKI MOK MÓKÁSOK SWAJCI SAPKÁSOK?) MI KI MO MOMO BOTA BOLTA BALTA BÓTA ÓSZLAGUK BAZÁRUK, GAZÁRUK BAZÁRIA MAJOMMAIK NA KIKINUK KINUK ?Zna kezdődöng a FÖLDES HÜBÉRES KURÓINKKAL? Fita, a SZENT IRATUK SIRATUK (FITA MINDENKI MAGA, ÉS MAGÁT CSINÁLJA, ÉS VAGY FEL IS UT, VAGY LE DÖRR...??? -S KI A BŐRE ŐRE? -NEKED VAN BŐRÖD BŐRÖND S HÁTISZÁKOD PACAL OD NAKADON LOAN DON)SIRATÓK NÁTÓK ÖRÖK NÁTHÁSOK? -NÉLKÜL, EZEK VANNAK? A GAZ ÁRUHYJAIK ÁRULÓK MO-NYUK -MO-NUK MONIKALIKA VAS KARIKA NÉLKÜL? ADRELENINUK MO BOOK XUKU XUKU BOSZÓDÁKUKACAIK KUKAC (CSIP DEVALÓSÁG LÁDD AMATRIX FILMBE.NDA NMNADAJ DOOMSDAJ A SZENT IRATAIK, KIRAKATUKAK MOÉ BÓTUK SZLAGÁGÉYAIK GELLER ERESEK??? ÉRSEGG ÁRSÁG ÁRRUTSÁG) UK NUKIKANONUK KINUK?(KINA???) - NÉLKÜL, JUHUS A KIRÁLY UK MUK MAK MAK MAK...FUCK KI JUHUK, MAK MAG MAK...MA KING, MAKING MONEYJAKIK MI KIK A DA MA DAMUK DOMUKYAKIK KING IS CAMMOG SMOG FÜSTÜS A CSIPÁTOK STOCK SIR666... NÁTOK? SZAGOLOD GOLD OD SZAG ÁT? BIBI$$$...DZSUKYJAKIK NÉLKÜL? BIBI$$$... SÉK SÉK SÉKULÓYAIK CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK SÉK SÉK SÉK... HULLA KULA HULLA HOP? 1 CICA 2 CCC ..100? -MEGFOGTA AZ ICCI PICCI PICURKRA EGERED? MAMA BAMBA BIBI BIBIS BÁNT? Zitt az jogy VAK OK? -VEZETIK A VILÁGTALAN OK UK UTUK KUTUK SEGG OK UK FAKTUK? FITA A KÉP, ÉS AZ Ő ŐK KÉ PU PUPUK? CSAK EGY FEKETE LUK LUK UK, HIT SZEMED, SZEMÜNK? LÁTJA AZT TEJESEN? ANA ANALUK LUKA? VASUT... ELINDUL A GÓZÖS, SZIKRA ESŐT FFF...SOK KIS FALU MELLETT, KANYAROG AZ UTA, NE ÜSSÖN MEG A GUTA? Éhen a párt, aki zsirt kenyeret ád? -FTIA,A MI JÖN JÖNNE,NEM TESZITEK A ZSEBETEKBE, ZSEBÜNK X XEX^TEX JUHU SEBÜNK $$$... 2.: tRöha a KÉP, HOGY AZ UJJUNK SE EGY FORMA, AMI MINDENKI MAGÁT CSINÁL NÁ NÁ NEEE... ITT AZ UJJAM, ÉS EZ A NAGY LÁBUJJAM, LÁSSUK A TIED ÉT? RÁGOD, DE CSAK RÁGNÁD? JAJA RÁ GOD? AZ EGY NAGY NEM NEM LELELEM, LÁBUJJOD? UJ? JA MEG MEG UJJUL, MINDEN REGGEL, AZ Ő ŐK NAGY IR GALMA ALMA SZERELME ELME? NA MOST ELKEZD ZZZ-$$$... ÉS MEGDÖGLIK HA GONDOLOD $$$... RÁ GOD,MOST RÁ $$$... RÁNTÁ$$$...$TUDOL$$$... $DUDOL$$$... $GONDOLNI? $GOMBÖLNI$$$...JÁJJJ... SIPZÁR? NEM VAGY? DE VOLTAM, ÉS LESZEK HA ESZEK? KESZEG? Zitt az hogy ÉN IS INNI AKAROK, ENNI? Fita, a KÖNY-VEK KÖNNYE FORDITÓAIKAT AJ TÓ JUK, AJAIKANUNUAIKIJAIKANUKISAIKAT? NINCSAK ÉN AZOKAT MEG FIGYELTEM, AKIK KÖZBE A SZÁJUKAT ÁLLANDÓAN NYALJÁK? FITA, A NYELV? ITT MOST ARRA GODOLJUNK, HOGY MINDENKINEK VAN NYELVE, DE NEM NYELVELHET, ÉS LÁDD FÜLÜNKBE FORRO ÓLMOT, NYELVÜNKET KITÉPIK, SZEMÜNK FORRA IZZÓ (FAXUK BAZUGÁGÉYGAZÁR AIKKAL) VASBOTUKKAL, MO BOTA, KIPUKASZÁK KASSÁK KASZÁK KASSZÁK GAZÁR OK KOK? Fita, amit mára álmodtam, hogy MI CSAK ÖRÖKÖS, KÖSS KÖSSZ KÖSZVÉNY? KÖTVÉNY? Zitta vicca a 8 -SZÁM SONUK OK HOOO... Zitter hácc hápcc... MA MÁR TELJESEN VASSÁ AVASSÁ FO$$$... HOLDSUGA ILLAT ÁR? KANDIKÁL, BOOKROK RÓZSA DOMBOOK LOMBJAKIN ÁT, DE HOLT SU-GÁR? Fita, A SZENT IRAT UK IRHÁS TURHÁS HÁSENI ZSENI TUDÓAIKAT KAT, LÁDD AHOGY AZ ÁLLATAILUKAT FEL SZELETEIK, NINCSAK A MAGYAROK LAKTA VOLNA? MI VOLTUNK, TI LESZTEK, DE HOL VAGYTOK? 3.: A MAGYAR OK, s fiteLUnge itt a bunga, na meg most a NAGY BUGGG...ÁNK? ANK HAJÓNK? UNKLE UFF... Mi is ufok vagyunk! -UFO-k? BUDA FOK, made in Hu? -Wohhh... Most ide bejöttem volna? -smirna! -volna! -fo$$$... AMIT MOST IS LÁTHAT N-ÁTOK? Egyszer VOLTam, nállatok, leszakadt az ágyatok?-agyatok? tRöha, most itt vannak a VAKI TÓK? KÉNKÖVES ADRELAINUK, ZAMI ITT VICCA...ha van egy kis Lóg Icca ficca...ficánkÖl? A MAGYAR IDESANYÁNK IS VOLT NÉKÜNK, zitt vicca kéne kéne, ládd MIÉRT AKIK GIZELLE GŐZIKE GŐZEKE GÓZ -GYÓZ IGE BIGE? Most a husunk cafat, és ha elkezdünk a BITÓFÁKAYA KON NUK? -UK? FITA LEHET CSAK EGY KUK? KUKUCS LUKUCSMA LU FA, LÁTOM A KUCSMÁD? JAJA DE CSAK AZT??? Most az hogy ITT VAGYOK, AZ IDE DIREKT CSIN ÁLOM ÉGI FÉNYÜNK??? -FITA FEKETE! Zez az hogy itt egy szem? -ezt sokat csintadtattaaa... csintadrázom magyar rázom, meg most is rázom,... egy szem $$$... na fita, az hogy most látszólag, olyan hogy egy elektromos motor, csak bele kell dugni, ládd TITOK, GOD IS KING FIN GOD? -LÁDD A HANGOD? NINCSAK DÓZSÁNKAT, MEGÖLITEK, DE HANGODJÁT A TE HANGOD MI MA IS HAL-JUK, MAMA? -JAJA MÁR EGY HETE CSAK A MAMÁRA GONDOLOK, HAGYJA A DAGADT RÜHEDT RUHA MÁSRA, ENGEM VIGYEN FEL A PAD LÁSS? Innenn... ninsakk uff skalaka kaka, milyen szerencsénk van, még vannak akik hallanak de nem beszéni magyar RULL? -jaja arrul kódul? -adjanak adjanak, a szeGÉN KOLDUSNAK? -MARHA MIRHA SARANYAT TÖMJÉN, TE MAR HÁJUK? NAGY TOKA DISZNÓFEJÜ NAGY KURASEGGECSKÁIK? -RITTY ROTTY... Énekelj kelj, TALLPRA MAGYAR? -ÖRÖK IFJUHSÁG? MIG A HAN GOD? Fita,most ténleg, az amit láttam, szakitok rá egy kis idő, jaja de a tüdő? -fita megyük vissza a kopoltyu$$$..PIKKÉJES GÁGÉHES... nicsak amit itt az szÁtok, többet csak tátog, na meg juhturóspuna Sára ára, klotyótok...zürbÖLne, gondol kód? -vagy h h h...harcsa van a vziben...gunár, a szélébe... Cak pakkk...a HAN GOD? -fita ők véletlen $$$... GOD DOG DÖG ÖD? ...MOST REGGEL, A FIZIKAKI TESTEMBEN VAGYOK,(FITA EZ IS UFO???) ÉS MOST MEG FOGTAM A VILLAN VEZETÉKÉT, A MAIL DUGÓT,ÉS A FIZKAKAI NAGY UJOMMON (SZENT TÜSSZENET JOBB) EGY ÉGÉS LETT!!! Zanaza ezért, ládd itt ezek soha nem nem soha...$$$... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Avatár NUKU, Rawatal UK, kinél van a rava$$? Mi ki MOék, a legrava$$abbak vakabb bak, ke$$egéyAIk és kö$$égéyAIik? -nyulakra vadásznak, egy cica két 100, megfogta az ici pici pici eg-ered? - ejha denevér byciglizik a cin cin ccc... egér ejhahahahaaa... 4.: Kávézzuummm... győgytea, bobkávé? Ime a hellzet, hogy miért nem ugy beszélek, ami most is, ezzel az aggyal és tudát al? Ezt prószállom, hogy a testünk is egy doboz, és a szellemek, ki be járó háza! -na temploma, ami már egy olyan, hogy benned aki hisz, meg tamplomba jár, abba nincs semmi? Ezt most megprószálom, és akik már, pislogunk, most próbáljuk a józan paraszt eszünket elővenni? Tm Russel, itt rögtün zavarba vagyok, met ő egy ember, és az ember ember Isten Isten, most is a GONDOLÁTUNK, ÉS EGYMÁST ÉRTJÜK A (SAV-LUGA) SZAV -ÁT? Fita SZÓL SZÓL? -AZAZ MAGAM RÁ LELLEK, ez az hogy most egy más világbank bidi banka vagyunk, ami a mi világunk? Fita, mert kell hogy legyen fényed, meg saját mag ad??? -energia forrásod! Jövel az élet vize ize fényed leled? led le led? Zna itt olyan? -NINCS! -jaja GONDOL LÁTOD, JAJA MIT? A TYUK SEGGIT, HA VAN TYUK SZEMED? DE KIÉ A PÜSPÖK FALATOD-SONKÁD SON KÁDASTUL? Zitt men a nagy duma, és se hol $$$... se ól? Zna msot, itt ma, a feleségemmel, hogy mikor mára is,mikor felébredek, éjjal is, de menek vissza, azaz közbe ha fel kell kellnem, mert mennem kell az illem hell, akkor előbb összegörnyedek, a térdemmel meg tudom ütögetni a fejem, de fejbe akarném rugni magam,(öngól) és azt gyakorlom, és ha ugy elalszok, leesek az ágyról, de most minden alkalommal, meg rázza az ágyat,ami attól is leesek! De az érdekes, mert ha felköltöm, le harapja a fejemet?-nem kell lerugnom? Fita, ez hogy lehetsegges, mert mondom, tegnap mondtam neki, s ő nem rugdos? 5.: Na az hogy, onnan, hogy most az hogy AMIT Tim,fita ő is... na ha allah pu vesszük, hogy a gondol lát gyorsasága, az az hogy mintha egyszerre mindeütt jelen lennÉl, és itt ezt...a fiam, most jó éjszakát, és oda figyeljél, mert a mag ad? -azaz nektek is, nem véletlen hivNUK magunkat mag-y -ár? Ezt mindenkim kid kidingó aki képes gondolkódni, kód, ezt azonnyal meg láthatod, és most meg lettél hatódva 666...jaja teli gatyád (fin god) szellemeddel a feneked pattoghat, mert ezt most ezért, hogy ezt BETUDTAM LOPNI, LÁDD AZ UR ÉJFÉLKOR JÖNNI FOG, DE HA AZ AURÁD VAGY? JAJA A FÉNYED, VAGY TE NEM VAGY??? Zna az álmom, onnan hogy EZEK, AKIK NAGY ÉPIT PIT ÉSZEK, EZEK NEM EMBEREK!!! Zna nem gondolkodnak, és olyanok, mint a fel ghuzott óra, meg a csőre töltött puska, apuska a puska? Zezt, ez olyan, hogy az első pinyalat nem fagyit? -fogyik, majd ha fagy? Itt az hogy EGY HÁZ, na ezek csak a falaKON, Konék, és konokul kull? Na itt van olyan, hogy most itt azok VIRITNAK, ÉS VICSOROGNAK, NA EGYMÁSRA IS, ELŐZÖR IS EZEK REPLIKÁTOR...PRÉRI PRIDIKŐÁTOROK NAGY TORKOK...HRRR....na ezt hagyom, gyom gyomor nyomor, mert apuÉNk becsengőztek, mert megint hova meredt el az izéd, mered, vered a nyálad? Tróha Tim Russel, hogy AZ EGÉSZ UTÓPINA JUHTURÓSPINÁJUK KLOTTY EGY HÁZ...és akkor leirtam, remÉlem nem tüntették el, azaz most Fehér M. Jencinkkel, akartuk tudni, deee... 6.: Most az ami az összes olyan hogy meg szállottság, galádd hány ördög van benned, 1 mint a lunak, vagy több trilló, légió? -Na most bejöttem,az ami mindég, hogy a földbeleséjbe,és msot MIT TANITOTTOK TI A PROSZTÓKNAK,HA RÁJÖNNEK, soga napján VASárnap... MINDŐTÖKET AGYONVERNEK? MIT A VESZETT PATKÁNYOKAT, MEG A MÉRGESKIGYÓK FEJE, LAPO$$$... Zna most hogy a fiaim, meg a felesÉgem is, de tudja? - amit a fiam, magától rá gyütt, hogy ez az agyad fo... FITA, de fo$$$.. ami van, egy bitta, hogy üres,és monduk üritŐ? -hol a fejed? Nincsak elfeltem... amit nem állandóan verek bele,azt törli? Zitt van, hogy amiért nem menek bele,az itti tre$$$... tre$$$... sár sártan NUK UK ANDRENALINUK, MINDEN SZAR SZARUK és fo$$$...UT UK? Nem men, Kossuth? Zna ha nem tudom egy pár mondát? -mond át? Most az ISKULLÁZÁS... FITA AZ AGYAD AGY AD? -ÉRTEM, TE ADOD NEKIK, NAM MEG VALA VALLAGOD? Na apuénk, most...Sóval, a LEGMAGASABB RABBI KÉPZÓ HEGYEN VOLTAM, ILL? -ITT MIDNEN EGY HÁZ! -AZAZ TEMPT LOP OSZT LOPÓK? ODA AZ MEG KÖZE LIT ENNI? FITA, AZ AZ HOGY A SZEMEDDEL ESZEL MESZELSZ? Zn oda bejutni, BEEE... JUH? -Zna eljutottam, a legmagasabb rabbi (bibi) KÉPzők, maga$$ága, MOST, ITT NEKEM ÁLLANDÓAN VICCKET A TEKEM, HOGY MI LEHET AZ A A AAA... TUDOMÁNUK - AIDA ENDRE ADRENALINUK? ÉS VALÓBAN TRE$$$...Ez az mikor először felmentem Budapest, és a 33 villamos vég állomásánál, van egy kis domb, és ott aludtam, és megvoltam hat666...tódva, mert ez ténleg rom és romhalmaz, és hogy ezt nem látja...na apuÉNk, és hogyha te amit látsz, nem mered meg mondani, akkor TE SEM VAGY!!! SEMMI TA? 666... JAJA A FENEKÜNK PATTOG H? Most a FŐ FŐ... KAJUNUK, AZ A KAJA KI MEG ELOSZTÓ, ÉS MOST... IME A A AAA... IMA PRÉZLI A LORD DUK UK? CSUCSTEREM, HOGY AZ LENNE AMIT CZIONUK UK? -ezt lehet HALLANI LÁD A MAGASTO$$$... MAGA$$ZAGA $$4A$$$... SÁS KÁSA BAXÁS KÁSA SAKSON GOD, NA AZ AZ HOGY HA VAN GATYÁD AZ ÁLDOTT, LURDUK AKKOR BITTA HOGY SÁROS? Fita, Luis Elizondónk, a mi ondónk, hogy itt van a magasságbank károk, egy kis kalapo$$$... aki kip kop kip kop, nincs titok,jajaj ha tröbbet, csak görbét tojnak a tyukuk, és ezért kell...mert csdak aranytojás pac pac pac, ha nem, repül a NAGY KALAPÁCS, AZAZ SARLÓ KALAPÁCS, ARM END HAMMER? Nadon fida, mert most itt van a SZÓ SZÉKÜK, CSIT CSAT ...fita,nem kamu, megált az agyam? -ami ezek szerint, egy conputere? -nemtudom... fita,milyen erejük BÉNI TÓ? -van, és ez valóság!!! Na igy jön be, csit csat csit csdat padalatt, biró szarik szék alatt...Most fita, EZ olyan, mint az a Film: They Live! Na a TÖRVÉNY ADÓ ÓT, HAMU RABBIK K NAK,ÉS MOST AZOK, ládd, van egy NŐAIALAK, MEG FÉRFIAILAK, ÉS AZOK AZ ELSŐ PADBAN, A KATEDRÁJUK... na az mindenütt a SZÓ SZÉKEIK, DE CSAK NEKIK VAN AMIT SZÓL??? GOD UK? FIN GOD? Na akik elül, azok UGY HOGY AMIT LÁDD MI IS BEÖLTÜZTÜNK, FEKETE -SZÜRKE, AMI TÉNLEG INKÁBB ...NA AZOK OLYAN MINT A HAMU SZÜRKE, DEFEKETE ALLÁ FESTÉS, AZAZ VONALAK, AKIK ÁTVESZIK, AZ ALANUKAT? JAJA CSAK ALANYUK,MEG ARANYUK TYUTYUAIK VANNAK! 666...bbb... Most akik az kettős, azok olyan, ládd egy kis távcső, AZZAL! - ami megláttak éz azonnal, az egy olyan sugár fegyver is, amivel...na meg figyeltem, mint egy egy rud ellem lámpa, de olyan mint egy fax?- de az mindenen kersztül világit is, meg olyan sugarakat bocsát ki, ami azt a rezgést, amin ók vannak, dematerizálja? Zna most minket nem leeht le lőni, és itt van az, hogy hogy tudták AZ ÉG ÉS FÖLD UR-ÁT, (fita mi is több dimenzió és ők is!!! -na apuÉNk, de azért fény az UR, nem ÜR -jaja csak fény van, és nin???) TEREMTŐKÉT TULAJAJAJJJJ.. Sóval, most a KATEDRA EMELVÉNY MŐGÉ, ÉS FENT VAGYOK, A PÓDIUMUK PADLÓJÁN? A KÖVETKEZŐ TÖRTÉNT, EGY TELJESEN... NA EGY HAMU ÖLTÖNYE AZAZ SZÜKRE, DE EZEN CSAK EGYSZIN HAMU SZÜRE ÖLTÖNY VALA, ÉS ABBA A PINUTUNBANG, EGY OLYAN HOGY MINT EGY GOMNYOMÁSOS KAPCSOLÓ,(a mellén vala négy szögletes) AMIT EGY UJJAL, BENYOMOTT, ÉS ÉLTÜNT!!! Na fita, én leirtam hogy volt egy zsidó, fita itt mi a fene van,ha azt modnom magyar, ezt most az a Történelmi Kutató TársasÁG? -akik Fercsi bátánkat csinálták, mert Erdély magyarország, ezér nagy verekedés kezdődött, mind végik?-mig Fercsi bátánk, hagy a pihába őket, akkor leirtam! Mott lőáthatjátok, hogy előzör is, HA NEM AZT IROM LE AMIT LÁTOK, akkor most NEM LÁTOK, na most ITT MINDENKI, BELÉRTVE A KIVÁLASZTOTÁJAIKAT IS, AZ HOGY ITT NINCS SZELLEM, HANEM EZEK HIPP HIPP HIPP...LÁDD JÁKÓJUHKINAK,(ÁB RAM??? VAN TÖRVÉNY BETARTÓK, LÁDD ITT A A AAA... A CSIPÓJE TÜBÜL KI FICAMODOTT? Zez az hogy mind a mai napina -pig, bice bóca és kinba (amit nem lehet meg szüntetni???) vannak? ÓK IS, TE IS FIAM BRUTUS MOÉ BOTA BICE BÓCA BÓTA? ÁLL A VÁSÁR? TÖBBET NEM LESZ BUDÁN,(PEST?) KUTYA VÁSÁR? Innnen, ezt most ha vannak akik RÁ HARAPNAK, RÁ GOD, A A AAA...na ezt te is, nincsak én CSAK A NÁDFEDELES KIS HÁZIKÓNKAT, NA MEG ITT VAN...MIKOR KATUNÁK VOLTUNK, a gyerekek, akarták hallani azt a dalt, A marosmenti fenyves erdő ajjába, oda van a kicsi tanyám csinálva csin álom...Nincsak ha sikerállt, akkor most ha te eszt esztit, amit elhiszed, na az a halál -od? -odud? -ez van, ezt lehet szeretni szerelni...baxni? -buxa? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Avatár NUKU, Rawatal UK, kinél van a rava$$? Mi ki MOék, a legrava$$abbak vakabb bak, ke$$egéyAIk és kö$$égéyAIik? -nyulakra vadásznak, egy cica két 100, megfogta az ici pici pici eg-ered? - ejha denevér byciglizik a cin cin ccc... egér ejhahahahaaa... 1.: 4/5. A KÉP? -vicca Tim Russell-hoz, ujságiró NewsMan, s mikor elhagyta ezt a terepüket, (vég leg, a porhüvelyét?. most át olvasoml és apuék, nincs olyan mert nem lehet elhagyni a porUNKat $$$...de megvettek, hugy ÉRT SZARUK ÉR? -zértem, te meg én mi örök része tulajdonosa vagyunk az örök világ midnen s Ég? -haja hajja az égnek áll) megjelent nekem, és eliben tára a kis egereikkel, az játékukat, a $$$... $i$$$... mérgeskigyóOUKógyik a MO? -terv rajzatAInNUKat, AZAZ aki kezében van MOé (SloMO -ÉK?) bota, bóta,butiqyAIk, gyáraik gyártmáNUKIAIK, ADRENYLYNUK UK? - azé minden? Só SOW SAV -VAS $$$... MO MO MO... sár SARK SAROK SARKI BANK KÁR -OK?-müsor? Zitt most a 666.. feneketek puffog666... kérd é$$$... mit lehet a SÁRBÓL, AMI A SZARUK, MÉG SÁ ROZNI ROZI, RÓZSI, SOHA NAPJÁN, JÖTT MEG A FOLYÁSOM...VASÁRNAP KI RÁNDULUNK? tRöha van a NAP, ÉS FÉNYE, ÉS VAN A VAS? -na apuék, nem holt pontos, hogy csak a vas avas a has hasas? -hass hass $$$... Zitt igen igen vizsla KUTYA szemednek -szemetek? -zna amit tregnapra, hogy a magyarok, mi magam -mag ad, és aki mag át, adja? Ládd a TEREMTŐ JUHUK? -Fida BÜNler, a KIRÁLY S ÁG UK? Na most, itt a RAVASZ RÓKA KOMA S-PORUL JÁR? PORBÓL LETTÉL, ESETLEG HAMU BÁRD SAMU BULL RABBIKA? Zitt az hogy itt midnen SZÉT BAXÓD ÓÓDA MEG UJ NAGOBB LÁBUJ LÁBAS BO$$$... BAXÓDA, MANNA MONYUK MONEYNUK UK, LÓMOBOTUK LÓBÁLLOD MANNA A SZÁTOKBA MÁLIK, és ha igen, van olyan amit nem lehet szét NYÁLAZNI, málnala$$tani, fita ami ha megtudNUK, mi az ami ÉRT, MINDENT MEGÉRT? Fita, itt egy olyaNUK SIN SIN SINEN,MEN A JÁTÉK UK MUK FUCK AZ ADRELANYNUK? -OGY NINCS IS OYLAN EMBER, HA MERNI KELL, $$$...-IRNI KELL? Fita, vér ver? -a szivem verem??? -hugy sav pompa stiky stuki stock fo$$$... ILLA ILLATA ILATUK ÁR TÁRHÁZA AKA SOKK RECORDOG ÁBRA ACCORDUK UK, MIDNENKIT FEL CSINÁLUNK KUK NUKU-KUKKK...? -TA TA TATA...nincs gatya? 2.: AMIT AKAR OK? ISTENATÁNK AKA-RATA VAGYOK? HOGY A FÖLDTŐL EL SZAKADJUNK, NEM HANEM ELLENKECSKE, JUH HUHUHUHUUU... A FÖLD AZÉ, AKI MEGMIVELI, A GYÁR AKI DOLGOZIK BENNE MAGÁNAK, MIDNENKI MAGA MAGA? -IGY MAGYARAGYAM MAGYARAGYARAM KATTOGÁSA KÁSA KASSA IGAZSÁGA BOGA, A MAGYAR OK ROK IGAZ A GAZOKKAL A TÜZRE EGYÜTT HATÓ666... A FENEKÜNK PATTOGHA HHH...HA? Amiról nagybaxó lenne, hogy vannak KÉPEK MEG GÉPEK? CSÉP LÓ GÉPEK? NA MOST, AMIK CSAK SÁRBÓL SZARUK, HA CSAK AZ OK? Ezt előzör, fel mentem Budapestre, A NAGYNÉNÉM MEG SZÖKTETT, DE ANYUM BELEEGYEZÉSE, MERT ITT NEM LESZ BELŐLE SEMMI? HA MISE, TISE, NA MOST AMIKET IDE BEBA HANGOZZ HARANGOZZ... BIMM ...BAMMM...TEMETŐ A TISZA, MIKOR KIVIRÁGZIK? Fita minden az EGY (ŐSZ-TAVAS) HANG, ÉS AZ ITT SÁRBÓL, ÉS AZ A HANG GOD? Ezt ugy, hogy előbb ha emlékezNÉtek tök? -itt minden vétek? Hogy MEGTÖRTÜK A KÖRPATKŐMEDENC-ÉN-K CCC... FELETT A JEGET, ÉS AKKOR LETT AZ A NAGY CSUNYAMI? Na most, nem hanem akkor, a fiaim után pásztázok a TEJUTON, TUN? ÉS A FIAM, LEHUZNAK BALRA, TRÖHA LEFELE MENTÜNK, ÉS KÖVETTEM ŐKET, ÉS A KÖRPATKÓ MEDENCÉNK CCC...KÖTÖTTEK KI, ÉS ONNAN... 3.: Tim Russell, lehet nem pontos a neve, de annyira köz-ismert volt, fita, az irek, meg talán minden halálra éhHalálra..ládd kezdődünk aleg kittebBÜNkkel?- igy ahogy van, csak azok kapnak enni, akik amik nincs és csen -csennolnak CSAPOLNAK A VÉRED RED? ? Fita, ŐK A HAN GOD? TE NEM VAGY? NA ÉJ HALÁLRA, LÁDD az hogy, eddig A MAGYAR OK GYEREKÉINK-kid? AIK U.K -AIK? AIDA MEG AZ AIDÁCUK? Zna ami van, nem voll meg le$$$...e$$$... seggedre ne e$$$... poFÁRA? MÁTRA TÁTRA FÁDRA (BÜKK ÜK) FÁRA FARAÓAIK? -JAJA PÉNZ HÁTIZSÁKUKAIK UKYJAKIAIK KUKINUKIAIK....BE SÉP A NYÁL? JAJA AZ ŐŐK NYALATUK,8VIGYELKAL, A PRRIKEN, AZ OROSZLÁN NYALJA A KAJÁJÁT? -ADRELANIZZA MENETET VÁGOT A NYAKA TOKON? PUCANYAK? Fita, csak most érkeztünk el ODA, NEM ODABUDYD, LESZ MÉG BUDÁN KUTYA VÁSÁR? EB URA DÖG? FACÓ, FAKÓ? Zna, most itt ezek csak ROM ROMBA TÖKÖLŐK, MO MO MO...MÓRA RISKA DÖG DÖGÖL-ŐK,ÉS EZEK OLYAN SZELLEMEK, AMIKET SOWHOOK HOKIZOK SENKI NEM LÁTOTT, LÁT666... DE FENEKETEK FEKETE, EZ NÁLUNK, HUN SEGGÜ, AMIR A VÁLLASS VALLÁSOS OK NA VAN NEKI VALLAGA, NYAL666... FEHÉRRE, HOGYHA BÜND BUNI PUNI VÉR PIROS,A SZÁTOKRUZSO$$$... ÁT OK ÁTKOK NÁTOD,FÉNYESRE? Fita, mindenkid???- (kiNUKkal kinunk vagy kiNUKba kinunkat okozzuk??? -fita mi a xex =tex baszdüh -kangörcs most üritel a földre vagy a földed beee...a teied?) most menekülne...NA MOST OLYAN TUDOMÁNUK MEG TRE$$$... NYIGA NYAKA, NYAKAS OK SOKK SAKK MATT PATT? Zna csak FEKETE ÉPÜLET ÜLLET AIK? ÜZZ... LE TEIK,HOGY MINDEN ÉPÜLETTÜK, ITT ÜLLET, TEHÁT CSAK PÖCSÖK? -DE AZ IS A TEID, CSAK TELEJESEN A PÖCSÜK VAGY, RÁGOD, RÁNGATÓZNAK? -TÓRA? - AMIT AZ DICSÓ? DICSŐ CSŐ ITEM AZ URAT? ZITT MOST GONDOLNUK, JAJA ITT A NUKIM NUKA LUKA PU PUJA? NA MEG A PUJAZSEDÓAIK? Fita azon a csöven, azaz oda vissza, ki a Tisza vizét issza, ISA? -vágyik annak szive? -sziv e? -oda vissza $$$... Temető aTisza, mikor kiviRÁG zoll? Mi ki MO,bota, tebuta debuta bice bóca bo bobo bubook hóca bóta? Fita, MOM A FÖL/DES URAIK KIRAKATA MAJD A GAZÁR OK, FITA AZ IGAZI KIVÁLASZTOTATÁIK, AZOK GAZ ÁRU HHH... GAZ DÖGÖLT DÖGÖL DOG DRGONUK HAN GOD A HAN GÁRAIK ÁRAIK? HANG ÁR? -JAJA A HUSOD ŐRE BŐRE BÖRZE ŐRE? Innenn... most olyan, hogy vagy az EGÉSZ ÖRÖK EGÉSZ VILÁGOD -MINDEN S ÉG? -VAGY $$$... FITA, ITT MOST NYALOS A FO$$$... AZ HOGY VAGY AVARAT-AVA TÁR, ÉVA, ESZIK SZIK A FFF...RULL, DE NEM BAXUNK RÁ BAXTUNK, BAXAT AVA AVAT WATT ÁRA, TÁRHÁZA, HANEM AZ AVAROK, JAJA NEM RECSEG AZ AVAR, HA NINCS PARASZT AKI TAPOSSA FO$$$... AVA TÁR ÁR, FÉNY ÁR? NAPPAL LITA NAP PALOTA? ...FITA, AMIT EZEK, LÁDD sLEUTH TESÓNK, ITT CSAK SÁR SZAR ÉS FO$$$... Zna az ami a szarnak a rácsa az is trágya sárBANK GANék? Fita, itt a magyar OK, a MUMUS UK, LÁDD MOMUSA? GREENBACK KE$$KE? Fita, most az $$$...EG EDD FA -SZUK, A KÉPED? GÉ PEK PECEK? -PECCKE$$EK? KE$$$.. AYE, KE $$$... PER$$$... AYE TELE$$$... HECC...??? Fita, du megprószálom be be bbb... ..."Godmoning America",left stuned by grocery prices compaRED four years agó ...fitelungak, itt van egyezzel a állat ál lát szemmel nem látható világUK, amit ládd találkoztam velük, és 1848 Derbő, amit a ha a magyarokkal meg csinál666... ták ták tág, akkor midnekivel,azaz kivel? -sehol egy m -bőr, bőrze? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita, ezt már orvérzésig flótáztam, hogy midennek meg van a helle, és az arány az eggetlen meGOLD dács sprechen $$$...da$$$... daccc... AIdácó? -takó? -juh cant dacc di$$$... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Fény em brrr... Fém em brrr...Fa fak em brrr... Állat szelid vad bestia dög öm brrr...hulló kigyóógyik gyik a MO sarkan kigyó dog dög dragon dogon hrrr... god? -em brrr... rovar war em brrr... bogár ár? -jó vagy? -$$$... fo$$$... genom geczi alak zzz... $$$...stock, mi ki MO MO MO... mora rom romba tőke tokölököd sára szara ára, Cszar em brrr... stbbb...tbccc... ládd idegenyók meg alienek, preditorkUK vs Alien ijjen vagy olyan az élet? -szerelem, $$$... SZARUK SARUK RUKINUKIAIK szerszám készitó vagy szar szerSZÁMUK SAMANUK SZMÁRIANQK LE ÁNYA, vagy? NŐvényük, megettek kiszartak? Állatuk kezes báráNUK stbbb...tbccc... 4.: Kávézzuummm... tea gyogyitó, kávé doppingölo? - ha cukorral? Amit mára meg figyeltem, hogy az aki vagyok, az NEM ez, de ez az agy, agyunk, magyaragyunk? -na annak kéne lenne, de ez egy üres számitógép -conputer, és mindent törÖL,(-fita mi fa szuka a halál?) és most azt amit srégen srégen, megirták, azt a pdóféták,hogy a juhusuk a kirájuhuk, a kiráyjuhuk juha bruhaha juhusa juh husa? -mi lett, a juhukkal, azaz itt az ész megáll, a fa som feláll? Na fita, most apum örülni fog, mert csak velem tudta beszélni ezeket, és nagyszerü verseket irt, amit ha most lenne, Sanyink kettő, és ha most, hogy szokták mondani,(fiteljal, SUNI sanyink, ha nem születtem volna, na én mindig magyar vagyok? -kinek tudnia?---fita az az örök élet titka? -magyar suni sulli Gurullsunyi?) ha ezzel a eszemmel de mégis, ha most emlékszem rá, hogy apum milyen nagy ember? -ember volt ő is, ő is ember volt, deee... Az hogy magyar, most innen mindenhó bündahó ki kell másznunk, és ezt szeretném, és most monduk, ládd apum, csak velem tudta ezeket beszélni, amit akkor megmost minden dzsudó kaka, és ők a legjobbak, ők magukat is ledzsudózzák, fita nem mindenkinél lejjebb, lejMÓ, hanem egy luk $$$... SZEM * MAG, és most ha semmi x semmit, és 2x 2 =5? -nehéz nektek az ösztön5 tök, ellen rugdalkózni? Fiteljal, itt csak le hulla, hulla hulla hop? - én is inni akarok? Na most, ami a magyarÉdesMamaAnyánk nyelvevezet, ami megint, nem csak én mondom, a gyrekéinknek, hogy a MAGYAR ÉDESMAMANYA NYELVÜNK A VÉGSŐ MENEDÉKÜNK!!! Na bevillogtam 1001 éjszaga az örök göbökőn, a MagyarÉdesMamánkAnyánk nyelvünket, fényünket nem lehet $$$... elrontani $$$... FITA ITT A NYELVKET AKARNÁK AKIK MAGYAR UTÁNZATOK, DE LEHET UTÁNOZNI? NEM, TEHÁT ITT MINDENMDKI AKI NAGYOBB BAK< AKARNAK LENNI A MAGYAR OK O KOSOKNÁL, AZ T0K0N SZUIRTA MAGÁT MAG JÁT MA GOD? MAGTALANITOTA ROTTYA MEGTALON LONA DONUK? ADRELANI LUK, NUKIZZA MAGÁT? Fita, most is a GONDOL LÁT, ÉS AHOZ MAGAM ÁT, GONDOLOM? ÉN IGY, MEG EZT, ESZTI, E MI? TE HOGY GONDOLOD? - CSÓVÁLOD? 5.: Az hogy MAGYAR OK? Most azt amt mára megfigyeltem, mert én is inni? -vagy látni akarok, amit most jöttem bele zzuutty... Fita, ez a a aaa... had legyek most hétköznapi na pi na pi na...Vegyük ugy, hogy minden ENERGIA és vagy van saját ENERGIA FORÁSOM, FA SOM, VAGY HA NINCS, AKKOR TÉNLEG CSAK CSÓCSA!? Ez az, hogy akik a PÉNZ NYOMÁS ÉS COUNTRULLA KULLA HULLA HULLA HOP, ANA COUNT DRAKULLA KULA? -AZOKNAK A CSÓCSÁJA MINDEN, SZŐRÖSTÜL -BŐRÖSTÜL- CSONTOSTUL -SZAROSTÓL -BELESTÜL? HÁTIZSÁKOSTUL? Most fent vagyok, OTTHON? -Zitt az hogy amit most mondok, ezt itt, hogy mikor a NAP FIAI, na ez nekem ma is BERZENGET BRRR...berezzeg -villog, mert nekem nem hogy jól esik hallani, hanem ahogy monDOM valami zzz...és berezonál most is berezeg berzenget bizsereg? -na ezt apuénktól sokat hallotam, meg az hogy mi sose hagyjuk el egymást? -na ezeket állandóan gondolni is, meg beszélni kéne kéne, és itt sittt... csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt...FITA HOGY EZT MEG TUDTUK PPP...JAJA ERDŐKÖZPIN ÁZUNK, JAJA PENNÁZNI, EZ NEM VÉLETLEN, ÉS EZT AKIK MIDNENNAP MINDEN NAP KARÁCSONT, EZ AZ HOGY RÉMSÉGESEN HIÁNYZOTT, APUÉNK...leirtam, hogy ugy 1965...most mondja a fiam, jó éccakát és ird le az álmod, mert ezt meg azt nem lehet össze hozni!!! -JAJA CSAK AZZAL, BIZZEL BAZZALT GAZZAL? GÁZ? 6.: Most NEKEM VAN VALÓGÁBANK NAPOM, ÉS ÓRIÁSI, AMIT LEGUTÓBB MOST SZÜLINAPOMON FENT VOLTAM A KRISTÁLY FÉNYHONUNKBA, ÉS JÖTTEM VISSZA, ÉS LEIRTAM, ÓRIÁSI FÉNYGÖMBÜN BÜNÜNK? - FITA, HA NEKEM MINDENŐNKNEK, AZAZ HA VAN EGY IGAZI NŐ? NAPOK VETTEK KÖRBE DE ÓRIÁS GIGANTIKA ÉS ITT VAN A KIS GÉNZENGUZUNK, MILY NAGY VAGY TE? NA MÉG MINDIG DIG TILTOTT A KÖNYVE, ÉN ITT MEGSZEREZTEM? Ezt hogy napom van,ezt 1986 Szilverszeter, és most fita, akkor azt ami... fita, BenesÉg, olyan irtó gyülület van bennük, ami át kellett érezzek,( A SZERETET ÖRÖK HAT A LOM, ÉGEN S FÖLDÖNG, VAGY ÖL ÖLT???)-FITA MINDEN A GONDOL LÁTOD BANK, KÁROG666.-..EGYETEK TI A SZARATOK ÉS AKIK NEKTEK SZARNAK FO$$$... másgülümbü nem tudtam volna, meg látni őket? ami csak ugy, hogy a NAPOMMAL össze vagyok NŐVE? -Na most, olyan nagyot tudnék mesélni,*SZOFO$$$...SOFA* régi mese? -na most... most men a másik fiam aludni, és já éjszakát, és ird le az álmod.mert azzal ez megtudod érteni de ezzel? -lőttek!!! Sóval, most előbb, ládd A NUKLEUSOMBA HUSOMBA VALÁK, NA AZ LENNE A MAG, ÉS FITA, MAG AD? EZT A FIAIM, LEIRTAM, HOGY NEKED TUDNI KELL ADNI VALAMIT, AMI MOST IS MAGAM? Nincsak a MAGYAR OK O KOSOK NÉLKÜL, ITT NINCS SEMMI CSICSKA? KUBACKA, SZART A MACSKA? KERSNI VALÓNK, VELŐ? Naz, azzal, ládd a fiaim, most többet, nem olyan, hogy hagyd már abba hülyeséged, nem tudsz másról beszélni? Na mag ad, az az hogy az a magyaroknak, fita EZT A PUM IS, HOGY MI MAG SZEM MAGAM, MAG AD, NA AZ!!! Most napba öltöztem, tehát jöttem ide, a sehol se ól se diszNŐódisz? Na előbb az amit a BbLia de most kellen hogy lenyuljunk minden olyan iratokat, ládd mint ezek, ami nem volt, nem lesz hanem szem NEM láthat, fül nem hallhat, tehát itt egy olyan swéd csavarRóka meg kanyarókkal ADRELYANUK? AIDRE LINA LUNA NUKIA? -fita, a félelem vissza, tehát mi sehogy semilyen olyan, hogy azt ami nincs, egy luk, gondol od, nem baxunk, xuku xuku hol a xuka jérde pac pqc pac... Ezt esztit, -emit?- még jobban bazsugázzuk?-buzogGázuk, bazuka? Innenn..na most ott,(értem ott láttam!!!) hogy mi egy -egy egy EGY? -magunkat csin -álom, de ahoz lenni kell, akik szintén maguk mag uk? -vagy magunk allá há há há...csinálunk? -fita az asszony magja, és a kigyó bigyója ládd mi van rajtunk, rajtuk a happáré... mi ki MO mo mo mo ...romba tökölök, mo mo mora dögölök, de az van? ...van egy dokumentó film...mellesleg, akik keresik magUKat, mi meee... azok magukra ukran ok,(NUK jaja az adrelariNUK?) találnak? Fita, itt akik most itt vagytok, mi tudjuk NUKI A NUKUK XUKA LUKA, AZ ANALUKAT, CSIKI CSIKI VAN CSIKLÓTÖK? -LUFA? -LÓBÁL NÁTOK? - ...Ancient Alien: Diclassifield S1 Otherwordly Connections NEW (04/01/024) object can possess ($$$..?) hidden energy... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Fény em brrr... Fém em brrr...Fa fak em brrr... Állat szelid vad bestia dög öm brrr...hulló kigyóógyik gyik a MO sarkan kigyó dog dög dragon dogon hrrr... god? -em brrr... rovar war em brrr... bogár ár? -jó vagy? -$$$... fo$$$... genom geczi alak zzz... $$$...stock, mi ki MO MO MO... mora rom romba tőke tokölököd sára szara ára, Cszar em brrr... stbbb...tbccc... ládd idegenyók meg alienek, preditorkUK vs Alien ijjen vagy olyan az élet? -szerelem, $$$... SZARUK SARUK RUKINUKIAIK szerszám készitó vagy szar szerSZÁMUK SAMANUK SZMÁRIANQK LE ÁNYA, vagy? NŐvényük, megettek kiszartak? Állatuk kezes báráNUK stbbb...tbccc... 1.: 4/4. 3/3? Minden haramadik nyuluk, nyu$$$ nyu$$$ nyu$$ nyurtyuUK, TE VAGY KIRÁLYUK KI KERÁLT, LÁDD A JUHUS HUKK A KIRÁLY LUK UK? Fita az ANGYAL LUK UK CSAK HUS EVŐK, ÉS A HUSODNAK PUHÁNAK TELI SZELENNTETT FIN GOD FINITÓ TÓRA TORCSA TORZA LÉLEK KELL ADRENALINKKEL, AZAZ FÉLJÉTEK GOD ZILLÁT ÁT BAXOTTAK KI, ÉS NEKI ADJATOK DICSŐ CSŐ, A KUP UFO GOD GOD HAN GOD? Fita, lehetne ugy venni? -de enni, hogy minden alak ufo? -de csak ha van kipufog O U god? -bot kormáNUK, tink tank UK NUKUK KUKT VAGY KUKTA KUKA? jajja a NUKLEUS? ACSIRA CSIRA BIRA BRRR... *** AP RILLI REDYKULLÓ KI KULÁJA VAGY,AZAZ AKIT MEGÖLSZ, AZ A SZARATOK SZARA TÓ TOK LETT? UP, ITT NUK, BELÉTEK 4-RULL SZÓLJON AZ ÉNEK, FEL VAGY BAXXA TÓ TOK, HŐ SET MO SETT...NEVÉT, NINSAKK BESZEGECIZTEK A GECZIEIKKEL MINDEN AB LAK... FIT HA VAKOK VEZETIK A VILÁG TALAN OK? Zna most, amit mára megfigyeltem, azt prószÁlom meg láttatni, ami most midenkinek akinek még van szeme? -az a magja! -máglya fáklya fak juh? Jna előbb a fogan 7fogás $$$... szarbank a gyatya tatás, azaz mindent ki kell gombolni,(gond öl?) a sliccüket? -itt a fasom husom, husángom? -RÁ GOD? -VAGY EGYETEK FÉNY EM? FEM EM? KASZA KŐ VEM? FÁM HÁM HÁM HÁM... GYEP EM? ÁL OM, ÁLLAT OM, A TOM,TÜCS KÖM, BOG ARA BOGA RAM, EGYMÁST ÉS SZARJATOK ÉS EGYETEK SÁRT, VAGY SZART... AMIT ESZEL (ESZELSZ OLÁH ECET MESZET, HOGY JÖNNE MEG AZ ESZED, ECET ERRE ECET ARRA ÉL A MARHA?) 2.: A fiaim, ugy 20 éves körül, öngyilkosok akartak lenni, mert hazudtam nekik, ami napi minden nap, hétvége olyan 4 óra, KI KÉP? Zitt mese nincs, amilyen a gyereke, olyan a szülő, ha nincs a gyereknek szüleje? -abból roncs a laka SZARTOK SZAR OK UK JUH KUKK lett!!!-zezz rögtön lát hat hat 666... nak nak nak... na most, a roncsok csak roncsol666...nak, és csal666... azaz olyan hogy hun god magyar család ok, zitt FIteljuk (xuky) meg mert a fiaim, mindenütt irigykednek, meg utálnak bennünket, akiknek van szüleik, és egymást szeretjük, mert miért ne? ÉNJÉZUSÉN VAGY JUH HUS? -$$$... BÜKK vagy SEBÜNK? Naz az akinek van szeme látás á$$$... la$$$... Fita, vegyük ugy, akivel SZÓT ÉRTÜNK? MoomjÁtok, meghalt és az Ur, én értem? -lufa!!! Dfita a magyar ÉdesMamánk - Anyánk fénye fényünk,(analuk?) fita a tiszta szeret etet, az egyetlen A MI FÉNYÜNK FÉNY FÉNY FÉNY...? Zett vicca, a MiUNK? -na amirét lehuzták, mert elkezdtem Dunán innen Tiszéntul, van egy csikos nyálastul? - minden FÉNY UFO USO és UFO$$$... TÜNDÉREK? TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, NA AZ ÖV ALLATIAK? LULUK? Zezz apum, nagyon lezsidóztam, hogy nem a CZIONUK CUPP? HANEM MI VAGYUNK UNK A NA PUNK? NAP PANNON OK? PATTOGÓK, NAP PALUNK LUNK, NAPPA APA MAPPA? Fita, azt amit hogy gyalog, nekimenek a nap -hegynek, ami irtó meredek, ezt ugy, ahogy mist is van, vegyük ezt a gömböct, és hogy a nap sugarába és most onnan az a szöge, ami egy piramis? -gulát alkot, hol vagy Kigyó Gyula? Na apum, azaz aki a föld porát felvette,levetette apum, velem vala, és felmentem a NAP KUPPUNKBA SZÉKELY KAPUNK, FAKAPU,(DÉLI BÁB HORRR..TOB-ÁGYUNK) ÉS ONNAN LE AMI VAN A NAPPAL SZÖGE, ÉS MOST A VASA SOK SOKK? Tróha amit itt fo$$$... fita ha a MATEMATIKA DE TITKA, TITKUK???- azaz ...itt is szó volt rulla, hogy a matametika $$$... igaz, ha lenn LENNE NAP IGAZ GAT GACC...GAZ DÖGEIK? -ami ezen a kis Mi is ufok vagyunk! -$$$... SEE BAPPA LUPA, SEECC MY BUBA? A GUZSBA? -JAJA A FASIRTBA FASIRT? IRT, ÉRT? JAJA MINT GYÜMÖCS A FÁN, POTTY...NA LÁDD EZ LEHETET ÉVIHUSYVA GYÉVUCSKA BÜNE, CSAK A SZÁJÁT KELLETT VOLNA KI TÁTANI TANI TANI TANTA? MEG VAN IRVA, SIRVA SIRBA NEM VOLT, LETT? RÓZSÁK IS NYILNAK GÜL BABA SIRJÁN? RÓZSA DOM BOOK? FITELED A BOOK O KOSOKAINK JINKAINKA? 3.: Na itt van a mi FÉNY -MADARAK TULRULL TURULL TURBÁ BÁ BÁ BÁ BELL? Fita, ne épitSUN?- magunknak egy H? -FITA HA A MATE-MATIKA STIKA MOÉK SLOMOK BOTA TE BUTA BÓTA, IGAZ LENNE, MÁ PEDIGRI IGAZ, AKKO HUN GOD, HANGOD MAGYAR ISTENSZÜLŐNK -FÉNYE FÉNYTESTVÉRÜNK FÉNYE EGYEN LŐ? LÁDD HARCSA VAGY KACSA VAN A VIZBE? - KI A BŐRE DÓ RE... ŐR BÖRZE ŐRE? Éljen a népek nemzetek őre, érette száll ma sikra szikra a nép? Hogy Ama Teri, a farkát feri, lenne az oka annak hogy NINCS VILÁG, KI TEREMTI ÉS TEREMTETTE A KIRULL?- SEGG ED EDD? -SEGGES VÁRUKAT SONUKIAIK JAKIAIK KAT?- WARJUHAIKAT? -FRAKASOK DE NEMBIRJA A FARKÁT? RÁ GOD, RÁ LETT LÉPVE? Fita a fiam tudod hol a luk? -HALÁLUK? -az te vagy és jönnek érted,mert rajtad van EGY KI BUVÓ? -A KI PUFFOG GOD? -NEM BE? Na fita, én is magyar gyerek vagyok, és most a fiam, lett egy kis lurkónk?- na látod, jaja mindenki gyereknek nek kell legyen egyen, tejet? -igyon? -hizz tejjel mézzel KÁNAÁN OK,TELI A KANNA VAGY A BILI? - ami ténleg a tiszta mak mak mak...MA KING? SIN ARANY VAGY SIN ARÁNY -VIRÁNY? -MATEMATIKA NINCS TITKA $$$ PISZKA, PISZKAFA KAFFA-ZEZ AZ, HOGY MINDEN AMI VAN, KELL PPP? -FITA MAGÁTUL LE UGROTT A PPP...BETÜ? -FÉNYE, PÉNE? BLUE SPANI$$$ AYE OHHH... JEHHH... AMIT MEG KELL TARTANI UGY, HOGY ÖRÖK EGYBE A MAG.-Y ÁR? Nincsak én magam csodálkozom, hogy élek? -halok, nemmert hall ok,fita a hangod az megmarad, de ahoz neked midnenekelőt lenned, enned kell, amit eszel az vagy? - maradtam, s ha ott hon? -nincsak ez az!!!- eszemb jutott volna, smirna! -volna! -fo$$$... fita a fiaimnak egy olyan családi kör? -ami egyszerühen ma is a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖ ÉG, Nincsak szerintük minden nép közössége, össze dolgoznak, kivéve??? -na az a hall áll? -nicnsak meg se keeLIThet 777..rögtöj GOD DUG ZELLAH 7 CSAPATA CSAP Á$$$... EL MAGAD DAGAM D0G ADÓ? - ami fita, én csak egy kis ingó pingó dingó dinga porba fingó kis gyerköc-5-ök? -tökkel ütött vagyok? -fehér -bécsi -disznó no no nooo...UFŐooo...mi a szö$$$... pö$$$... pöcs? -pecsenyéje sonka pacal a hátizsákba? Fit Ellah, xuku xuku ellecc hecc? -nekem csak husod ke? -a fa som, kéne? -edd meg te?-RÁ GOD, GONDOL OD? Fita, a buta kos? -fo$$$... ÉLE TÉTE, HOGY A SZARUK LEGYEN BELIBA LŐVE? BELŐTTEK,MEGJÖTTEK AZ ONDÓVÁRI HUSÁRUK? HA MEG FOG$$$... A TIED LE$$$... MINDEN A MI YENK, AMIYÉNK? YENKYY DUDÖL ...$$$... KI? AZ UR, SIONUK TRÓNUK NUK? -MI LENNE HA MINDEN NUK, pa le$$$... ti NUK? GEENBACK BAXIK A MAMA, VAGY MUMYA? Innenn.. FiteLUNK, LUK, UFONk? MiUNK? -LUNK, LINK LANK LAKATOS HÁMOS? MOST KIMONDOTTAN, MEGFIGYELTEM, HOGY ÉN FÉNY VAGYOK, NA MOST AZZAL MIDNEN AMI FÉNNYÉ VÁL666 ... CSAK FÉNNYEL NYEL MAGYAR ÉDESANYÁNK NYELVVEL LEHET SEGGES VÁR CLUJ $$$... MÁRIHA SEGGIT? SÁRA ÁRA? MINDEN KOR HORRR...MINDEN SÁR? ...hogy mi a meGOLDÁ$$$... GOLD ÁSS ÁSD EL, LÁSS...TEJES ELŐBB ÖRÖK ÉLEK, AZTÁN SZABAD CSOPORTOS SULLY (SZÜLY) BA JÁR A KÁBA? -SZÁJA...TÁTOG666... KLOÁKÁJA KAJÁJUK OK UK? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá... ...RENDEZNI KELL DOL -GONDOL LÁTTAINKAT?
UFOzzuummm... miEeee... a fémesek (ufo$$$...) fenekkebbak feketébbak lettek? -volt$$tock?- a FÉNY UFO-k? -made in Hu?- Whohhh... 4.: Kávézzuummm... tea gyógytea,kávé mokka? Az alapja a mindeneknek, a fény, és a fém árnyéka, nincs játéka? -Mind a két szellem létezésnek, van magja, ami most honnan nyeri a fény az energiáját, na meg a fém, az nem engedi be a fény, amit nem akarok ciffrázni, hanem most ami történik, talán olyan, Notredamu, delirrium a világ ürbe? Fita, akik láttak, ládd én álmodom, és az álmomba mindent meg tudhatok, s most amit őszszakálunk, ha neki van, neked? -jaja lehet? -deres, ja ja ő-szül a vén betyár, deres már a hatá, rá se néz már, sohase a fehérnépre?-na nálunk, fehér cseléd, az asszont jelentene? Ezt most ősszszakálunk, nagyon el talátta, mert az hogy örök élek. azt nem lehet kezdeni $$$... ha sose vége $$$... ez ugy, hogy én magam csin-álom? -de minek, s kinek? Fita, az első pinalát, hogy itt mik kik akik beadást követelnek, na most leritam jó szászOr, negy tagu család, 13 tyuk, és naponta 6tojás beadás, ha nem tojtaka a tyukok pénz, s tej, 4% nem lehettet kevesebb zsirtartalma, és egy tehén után, naponta 5liter stbbb... nagyapám apai, elvesztette a házát a kis szóllósÉg, mert évi 1000 Frt adót kellett fizetnie, és nem tudta, allá kellett neki irni egy papirt, ami ha nem fizeti a tanácsé a háza, Zna apu rögtön eladta, 15ezer és kifizette az adót. Na most apunak évi 100 000 frt jövedelemadó, ami az egész faluba annyi pénz sose volt le$$$... 5.: Na ha mindenkinek meg kell halni, akkor ez?- sose volt le$$$... Zna most, ami van, hogy nekem, neked, nekünk, nincs olyan hogy halál? -hanem csak örök az élet, életÜNK, ami örök körzés, és forgás, és a fényünk csak NŐ? Itt azzal, hogyha nem eszed a juhusukat, nem iszod a vérét, akkor te ki vagy átkozva, ami most, ami van, hogy itt egy olyan faji keveredések (MUTÁCIONUK) vannak, amik ha most ide, ebbe,bele vertek, akkor te innen, azzal hogy hust eszel, azzal te hüllő W -hidegvérü W? -nincsak $$$... Zna a kongre$$$... menüük, hogy mindenkit a pénz érdekli, és azt akarja hogy te is, mert hoppon marad666...hacc... mikor fog ez a pénz hajsza, megszünni?- ami monmduk mikor nem le$$$... péni$$$... Na ki találta ki a $$$... panyol vackot kotkot kodácc... mindennapra egy arantolás...viaxkot? -HA LETT EGY OLYAN EMBER, AKIT NEM LEHET MEGÖLNI! Ezt most ugy, hogy először láttam a gigantika Bugánkat akcionba? Fita, ha az ég lakósa 1/3- át, verték, le verték a FARKUKKAL? KUKACAIKKAL, FA SZUHUK? 6.:Ezt babráltuk egy jó párszor,és kérdeztem az Égieinket, hogy... fita, az agyam dermedt,ami reggel, hogy most megprószálom az álmom, ami mindenkinek kell hogy legyen álma, alma? -szalma, széna? Tröha ... kiderülhet, itt az hogy derü? -hogy teremtetett a világod?- ez az hogy mindenkinek kell legyen gondol látom atom bombája, ami most az hogy HIT? AKI HISZ A GYÓZÖTT??? -na most azt gondolni, ha ÖRÖK ÉLET VAN CSAK, NEKEM NEKED NEKÜNK...ez ugy nézne ki, hogy MI MAGYQROK MI ÖRÖK EGYÜTT EGYSZERE ÉS ÖRÖK EGYÜTT EGYBE EGYÉRTÉSBEN, AMI HA VAN SZEMED MED LÁTOD, NEM LÁTTAM MEG LÁTNI -FO$$$... HANEM HA HHH... ÖRÖK VAGYOK, AKOR ÖRÖK EGÉSZ-EGÉSZSÉGES VAGYOK,AZAZ MIDNNEK ÖRÖK KÉSZEN IS MEG OTT KELL LEGYEN AHOL VAGYOK VAGY OK, VÁGY OK? Zitt mert mindenki boldog akar lenni, de itt most az hogy egütt élni, s halni? Mi lett volna, lenne, ha az ÉG ÉS FÖLD TREMTŐJE AMI GOD, GOOD, DE A TE HANGOD? HUN GOD? HUNGÁRAINK? -NEM MEGHAL ÉRTED??? -HANAM ÉL? Amit akaro, ez leritam mikor itt kezdtem, hogy azokkal, akik tudtak repülni, el repültünk,tehát itt a lényeg, hogy mi magyarok, MI VALÓBANK FÉNY MADARAK VAGYUNK! Amivel most elő jönni? Na ami most történik, AMIT A FÉNY ÉS FEL DERITÉS, AZAZ AKIK MOST, LÁDD TEGNAP A NIBURUS gyerek, hogy olyan hogy 50/50 nincs! -azaz itt van az ELŐ ITÉLET AIDA? Itt a BbLila iratokban, hogy vannak akik felkelnek életre, és halálra? -tröha vagy 49? -vagy 51? Itt kétseggtelen, vagy a lentiek, azaz azok LE LE HITETTEK MAGUK ALLÁ!!! AZAZ EL ALTATTAK? -ami most ami még lenne, benne van az BbLila iratokba, hogy addig, ládd itt az hogy a ÉG FIAI, NA MOST A FÖLD LEÁNYAI, AZOK HÜLLŐ -DRAGON -SÁRKÁN - KIGYÓ MOÉK BOTA, BÓTA?-FITA MINDEN AMAI NAPIG,ADJÁK VESZIK A JUHUSUAIKAT? NINCSAK OLYAN MAGYAR OK? AZOK NEM JÖHETNEK K I A NAPRA? -BIGYÓZÓK,NA MOST HA MOST AZ ÉGIEINK, EZEKKEL XUKÁKKAL XEXELTEK, (NINCSAK AZOK AZ ÁLLATIK? -JUHUS AZAZ A KIRÁLY AMI LÁDD A KIGYÓFAJTÁK, ÉS A A AAA... FITA, MIÉRT MA IS ABCZOOZORA A FAJOK KEVERÉSE? -NA NEA MEG A BÜDÜ BÜZ BÜNÜK, ALLATT TARJÁK AZ SZERNCSÉTLEN ÁLLATAIKAT?) azok ládd, a KIGYÓ ÉS ÉVA MAGVAI? NA KIK MIK? - TFREMTETTEK A HUS ÁLLATOKAT? TOK? TEK? TÖK, TÖKÖLTÖK? AZ ATYA, TÖKÉLETEST? TÖK? -SÁRA? -ÁRA? Innenn... na az álmom, hogy az a régi H? -nincs teteje,csak fala ami rogyadozik, és most, csak a falra,azaz csak oda léphettem le, ami onnan, most ahoz hogy le tudjak gyünni, azhoz csak ha körbe, közbe dongetik a falat, és be is ingott, és KÉMÉNYBE, AMI MÉG EERŐSEN ÁLL, TUDTAM MEG KAPASZKODNI,na kintról,döngetik a még rogyadozó falakat, ami most... lent a falon bellül, megjeleni a két (egyszem) fiam, és mosrmár látjuk, és tudjuk... zna most... zitt most először, láttam a nagy Bugánkat, akcionba, az Ur czioNUKba trotty...Nincsak, ez az, ami a valóság!!!... de azt csak te tudhatod meg, ha van fényed? -magod MA GOD? Nincsak A GYEREKÉINKET, NEM TUDJUK,NEM LEHET ELHAGYNI!!! Zezz még...hogy ITT EL VAGYUK RABÖLVA IS, MEG MEG MÉRGEZVE? KIGYÓ MARÁSA BŐRIVEL, KUTYA HARAPÁST SZŐRIVEL? ... A KING IS KONG? For One US Allithe KinGod is Stake in teh War over Gaza? -gáz? Fita, az akit várva vártak, az itt van, és NAGY NAGY NAGY DURUNGGAL? Fita, azoknak akik még láthatnak, azoknak adva van egy kis idő? -áll? --- hát az öreg mit csinyál... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... a fémesek (ufo$$$...) fenekkebbak feketébbak lettek? -volt$$tock?- a FÉNY UFO-k? -made in Hu?- Whohhh... 1.: 4/3. A KÉP? Ho hogy,hogy nem, most egy nagy támadásnak lettünk?- nem mi örökvagyunk, és ragyogunk, mint SloMOék töke tőke? -szára (Sára ára árvérezve menstruha) a tőkén, csintadratta... egy mellé, kettő...vagy kettő mellé bumstedrá? - a nagy Bugánkkal, ami most olyan feketét kezdenek okádni, hogy te? -ki vagy zárva, mert te nem okádol, blokádol, deee... (nincs emléketek H?- im a H?)Ne feledjuk, nekem -neked -nekik? -na kik? -a pény$$$... IM A DÓK ÁLDÓK? -dő re mi fa szól lát ti DO? -DAMOK A DOMUKBA? -fita csak ők lehetnek a HANG ADÓK? HAN GOD? Hogy részletesen be tudnám villogni, csak nagyjából, de ami van, tregnap este, az Égieink, ezek itt vannak a ennek a gömbnek a vasgömbje a magmájuk? -VALL STRICK KANUK? ARANY BIKANUK BIKÁSUAIK? WULKÁNUKIJAKIK? Ezt tegnap, hogy megvilágitottuk a vasgolyót, és az egy GOLYhójuk? -TE VAGY A JUH HUKK? tRöha itt csak GONDOL LÁT, ÉS KI MIT LÁT? -VILÁG OK, VAGY MI LÁTUNK? Fita az iratokba van mikor nem tudják, MAG UK ÁT, LETAGADNI, AZAZ HOGY CSAK ŐK LÁTNAK? DE CSAK ALFARCS HANG UK? A BUGÁNK, KIMONDOTTAN TAN TAN CSAK VÉDELEMRE VAN, ÉS MOST AMI VAN, hogy csak FÉNY ÁR -ÁRADATUNK TUN, ÉS VAS -FÉNY POROSOK KORMO$$K, CSZAR-MO$$$ AMI A VA$$$... AVA$$$... ÉS OXIDÁLÓDIK? OXI BARMUK, ÉS BAROM ÓLAIK, AMINEK CSAK A KANIZÁSA -KINOZÁSA ÉS AZOK A BARMOK, AMIK HUSA ELLENÁLHATATLAN UK NUK KIVÁN ALMA, ÉVA YVA A TERMTÖKÖSÖK KORNÁJA AZOKKAL KANKURÓZNAK? FITELJUK A KUROMÁNIAKO$$$... MONEY$$$... MAK MAK MAK...EHES DISZNODISZ MAKKAL ALMODIK? 2.: tRöha, most oda, ami A GOD, A HAN GOD? ÁBRA, AZAZ ÁBRAM? Fita, az egy teljesen ODA ADÓ ENGED ELMÉS MESEBELI BELÜ HIVŐ, ÁBRÁM, NEKED ADOM A FÖLDET, ÁBRÁM, VEDD A HÁTIZSÁKOD ÉS A PACALOD ÉS GYERE FFF... A MÓ MÓRA HEGYRE, ÉS ÁBRAMUK? NA JÓ DE A BUTA KO$$$... ???... EGY MUK $$$... Fita, az Ácsmester, rájuk boritja az PÉNZ VÁLTÓ ASZTALOM VISSZA, -ami miden idők elrettentő BÜNE? BÜN-E? -hogy a valóságbank is meg tudták TUDNÁK, zitt az ész megáll, a fa szuk xuku xuku fel áll? Fita, itt az van, hogy minden ami kin kiNUK, az fa szállitó? -oda vissza!!! Hej combat hell...Ehöz TEREMTSÜNK EM-BERT, IM? jaja IMÁD IM ADÓ? - A MI HASON? ITT A FA SOM? ÜTÖM VEREM,VERED, RÁ GOD? tRüha, ma az utam állták, és most a BUGank? -ank? -olyan, ládd izzo fénye, nem adott... hanem azzal... azaz nem bántottam őket, hanem nekünk is van EM LÉK ÜNK? Zitt amiről nagyba szó ba szól? -csak baxóLUaik vannak, lu az angyal UK LUK? Fita, angyali hiarechiAIk? Zitt az, hogy már emlitettem, hogy akik JUHUS ZABÁLLÓK ISTÁLLÓIK ÉS TÁLUK ÉS ÁLDOZÓJAKIK, azok el lettek altatva,vagy HI HI HI...Most vegyük Billy GRAMAFONT? NA DE VEGYÜK AZ ÁCSMESTER, (AKI FEL ÁLDOZTATA MAGÁT, TE MÉG ILYEN GECCZI$$$...G;CZIONUKUKK ami mos valakinek van olyan GONDOL LÁTTA, LÁDD A PILVAXI FIAINKAT? FOXI$$$... MANCICI$$$... MACSKA FARKA$$$... zITT MINDEN AMI BE ADÓ ADÁS, NEMCSAK A DERAKAD, HANEM MINDENED NEDÜD BAXDÖHÖD KANGÖRCSÖD CSÖD PÖCSÖD, KLOÁKÁD ANAL LUKOD VICSOROG, AZ ÜRÜKNEK ÜRITŐK TŐKE TÖKE... ADÓM, MIDNEN AZ ÖVÉK? A LULIK, ÖV ALLATIJAKIJAK? 3.: Na ténleg, most ugy jöttem be, hogy csak abba ami a miénk? ZITT AZ HOGY H- EGY H? HHH... AZOK UNITOK? (JUH NITA ITA A GULÁSZTA?) U NYITVA AZAZ UFO-? -made in Hu? -Whohhh...amit MI FÉNY MADARAK, MAGYAR OK VAGYUNK, és ez most U? HU? HUHU? zITT HOGY ABBA AMI AZ Ő ŐK,A TEREM-TŐK KO-ROM P-ORA -HAMUJA, MUJA? NA ABBA ÉN NEM JÖHTEK BELE??? -MERT ŐK SEM JÖHETNEK A MI BELÜNKBE??? GELÜGYÜNK AMI BELÜNK? Zeza az, ha mégis akor ITT A VILÁGOD HUN GOD, HUM BE A SZEMED SZEMETEK, VÉGE, ÉS FEL VAGY LE,LEHET E LEJJEBB??? -EMLEJTEK FELLEBB? FEL-ROBAXXUK AZ EGÉSZ AVILLÁT? Na most, CSAK EGY H-HÁNK -FÁNK VANK CSŐRÖGE,MEG EGY...zitt mident amit HUN OK-MAGYAR OK, KÖVET VAGY TÉGLÁT, na én egy TÉGLA HÁZ AMI ROM? FITA A ROM, AZ TÉNLEG, EZEK ROM MO MO MÓRA MULNAK? GONDOLKOZZ, HOGY HA MINDEN ED EDD ELEVE PÁ$$ÁP ÖLT? Fita egy szikra napfény emléke $$$... azaz csak FÉM ÉS PORZÁ$$$... FÉNYE, ami a VAS -FÉM ÉS ÖTVÖZETEIK, LÁDD A DANIELLAH NABUGONODÓZER... ZEZZ IGEN IGEN ÉR DE KE$$$... CA$$$... KLA$$$... KA LAPO$$$... FO$$$... KIROLL KELL E A CSZARUKNAK ADUT ADÓT FIZETNI? VASBAN VAGY TERMÉSZETBE? (nincsak a véred hushiugysavod LU GOD?- az homglobiNUK) Zna fita,ha most ládd eddig minden olyan mocorgást, motyo-motyorgás gáz láss az örök véres SZABAD? -SEGGEK VAGYUNK, VALLAGUNK UGY KIPECÁZVA, MINT MOST VAGY SOHA? Fita, most az hogy IRNOM KELL, AZ AZ HOGY VIZELNEM, ezt nagyon sokan, nem értik, magukat át? AZ A SZÓL LEGSZAROSABB ÉRTÉLMÉBEM, AZ AZ HOGY PISÁLNOM KELL, ÉS AZ AZ... A VIZIÓT hoztam, állatpotrohost lettem, AZAZ EZT FIGYELJÉTEK MEG, HOGY HA VIZELNED KELL, ÉS MOST CSAK A TE H? -föl de ded?-dead? -mit ad? -holsirok is leleled le led? Na most, a H-ánkon, csak az üszkös falak vannak,s azt hiszem tégla, és csak most VAN A BAL OLDAL, NA A JOBB, AZ AZ UR? AZAZ AZ EGY H, LEHELET LEHELL LETT.... AZ LENNE A BURGONYÁD ANYÁDÉ, VAGY MINT A CSIGAK BIGA HTÁN, VISSZI A UFOJÁJÁJJJJ...VAGY PACALUK VAGY A HÁT IZSÁKUKA? Innnenn...vida, nagy nagy támadáSUKnak vagyunk ki téve, de ki TV-je? -TVÉje? Teve van 1 pupu..Na most megint, amit gondolok, hogy DU, de futok a pénzem után...jó pénz? -pnny -pengő csendül, Juhlika luka sárlik na meg sonykaja, na meg Strompam Lia? ...fida, most hasonló a hjellzet,ldád mikor a NAGY DURUNG UK... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... qpu pu1 pu2 pusztul LU pusztitó utálLátók? - pucolLá$$$... honnan jöttök -mentek jötettek mentek, mennetek ke ke ke... hell hell hell... rock kend roll... 4.: Kávézzuummm... tea, kávé, a Pilvaxba? Feltehetem Töhötöm a kérdések csek kérdese? Ha csak örök élete van a HunOknak, MagyarOknak, HUN GOD? - hol veszthetünk csatát? Na a fiaink, fita, most bitta hogy csak egy örökegy egybe egy fiunk van, és azok hallgatának ti ti tá...a HAN GOD? Ami közbe tortént, hogy ha nem hallod a HAN GOD? AKKOR NEM VAGY! (volt még egy nép, akinek saláta nyelve, és azért ki IR tandó?-tangó? -taglók) Hogy mára, hogy VÉGÜL IS MEG VILÁGITANUK AZT A FEKETE VASGOLYÓ? Most közönsegges nyelven, értem, közön s ég, vagy segg? Na itt moSt akik HISZNEK? -$$$... SNÉK? -nem tudom leirni? (FITA, EZ NEM TUDOM, UGY, HOGY KÖZEL HOZNI? -na mintha valakik, amit most is mondok, nem akarnék (fita a gondolát az erő, de gondol öl?) hogy ki mondjam jam jami jam? AKIKET EL TUDTAK HITETNI, AZOK AL-SZANAK NAK!!! -Zitt amit állandóan pszkálok, hogy van piszok,kosz, és koszmo$$$... lassu hugyuk, partot mos? -te ki pártjáNUK vagy? Na fita,mert monduk ha van még egy másik? -aki hisz, azok akkor is, ha most ha hiszik, iszik? -lugot hugyot - fo$$$... EB EBE, most nem menek ugy bele,ha a kutya harapós, horrr... vagy fakugyábull vaskutya aki a pénz beszél, a kutya (DOG GOD DÖGÖD?) ugat? Zna meg interjuholták az egyik NÉP -KÉPVISELŐT,leritam vagy 101 -2? meddig le$$$... dollcsi, MIG AZ ENMBEREGNEK, Százbereg, Jászbereg, Jász ól, na itt minden ELEVE CONBAXÓ, azaz ha most bejöhótne, na az az FEKETE NA PI NA PI NA PUK? Zett most ugy, hogy nem tudom, hogy lehetne hogy te ti tá, is meg láthatNátok,ugyanis amit azért nem facegecizek, mert a sLeuth tesónk, jövendő bondó, jami jami bond? -és itt az Istenek (GOD OK? GOD DOG) a magnes mezőkből tererekből... na fita, TE MEG ÉN, EGY MAG -Y-ÁR? Tehát ha most NONŐZNEK, csak Ő ZIKE ZZZ... FITA AZ JOGY JÉÉÉ... ZZZ...Zitt megint, nem tudok csak sirni, Siroka kasztrana mayaradnaja?-Volga ru$$kaja nyigá...? 5.: Hacsa harcsa van a vizbe, gunÁR GAN ÁR, a szélébe, AMI ha most ez nem vicc, ha arra gondoltam, hogy ÖSSZE LÖVÜNK EGY OLYAT MINT A C2C -ON SZÓL A RÁDIÓ...na töröltek! Fita, apuÉNk, na most ÉN UGY JÖTTEM BE, amit a apai nagymámán, (ÉN KÉRTELEK AKIT NEM LEHET MEGÖLNI??? A BÁTYÁM, KORA SZÜLÜTT LETT DE MA IS EGYEK VAGYUNK,A FASIRTBA, MERT A GAZÁROK??? ) MOST FITA, AHA MEGNÉZITEK A NOAH FILMET, MÁR BERAKTAM, akkor Noah ágyasa, itt nincs közel $$$... ezek a PÉNI$$$... MEG PNNY LÉNY, ami vissza, hogy a Miniszer, jaja KONG DRE$$$... MAN, MONYUK $LOMONYA MONYA MAK MAK MAK...MA KING MAK MAK MAK ...Fita, nem vagyok sen kin sem ben... MOST az angol gol HAN GOL, A HAN GOD? Zez az, hoigy okvetlen, ha szeretel Etel, ird le az álmod? Azaz én magam csin-álom? -azaz han te csinál -od? zITT AZ HOGY ITT MEG VAGYOK LEPÓDBE,(ládd akit láttátoklepedőbe fel menni, na meg lö lő? MERT CSAK ÖRÖK EGY FÉNYBE FÉNY TEStVÉREM VAN,ÉS ÉNJÉZUSÉN? -leirtam a Mi is ufok vagyunk! -na apuÉNk, NEM ÉRTENI MAGYAR, DE MOTYORÓ BOGYORÓ BÖGYÖRŐ? Na most az teljesen EGÉSZ ÉSZ, KI KELL TUDNUNK IKTATNI? MiUNK? Nadon fitellah MI CSINÁLUNK, LU? -AZ ANGYAL LUK UK? LUK AZ TÖBBESSZÁMBANK, ÉS MOST AZ ŐR DÖGÜK, Ő ŐK AKIK TEREMTETTEK TÉGED, DE NEM ENGEM,MERT MOST IS, HA NEM ZAKROLYTYE BE A POFA, AZ EGÉSZ BÜSZKESSEGEDD NUKIATOMOZUMMM... FITA, A HAN GOD NEM TUDJÁK, S NEM IS HALLJÁK... 6.: Most egyre többen, ébredüng hogy hogy ténleg a FÖL DÖNG? Fita, hogy a földed? ZITT AZ HOGY A HAN GOD, HUN GOD, HON-HUN A TE HANGOD? Nincsak ÉN ÖRÖK CSAK AZ VAGYOK, DE A HUN GOM, NEM HUGYOM? FING UK? FIN GOD? (FITA, ITT MIDNEN MÉRGEZ Ő MEZŐK TRÖBBET!!! S A HANGUK? HA MI NEM HALLUNK, AKKOR BAXTA, EZEK GYILOS GÉ PEZETEK PAC POC PACAL LUK KUKUK...A ZUZZA LERBE? Zna amit most, ládd apuÉNk, piTIM. miért ért, aki megért, ládd Csicsáky Jencink cuncogása kása, mivel ISTEN NEM TÉVEDHET, AZÉRT AZ ÉRTEL EM? MEM MOM? ELŐBB UTÓBB FELÜLRE KEREKEDIK, AMI A NAPOD!!! -JAJA A PODIUM UK UK MUK FUCK,pl, amit moneytani akarok,tRöha egy olyan mint a c2c on,sisi süsü rádiót, na amiket kérdéseket... ami ládd kedves őszszakál magyaragyaram rázza, fita, egy MAGNES ELEKTROMOS MAG AMI VAN NAPJA, APJA ANJA VAGY KALAPJA? DE HA MESEKÁRÖLVE? (fél igazság?) Zezz az, hogy ahova betudtam jönni, mint egy otromba,na nem az vagyok, az ott hon? Fita, ha azt mondom, amit apuÉNk, hogy akik a magyar ok közös ÉG, azok nem találtak ki?- magUNKnak,magUK,-kinhalált, ami rögtön, amit most is, HOGY HA NEM BÁNT SENKIT, NEM IS AKAR AKKOR ÉNJÉZUSÉN!!! ZZZ...HA MOST NEM AKAR IS, JÓT AKAR, HOGY A HUSUNK, HASUNK FA SZUNK, BAXUNK, XEX = TEX TEST TESTIKULÓ, MOST LÁDD A JUH HUKK HUSUK VAGY, ÉS AZ A KIRÁLY? JÉHUSOM ATA JÓ KIRÁLY? Zan fita, most az Égeinkkel, hogy NINCS VISSZA? CSAK ELŐRE PAJTÁS, KUKURICA HAJTÁS, AKI FOGJA KEZEMET, CSÓKOLD MEG A HOMLOKOM... DE HACSA KI VAN FESTVE A SZÁD? PIROS? KÉK? Innenn.. juhusom fel támadott? -állt, na a kis kolompó Golombó kolmpol ládd a csengős bárán? MINDEN SZEM (AZ AKINEK VAN NAPJA MAGJA MÁGLYA FÁK JAH?),NA MEG ÉNEKELJ MQGYAR IFJUHSÁG, MIG A HAN GOD? -BEEE... JAJA A GATYÁM...FITA NINCS MÁS? -HANEM A KUCSMÁS ÉS KU$$$... MA$$$... SÁR MÁS, SÁRA ÁRA?- Á NÉGYKÉZLÁB S MEG VAGY ÁLDVA? ÁLLVA? NEM HANEM DÜJJ BE...mikor a KinGEk KINA?- MINDEN TÉRD ROTTYAN ÉS SIPCSONT SIPOL $$$... Fita, ha az orszokkal atomJÁBORU, AKKOK KINA, TELJESEN, EGY MANDRÓ AZ AMCSI TÉLTÖKÉN, (AZOK?) NEM MARADT, CSAK A LASKA? SZENT SIRÁS? De te meg én, viccket a tekem meg vakarom, ippeg ott meg akkor mikor vakarom? ...oááá... na azok akik egy hangon han god, (magyar RULL RULLER ROLLER ROLLERÁJA) azok együtt maradnak örökre, jaja JáNUK8:51? DFITA, Ő ŐK, AKIK A KIVÁLSZTOTTAK, NA MEG AZOK KIVÁLTSEGGECSKÉIK, AZOK AZ Ő HANG JUH HUKK,(PÉN $$$...BE SZÉL, FO$$$... ) NINCSAK ELJÖN ÉRTÜK A TAIL A PU, MI VAKULÁS MI? -KULÁS UK? MIT HOZ NEKIK, NUKITOLÁSS... A FENE FEKETE FENETEKBE, NA HOGY HA EZT MOST TÉNLEG JÖNNEK A VILLÁMOSOK VILLÁMLÁRSOK AKO A GÓZGÁZPÖFFÖGÉSETTTOVALÖKÖDŐ LOKO MO DIVA? -LUKA PU? -SZAGA $$$...
UFOzzuummm... miEeee... qpu pu1 pu2 pusztul LU pusztitó utálLátók? - pucolLá$$$... honnan jöttök -mentek jötettek mentek, mennetek ke ke ke... hell hell hell... rock kend roll... 1.: 4/2. A KÉP, ZUGNAK A PUSZTITÓ ALLATOMOSOK ATOMOSOK KIK A SIONUK ÉPITIK MOST I$$$... $Y$$$... NE VI$Y$$$... VISSZA NE NÉ? SÓ BAXÓ BRASSÓ?-(FITA HARASÓ? NEM AZ OROSZ NÉPEK, HANEM NAGY GAZÁR BAZÁR SLOMO A KIRÁLY FACÉR BOLSOW PU CSZAR SZARUK BÁLVÁNUKKÁ VÁL$$$... Zimme Zuummm... NEKEM NEKED NEKTEK NEKÜNK ÜK? NINCSENNEK, AKKOR TE HOGY LEHETSZ NEKIK, BUKÓ BRUGGÓ ANGYALAIK, ÉS ŐRDÖGÉIK, DE MONEY NUKI KAKAIK, MAK MAK MAK ... MA KIN GOD -DÖG DÖG, DÖG ÖLT, TESTET ÖLT, VAN A KIRLYUKYNAK RUHÁJA, VAGY A KINGEK KINGE DEGELLETT BOLHA FIN GOD AZ INGÉBE? GATYA LUK NUK? ATÁM A GATYÁM, A MENNÜKBE NUKU PUKI FEL??? -LE VEZET LE DÖRRR...? Nona teccetek figyelni, nem mert mindenki va$$$... alv$$$... OLVA$$$...va$$$... VA$$$... AL VA ALVADT ALMUK SIONUK HEGYE MO MO MO MOGYIK KIGYOOGYIK A MO MO MO MO MOMO HAM HAM HAM HOMOK SET KAM *HAM* J= FET, NYITVA TÁRVA A LÁBOD? - $$$... mint fövény, tengerparton homok, csillag ok az égen, annyi porontyotok poty rontyol tottyantol rontol romrombatökölök,mor mora dögölök, bontol baxól (abra ham nekd adom a kuplerájt, sminden a tebotod s bótod kloátyá kolotty lészen, készen? -csak MOé bota tebuta,meg alma, a BÓTA? -AMI NEM GONDOL $$$... SE TE SE TI, H H H... HÁZASODJATOK NEM A TE HÁZAD, SOKA A SONKA SOKA $$$...A SET ÉT AZ ÉG, ÉG A FÖLD, A SE ÓL SE DISZNÓÓDISZ A SE ÓL, SE HÓL SEHOL $$$... VAS AVAS PERRUMITOK AZ ZÜRR AZUR AZ ÜR, ÉS ÜRITÉK TOK ÁT TOK TEK TÖK555... TÖK ÖLTÖK 666... ALMA $$$... semmi SE MU SE MO MOONUK csaka nyaka nyekas véres csicska kubacka,hült helle $$$... vas alma? -fém álma? PÁL ma aki nem eszi juhus hust, nem issza vérét, az nem lát666... hogy kiválasztott almak mak mak mak... MA KING? - halma 666... alma? - na meg a kiválatsgge$$$... bak kecs kéik? GE ESZTY, GOL GOTA ARANY GYAPJA APJA APÁD KASZA KŐ KAPJA VAN KALAPA KIP KOP KIK KOPT KALA PÁL? ITT KALA PÁL A KOVÁCC VÁJC KÁLMÁN TÖBBET NEM MÁSZKÁL MÁN, MIKORKA KÁLMÁN MIKOR KAKÁL MÁN,KÁCC MOZSIROS KENYÉR, CUKROS, AZ ANALOTOK, ORGIAIK ÖRÖK ARANY BULLA BULIIK BIL?- ládd az ARANY WAR SAVA SZAGA, SZCAR SZCAR A HUCA PUCCA,HA MI SZARUNK, TI SZAR-TOK? Ő ŐK, TEREMTETTEK MINKET, NEM MI MAGUNK??? 2.: Mi van, ha azt mondom, hogy én ébren, azaz magam előtt látom, az egész BODY PESSS...JAJA DE AZ KECSKÉM? Most az hogy csak GONDOL LÁT, VAGY GOND ÖL ÖLT, VILLOGÁCSA, TELI A GATYA? Zna itt az, hogy mi az hogy GOD DUK, VAGY A MI HANGUNK? Zitt az hogy GOD, az a hangod, és te itt? Fita, amit te látsz, azt te gondol od, s itt az odud? Most azhogy KI É? -AZ NEM A FÖLD, HANEM AZ ÉG!!! A kezdetem, az az hogy én is enni inni akarok, mert az nélkül, VAGYOK VAGY OK? Zitt helen len pinalátbank, zitt midnen ABCZUDA JUDA FIRST MÉREG POR? FITA, A KONBAXÓ MOTOROK TOROK? EZEK GYILOS -KÁRHOZTATA JANUK8.44! A ÜSZKÖS FEKETE LUK UK NUKUK MAG WUK? -WUL KÁNUK? NA WOOL KAN? KA NUK? HANUK KÁIK? Vicca, hogy a fiammal találkozok a fényÜNKben? Zna csak ÖRÖK GONDOL KOZZ... GONDOL LÁT VIÁGAINK,ÉS MOSTEZ ITT, ITT IS HA MERÜNK? JÖVEL AZ ÉLET VIZÉHEZ -FÉNY -FORRÁSAINK KIS OÁZISAINK(AIK???) HOZ HOZZ REÁNK, VIG ESZTENDÓT? Amit most sem tudok EL KÉP? KÉP EL, azaz nem az anyag gi? G? -na most az anyagoknak van HANJA JAH VÁ VÉÉÉ... VAN! HA FÉNY MAGJA VAN!!! HA NICS, EZ MOST UGY, NINCS BENNE ÉLET, és ők beNUK? NINCS!!! -BELUK? ÜRES, ESETLEG SÁR UK? RUKIAIK? Most az, hogy AKIKBE NINCS FÉNY ED EDD? Zezz zitt szimplitva, azaz ha kinyitod a szemed ed? -itt minde RÁ, meg hozz...ISTEN BARANYA IM JÖVEL? 3.: Amiról SZÓ NAGY BAXÓ? -FITA, MERT MOST IS, HA MOST ELŐBB PÉN PÉNI$$$ peni$$$... vida mert a peni$$$... CON KONOK VESZ -VESZT, ami szinte mident ami HUN OK, MAGYAR OK RÁ? -VONATKOZIK, na itt msot AZ HOGY FENT VOLTAM, AHOL AKIK ENNEK A MAGAS LATRAIAIK? Zna a HANG??? Zett ha vagytok ketten hráman, most itt... mivel a gyere kid, vagy az ó ők dikuk, nincsak elritam 1001 -2? -hogy apum mindent el követett, hogy ne menjek a kötelező 8 általános után felső iskolába, mert APA GYILOST CSINÁL NAK NAK NAK...MEG BAXNAK, BAXATNAK ÉS TE IS BO$$$... AKAR NYÁL, FO$$$... BE FO$$$ KI?- LENNI ENNI? Fitleljal, a fiaimat ugy 14 -15, itt UKusa kristhusa, kirgták az iskolábull, na enem is, sőtt azegész KGST oskulla, truha, figyeljal mi történik VALLAG UK VILÁG? SZERT SZARTA SZÉT BAXVA? NA MOST, ezt nem vélletlen csinyaljuk, jaja varjuk az URUK ÜRÜK folyon a seggüket látod, na a LUK UK? -VAGY FO$$$... ILLA LILIT ÁR, S HOL VILÁG KANDIKÁL, BOOK ROK? -LOMBJAIN ÁT, LÁTOD? VAGY AKANÁD AZ ANYÁD ANALÁT, HINNI VÁGYOM ÉN MINDIG HINNI ÉLETEM? TE EZT GONMDOL OD VAGY LÁTOD ÉS AZT HOGY ÉLTEM, JAJA HA TE MEGDÖLGÖLTÉL, MINDENKI, HOGY MER EZ NEM MEG NEM DÖGLENI LENI LENINK GAVARITTY UCSITJA UCSITJÁL CSIT CSAT PADALATT, BURÓ SZARIK SZÉK ALATT... LENIN SÁGT, TÁT KI A SZÁD, NYEMEC, jaja ha néma? -szeme pukkasztva, fül mü le? - SZÁTOK TÁTVA,BEKAPTAD JAHHH... Innenn...amit akartam a két faimnak, hogy LÁTNI A $$$.. TE L'TOD< ezt midnen NAPOLYON,ATTILA BOMBA, JIT LER JIT LER JITT...egy két három ó ra? -17 éves korukik, na fita, mert mi mi magunk? -ezeken kerszt? -fakereszt va$$$... UT UTOM ÁLLÓK VONAT RABLÓAIK, LÁDD STALINEX XUK XUKU XUKU BULL DÓZER ERESEK? NO MAN, NO PROBLEM? -JUHUKK? -kersztül kell gázolni? -jaja mi e? -gáz, fin GOD? -a $$$... $$$... he$$$....he$$$... ha$$$... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... ogy miért, ki ért, irok ijjen sokat sokk? -hogy ti is meg haljatok, tok? -tokó? -hajja hajja hajja... ...hajja hajja... Steak of fiery altering light appears in night skay over LA... ??? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Bbbb...bögyösök -begyesek csőrcsösök csőrösök szcar szcar kár okoszok-ukuszok NUKiszuka jérce pac pac pacaluk, tempt -lop oszt -lopok fekete korom hamu-porUK közepin fuldokoltam, ha megfulok, nevetnek rám az angyaLUK röff roff röhöhöhöhööö...a szobruki ruki -muki NUKi mi ki MO? Április dilis bolondja, fel mászott a toronyba, meg kérdezte hány óra, ippeg12 ütött a toronóra, 24? -bimm bamm... 4.: Kávézzum, tea, kávé a Pilvaxba, a vaxok? Most locsoltam meg a feleségem, az ő kölnijével, csak egy priccs...mert nagyon drága, a haja bubjára, most a kis menyem, ugyanaz, csak egy priccs a haja bubjára. Mikor kisgyerek voltam? -zkérdelek bennetek, az most nincs bennem? -nagy gyerek? Mikor még kis srác? -voltam, bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lett, ha egyszer én is felnőtt NŐ leszek,oszt nem lettem! Fita, itt most mondhatnám, hogy ősszakál de deres, mikor a BbLila iratokba, ki vagyok, na végül és Pietró hol a petró Kefás, te az élő Isten fia vagy, amira ezt csak az Atya (MI ATYÁNK) mondhatta meg neked, mert nicsak, A MI ATYÁNK? HAZA HHH... VÁR? Ezt most, hogy aki tud szeretni, ugy hogy látszék szék?-Székesfehérvár, (fita átvettük az egész bagázsit,most ott lett volna a székHHH... H?- haza vár? Zitt az van, hogy most a fiammal,ezt próbálNUNK NUK? - meg érteni, hogy AZ MI FÉNYSZÜLEINK NÉLKÜL, NEM LENNE MAGYARISTENGYEREKE A MAGYARISTENATYÁNKNAK, AZAZ Ő VAN,DE TE TE TE...PLÖDA TE? NA MOST VAN A HAJUNK SZÁLA, ÉS MOST TRILLIÓZOR TRILLI -ZILLÓ AZ ÖRÖK KÖBÖKÖN KIS HAJSZÁLL DRÓTOKKAL (KÖL DÖG ZSINÓR?) VAGYUNK ÖSSZE HÁLLÓZVA HALLÓ? ITT A VASALÓ NA MEG A HASA?- A LUNAK? Fita, most is bejövök jövő? - a kertben gazoltam, na vannak füvek, mely jók a galamboknak, de a gazokat nagyjából már kiirtottuk volna, de nem lehet? Fita, ez a mára álmom közepin ázunk, mert ez egy olyan hogy az hogy CONBAXÓ? CONBAXTRONUK? Na akarném a Sleuth tesóm jöbendőbondó A DÓ, XEX = TEX azaz amit mára, hogy ott voltam ahol 1986 Szilveszter, és abzczulla ultikak korompor gömböJegek,Jegó? - ami az hogy ez a CONBAXÓ TUROMÁNUK, ROM ROMBA TÖKÖLÖKŐK, MO MORA DÖGÖLŐK, MEG TRESNICA, EZ AZ, HOGY MOST EZEK, SOHA NEM FOGNAK AZ ELEKTROMOS TUDOMÁN OK, TISZTA ENERGIA FORRÁSHOZ... amit most, ezek MAG UK RÁ? Zez hogy kivették a részüket, azaz megprószállom,de kellenének olyan tesóink, akik adnak nekem GONDOL LÁTOK, LÁTOM VAGY LÁT666... -ATOM? Fita, a tyuktojás meg a tojásAIk, a srucc is, eg a hüllők főleg, az egy sejt? -sejtelem? -nincsak a Ő ŐK KÉPÜK -GÉPÜK MÁSUK? 5.: Zne hagarudjatok, meg kirudaltok, de én ugy, hogy mi magyar ok, mi mi? - mi vagyunk,na a legtalálobb hogy Mi is ufok vagyunk! Ez az, hogy én AZ MI ÖRÖK HONAINKBÓL be le jöttem, hogy EMLÉKEZTESSELEK BENNETEK A MI VOLTUNKRA? VOLTUNK, VAGY FITA, nekem az az első pinalát, hogy én NEM EZ VAGYOK, na most hogy ki vagyok,azt nekem tudni kell!!! Ez az, NA KEDVES ősszakálunk magyaragyarázz,nincsk én csin? -álom magam át, AZAZ MOST HA AZT MOON DOM, HOGY AZ ANYAGTÓL DE A FÉNY? Sóval, itt valami hihihiii... Bestia (Beast) Master filmeket láttátok, na a testünk, az ha hust eszünk egy preditor -bestiállat dög, evő? Zna a Jézus történetek,ők az elem ellami szinte -szine, szin? -össze tudják állitani tupasz GONDOL LÁT, VAGY HISZI A PACI PACAL? - terülj asztalkám, na meg terül H? -NA TEGNAP FENT, most nagyon olyan, hogy a gyomrom is megfájdul, ez nem öröltségg, és miért nem zárják Nagykálóba, s mikor 1999 december, otthon voltam a volt tanácstitkár, jött velünk mindehova, mert ki akartunk váltani EGY MAGYAR NEMZETI EGYHÁZ engedély, és vigyázz, most könnyeben Kálóba kerüslsz, mint akkor? Olyan káderlapot irt róllam, hogy nem csoda, fita hihihihiiii .. midnen iskulájukbull kitiltottak, a KGST össze rom romba tök romhalmazaikból, te is nemromolsz, ha nem rombolsz?- az unoka testvérem belügybe dolgozott! 6.: fffpruuu... ez a topiszkozat, ott van a miénk, MiUNK?- mellett felett vagy allatt, ... kiderülhet az, hogy teremtették világot (god?) vagy magától is, volt? -na csak van, csak más és más ás más, és asztmás, na meg ecetesfokhagymás ...csóköljétek meg egymást,fita, most én megcsókolnálak, nem vicc, mert ez az, hogy ezt te csak akkor tudhatod, ha az Atya azaz az Mi FÉNYAtyánkkal te is egy vagy, vagy, azaz én nem tudtam soha el KÉP?-hogy nincs örök élet, akor ez mi miEeee... kinek mi mi-eeee... van esze? -az az agy terméke?-FO$$$... amit itt van, mindenkid meg lát666...na most itt van az álom mára, hogy A FÁBÓL VAS KARIKA, SZÉP LÁNY MARICA, MAR? -MÉGIS KIFORDÜLNE? NA EZ AZ AZ, MIKOR Ezt a kerek erdőt járom én, s most, az hogy meg akarom tudni, tudni akaram, hogy miEeee...most ez zzz... $$$... Fita, apÉNk ki, mi? - mi ki MÓ mo mo mo...mora s rom romba ronda tökölés és $$$....füstbe üsbe adjad be nekik,NAKIK? - verd bele? - a beliba? Fita, most csak emlitem, amit egész éjjel, hogy FUTOK A PÉNZEM UTÁN, UTÓL IS ÉREM TALÁN, na azzal. ládd a pénz amit apuÉNK, mindent jóra? -ólba szóga, Jászólba,de disznóódisz ólom álom? Cak annit, amit leritam a MiUNK?---HOGY NEM AKARTUNK KÖLCSÖNT FEL VENNI, NA MOST VOLT EGY 10 UNITOS, AKKOR 1000 DOLCSI EGY UNIT,ÉS ÖSSZEGYÜJTÜNK 30 EZER, AMI MOST EGY ÉV MULVA MÁR 50 EZER MÉG EGY ÉV 100 --- ÉS MINDEN, TEHÁT AZ AMI MI NEM AKARUNK KÖL CSÖNT, AMI VÉGÜL IS A,MI TÖBB 100 EZER KAMATOTTFIZETTÜNK, ÉS most, fita,én haza akartam menni, és az tis leritam,hogy ITT AMIT APU, FIAM, AZ ELLENSEGG A LEVEGŐBE LEBEG Ő? Zitt, az első pnanyalt, hogy engem nemcsak meg nyuznak, hanem most én nem tudok csak ugy gondolni a pénzzz...NEM RE, NEMERE?-ERES? Zna most, nem tudom el KÉP? S$$$... na az hogy hogy... itt minden a PÉNi -$$$... KI MI KI MO MO MO...MAK MAK MAK, VAN MAKJA, MA GOD GOLD ICCA? ARANY HAL FICÁNKOL A GATY ÁTOKBA? Na most, én FÉNY VAGYOK, ÉS AZ IS OGY, most mentek a fiaim Jó éccakát, s figylejed az álmod át,na most nem az álMOD vagy,hanem aki azt megtudja figyelni,kivülrül belülrül, és kék ne felejsd Ibola ,és ird le!!! Innen...jaja, csak mindig van, és minden az körül, más és más, de ugyanaz az az eredmény, MENNY? MONEY A PLAFON, ÉS FEDDLERÉK ON TE RFFF... HÁNY RÖFF... JÉ ZZZ... UNK? MiUNK? -fel támadott? -az ő ők a teremtők első teremtMEnük egyökcsak meg de előbb hua ouhuntása abárdölés diszNOódisz, a KANUK a TANUK? NUKI PUCÁROK? -PINÁROK? GUN (GAN) ÁRUK? MEGJÖTTEK A ONDÓVÁRI HUSÁRUK? HUS GYÁRUK , VÁGÓ HIDJAIK, MÉSZÁR SZÉKEIK, FITA,MIVEL KEZDIK A GO GO GOLÁNUK? VASGYÁRAIK, HADIPAR? -PER/PAT -WAR? Fita, csak EGYÉN, AZAZ AZ EMBER,A LEGKISEBB OLYAN, HOGY BENNE AZ ISTENATYÁNK-KAL,(DR WHO?) MINDEN, NA MOST MIRE FFF...AHA, NEM BESZÉL HOZZÁNK TÖBBET...VAGY BÁBEL BEL BEL BELE? -AZAZ VASIPAR -HADIPAR, PER/WARRR...(nincsak te is egy elekrtromos mag-y ár, pösze ha napod?) ...Noah film, nincsak van a fém -kovácsok,(The Times Masin film? HoGan) és a fény hordó hordózók, VIZ IZ VÉR-VERŐ FÉNY...VIZIÓ? IÓ CIÓ BIÓ EDUKÁCZI JOJOK, VAGY MO MO MO...FITA,MIDEN BENNED, VAGY A BELED... VÉGBELED LE END KIGYÓZIK? (fita ez egy CONbaxó nem nem mi létezés, vak vezeti a világtalnt) Zitt van hogy az első pinalát, ezt a kerek erdőt, na a természet lágy öle, milyen nagy a begye Bözsikénk? -de van bőgyője? Fita, tran$$$... MALL MOLOK MOLLOK, hol vagy Máli néne? Ingyom bingyom táliber, tutáliber máliber, az erdőbe? ... a topik czime... nem jön be,de a 19 vagy 11... azaz 19891 hozzám szóltá, vagy a fejed kong? -na az eném,kin kong? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Bbbb...bögyösök -begyesek csőrcsösök csőrösök szcar szcar kár okoszok-ukuszok NUKiszuka jérce pac pac pacaluk, tempt -lop oszt -lopok fekete korom hamu-porUK közepin fuldokoltam, ha megfulok, nevetnek rám az angyaLUK röff roff röhöhöhöhööö...a szobruki ruki -muki NUKi mi ki MO? ...szabad locsolódni, locsogni fo$$$...beee... fo$$$... meee... fu$$$... jeee... ho ho hooo... $$$... fo$$$... ut $$$... ho ho Uff...UFOOO... MiUNK? -MOMANK? 1.: 4/1. A KÉP? FÉNY KÉP? Teremtsünk 'embert ért' miért, zitt az hogy ti te tá tátogatók, ti nehogy a teremtőtökét TŐKÉT, majSzóljÁtok majmoljÁtok A TÖKÖSEITEK LÁT HAT666... NÁTOK, HANEM SEMMI XER X SÁR SÁRA SÁR ÁRA SZERELEM A SZ-ARATÓKAT, NA AZOK A TEREMTŐ TÖK? ŐK TEREMTENEK TÉGED ENGEM? -NEM MI MAGUNK??? Zitt az hogy teljesen egy NŐ? -Y? -LÁNY JUH HUKK UK, FITA MIK A KIRÁLY $$$... ÁGUK,ÁRUK JUH HUS?- ÁGAIK? GALY OK? AKIT MEGÖLSZ, A TIED? FITA ITT VANNAK A NUKUSAIK NUKU SAH A HASA? AXA KAXA ÓXAM XA MO CCC... LÁDD ITT A CICIM? -$$$... SLICCEM $$$... Aluszol szól ÓL? JÁ$$$... ÓL? Fita, NO ahhh... baxxatok és sokas $$$...NYOM DOMjÁtok? -kaka sok $$$... Sára ára? Angol öngól Király, léptet faxó lován, lő ww-w... wariZOOK hadlám ugymond mennyit ér, a Wale$$$... hol a velőtök, a HUNA PUNA PUC ÁTOK, TOKOTOK TÖKÖLTÖK DE A HUN GOD-DOG PÉN PUNAPUCA SÁRA ÁRA VERŐTÖK? Ko$$$... ut? KROX$$$... xak-erek DEZERTEK BÖKK BÖKK BUKXAKEREK, NEM XAXAFONUK? ZÁRD? SZÁM? MÁ$$$... Megjött a MAK MAK MAK...MA KING, ITT A MO AMO MO CSINGA BINGA? Zna most ... ZITT MI EGY MMELL EMELETTEL FELLEBB EMLEJETEK FELLEBB,DE AHOZ, A TE SEGGED KELLENE NEEE...VALA VALLAGOD -OD ODUDA, TOK TÖKÖLTEK EL TÖKÉLETEK DE TOKO TÖKIJÓ? NEM HANEM CSAK ABRA HAM HAM HAMUK, TÖK KI BE HÁGOK? -FITA, HOGY KERÖLTETEK ABRAHAMI TÖKIBE, JAJAJ UJ JÁH? -SZÜLETETTEK, LÁDD A JUH HUKK UK? NA HA ESZEL A HUSÁBÓL USÁBULL SMOMDUK AGÉNE, DE A VÉRE? -KB HAMRADNAPRA,A TÖ KI BEEE...A KECSKE? 2.: Zitt van az UT UK? UK MUK FAK FARKUK? LÓBÁL666... NA MEG RÁ GOD? MI AZ AMI AMO MO A TE GONMDOL OD $$$... LÁTOD? Fita, tegnapra NA CSAK EGY NAP ÉS UT NAP ISTEN, NAPOK NAPJA APJA FÉNY ATYÁNK, A MI ATYÁNK ÉS GATYÁNK? JAJA MEG BUGYI SÁRA? Na az igazi az hogy YI? XY most ne sirjon, sótt inka vigadYon bunak utat adjon, XY-LONKA? -HOL A SONKA? A Barbarian filmben (Swarcanegger) mi a legnagyobb, na a faszOMka, MO,miki MO, a NAP, s a barbárain a kard?-de akarod a karod vagy káród? K? U?K? A KÁD? DÁK DÁKÓ? AIDA $$$... A HÁT SÓ, VAGY AIDÁKÓ AZ ELSŐ? EL $$$... DÓ? NA HA ELSÜLT? NADON DANA ANALOD DON IDE JUDA JUHA TURA TORCSIRA BIRA FRRR... FORMA? Miért eszed a pattogatót, manna, mert formát kell adni a szarnak? -a darvak vak vak vak.. a warjuk szcar szcar cszar... minden kor minden cszar a manna... Égi manna égi manna, tápláld bággyadt mit leltél? -szcar szcar fo$$$... van szcarabb... a rabb azaz ara RÁT RETT...Fita, most ami van, ládd a tyuk vagy a csirke vagy a tojás, és a GOD DUK UK DOGA DÖGE, A TYUK GÉNT, ÖSSZE ÖLVASSA...VASA FAXA KASZA KASSZA? -a krumlival? Colon pár? Fita, EZEK CON BAXÓK, BAXOK,ÉS EZEK SOHA NEM FOGNAK... JUH LIKA,HA BEMENEK A SZOBÁDBA,VILLÁNYÁRAMOT...FITA MI AZ ÁRA, AZAZ MINDENÜT NEMCSK JELEN VAN,HANEM MINDEN CSAK AZAL A NAP NAPOK CSILLAGOK FÉNYÉVEL FÉNYÉBEN VAN,JAJA AZ ÉDEN KERTEK ÉS KERTÉSZEK, DE A ÉPIT SÉPIT ÉSZEK,NA NA MEG TENGER ÉXAK,NAGY MERÉXAK EREK, RÁJUK GONDOLNI??? -$$$... JÓ, AKKOR BAXNAK (FITA AZ ATOM TENGER ALATT JÁRÓK? S A KILLER ZUZRÁLER SATA-LITA) A LEGJOBBANK, MIKOR $$$...SUPPP... SOPPP... SÜLLED A HAJÓ...NA JUH LIKA, ERŐMÜ LETT A A AAA... MIA? MAMA MA MA MIA? NINCSAK P P P... 3.: Amiról NAGYBA XÓ? AKINEK SZEME (MAGJA IA IA IA AIDA, DE HOL A AIDÁCÓ? Fitlejal a CON BAXÓ MOTROKAT PU PU PU... NA AMI ÉL Ő MAG, ABBA VAN FÉNYELEKTROMOS MO? AMO? JAJA AMPER? WATT A FAK? Ezt rögziteni enni, a sLeuth (felisutt) tesóm x tesónk Jöbendő bondőba, bündőbe, mindent mindent bele bele, s fita, ami rögtön engem a földhöz vágott, hogy 5 ezer év távlatábull...na meg bamed, a fiaim öngyilkosok o kosok akartak lenni, mert hazudtál nekünk, nincs több olyan mint te, és fita, most van? Jaja van egy csnde dicsó cső! -magyar országUNK, hol? -oi oi oi öröm boldogság vég bél, néliküli, ho ho hooo...az UFOooo... fff... lenni enni? -egymást? Na fita, rostán tüzün pattogatott Kukor Rica Ica meg hopp te Zsiga, buggó csiga biga, hátán nem a pacaLUK? -a hátizsáKUKA, hanem mi a a aaa...EGY MADÁR TULRULL TURULL MADÁR SZÁ SZÁ SZÁ? FFF... UFOOO... FO$$$... Zitt fita a KIINDÜL Ő ŐK. TE RÉM TEREMTENEK TÉGGED, DE HOL VANNAK AZ Ő ŐK,TEREMTŐIK,AMI A HANGOD HUN GOD LENNE? -JAJA FITA, MIÉRT CSAK EGY VAN, LÁDD ROM ROMBA TÖK ÖLNEK,A MIT??? FITA HA TE KIT? SKITA SZITTYA VAGY? JAJA A TÜZET, RÁ RÁ RÁ...Zna itt most TE A GONDOL OD? -LÁTOD? -fita annak azonnal meg kell JELEN? Zna ami van, hogy most itt vagyunk, ahol a part szakad? -hol a part meg parc,meg a paraszt, nem zörög a haraszt, ha nem tapossa a paraszt? -parazs? Pá rizs? Zsiráp? -Pá rizs alma? Innenn...az hogy magyar, az a fénymaggal maam mall rendelkezem, mig a con baxók pu pu pu---te vagy a hunyó, az üzem anyag Uk anya god DUK? -DUG UK DUGVÁNUK? TI TOK? SEGG XEX =TEX TEXXELEG SONKA? -DUGAXUK XUKU XUKU JÉRCE PAC PAC PACALUK? JUH HUKKT? WE SERVE STRANCSIRA JUH! ...https://www.coasttocoastam.com/ ... Kennedyék él él? Greenback bak bak barka tarka a farka kunkora? ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Husvát hust vet, banika bunika bünyke nyuszika a kertbe, himes tojást potyogtatott, meghozna nekünk a tavaszt, nameg bameg.kilenc kis gólya,leszaállt a tóra? -Nátid? -orod a dugója torcs a levegőbe lebegge leberrnye pernye nye nye nyehhh... 4.: Kávézzuummm... tea az Olajfák hegyen, vagy fenyves erdő orma, jaja ha égik érnek a fenyőfák, mégis besüt a nap? Hold holt világ, kandikál, kávé, Mári néne főzte? -milyen? -babkávé? Megjöttem, el se mentem, na a kertbe voltam, és jó kis locsolás vala,közbe, az eső előtt, komoly csikozás az égen, ami monduk, én mindent pénzen pénnen $penisom $permám, Golgota $$$... kereszt, keresztül nézem, csak nézem ha lenne pénzem, és is huznám a csikot az égen, de most ténleg, nem kell pénz hozzá? Ugyan édes, prnám csuccsa, mit álmodtál az éjszaka, ami fent voltam, az ágyon, jaja a testem, és mi fény madarak vagyunk, és ezt amit már mára, onnan, na kristály gömbjeink vannak, és az olyan, hogy a fényében is , most is abban vagyunk, akikkel ÖRÖK EGYEK MEG EGYÜTT VAGYUNK, AKIKHEZ JÖTTEM VOLNA, DE EL SE DÓ ADÓ, JAJA EZ A HÉZ ELADŐ KIADÓ? - MENTEM, AZAZ HA CSAK ÖRÖK FÉNY ÉLET VAN, NA MEG FÉNY DOLGOM? Zna ma van husvét napja, másod éjszakája, jól tudjátok, jól tudhatNátok? Ezen az éjszakán, Jézus? HA CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, NA MOST AZT AKARNÁK, HOGY SZENT FILUKA ALUDÁJ? Most tegnapra, csak egy fiiam van, ez ugy, hogy EGY FÉNY, EGY SZIVÜNK KIS SZIVÜNK JÓ SZIVÜNK SZERET IGAZÁN, IGAZÁN, EGY ÖRÖK ÉLETÜNK, AMI ÖRÖM ÉS BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, na most ha AZ ATYA MEG FIA EGYEK, HOGY TUDTÁK A FIÁT MEGÖLNI, DE OLYAN CIFFRÁN, AMI SOSE NAPJÁN VÁSÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM, BEDAGADT MINT A KÉT SZEMEM GOLLÓJA... HIMES DE NEM HÁMOS, AZAZ MOST MEG LETT, A TOJÁSHÉJ HÉJ HÉJ HÉJA HAJJA... VAGY HOGY...Nemrég, a kertben, az Égienkkel, hogy ha Atya, ee van gatyája, meg a fia egyek, hogy lehetett a fiát megölni ugy, hogy az gAtyátlaNUK is evett a fia? -na báránya, Ó fej mely vértól áztatva, meghalt kiNUK között, na Kina, most megundula verseny, ha figyelétek, a jósnőt, aki in the Midle Eastm atom robbanás volt, és mellé lötty...fita, olyan atoméhség van, amit csak az atomuk atoma, SIONUK NUKIA jaja...most...becsengettek,nalod a a aaa...fo$$$.. 5.: Ime a hogy, ONNAN fentről, tehát a kristály gömböknek van fénye, és az is olyan, hogy most itt mikor a földön, föld felszinén járkálok szaladgálok a fénybe, vagy ippeg lóhát vagy bicygli s ufó, de mdnen jármü is, jármü? Onannan, na a GONDOL LÁTOMMAL LÁTOK,ÉS MOST NINCS CSAK FÉNY! Monduk ezek, az Isten háta megett, bujócskát meg Bu pu, Jóskát, jós? Jósjós jojó$$$... JÓS KA? K? KAKA? Zitt az hogy semmi x semmi =semmi, AMI vissza, amit ezek a JÁNUK8:44! -BUKOTT ANGYALOK ANAL TOXÓK, ŐR DÖGJEIK, DÉMONUK? EZEK NEM ÉL ÉLŐ LÉNYEK! NINCSENNEK, ÉS MOST ITT AZ, HOGY EZ A FÖLG GÖMB BÖZSIKE, MOST A XEXET TEJESEN KI KELL TUDNUNK KAPCSOLNI, HA IGEN, AKKOR ITT AZONNAL EGY SZEM PILLANTÁS $$$... MOST OTT VAGY BAGYTOK, VAGY BAXTOK, MINT ÉN VAGYOK, ÉN? JAJA ITT VAN, ÉNJÉZUSÉN!!! Azirt mikor hogy midnenki Midle mi le? -le gatya, s az hogy MI ATYÁNK? Most van a hirekbe, hogy Jésus palestin, ami igaz, nemrég irtam, hogy akiket most megölnek, mert a kerszten vagyunk, és akit megölnek, azok leszálltak a keresztról, ládd hogy fizessük azokat a terheket,(fita ezt akartam részletesen, ami ugy,hogy percenként, duplázódik a a aaa... nyügük, ami irtó robbanáéssal katasztrófa, na ezek nem emberek, nem állaok, nem élő lények, hanem sin sinen vannak a singsiNUKon a ürbe,értitek,miért kell a szarzubboNUK?- amit végül is, én ugy akarom, mint 1986 Szilveszt-er,hogy egyszere, de aki nem lép egyszerre, nincs lépes méz? 6.: Hogy hogy tudtak ezek, na vicca, most az éjjel az ÉN KRISTÁLY ÉGI HONOMBA, MOMBA, HOGY AMI ITT VAN A FEKETE SEGGÜEK MEGECC...AZ IGY JÖTT LE, SEMMI? HOGY AZ ÜRBE LENNÉNK, MERT ITT AZ ELSŐ PINYALAT UTÁN, ITT MINDEM ÜRES S RÜHES, MERT AZT A FEKETE LEPELT VETTÜK FEL, MIKOR VISSZAJÖTTÜKN A TEJUTUNI TUN MAGYAR TESTVÉREINKKEL, ÉS BEÖÖLTÖZTÜNK, DE TI IS, AKIK AZ ÉN GÉNYÓIM VAGYTOK,DE A GÉN ÉN SZEGÉNY A SZEGÉN? Na most, most hogy miért rugok ki az ISTÁLLÓ... JÁSZ ÓL, KICSI NEKEM EZ A H KIRUGOM AZ ABLAKÁT! Na az hogy VALÓBANK,A MIEINK, TEHÁT ITT VAN AZ A VILÁGUNK? AMI A JÉZUS JELENETEK MEG TÖRTÉNETEK, ÉS ODA CSAK FEL KELL ÉBREDNI ÉBRACCKA JUH JUH HUKKT? FITA AZ LENNE AZ A A AAA...CSAK HA JÉZUS A FŐ PÁSZTOR, DE EZ IS MÁR, AZ ÓK SZAKÁLLATUK, TUDOD, EGYSZER VOLT EGY EMBER, SZAKÁLLA VOLT KENDER, MADÁR IJJESZTÓ? KÉRDEKEL, EGYÁLTALÁN KI AKAR MEG HALNI??? Fita, a fiamnak, egy fiunk meg lányunk van, most prószéltam, hogy azt amit mára, hogy TUDJUK A SEMMIKET, SE HOL, SE SEMMI, ÉS MOST AZ AZ OK, ELLEN LENNI, MEGENNI ŐKET, LÁDD ŐK MEGETTÉK A TERMTŐJUKÁT, KÜRTŐ, HA EZ MOST NEM ESIK LE, FIAM, LEESETT A PAP AZ ÁGYRÓL TWIST... Innen, ami van, a tavaszi vétes és áldás eső, ünnepek, aztán nyári aratás, s őszi szüret betakaratiás, és téli ünnepek, napfordüllók, aztán ismét tavasz -nyár -ósz -tél, Karányony minden nap? ... fita fitelem öszes üszkös semmit mondókat,rühesek, azaz monyi$$$... tát ki a szád, tátogató?-nyemec bekaptad? -jahhh... ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Husvát hust vet, banika bunika bünyke nyuszika a kertbe, himes tojást potyogtatott, meghozna nekünk a tavaszt, nameg bameg.kilenc kis gólya,leszaállt a tóra? -Nátid? -orod a dugója torcs a levegőbe lebegge leberrnye pernye nye nye nyehhh... 1.: 3/31. Hus vet hus vet... sárban ganyé? Előbb, hogy az ÉGI FÉNY KRISTÁLY -TISZTA FÉNY HONAINUNKBA, ÉS AKIK EZT TUDJÁTOK OLVASZTANI, MENTHOLOS CUCORKA MÁLNA,TI IS VELEM VAGYTOK, MERT TI IS ÖRÖK VAGYTOK TOK TOKOD,VAGY FOGYTOK? Fita, itt a nagymamám, ami szerintem minden olyan karmolásuk lássuk, ami most igy: MI? -SEMMIK VAGYUNK, S MINDEN ED EDD MEG A FA SOM, S MINDEN LE$$$... Ezt most fen vagyok, az ágyUK -on allatta altatva...kifeszitve a nyuszi puszik,fita MINDEN ÁLOM? Zitt ugy beszÉlek, (ha nem bánt senkit senki?semmi -H?)hogy midnenütt ott vannak a SZÓL LÁ$$ MONDÁSOK ÁT OK A HANG OK, A HAN GOD? A HAN-GO-TOK, AZAZ MOST AZ, HOGY A FÉNYBEN OLYAN CSODA ÖSZHANG (DE A MAGYAR OK NÉPEI MUZSIKA NA MEG ZSIGA, HOPP TE ZSIGA) OK VANNAK, AMI SOSE EGY MÁSIK HANG ÁR, na viccca vicca ficankulló? Sóval, ti vagytok a föld sava? Zitt azonnal miután a BbLila lila lala lalalalalaaaa... Fita, itt ha akármit te hallalalalaaa... az a halál? NA MOST A HALÁL ADÓK A BÜN TETÜK ÉS VALÓBANK KÁR RÁK TETÜK,ÉS VÉRSZOPO TETÜEIK TÜTÜTT...LÁMPÁM A DUDÁM A KUPLUNGOM...NA MEG A KIPUFFÖHGÓ GÓ GÓ GOLGÓTA TEBUBÓTA BOTA BÓTA BÓTOSZUNK, HALÁLT OKÁD, AKKÁDÁIK AIDA AIDÁKÓK OK? Fita, ez COMBAXÓ BAXÁS -BUZÁS PUZÁS PUNÁS -PUCÁS KÁSA? EGY ÖRÖK ÖNEMÉSZTÓ TÓ TOK, LOTYÓK TOTOK TOTOJÁCCÓK, JÁCCÁK A BAZÁRI MAJMUK MUKÁT:? Most lejöttem, az ÉGI FÉNY HON? HORRR...HONAINKBULL...és most itt is, fita a Noahhh... film, amit betettem, abba én is benne vagyok, és most HA VAN TEREMTŐ TŐKE TÖKÖSÖK, TÖKÉSEK KE$$$...GETHE$$$... SOK ROSSZ FEHÉR ÖKÖL, MI LETT HA DÓZSA NÉPE...FITA..na a nagymamám mmm... fita itt vicca ha láttátok a VanPirós filmeket, na mikor az valamit beléd hang -öl? -most a hankja -hangja benned lett, menetetet vágott (ered?) a nyakad tok? -tokán? Zna fita, ez itt az, hogy vala kink, KINkónk csak be böfögte: Mi is ufok vagyunk! -na most ittt... az, amit ládd a nagyamám, ha meghalsz, én is, ami azonnal, mi nem halunk meg,hanem tálkozunk Jézusnál, Olyan jó Jézusnál nálla nálla...nyála,és mi nem vagyunk zsidók? Fita, ezt hogy valakibe bele baxni ugy, hogy mátul kezdve kankó, nem hanem nevezd a gyreked janikó? -mankó, Zna bennem ma is amit a nagymám mmm... mi magyar ok!!! -vagyunk, és nem lehet? Jaja nem lehet az nem lehet, hogy nem kellek senkinek, na ez a kis felesÉgem, aki nagyon szép ábrázatu magyar ok lányunk, és ma is az!!! (meglátott mindig eggyh igazi gazi magyar fiut akartam,na azért, nem kellettél senki semmi csicsak kubaccka...) Fita, itt a magyarok egy más világban, valóban a mi viláGUNKban eviccke, Évike, nem lett...meg vagy ki baxva, puccos lett?-je hova lett a garnitura? -fita hány bőrtnyuztak ler rullad? -nameg huod véred szipótyon kortUK?-mi kurtuk, kultisz tossztunk?- na meg a gyerekéi kid, dikUK diaKONusUK? -egymást eszi (ÁLDOZZA TE VAGY SZNET ÁLDOMÁS UK?) gyimakula? -de monduk, itt vannak a magyarok ivadáka DÁCÓ?- még vannak? Itt a dácom jáccunk? 2.: tRöha a nagymamám, mindenkinek egyen egyenkéntis kell legyen alma, na meg fása, nemcsak faxa? -ige bige hol a bige luka, bigugézzüümmm ...igézzüümmm... na lássuk a szerszámodat? -vagy a klotyogo kloákátyád anal lodingó bing bongooo... teli találat? Most fita, AZT GONDOLÁTOD LÁTOD? Ezt ami miEeee... nadon fita, mert apuÉNK, NA MINDEN A HANGJA, NA MOST ITT VAN MA A KRUCZIFIXI FOXI MANCICY? TEJ UT? FEJÓS TEHENEIK? MI VAN HA NINCS TŐGYE? MA NINCS TEJ? Sóval, most itt van az film,The srinking KIN GOD, amit engedjtek meg, hogy én MINDENET NEMCSAL LÁTNI, HANEM TUDNI DEDUGNI CSAK, AZ OKÁT,S KI MI VAN MEGETTE A FENE? Zitt most abcugGod lugu bugu dugumukuk UltikuláAIk, bögöyeik -kullancsaik vannak? -csa csa csattt...jaja a feneteket csatt... nem pattog666... jaja jönek az elektromos motoRUKkal a rukiJakik?-jönnek de eleve le mentek??? -jaja sárlottok? Itt ami van, az ha NEKIK NINCS ALMA ÁLMA MA MUMYA? CUMIYA?AZAZ GOLDIK DIKEZ A SAMMIRÁJA BIKA? -JAJA ARANY BIKA, S CSÖKE? Na a SRIN KING ÉS KIN GÉSAIAIK? GÉ SAH? -HAS ÉG? Naz, ami történt velem, azaz amiért ki kelett jöjjek, mert egy azon -amazon vágányon vagi vagány testvéreimet, ládd most is, amit tudom nem tudtok el hinni, hogy most amiért itt... ÖRÖK FÉNYATYÁNKMAMÁNK -TESVÉRKÉINK, A MI MENNÜNK MENNYÜKBE, NE?-A TE GYERMEKÉITEK, MINT EGY MINDE EGY!!!-ITTEN TEN TEGEZ JAJA TIZNYIL TEGEZZ...ÉS NIMRÓDAPU A BÁ BÁ BÁ PÁ PÁ PÁ...MI A ÉGBE A FÉNYÜNK NYÜNKBE LÜJJÜK MAGUNKAT, MIT TIZ TEGEZZ...NYIL, NA MEG BUGYOROG A NYÁLUNK, PÓK HÁLÓ, VAN MÁR AZ ABLAKON NAM MEG KONÉK, KONUKINUKIK... RUKIK, MI SEMMIK (FITA AZ???) VAGYUNK, S MINDEN EDD? MID -DIM, HA SEMMIM, FITA, mert most az álmom, az olyan hogy ÉN MINDENKID DIKUK GYIKUK GYIK KIGYÓGYIK A MO?- ELŐTT ÖRÖK VAGYOK, VELETEK,ÉS EGYMÁST NEM SZOPÁKÁZZUK LESZOPATTJUK ÉS MINDEN CSEPP NEDÜT BELŐLE,LÁDD A KIS HUGOM, 4 ÉVES, S NYIREGYHJÁZI ZSIDÓ KÓRHÁZBAN, AZ UTOLSÓ CSEPP VÉRÉT IS KISZIVTÁK,SZIPPANTYUZYÁK VALAKIK,ÉS EZT NEM LEHET, MERT ITT VANNAK SRINKULLÓAIK, AZAZ A (FENEKUK KUKUKKK...) KÉP MUTATÓAIK, és most jaja... 3.: Ogy olyan, hogy te nem a te cselekedettedd tedd,edd? - csak az van!!! -na most ahoz nekem neked KELL LEGYEN MAGAM HOOO... NYULOK, VAGYOK? Ha nem, fita anyum, de elmodnta, még olyan 3 éves $$$...fita, az az oka,hogy most állt a dom, dam, állanódan ha meg mukkk... muki, fogdbe a pofád, az iskolába zakrolytye pofa, (fita,minden KGST oskulájuk bull, kitiltottak? -na van ijjen?)mert most anád apád pereputtyod zibériba ribbnacok reakciósok?- köt ki? Na mikor kibujtá, ugy nyekeregtél nyikorogtál meg kellett pppsoljam a popsid, na zerintem minden gyereket megfogják a lábát, és fejjel le, kiverik belüle a magzat vizet? -a bábák félni kezdtek! -na ma ugganaz, mert fejjel lefetye? -nyikorgok,mint a fa rud vasalt vaslőcs? -lőcsey?-fita,nekem yi, és ténleg groff... na meg kutyabőr, 7szilva fás kuitya fejü tata? Most onnan, hogy ami történik, tRüha állanDOan duplázódik-hatványozózÓdik nyuzódik a nyulbór nyullik a $$$... semmi? -zitt nincs időm,na meg az idő a legjobb meGOLD á$$$... la$$$... le$$$... ha le777... ne ne neee... Nevedd szem edd? Fita itt értened kell,hogy a szemed edd? szem mag szem Janikó JANUKIAIJAIK? -SEM MI MIBÓL, SEMMI $$$... Na onnan, hogy mikor A NAGY FORD ZILL MOTOR, EZT ITT TUDTAM MEG, ***hod lehet hogy minden fegyver ver<<< UKusa $$$...SARTANUK*** NAGY BUGGÓ PONYVÁS KOCSIAIKKAL, MEGÁLLTAK A ZSIDÓ KÓSER VÁGÓJIDU -MÉSZÁRSZÉK HHHH...HAZUK ELŐTT, $$$... MINDENT BELŐLE KIPUCOLTAK,na onnan a SEMMMI MONMDUK PERCENKÉT HAT666... HATVÁNYOZÓDIK, AZAZ MINDEN PERCBE EGYRE SZARABB LETT, S EZ AZ...HOGY A HÁTTÉR VAN A ONE WOLD LOARDUK LOAN NUK A FDEZET UT UKHAT VÁNYOPZÓDIK LÁTNÁTOK? SRIN -SIR -KULLÓK, VAKÖLŐK na azok OKLYAN GYILKULLÓ GÉPEZETEK, VAN HANG JAH, HAN GOD? - am most fita, megprószálom du,-de addig, teljesen a padlón vagyok, mert minden most oda srinkullódott, hogy ládd a Noah film, hogy a TEREMTÓ FAKÖL LÖKDÖS DÖRRR...HOL VAGY, A SEHOLBA? zNA FITELJAL AZ ÁRAK ÁRAD???- AZ EGEKBE, CSAK VEDUK MÉG MINDIG 1FRT A KRUMLIS LÁNGOD, HOL VAGY KADARKAKA BADARKAKA JÁNYHUKK KUKT? -NA LE VAGY IZÉ... Fita,most az van,HOGY TE MEG ÉN VAGYUNK A HANG ADÓ? FITA HANG OK,A HAN GOD A HAN GOM S A FA SOM SLICCEMET KI GOMBOLOM, VAGY KI? ...Innenn... NA HUS VET RÁ RÁ RÁ ... A GATYÁNK, NNNN... HÁ? A DÓ RE MI FA SZÓ LÁ HÁ? TI DÓ, NA MEG SZALIMINYÁC KUKUK KUKUNU (MI LENNE,HA A KIS PA LESSS... TINA IS EGY NAGY NUKI A LÁBA KÖZT?-FITELED, AZ A VÉGE?-VÉGBELE $$$...trbbet Betty...asom a $$$ÁTOR TORRR...) KUKACUPPUK? NUKINAKIK? FITA, A HAN-HUN GOD MEG MARAD, CSAK AZ!!! HAJRÁ MAGYAR OK, TALLPRA, LURA UFOOO... Fitljal, most ITT VAN A FÉNY? -A TIED, VAGY MINDEN AZ ENÉM ENNÉM IS $$$... SRIN KIN KING GOLÁNUK 101 LIBA EGY $$$... SZARBA ZORBA SZÁTOK KLOTTY...MENNEK HAZA? Jaja mert itt van siTim piTim, és két PUCA nem lehet egy csuporba ABÁRDÖLVE COFFOLT BILL BILLY TELE KICSORDULA? Jövel az élet vizéhez váza... locsogni? Innennn... Semmi sár semmi? -Sárbank gané sárbank? -hus hus hus... gané a sárbank? Fita, itt én az hogy én AZ? -az hogy ha lejött valaki a sárba gané? Na most itt az, hogy mindenkinek meg kell látni...jöttem, láttam, lőttem, vagy lőttek? -le lőttek? -ha vak vezeti a világtalant? -hogy láttak mek mek mak mak mak...te lát$$$... A NAPOM POM POM PAMACSÓ MACSÓ MO SÁR GO GO GO...A GOLÁNUKIAIKKAL? ELMENTÉL MEG $$$... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá... ...hus hus hus vet, sárbank ganyé? The Easter (Ester) revolution causes (cauvido) the tyrans (pénz beszél,kutya dög?-ugathaccc...SloMOék, hihecc akrmáit nekik a pénz nyomda, meg cantrollah lah lah lahahahaaa...) ti rans, mi uggis csak az árokba három kavics, jaja 5? -ösztön5?) of teh wolrd to rambooo... ran ran raNUK? -fita, ezek nem élő lények, és most nincs tröbbet $$$...pén okozó, se halál, lássuk, ki ran ranbooo... Fita, itt a faxUKák feláll,az ész... jaja legyen mindenkinek faxa?-kasza, a mennaszoNUKiaik nak nak nak... banggg...big bank benggg...greenback? MOMUSA FIRST? -FART... ...HUSVÉTI VÉNI VÉDI VICSI NYUL ALÁD LÁDD NYUL? -HOL A HIMES TOJÁ$$$... VAN LOTYOGOD LOCSOGOD VIZI GOD PUSKA? -KÉSZEN? $$$p$$$... $r$$$...kaxxa f$$$... fo$$$...
UFOzzuummm... miEeee... Ha megváltónk, meg váltó? -ha megváltónk, el gyün mint Király, Kit megváltott, kit? -mind előtte áll? JuhrusÁlom pénzváltó - Loan Dom pepe, hol vagy ács óc$$$... Mester, rájuk juhmördörörökre, verni a tüzet égjetek égelemek (te juhukat látol a bitófán, s mi van az jééé... $$$... sült hal? - te vagy?) a bősz vihar dühöng, hullák hullámok hátán hullák?- kél, kell? A Mester sehol, a juhHUKKat kiszarták? - harmadnapra beleee... beee...a beletekbeeee... egyetek sárt? El seday tuna hal tunNátok hinni, vágyok én vagyok?-mindig de dig dög daganatod Nátod? Nátha?- há há hápccc...Foxi Mancyci$$$... Foxi Maxy$$$... mak mak mak...hol a kalap van nic$$$... 4.: Kávézzuummm... tea dálután, Mária Magdaléna teraszon, na meg kávé, a vénasszanok Apagyon? -a temetők meg üresek? -aha, mi sose halunk meg, mert hallunk, hajja haja hajja ...az égnek áll? Zezz most az, hogy husvéti fel támadás, na ha midenki megmurgyállódott, akkor az hogy van? Apu hogy megy be, az nagy medve...tegnap a barátomnál, menek ki, a kocsimhoz, hát egy nagy medve a kukakannába kotorász, de meg látott s elszaladt! Fakanal, nem volt nállam kard, hogy meg nyalosgattam volna, ládd monja a másik bruminak, az ember a legerőebbe, ha elkezd nyalogatni a NYELVÉVEL???-jajjj...Nncsak miEeee...itt hirbül sin sin $$$... teccetek litynyelni, mert a BbLila a a aaa... hogy itt sem embert, sem KÉP? GÉP? Zelubb Belzabubb... fita, ne feledjem el, de a sLeuth tesónk, Jövendülés jön a kanyar ne düjj be, bedÖltél kieggenesit supp NUK? A felesÉgem megfőzte (de mondta, megölte benne a kis csirkét)a himes tojást, akarom meg főzte és kifestette, ami nála a Karácsony,(fita, itt az van, hogy mikor nem vagyunk a tudat ut? -na akor megszóllalt s kis gyere kid? -vagy dik?) Jna most itt az van, hogy ezt nem lehet szeretni, de mivel a fiai itt születtek, azért ezt is emit? -esztit? HUS VÉT, na ez az, hogy hus evés, ládd most HÜS VET AZAZ A VETÉS ÜNNEPE, vagy ténleg hust enni vétek? Jaja vétkezem, de vétkeimet meg lehet bocsátani, na nem akit megöltél testvéredet, és megetted a dögöd dög god? -jaja elhallgattstad, ládd a begető nem végetett, mert AIDA juhuk a kersztfán, többet nem béget b éget? -mit vétett neked, a szegén hus állat, na most vissza fog enni? -szemet szemet, szar szar fo$$$... az agyatok, agy velőt? -vesevelő, nincsak a hus ize, az a hugy savtól van, lug?-jaja a vér ver, hus hugy sav, és izetlen, ha most ... ki lugozod? Na ha kiengeded death dead a vérét, a földre, vérben az élet? Power in the blood Blody Mary? (fita a minden napi na pina pi...vágóhidaik, mészár székek, most mi van, ha ténleg egy kis bogyóban minden amira most az ami ládd JÉZUS? -JELENÉSEK, ami itt van, jaja az a világ itt van, de itt csak a NAGY CSEGGESÉIK KIVÁÉLASZTOTTÁK ÉS AZOK KIVÁLT...FITA MILTEN NAGY SEGGE VAN, HOL NAP, EGY EGY NAGY CSEG KECSÉINEK, MEDDIG FOGNAK SZÖKDÉCSALI NA MEG PRICCS FO$$$... MARCINGA AKI KAPJA MARJA, MARIA SEGGIT? 5.: Na a tojásban, bani, minden ami élő lét, léte, benne van, és itt mese nincs, van a maga a NUKleus LÁDD JJJ...ZZZ... US? MOM? - és a tojás, datojás?-da tojja, a gatyáját vagy bugyiját? -le bugyi... na meg gatya? Zitt a kis visszamaradott gyerekünk, ha emlékeztek rája? -veerte...kifelebbefffele a gyerekgyártó szerszámokat,azért kellett lezárni ugy,hogy most itt az van, FITA, szó van a jóslatokról, berakom klet káposzta, a végén, s hogy lehet meg mondani előre, hogy mi fog történni, ami fidalunga bunga, na fita, itt minden bunda, és nem oda a budija, és most kinek van nagyobb bundája, büne? Vicca, Billy Grandmafonra, hogy éve miután lebukott,(kihagtam, most olvasom át, s javitnám, de ahoz jawol, na egy nagy bunás állatot, biztos juh volt, és rájuk huzta, na ki az ered Detty juhmördörörör, értem?)- cida cida, de most adott a damnak is álma? -fa, fafa fff...? Na most a TEREMTŐJE, zitt nadon dan dana don,hogy ez ma is egy ÉDENKERT de tröbbet egy kert ÉS $$$... debiza szarba a gaty mert ha huod undoritó doritó azért, ha meg juhuhuhuhuuu... csirke,a őüspök fff... csak bestia egymás husát zabbálló vérét szopo -ivó döjeik? Fita látsz egy xxei KÉP, rögtön a farkad, na a farkával leverik az Ég lakósainak 1 1/3 da madba? -csak zitt... HUS VÉT? Zna azután, hogy a TEREMTŐK TITKÁT EL ÁRULTA, FITA AZ A XEXXUH UK? -KIROLLER POPIUSÁG ÉS SZENT SZELLENTÉSEK? -XEXX ILAT ÁR TÁR? MÉRT BAN TITOK ÉS CSAK NEKIK, GGG...GIGG AZOK A GAZOK? GÁZ ÁR URAIK? (FITA, MOST A JÖVENDŐBONBDBA JAMES BOND BÜNDŐ? MI A BÜNDŐ? Zna most... nem fejeztem le, hogy OLYAN DDOLYAN CSODA MAGYAR OK NAK NAK NAK...LENNI ENNI? LÁDD ÉN UGY SZÜLETTEM, SZÜRET, SZÜNET, JULIUS VOLT JUHLIKA, UJJONGTUNK,PUSZTULJATOK BILL LINC$$$... ISKOLÁK, GYEERTEK SZABAD MELLÜ.FIDELJAL MI AZ A CSECSE? NA NAGY DE BÜNDEHÓ, MIÉRT VAN MIDNENKINEK CSECSE, DE PCSE? (REPCSECSE) PÖCSE $$$... Fita, lehet meg rendelni tröbbet, Betty... nsgy a begyi? -na madár lenne? -bögyŐs? -nagy bögyŐs? -nagy a bögye, tej csarnok?- tejut, tej jut? -alma? 6.: Most előbb, az ami a szikra, az mikor ide beee... zna felvettük azt a rühet, ami mindent megesz,(nincsak megyünk az ürbe, jaja ha eleve ürü lék?) azaz itt az a valami, amit mikor a Swédenburgijányok, hogy moj kaktisznoy és adtak mojirtót,(naptalinát) ami érdeskés, mojom? Fita, itt midnen SZELLEM MI NA MEG SZEL-LEN TETTEK? VÉG BÉL SZÉL, VÁGÁNY GÁZ GÁZA? Ez az... most amit megint, ládd akik látók, és vissza is meg a jöbőbe látnak, az az HOGY MIDNEN GONDOL LÁT,( NA NEM GONDOL 666...MEG SOSE NAPJÁN VASÁRNAP, HUS VÉT, JÖTT MEG A FOLYÁSOM, BEDAGADT MIND A KÉT HIMES TOJÁSOM...ö VAGY MOST JÖNNE A MACH-INA MASSINA SINON SIONUKA LUKA LUK, LU KUKK? TE VÉR ÁLLÁH FUTÁS $$$... O $$$... Ezt talán tán tán kán kán , kan kő, pau kasza kő? -hogy itt vannak, amik ténleg gyártottak, és azok az ÉPIT SÉPIT ÉSZEK,na meg nagy nagy tenger Észek, apád részeg, és azok a GÉP ÉSZEK IS, GEP HÁCC KÁCC MOZSIVÁNUIJQKIK, OTT EGY FÉSZEK APÁD RÉSZEG? Zitt most az álmom közepin ázunk, amit eleinte, hogy hohu hooo... UFOooo... hogy EGY FIAM VAN? Zna az van,hogy akikben amit magyar RULL, ÉNJÉZUSÉN G-ÉN VAN,(HUN GOD A HANGOM BOMM... BOMBA A BAMBA BAKBA) ABBA FÉNY VAN!!! FÉNY MAG, AMI ELEKTROMOS MAGNESES MAG FÉNNYEL, FÉNYY NYEL, ÉS AMIBEN NINCS FÉNY, AZ NINCS A FÉNY EMBER GYEREK, MIND ISTENATYÁNKMAMÁNK FÉNYÜNK NA AZ IS EGY ATYÁNK ÉS EGY A MAMÁNK, TEHÁT EGYEK VAGYUNK ÖRÖK EGYEK EGYEK A FÉNYÜNKBEN BEN?-LEGYEK? Zna most, itt igen igen nehéz a réz ágyuUK? Zeza az, hogy ezek, MUTÁCIONUKIS SOKK, (HA MI TI? HAMISE TISE?)és most hogy most itt ...Mi is ufok vagyunk! -.$$$... most ha te leesel, hullajuhHUKK kukk...fita ezt ugy, hogy HA TE ELENKEZEL, EZ AZ, HOGY MOST AKKOR TE ALLÁHUKK... Ez az, hogy én ÉNJÉZUSÉN AMI ITT NICS, ANNAK AMI FÉNYÜNK, A GONDOL LÁTTA??? EZT IGEN IGEN NEHÉZZ TE RÉZ A FA SZUK DE RÉZ AGYUK? AMI MOST A SZIKRÁD, NOGRÁD VAN FTIYMÁD NADRÁGOD RÁ GOD, GATYÁD, ATY-ÁD, ATY-ÁM A GATYÁM, AZ HOGY NYISD KI A SZEMED! JAJA NINCS RAJTA, NEM TUD HUNNYNI, HUGY? ÉS LÁ$$$... NE CSAK LE$$$... APU KASZA, KASSZA, LÁDD MAGÁT FEL AKASSZA KASSZA, fitel a FÉM TÁRGYAK, MEG MOST MINDEN AMI FÉMMEL FÉMEL PÉNZZEL, PÉNZEL, AZ A HALL ÁLL!!! AKI KAPJA MARJA, MAR...HA? De többek közt Notredamu, meg mindeki aki látni akarta, magát? -hogy tudol ugy lenni, hogy te multodba, ami onnan csak NEM TÖRÉNT töréNIK NUK? -SEMMI SZECSKA FASIRT FA SIR, DARA? POZZ-DORJA? -DÖRRR... DŐRE ŐRE, KI A BŐRE ŐRE? ŐR DÖG? -DÖ GÖD? GOD IS TRÓNÖL? Innnen...most az mára álmomat akartam volna, de ahoz, ládd előbb, a MI VILÁGUNKBA FÉNYÜNKBE...ami a paraszt, na meg a harasz, az az hogy át kell égetni magad, Láz Ár? Lá$$$... -zár? -hallod a HAN GOM ÁT? Fita, János8:51? -de te hinni akarsz, élted végéig, ládd végbeled, vége? Mi az hogy ISTEN NEM MEN NEM SZELLEM, VAGY SZELLENT-ÉS $$$...Te vagy a fin god az én gAtyámba? Fita, az Ég és föld teremtője ham ham ham...abra ham, abrak a dara? fesirt, ham bergerrr... ...Zamit a tudtotokra, hogy én IDE? -FITALJAL ITT RÖGTÖNK, AKIK VÁRJÁK A MESSIÁSOW-JUHUKAT, AZOK LÁTJÁK A FÉNYEMET, JÉZUS? SENKI HELLETTED NEM TUD LENNI SE ENNI!!!- CSINÁLNI, MERT MAGAM ÁT ÉN CSINTADRAT-TAN ÁLMOM ÉN CSIN-ÁLOM!!! JAJA CSATTOG A MAGYARAGYARAM KATOG666... ...The Unixplained Special Prezentátion ... S1 Í E6 (03/29/24) some of us rally do possess the gift of foresight? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Ha megváltónk, meg váltó? -ha megváltónk, el gyün mint Király, Kit megváltott, kit? -mind előtte áll? JuhrusÁlom pénzváltó - Loan Dom pepe, hol vagy ács óc$$$... Mester, rájuk juhmördörörökre, verni a tüzet égjetek égelemek (te juhukat látol a bitófán, s mi van az jééé... $$$... sült hal? - te vagy?) a bősz vihar dühöng, hullák hullámok hátán hullák?- kél, kell? A Mester sehol, a juhHUKKat kiszarták? - harmadnapra beleee... beee...a beletekbeeee... egyetek sárt? El seday tuna hal tunNátok hinni, vágyok én vagyok?-mindig de dig dög daganatod Nátod? Nátha? há há hápccc...Foxi Mancyci$$$... Foxi Maxy$$$... mak mak mak...hol a kalap van nic$$$... 1.: 3/30: Mi is ufok vagyunk! -UFŐ-k? -made in Hu? -Whohhh... Örök csácsogó csámcsogó Fény Madarak csicseregnek csip csip csip... ugy csipem a husodat? Ez tegnapra, hogy fekete alakok vannak, és nincsennek, csennek? Most csak akkor vannak, ha mi is beöltözünk feket -éjbe ólba jász vagy disznóódisz? Vida csak fény vagy árnyék, szellemek vannak, azaz mnden a fény és ÁR NYÉKK NYAKAD VERES, SZÉKEK? AZAZ FEHÉR VÁR? $$$... ENÉM A VÁR, VÁRODAZURADFOLYTON VÁROD ÉS TIMSÓZZZ... TIETEK A LEKVÁR ROM ROMBA TÖKÖLÉS, ÉS MO MO MORA DÖGÖLÉS,SÁGROVÁD DOMBOVÁR SEGGESVÁR VILÁGOS VÁROS LEKVÁROS PADAJTÓ? HAZA VÁR, SÉP VÁROS CLUJ? FEHÉR HHH... HÁZ UK? Kicsi falu fehér ház, hát te babam mit pinál,csinositom magam át, várom vár?-a galambomat? Tulrull Turul Madár csá csá csá... Nana most, ezzel akartram kezdeni, AluSzol- e jó juhász,tudom nemis igen, elveszett a csngős bárány, nem aluszom csak heverek, nem is igaz hogy el veszett? Fita, itt is midnen a FÉNYBEN JÁTÉKUNK, VAGY A FÉMÜKBEN BEN BENG JÁTÉK UK KUKUKKK NUKUK... Fita a KAKUK MADÁR MEG A TÖBB KAKUKTOJÁKOSOK? Á KO$$$... RÁ KO$$$... ÉrteNUK, nincsak a BUKOTT ANGYALAIK, ŐRDÖGÉIK, na az dög, az őrdög, és az csak örök dög olő? -lő? -lőttek (fita a gondol látBANK -BAN KOD KÖD? -nincs $$$...KEZDETED EDD $$$... VÉG, VÉGBELÜK?) nicsak a PÉNZ MEGVÁLTÓKRÓL SZÓLJÖN AZ ÉN NEK? -JAJA CSAK A NEKÜK, FA SZUK, KLOKÁTYUTOK TITOK, HÁNY TOJÁST TOJNAK? Fita, most ugy, hogy ahogy van, AZAZ ITT MI FELVETTÜK EZT A KOROM? KOR? HORRR... FEKETE LEPELL ÜK KET? A NYAKUNKBA, HÁTIZSÁK, AMI A MI PACALUNK LENNE, DE ŐK MINDIG HÁTULRULL JÖNNEK, ÉS MENNEK? VAK PONT? OTT A PONT HO HO HOOO... 2.: Fita féta te butuska Brutus? -MOé botos boltos, hol a boltozat, ha midnen eleve fekete halál hall áll? Most az, hogy AZ IDIFIAM, AZAZ ITT HOGY MIÉRT AZ ELSŐ SZÜLÖTT, KELL HOGY VELEN LÁDD AZ ATYA MEG FIA EGYEK? DE NEM EGYMÁST? Na az IDE ÁLL, ODA ÁLL, zitt az idifiam kellene hogy mint én, EGY AZ ATYÁNKMAMÁNK, EGY A FÉNY FÉNYÜNKBEN?- ITT IS A TEST VÉRKÉIM, VEREBEK, VÉREBEK, AZAZ TÉNLEG FÉNY MADARAK HUN HON OK, HUN HANGOD HAN GOD TOK, VAGYUNK? (ezt mottrögtönte lát666...od odud?) -most ahogy tregnapira, hogy a FÉNY? MAG OD MA GOD MAK MAK MAK... MA KING, ÉS JÖNNE A KINGEK KINGE BOLHA AZ IN-GÉ.BE, IGE BIGE, TE VAGY A BIGE LUK UK? LUK U UUU...U?K? Fita kó ser, fita, ezt Szelecky Zita, ami ha te nem fekszel(Fekszik sirkó alatt,Jeshus Juhus a Kiroll megváltód??? -kqurvantó va$$$... fa$$$ ca$$$...) a nagy faxu xuku xuku xuku...na ez ugy is, hogy most a himrinkógyik Mőgyik a MO? - fa xuka buzuguk vagy,és most a kezdetedtől a véged ---végbeled rapitya, akkor te nem ér vényeSCHULLY... szüly? -hanem sült kacsa vagy? -a csirkét megfőzik, a csirkét meg eszik,(esz ész eszünk?) na most lehet akrármilyen jappánt asonkádon, pibi pubi juhbi bibi jumannBULL LUK UK NUK SAMU BIKA ROLLERÁJUK ... (FITA, MIDNEN OLYAN, AHOL VANKA CSAK LUK FUJÓJAKIK, AZOK ANGYAL LUK,NAMEG JUK TE VAGY A JUKA JUHKA HUSIGA, FITA VAN HUSOD, MI VAN HA NINCS, MIT ADOL ADÓZOOL ÁLDÓZOL AZ URADNAK, EZT BAXDMEG BAXSUKA UK UKusa GOLÁNUK NAMEG A TRÖBBIBI NUKSAIK?-MI VAN,A FILISZTE MOMSUŐKAT... HUN OK MAGYAR EMLÉK TAVA VAK VAK VAK...NICNSAK HA VAN ELLEN FÉL, AZOKAT UGY KELLEN KÖTÉLNEK ÁLLITANI, HOGY EGYENLŐK???) tyuk, vagy kakas, ha nem tudod TÁLALNI ...fita itt az JUHHO$$ gATYAKOS A HIMEK HIME XUKÁK XUKA O S U O KOSOK BOOKOSOK KÓSER KOSA, HOGY TÁLALTATÁ A GRIZS BÁRÁNKAJA? ARAN A GYAPJA, MEGVÁLTOTTA A PÉN$$$... VALLAGOD VILLOGO GO GO TATA, VAL ANALOD GOD DUKKAL, FITA MOST LÁTSZ EGY ANGYAL ODDAL (GOLDY MAMA) ANGOLOD, GO LÁNUK, GOLÁNUK? Nadon fita, mert miden az agy-ad eleve fo$$$... fo$$$... fo$$$... s vissza ne né, mit látToll Tojtószt fo$$$... 3.: Ime mime mimi mi ki MO bota bóta bici bóca? -pózoll puzol? ZITT A GONDOL LÁT TEREM, TEREÜNK VAGY Ő ŐK AKIK TERMTETTEK S FELRUHÁZ ÉS TÁPLÁLÉKUK SÁRA ÁRA? FŐTT SÜLT CSIRKÉJUK VAGY, TERMO DE GERMO HER MO? JUH JÓ HUSUK, PACALUK VAGYUNK, AMIT AKIVÁLASZTOTK ÉS KIVÁLT SEGGECSKÉIK IMÁDNAK DATNAK, DATOJA, VAGY MOST ITT VAGYOK, AZÉRT JÖTTEM, HOGY LENNI ENNI VAGY NEM, MI A LÉ-NYEG- GYENY? Most az, hogy AZ HOGY AZ IDI FIAM? ZITT AZ HOGY ŐR DÖGGEL, AMI A HUSUNK? NEM!!! -HANEM AMIT TE MEG ÉN MEG MI GONDOLUNK GONDOLLKÓDULUNK? Na itt az hogy ezen GONDOL LÁT LÁTUNK? Most az hogy ezt ezeket, akik ténleg koxukuk pi$$$... xukuk, , te vagy a kos, és Ca$$$...tumoruk? Most vetyük ugy, hogy ez a szemeid, idiszuda, jappajUK maty mak mak mak...Ma King, és fing? Jön a KInge Kinge bolha elve degelette fing FIN GOD, FINITÓ? -AZ IN_GÉBE, EZT TE LÁTOD? VAGY HISZ EDD? HUS-UK HUS OD ODUD, EDD? -NA PÖSZ SZEPLŐLTEN ÁRTATLAN MAKUWAKULÁTLAN...LÁTOD? JUHUS KELL HOGY LEGYÉL, ÉS EGYÉL, ÉS OLYAN VAN? PL. PALIJUHUK? -FITA, ITT AMI HUS, AZ PACALUK? Zitt Tery Máryha te RÉZ ANGYAL LUK, lubaxók, LU = ANGYAL LUK UK, TE LÁTTÁL MÁR ANGYAL BŐRT, NÉZZ A TÜKRÖDBE BUZSYGA? BOCSYKA? HA EZT TE TUDOD OD, AKOR NEKED VAN FÉNY ODUD DUDA DUDE? TÜZET OKÁDÖL LEHELLSZ KÜRTÓJE? Szóllaljon meg a trombita, sofa, na itt érdekes, mert ITT IDŐ ELŐTT ZUZZRÁLEREK? JAJA A ZUZZA MAJA MAJMAIK, EPE KŐ, MI AZ APU KASZA KASSZA KŐ? NA MOST A KASZA, VAGY FA SZA? RÁ GOD? Fita ha azALFA KOSATYA? GATYA? ITT VAN AZ ANÁDÉ ANALA GATYÁS VAGY GATYÁLTAN BUCSIKA, TYUTYUJUH HUKK? IM JÖVEL? EL $$$... DÓ RE MI FA SZÓ LÁ TI DÓ? Innenn..van szem -e? -vagy tyuk szem? Zitt amit aki lát, a szeretet-SZERELEM ELEM ELLEM ED EDD?- etet, a legrdágább kincs, az egÉsz $$$... Isten b aranya gyapja, im jövel...ha nem? -menj a a aaa... szárazon? ... fita, itt semmi szer szar semmi,egy MO muk mak mak mak... fita, Bice Bócugg... ládd én most az angyalom galambomba bammm...bamba a bamba BANKBA bamba bimmm bammm? -bombax666...hat atom? -bamba a bamba, na amit te nem látsz, csak az van leheccc... vagy nem lehel$$$...Hell $$$... HellSenki? A MEGVÁLTÓD TÓRÁK HORRR ---RUKIJAIK, KUKUK-KÓRUKIJAKIK? A KÁRUK RÁ GOD? NÁTOD? NÁTHA HA HA HAP$$$... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... 666... hát tér, 6 török, 6 görögöt dögyönyöz... Another (anÁtok analuka dörrr...) Pandemik mik? -is camming (sMOk MÓka MUMUKaka, luka? -pu?) This time we have to be readdy...ha a fekete lukUK, semmi xexktex vs semmi ha mise tise? Sehol egy HollyLUK UK? - luka $$$...Black is Black... Grrenback...BACK KECCEGE VAGY... KÖCSÖGE????????????????????????????????? -nalod... télen nyáron, nyárson? Constituionyal vonyál? -nyálazod a vonót? Zimme zuummm... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Halld mit zenggg... zengve győzve ő velök, hol a velő? -agya -gatya? -adj velőt, smindenem az Urnak adóm, mit add az Ur Rudad, RÁ GOD A KEFÉT? -VAGY A FA FA FFF... SZUK SZUKA JÉRCE PAC PAC PAC... PACAL A HÁTIZSÁKUKBA KUKTA? 4.: Kávézzuummm... tea, forro, kávé mézes -mázos -mozás Juhzsika meg Juhlika a MOziba? - a méz is cukor? Rögtön elsül a fejem? -golója? ha emlkéeztek rá, akkor azt amit itt nebura ura, becéznek sokat pásztáztam a a aaa...fényutaikat, ami itt kérdelek, miért hivjuk mi magyarok, a Tejutat tej-utnak? (FÉNYPOR KÖD)Ezt amit én látok, ezt szeretném hogy nemcsak hogy meg lá$$Átok, hanem együtt, ládd leritam a MiUNK!? -hogy előbb a felesÉgem néklül, én nem menek sehova, most a a kis családom MagamCsaládom álDom,(fita itt tudom hogy szeretet etet van, van, na itt vagyok otthon hon hony horny) magam is én csinyálom, csiny álom? Nincsak kina, csina, ezt a hunok adták maguknak, na kina nem vitás, egy nagy,vagy több nagy családok, ládd bundahéra bun/des ver, BUNDA A BUNDA BUNDA... örök bunyóznak, ami senki $$$... ért, sok mindent megértem, ELÉRTEM VOLNA... de itt egy másik embertársom???- meg érteni, ugganés... AZ ATYJUHUK, na fita,most itt van a husvéti báráNUK, az hogy a hunok, gatyátlanoknak hivják ezeket a nagy nagy O KOSOK? KOSOK KOSA, A KÓSÁRBA? FÖ$$$...ÁR? KÓS ÁR? KO SÁR? Fita,mert ezek ténleg nemhogy NEM EMBEREK, HANEM NEM IS ÁLLATOK, (a szelidek szeretnek, de megeszed őket?-bameg iga ige vonyitársad? -fita, itt te csak a másik ennivalós husa hugyszaga amit röntöh ham ham ham ...hrrr...) HA MI NEM MI MI KI MO? Niziztek a DI ET UK? DI ÉTA? Sazzlonyal Babi LoaNUK? -Loan DonUK? Az ATYAJUH HUKK? KOSOK KOSA? -FO$$$... lefizeti az ár át? Ugy szerette az Atyakos, JUHUS A KIROLL KERÁL LUK UK, AZ ANALOTOK, A RÉZ ANGYAL ÁT LÁT, TUDNA BESZÉLNI? -Nna itt van, van gAtyája? BugyaKos, butaKos, butiKos, TOT KOS, KÁCC MOék bota bóta? -BICE BÓCA, HIPP HIPP HIPP... HOPP, A CSIPŐD TÜBÜL KI FICAMODOTT? MÁTUL A NEVED, BICE BÓCA, TIED CSAK A POPÓCA, LÓCAR? 5.: Ugy szerette A JUH HUKK KOSA magát, fita, most vegyük az összes SZENT IRATUK IRITÁL Á$$$... LA$$ HA$$$.. MA$$$..NA$$$... FA VA$$$... ARANY WARR UT, ÓTWAR UK, LEPELL LEPRA...Zitt most az éjjel, tehát az nélkül, hogy most alád festék piros a szemed, lenne, azaz mára álMOM közepin ázunk? Na ahogy mutyatyják hogy hogy lett a fa szuk -szuHUKK BULL humanNemük AIdom mak mak mak monyAIk? -tRüha, ha te már a kis szikrád nadrág ved rád, de gatya? -szarba? Fita, a kis szikrád nadrág alatt, gAtyába? gAItyádba?-AInyádba? ANAL LA LE UT,Fita, most nem tudom ugy le vezetni, vizelni fo$$$... Zitt hogy ahogy én érzem, azaz nakamon hogy gravitác$ioNUK, FITA MI A FÉL ELEM? NEM EGÉSZ? MI A LEGDRÁGÁBB KINCS? A KILL LINCS? Zitt ha nekik nincs, neked van, te el akarnád venni őket, feles Égednek? zNADON FIDE IDE ZUDA JUHDA FIRST, (te éárted hogy ábram, vedd a hátizsákod, és gyürd bele?-a pacalod? -na most jön be, hogy van annyi pacal, akik szivvel lélHükkek meg halnak érted,érted??? -fita nem mered méggondolni $$$...(na je hova mész, ha a kiválasztotáikért meg azom amazon kiválseggecskéikért, te az életed fel áldoztad stad stadiNUK? -te idoMOzUK mázUK, lőcs kenőcs) nálam ugy jön le, hogy nem lesz munkánk,és akkor mi lett???---fita te ténleg makkogni mak mak makk, metszett?- HAGARULL J-APPAI MATTY... MOTYO, LOTTY...LOTTÓ, TOTO? Vicc vicca, Ica kin kinba a pica, anal luk cica MOrog? Most itt vicca, a SENT SINTÉR IRAT UK, TANULMANUK MO-NYOZÁSRA NA NYO-MO-ZÁS, BblILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, hol vagy sLeuth tesóm? Fita, itt van rögtön te te te...az amit a MAGYAR -MAGYAR-OK VILÁGOD (TEJUT A TE JUT A LOM TEJ POR UT?) HAN GOD? Nincsak, sLeuth tesóénk, az AKKA SOK SOKK RECCORDOG TÁR -TERE -HAZA, és az valóság,(FITA, CSAK KOROM POR ÉS FAKULÁS VAKULÁS LÁSS ÉS VAKITÁS) és most van olyan, hogy valaki tudatlanul is KÉP? -GÉP, ami most azt hogy amit mára is Ysis? Isa? Y sah? Kérdem, te mit látol, azaz ezzel a szemmel csk GOLGOTÁN LÁTTALAK? -Fita, ha a TEREMTŐD AKIK MOST CAK SZÁR-AZON, A TŐKÉSEITEK? TÖKÖSÖK, AZAZ RABBIK ÁTOK? Fita,ha te nem eszed a KOSOKKOSA KOSÁR KOS ÁR FO$$$...(mi lett a vége?) NEM ISZOD A (HUGY LUG -SAVÁT?) VÉRÉT? Fita, itt olyan, hogy nem tudni magyar? Nincsak mert te nem vagy? Teremjetek TermelŐ ŐK TERMTETTEK ÉS FELRUHA ÉS CSÓCSA... A SON K ÁTOK? (FITA, A NOAH FILM, JELENETEKED, AZOK AZ AZ VAN CSAK, MA IS,DE MA MA??? Szövetkezzetek, jó gyümölcsöt, köcsögök, azaz makulátlan szeplőtlen bárán hus? Zitt amiről nagybaszó lehetne?- hogy mi az??? ha van abszulut lőtt utimkiki MO, vakság akkor most ez lenne a vége? -végük? 6.: Sóval és paprica, borsos tokán, a falra, na az hogy most addig, dig, jaja a dög itt a husÁruba, Gaz Ár Ria? - és fita, ha most az hogy harmad napra, ujra husba, ami hogy most akikőtöknek kezd kin -nyilni a szeme, (fita,ez olyan rém herém seggem, rögtön estem pestem ládd egy colos stock?) most MINDEN FÉNYPOR, VAGY HA NINCS FÉNY, KOROMPOR A SZEMETEKBE? BIBI BÁNT, ami dögletes, mert ténleg volt egy gyerek, és bibinek hivták, és ha valakivel... azaz vigyázni kellett, mert egy marék port fel karomolt, és a gyerekeket ket szembe vágta (fita leirtam a harmadik szomszédunk boszorkányok, de jó, da a szulápját állandóan egy bottal, végig huztam, és fe fe fe ugrott, és egy marék porral szembe vágott,amit csak egyszer, többet már levédtem, meg széken állt, és meglöktem -felugrottam a szulápon) na most én leritam,hogy valubank találkoztam bibivel,(de bloondival is, és som...fa? ) és ugganaz a hJelmmambó mo mo mo...Zna most, ami van, hogy akiket én nem hagyok el, (Atyám a gatyám??) azaz ez menna a BbLila kin kinba a pna, lába közzé nyomok,(fita, a BbLilát azért lila, állandóan sárlik, lilát Nátod, meg álandóan meg répázzák -répÖlik és egyáltalány, tudna védekezni??? -azok azon iratok, ládd amit Gnosztik gond oszt... fény pork porzik, ciporkázik kamukázik, Hara Kiri ri ládd ez?) hogy akiket NEKEM ADTÁL, ijjen nin!!! Nicak,AZ EGÉSZ NÉPEM FOGOM,BIZON VAN FOGA, MAGYARTAGYASM HRRR...ECETES FOGHAGYMÁS KÉP MÁS, NEM KÖZÉP??? JAJA MIÉRT LILA A PNA? -FITA ITT AKIK A NAGY ÉPIT ÉSZEK, AZOK GÉPEK, ÉS AZOK UGGANAZAGAZOOK, GÁZ GÁGÁZOOK, GANUK GANÉK, MINT AMIT ÉSZ LELTEK? DE A KIS IZÉD? Na most itt a kis sertés, mert a Babel TORONUNK? (FITA A MAGYAR OK TURÁN OK, NEM TURHÁK? -MADÁR FÉSZKEK?) Ez az hogy itt minden a KIS SZARUK NAGY SZARUK RA KÁSA FO$$$... UT UK< SÁRBÓL UTÁNZAT UK? Zértitek, nincsak VAK VEZETI A VILÁGTALANUKAT A LANANALTOSZOK? PAP LAN, NA MEG A JANUK8:44! -AMI EGY KIMUSTRÁLT CON PUTA? A PU? A PUCA? PUNA SÁRA? -ÁRA? Innenn... na itt az... ládd apuÉN-k, ez nem olyan az, amit te akarasz, te mit takarsz, titok?-csak görbét tojnak többet a tytyuAIk, s ez NEM neked lett csinálva, mit csináltam én, beee... csinál666... hacc hacc hecc... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Halld mit zenggg... zengve győzve ő velök, hol a velő? -agya -gatya? -adj velőt, smindenem az Urnak adóm, mit add az Ur Rudad, RÁ GOD A KEFÉT? -VAGY A FA FA FFF... SZUK SZUKA JÉRCE PAC PAC PAC... PACAL A HÁTIZSÁKUKBA KUKTA? 1.: 3/29. A KÉP? - tRöha, most az hogy NEKEM -NEKED -NEKTEK -NEKÜNK VAN NYAKUNK? -NYERS $$$... NYAKAS U.K K U K KKK... KÁIK ... AZAZ Kkkk...kis meg nagy kKkkk...KUKUKK... Kuruckák meg LabbancKák kKkkk... tárgyuk trágyák, fita a hus az az!!! Jaja a FÖLD PORÁBÓL SÁR, ÉS POR ÉS HAMU, HIÁBA SAMMU HAMU KAMU RABBUK BOOKUK? RABB RÁBIKÁIK? Sóval, most velem frü$$tök tökÖlünk, és fo$$$... stcok? OLYAN HOGY TE AKÁRKINEK TARTOZOL BÁRMIVEL, MINT A FÉNYED EDD? OLYAN NINCS!!! Jellubb... LU FA LUPI LUPINA itt a lugom, savam? -TE MEG ÉN, ÉN VAGYOK ÉN TE MEG TE, KI A NAGYOBB IÁ IÁ IÁ.. ÁÁÁ... TOKOTOK AIDÁJUK LUK UK, FA SZUK, KLOKÁTYOK KLOTTY.. AIDÁK UK, DÁCÓJEWUAIK WHOHHH... Zitt most mielőtt ... na itt van ha reggel fel kelek, most az ágyon előre görnyedek, azaz teljesen majdnem, hogy a fejem a térdemet rugdossa, leg a láb? -és FÉNYES ÉGIEINK -SZÜLEINK -TESTVÉREINK, LEGYETEK VELÜNK A MAI NAP FOLYMÁN IS, CSALÁDUNKKAL -GYEREKÉINKKEL -SZERETTÉINKKEL, MAGYARAGYAM -AGYARAM -MAGYAOK FÉNYEM MMM...TESTVÉREINKKEL, BETEGJEINKKEL, HOGY MEG GYÓGYULHASSANAK, HA$$$... ami ŐK A TEREMTŐKÖSÖK, NEM HANEM EGY ÖRÖK EGYEK VAGYUNK,DE ITT NEM!!! VAGYUNK? -VAGY CSAK UK MUK FUCK FAK MAK MAK MAK...NA KING, MAKING MONYI-MONEY JEWUAIK UT, ARANY BORN NUK, AKRAN BIKA S UT UK AZ ARANY WAR -UK, ÖRÖK PER/PATWAR ÓTWAR LEPRA, LEPRÁSOK...A DÖG BELEJUK ESETT, DE EZEK ÉL Ő LÉNYEK? MI A LÉNYEG LEBERNYE KI A BŐRÖD ŐRE? 2.: Na megprószállok ugy beszÉlni, ami apuÉNk, pitim, mért nem ugy beszÉlsz? Sóval, olyan örök egyén egyen FÉNY SZABAD? DA BASZ -JAJA CSAK AZ!!! ÉS AZZAL!!! Zvan egy ének, Legyen szivünk vidámsággal és hálával folyton telt..most AZ ZZZ...na mára egész éjjel, hogy mit lehet kezdenmi, azaz UFO V V V VÁÁÁ...lehet e tenni, nem csak Jer temessük el ezt a testet tested tesped? -na most mindent, itt ami RÉGI, AZ ITT AZ UJ, azaz EZEK, FITALJAL A SAJÁT KÖZVETLEN SZERETTEIM $$$... PÉN NEM ZZZ... HANEM $$$... Fita, itt nem cifrázzom magyar RÁZZOM A FÁM, hanem az hogy PÉN? -AZ FÁJDALOM, (XEXYYY...) ÉS FÁJDALOMMAL SZÜLD A GYERE KID, DIK AZ Ő DIKUK? FITA MINENEM (NEM NEMEM?) AZ URNAK ADÓM MODA DOMA ROMA ROMBA MOR MORA DÖGÖLÖK? MEGHALOK A KURÓIMNAK ÉS KUROMÁNUKA SZUKA JÉRCE PAC PAC PAC...FITA, BLOONDI FETRENGÉSA AZ AI PAC PAC PAC...NEM EGY PACAL UK LUK LUKUK, DE EZEK NEM EMBEREK, NEM ÁLLAT - LÁT OK??? - HANEM PÉN PUNIS PANIS EYE-K, MINDENT MINDEN KID MEGFEJELEK? -(FITA A KIVÁLASZTOTTAK ÉS AZOK KIVÁL SEGGECSKÉIK SZÖKŐ SZUKA KECSKÉIK KÖCSÖGÉIK)MEGECCEK JUH TURÓ GULÁSTA, KECSKE GÖDÖLE, KERTBE MENTEK A TYUKOK MIND LE ETTÉK A MAGOD MA GOD,MAK MAK MAK...MA KING, IS GOD CAMMOG HRRR... A HANGOD? Fita, ezek NEM EMBEREK, NEM ÁLLATOK, NEM ÉL Ő LÉNYEK, EZT ONNAN, HOGY CSAK A KIN OD? PÉN NÉKÜL, NINCS PÉNZ!!! PÉN -PENNY? NUKU PENNY PUNA CSZAR?-SÁRA ÁRA? 3.: Zett horrr...zna jellőbb... CHONtinen tal jellobbb...nincsak a sárga veszed elled tüled a dülled led a mellem elem ellem? Sóval savval $$$...va$$$... fa$$$... ha$$$... stb... tbccc... fita, gig a tüdő baLjosUK, Uk zitt luk, na meg a botUK bótUK a NUKis UT UK LUK UK van gatya? -bugyi JUK UK LUK UK UT LUKUK KUKUKKK...jaja BÁNÁTkO$$$... jaja LB- NO? FONT -FORINT -FRONT TO$$$... Nadon fida szuda jappantyukok maty klatty ... mit kezdhettek volna Jitler ÉK, a herékkel? FITA GYÖN GYÜN GYÜNK TÖNK TÜNK FE MEG LE TÜNTEK, DRÁGA KŐ AZ IJJEN MI YEN, SETT ÁLDOZAT, MINT BETLEHEMI HAM HAM HAM ABRA? -CSILLAG???- jaja a szemetek, szemetek szikra, ha lenne, NINCS!!! Fita, ez most hogy ahogy vannmak mak mak mák formák látod, SZEMETEK? Zirtel MAGYAR RULL? FITA, AZ EGÉSZ MINDEN AMI ITT LEHETNE, AZ EGY MOST EGY UJ HADIPAR/PATWAR EGY MÜHELY AMI OLYAN RÜHELL, FITA, ENNÉL RÜHELL LE$$$... Zitterhacc ami van, hogy te meGÉN, na ha valami mi? .NINCS!!!-- MOST HA EZT TE MEG ÉN...ELLEN ZZZ...$$$... miEeee... Fita, miután fel buzdultam volna, nem hanen le le le...hol vagy sLeuth tesóm, van lentebb? NINCS, OLYAN HOGY LENT MEG FENT NINCS!!! CSAK ÖRÖK FÉNY ÉS AZ A MI TULLRULL TURULL MADARAK FÉNYE ÉS CSÁCSOGÁSA GÉSA DÉZSA DÓZSA NEM ADÓSA KÁSA? Tröha, CSAK A FÉNY KÖRÖK FÉNY ÉGIEINK ÉS MI IS Ő ŐK LUNKUNK LINKÜNK LINK LANK LAKAT UNKUNK? OKUNK MAGYAR OK FÉNYMADARAK VAGYUNK,VÁGYUNK?- ÉS MOST MINDEN KIS MADARUNK, RUK UK?- FITA,EZEK NEM HOGY NEM EMBEREK, HANEM NEM IS ÁLLATOK, S QPU -PU1 -PU 2? .NA ÁRNYÉK LÉNYEK, S TE VAGY AZ ÁRNYÉK ÁGYUK ÁGYÉK UK, KIN A PNA KLOÁKÁTYOK ANALUK UK KLATTY...ROLLER POPSÁG, POP? SZENY NEMZET SGGÉK ÉG? FITA NEM ÉGNEK ÁLL HAJA HAJJA...KOPASZI KÁKÓ JÖN A FAVÁGÓ, SENT AIDA ENDRE SINTERE KÖVETE AZ ÉGNEK? ÉGNEK? Innennn... fita, most azok, akik elkezdték hogy Mi is ufok vagyunk! -na meg én ténleg ÖRÖK ÉGITEK TEK TAK TIK TAK TAKNYOLÓTOK S FITA, MOST EZT NEM HAGYJUK ABBA ATYÁM, TELE A GATYÁM, TISZTÁBA TESZEL VAGY TOSZOL? Nincsak, ezt mi ideig ÓRA? -ORA? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ha örök han -god Hun God magyar ok, fény madarak vagyunk, akkor miért nem azok vagyunk? -hulu hulkla halál elevedög lőtt mada fak rukiaikaik, gig gazok -gazÁruk gazárok az árokba három kavics koc koc kóc Kácc MOzsijaik? 4.:Kávézzuummm... tea langyos, kávé Csikó Ria? Mindennek van helle, és ami nincs? Igen igen olyan álmom vala, hogy csak a FÉNY -VILÁGAI IS FÉNY HON -OK, HUN OK, HUMGÁRAINK, és itt most olyan, hogy csak GONDOL LÁT, VAGY HA NEM AKKOR NEM GONDOL LÁT, ÉS ITT... Nem akarnék senkit semmit meg bántani, mert az nekem is fáj? Amit mikor a felesÉgemmel, együtt vagyunk, összekerültünk, s nem midnig jó kedvem vala, ami az hogy mentünk valahova, én tupasz hogy ő van nekem, jq a kedvem, és ezmost minden magyar tesvéremre vonatkozik, mert mi örök élünk,és olyan hogy halál, nekünk nincs! Most akikkel már az Eget -földet ufózzuk, mi az? Zna közbe, hogy most fent voltam, és csak fény van,és az hogy az a fekete halál mert hall áll? Olyan, hogy az ami a halál, hall áll, és halál okozók, azok az ő -ők, gonmdol lát, nem mert nem eberek,nem állatok, henem olyan élettelen lények, amit most visszajöttem 1999 december, három és fél hétet voltan otthon, végig rángatódzott az arcam, olyan hogy magától siró görcsöket rohamokat kaptam, mikor mentem a repüllőn,mihelyts breültek, egy óriási rohamot kapta,s a fejem rá tetem az előttem lévő ölés hátuljára, és sss...ja meglátnak, leszednek, de nem, és még két óriásia, az előső, apummal valék, hol vsgyunk,a szivedbe fiam...Na fita, most az hogy akik velem vagytok, és én veletek, most mi egy elektromos -magnes mag vagyunk, és itt van az ami fénymag,és fémmag? -ami a fémmagoknak nincs fénye, de ők is, ládd akinek fénye van, tudnak térugrani, csak nem mehetnek közel $$$... akiknak FÉNYA VAN, IGY KRÉDEM: AZ HOGY AKERSZTFA,UGGANÉS MOST JÖN HUSVÉT, ÉS TI MIT LÁTTAOK A KERSZTEN KIFESZITVA, EGY JUHOT, VAGY EGY RONCS EMBER FÉLE, nadon fita, az EMBER AZ FÉNY, ÉS A NAPJA MAGJA NUKLEUSA, ÉS MOST FITA,mert én rögtön, sit midnenki aki most én NEM LÁTOK JUHOT, HANEM AZ EGY GUNY UK RONCS HUMANOIDOM, fita, most az hogy amit magyar ok ember, az A GONDOL LÁTTA, ami most ugy, hogy egy állat vagyok, és a husomra ...Fita, most itt kb. 8 billon humanóidom állat van, jaja ha husa -hisába van, de ha nics fénye, akkor nics benne élet! 5.: Na ezt a gyerekéinknek ugy, hogy valakiknek, akik hallnak, halljuk egymást hangját át, az akiknek van szikrája, ezt most ugy, hogy midnenkivel akikkel eddig taáékoztam ugy magyarkodtunk volna, azok olyanok, mint a bábuk? Hogy angyal ok? Ezt még jobban, mert bennem, na itt ha ebbe a porhüvelybe vagyunk akkor csak EGY HÁZ VAN, ÉS AZ A FÖLD ALLATT, és itt most a mára megifigyelésem, na az vagy te is $$$...Naz, a f0ld most ahol vagyunk, itt naplemente, na most akkor is a FÉNYBE VAN! Ezt megint olyan 6 BbLila sárlása, na most csak az, hogy CSAK GONDOL LÁT, ÉS HA NEM, AKKOR AZOK NINCSENNEK AZ BIOLÓGIA VILÁGBA, hanem az egy olyan, amit legutóbb láttam az az Ó MEG AZ UJ SZÖVETSÉG, na most ezt hugy, hogy ténleg szövetek meg prosztók! Sóval, vissza hogy találkozok a MI HOZZÁNK LEGKÖZELBBI RAJUNKAL, ami az első, meglepetésem, hogy ÉN EZZEL, HA VALAHA VALHALL EZZEL ÉN MOST KIMÁSZUNK A SÁBÓL, A KÖVETKEZŐ PILLANAT $$$... fita itt a pna hempereg, itt a PÉNZ HIT, AZ AMI MOST NEKÜNK A FÉNY, és az nélkül, nem lenne az a 8? -na most neked 8, de nekem is, csak én nem látom, na most nekem is 8? tRöha, ezek, akik csak gondolátbank, NEM NEM LÉTEZIK OLYAN, s vissza, ha A KRUXZIFIXEN AZAZ A GOLGOTA ÉS KERESZTEN, EGY JUH VAN? Fita, ezek nemgondolhatják az hogy fény van, és az nekik fém!!! Most vissza, hogy midnent gondolni gönd öl? Fita, ma a ifiiam, nem beszéljek bele, mert... na értem, ami most mégis ők is, fényesek!!! -te is ti is, akik velem vagytok, és most ugy, hogy örökké, és itt az hogy halál, az az hogy kérdem, te azt a kersztet,amin egy juh van kiszegezve, te azt junak látod? Ezt egyból, amit először, hogy ábrahám, vedd a hátizsákod és vagd bele a pacalod, ami a hasad jobban szeretet mint a beled? Fita, itt az hogy ha ezt, tánleg akárki ugy látja hogy Isten baranya, és most ha nem eszed a husát usát -russiát, akkor te ki átkozott vagy, an na most, itt az van, hogy NEM KAPSZ ENNI!!! NINCS PÉNZ, S APÁM, TUDOD MI A BAJ, NICS PÉNZ! 6.: Most egyszerre, hogy onnan? -ezt már emlitettem hogy láttam, hogy jövök a fényből és fénybe, ezt gondolnom kell!!! Értem,hogy valami olyan csoda minden, CSAK FIGYELNI KELL, és itt olyan, na ha te mást gondolsz, mint te az Uradé Uradért van, mindem az Urnak adom adóm,na most azt kellene ugy, hogy A GONOLÁT ERŐ ÉGEN FÖLDÖNG, ezt azonnal, hogy APUÉNK? NA NAGYMAMÁM ELGELŐL LEGEL Ő, ÉS TE IS LEGELJÉL, NA AZ HOGY SAJÁT KERTÜNK, ÉS GYÜMÖLCSÖSÜNK SZÓLLÓN AZ MINDENKIENK VOLT AFALUMBA, ÉS ÉN ANNÁL, TÖBBET NEM AKAROK, LÁDD MA IS, HOGY AZ HOGY HOGY TUDNÁM TUDTOTKRA ADNI,HOGY AMIKET ITT ELSÓZOK, AZ VALÓSÁG, HOGY MIDNEN ÖRÖK MEGVAN NEKEM, DE NEKED IS, ÉS ITT AZ KELLENE LEGYEN A HACC HACC HACC...HAPPÁRÉ? Na most, itt mnindehogy, akár atomoznak, ami az, hogy mindenki csak magát tudja...ládd én mikor kijöttem, most olyan hogy megölöm magam,nem mert megcsináljuk aat amit a MAGYAR TESVÉREK KÖZÖS ÉG, HOGY HA NEKÜNK NINCS HALÁL, ha a magyar -magyarok gyerekéinket, ládd az IDÖCSÉM látta az ufonkat, és neki, az lenne a hála, mert irtó kunmcsi vala, most meg irtó juhus csepü rágó, nincsak, látod, ismét, A KERSZTEN, MOST TE EGY JUHOT, DE AZT IS RITUÁLLISAN KÉJPEDOFEKA - MAHOVOZTA, FIYYELJÁL A KIN AZ GYÖNYÖR, XEXUÁLATT INGERREL ÉVEZET,NA MOST KÉJ KANNIBA .-SZADISTA ÉLVEZET, ÉS MONDUK ITT VAN, AZ A SZELLEM,amit most talán ők is, ládd AZ ELEM ELLEMI SZINTEKEN, ZITT MOST AZ HOGY KIK HOZTÁK LÉTRA LÁTRA A KINT? -SZENVEDÉST? Zna ami van, hogy ez a FÖLDGÖMG,AMI A NAP FÉNYÉBEN VAN, HOGY EZT ŐK, S ITT ŐK EGY MÁSIK SIK VILÁG BULL? AMIT MÁSODZOR,ODA BEHATOLTUNK, ÉS RÖGTÖN AMIT ATTILÁNK, MI A FENE EZ FEKETE KOROM (fita valódi égó pokol!!! -ezek nem ÉLŐ LÉNYEK!!!) GÖMBÖLYÖK GOMBOLYÖGNEK? Na most... hogy ezt addig fénydronozzuk, mig innen, vissze mennek a kihellült hell hell hell...hellre rutyuk rotty...Zitt azvan, ládd itt kell lenni azoknak akik még makkognak, mak mak mak ...Ma KING, NA MOST HOD A PNÁBA KINÁBA, NINCS ITT? KRATI, KINBA KIN A PRICSA... Innnenn.. korántsem,hizz olyan nincs hogy te nem láthatod az gatyád? -bugyi,nylon? -bunda? ...ha még nem láttok, én láttam, de nekem mindig, az ujabb ismerteim alapa? ...Noah (2014) Russel Crowa... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ha örök han -god Hun God magyar ok, fény madarak vagyunk, akkor miért nem azok vagyunk? -hulu hulkla halál elevedög lőtt mada fak rukiaikaik, gig gazok -gazÁruk gazárok az árokba három kavics koc koc kóc Kácc MOzsijaik? 1.: 3/28, A KÉP? SÖTÉT? KÉK? Jazaz Ó be hó, a habos sütemén, (MOST HUS? -VÉT, TURÓS MÁKOS RÉTES SÖT A KIS ÉGI MAMA HUSIMAMA, ENGEM MOST HUSIPAPA?) mogyoro magyarijó dió van az ő tetején, Nekem is van anukám apukám, anukajámapukajam apu kajakos,.Óh be jó a habos sötemén...Ami az első pinyaláttul kezdbve, én MAGYAR OK VAGYOK, ÉS A MAGYAROK AZ OKOM TOKOM TÖKÖM FA SOM RÁZZOM, NA MEG A SGGEM, MERT féreg van benne, na meg a rongyot, (bőgatya?) fita, mi lenne rongy nélkül, ládd itt midnen az, meg vacak kacatAIk, szar gyárosAIk, puccos lennél, és most nem kellene ráznod a gilisztád, nincsak én ha rá gondoltam is Juhlika, már izé...s most nincs gatya? Na ugy három -4 már ráztam, valakik ugy rám srófolták a baxingeRÜHÜket? (fiteled, itt csak rep lika juhlika) Fiya, a BÜDÖS HAZUGGÓS BRUGGÓS BAXINGEREK BAXINGERE BOZZO BUZZOGANUKIA JAIKIK? - CSAK NEKIK LEHET NUKIAIK? Zfita, ezek sem nem emberek. sem nem állatok, sem nem élő lÉNek, (wirusa vs wrussia, na a betegsegged okozoók, élő lényeg $$$... ???) hanem sintetütetőjewooAIka BÜN TETŐ??? -kaka -artifaka -Robot Iccákok, ficánkaja a ficánkod -fináncok(méreg kigyó fak?) Czyborgák, és a kis unokámból azt akanak csinálni! -ezt honnan tudom, mert belőlem is, csak NEM SIK SIK SIKERÁLT, mert egyingó pingó dingó porUKba fingó, magyarkő kid, dik, .gyerkóczöotök vagyok, megjöttem mint a vizfolyása Jászárok nameg nyiribicskás,magyar gyerek a magyar ok gyeréKÉINK nek,hol a fejetek, fafe? -fefa? hej combat hell, nagy álom állom más, meghoztam neketek viccket, a tavaszt,na meg magyar nyál? Ami van, és ÖRÖK VAGYOK, DE CSAK NEKTEK, AZAZ NEKEM NEKED NEKTEK NEKÜNK NINCS OLLAN LEN LENNE HOGY MI AZAZ Ő ŐK TERMTETTEK DE MA IS, TEREMTENEK BENNÜNKET?????????? NYIL EGYENES AZ AZ ÉGBE LÜJJÜK A GECINK ÁT, LE HULA AZ ÉGBU BUUU... MAGUNK ÁT, AZ ÁTOK VISSZA SZÁJAL? ÉS VISSZA ODA VISSZA, NEM ODA BUDA, DE ITT A BUDIM? FIN GOM MOD -DOM ÁL MODOM, NEM A TI TI TÁ...FIN GOD FO$$$... $$$... 00 $$$... TELE A BILID DILY BYL JE HOVA FO$$$... ÁT OK, A FALAT, NEKTEK JÓ FALAT? 2.: TrÖHA RUHA, te csak a te ruhád vagy rühöd lehellet és nélküled, zitt MOST AMI AZ ÉGEN FÖLDÖNG MINDIG JELEN VAN, AZ A MI TULRULL TURULL TURBÁKULLÓ POTROHAD HADA MADA FAKA, MADARAINK, AKI (AMI) TE IS AZ VAGY, CSAK AZT NEM IS GONDOL LÁT? Fita, akikkel rögtön, most ÉN NEM, VAN EGY RAJUNK ÉS HETEN VAGYUNK BENNE, (7VEZÉR CSEL CSAL CSALÁD LÁDA LÁDD???) AZ ITT KIS TURBÁKULÓ FÉNY -MDARAINKJOZ A LEG KÖZEL EBB? VEREBEK EBB... KIK A LEGNAGYOBB VEREBBEIK, EBEIK, VAGY MAGYAR VÉREBEK EBBEK, AZAZ SZEBBEK, ÉS UGAT666... nem, de egy vérebünk, sose bántott senkit, és ha nem bánt senkit, akkor HAD EL HADD UGA$$$... AHA na most ...fita, mert beled EGY FAKUTY ÁT KUTYÁJUKAT, NA ABBÓL EHETEL ETEL VASKUTYJUK UK, NYALHATOD, AZAZ MI FÉNY MADARAK, EZEK WAXVASMADARAK, ÉS UGY FÉNYLJÉK LÁDD KINEK VAN NAGYOBB OB SEGGE MELL EL TAKARÁ A NAPOD? Fida idi szuda jappan jappaNUK NUKU? - y maty motyó, MONEY ÁL MUKIK, MONYOSOK, GECITEK AZ PLAFONUK RÁ, FROCSOG KÖCSÖGŐK? NA MEG A TAKNYOTOK? MENETET VÁG A NYAKA TOK ON TOKYJOOO.. kopasznaku JAPPAIMATY tyutyuk, KAKA SOK, nem azok? Zitt amit most is, estabilizek, teli, vidd ki vagy idd ki, te meg én MAGYAR RUL GONDÉLKÓDOM (KÉTÉL ŐKARD OD CSATTOKA SZÁMBA SZÁM ITT, SZÁMITANA TANA?) KÖDÖM MEG KÖPET NYEGEM, PÖSZE HUN A SEGGEM,LUKA, FEKETE, NYAL666... FEHÉR, HOGYHA BÜN ÖD? NA AKIK AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, MAGÁNA GANA SEBEKETE SEBÜNKET VÁGOTT, VÁG, TELI VÁG, TELIVÉR, VÉRBEN AZ ÉLET, POWER IN THE BLOODO OD,HUGYSAVOD, LUG? FITA HA VALAKI TÉNGED DEG MEG ENGEM TEREMTETT, *** AMIRA MIRA FEL AKAROM HIVNI A FIGYEL FITYUD ELEM ELLEM ELMENT AZ ESZED*** EGY ÉL MESZET, JÖNNE MEG A ESZED, MIT ESZEL? 3.: Na a felesÉgem, csaK HÁROM MÁLNA NEM BOKOR, HANEM HÁROM SZEM, MIDEN NAPPRA, AZT SE LÁTJÁK, ÉS NEM FOGJÁK MEG LÁTNI, MERT HOGYA BÜNŐD Ő ŐK, A BÜN TETÓK??? -ŐKETKI BÜNTETI BÜDÖS TETÜK RÜHEIK, RUHA? RÜHELL ÁT LÁTSZÓ SZÓ SZÓL? FEHÉR LETT MINT A HÓ HAHÓ...TE NEM VAGY,MERT (MERT HUN OK, FEKETE A SEGGETEK LUK, NA VILÁGIOTSD MEG, MEG NYALD FÉNYESRE, NA MEG MAGYAR O O OOOO...FÉNYUFOOO...) VAGY? Zna most itt, ISTENATYÁNK, A TE GYERMEKÉID, ITTEN EGYEK VAGYUNK VELED, MINDÖRÖKKÉ MERT NEKÜNK MÁS NINCS, ÉS NEM LEHET, LEHELL LETT? ÉS TE VAGY AZ ÉN ARCOM AZ ARCOD MMM... AZAZ NAP FÉNYED... Na most, HA AZT A TEREMTŐKÉDET, MAG OD MAGOM HAN GOM HANGOD MA GOD (MA MA MAMA MMM...) MANGOM HALLOM HAL?- MMM... JAJA A FA SZOD, SZÓDA BIKÁR BANK KÁR BONUS? AKIK ISTENED EDD SOSE $$$... NYET NEM NO NONO LE BUGYI, GATYA BE AIDÁCUK JÁCCUNK, LÁTTÁK, FITA, AZ EGÉSZ EGY BAXÁS KÁSA AIDA IDÁCÓAIK JUK UK? -VAGY? Fita, itt ha a TEREMTŐITEKET TÖKÖKÖT TÖKÖLŐIKET SOHA SENKI NEM LÁTTA, LÁTHATJA 666.... ZERINTEM A FA SZÓL ÓL DISZNŐÓGDISZ STOR ÓLLAITOK, ELEVE KIVÁGOTT LE, NA MEG LENNE? Zna fita, most azzal, hogy ez hogy Mi is ufok vagyunk! UFO-k? -made in Hu? -Whohhh...NA ÉN ÖRÖK ÉLET HÜ HÜE...HUN OK HUN GOD, VAN HANGÖD, GONDOLÉTED EDD FÉNYEM MMM... NA AZ AZ NÉLKÜL...AZAZ TE NEM VAGY? Fita a idöcsém, 24 évet tanult, és többzörös, nem akarok nagyitani, de 4 stahnovista... nagyon de nagyon büszke, kozák lett,(FITA ASAJÁT SZEMÉVEL, AZAZ NEKTEK MEG VAN A JÉZUS FÉNYBURA VAGY BUDTOK? BUZZDITOK? na A KOZÁKOK HUSZÁR NAGYAPÁM SZERINT, MAGYAR OK!!! PARASZTOK!!! EGYEDÜL JÖTT VISSZA AZ EZREDÉBÓL, AMIT ÁLLANDÓAN, MERT KIS UNOKÁM, NEKED MEG KELLETT SZÜLETNI! SULLYZZOOMMM -SUILLIZZUUMMM BULIZOOM, fita mi törénik 666... 777... OLYAN HOGY MAGYAR VOLT LE$$$... FITA,EGYMÁSUNKAT?- ETETIK FFF...FITA ŐŐK A TEREMTŐ TŐKE TÖKÖSÖK,SLOMONUK NUKIA,RAGYOK A TÖKE S SÁRA ÁRA? ÉS AKIKET TEREMTETTEK...AZOK MEG SEM LÁBUK KÖZE LIT, DE A MEGNYITOTT SZEN SET SÖTÉTEBB LEHET BbLILLILÁJUK UIK JUHUUU... LÁBA KÖZZÉ NYOMUK, CSAK AZ ÖVÉK KÉ KÉ KÉ...ÖVÖN AL LULLIK LU LY FA LYA SYJA, SIRJÁL SY RIA, HUNGAR RIA? HOVA LETT GARYD? AJJAJ FEGETTE VONYAT... NA MOST AZOK AKIK AZT LÁTJÁK, AZOK MÉG CSAK NEM IS NYOMORÉKUK KUKUKK RÉ KUKK KUKTA? 8FTELJÁTOK A RÉ, AZ MINDEN AMI HAN GOD ADNAK? -DE CSAK RECSEG A KIPUGÓJA, ORROTOK A DUGÓJA, BAXTA BUGTA BOOK UK, WE SEWER JUH TRANCSIROZVA A CAJUNUK ADAGUK UK KAJÁJA, VAGY? Innenn... most fita, mert AZ HOGY LÁT NOD KELL, A NOD FÖLD ÉN? .JAJA NEKED MENJEK NE MENJEK, A FEKETE SZEMEDNEK, SZEMETEK? Fita, most az, hogy RABB BUK BOOK UK BUKTA,VAGY TE GONDOL OD, MAGAD MAGOM MAGUNK? AMI ITT NINCS ELLENSEGGE...Ő ŐK AKIK MAGUKAT TEREMTETTÉK, TÉGED IS, A HASUK - FAXUK ÁL ÁLL, DORONG KOROG, A FA SZUK LUCZI HALLUCZI FERRUM UK, FARKA FÉMESEK, ÉS MOST AZOKBA A TE GÉNED KE KELL KEL AZAZ A JUHUK HUKK UJRA UJRA BEEE...KECSKE MEEE... MÉT, SZERETI A KÉST? HUS HUS HUS...HAM HAM HAM... ... amit mit meat, mit my husÁngom LÁNGOM, ha te nem akarod akkor a RODUK? -A MENNÜK VAGY!!! Fita, most apuÉNk, pitim magyar RULL, gondo ondo ol öl kozz... na most VÉDENI MAGUNKAT, EZ AZ IFIFIAM, AZ AZ ISTEN, ÉS MOST ITT VÉGE A KINUKIZOO ZOOMBIZOOM -BINUKIZOOMMOLLOKAIK FÉRGEIKNEK, NEKÜNK NICNS FÉRGÜNK, MERT EGYMÁSHOZ FÉRÜNK ÉS EGYMÁST CSIN ÁLOM,MINT MAGAM ÁT, JAJA JÉZUS = FÉNYEM, ESZEM A NYALOM A SZÁTOK ÁT OK? HANG ÁT HAN GOD HUN GOD? -ÉRTEM? HU HU HU...HÜ HÜ HÜ... HUE? Zez az, HOGYHA ÉN CSIN ÁLOM MAGAM, TE IS Ő ŐK IS? FÉNY MMM... VAGY FÉMEM FA SOM VAS AVAS A FA SOM, VAGY? KLOÁKAGYAGYOD ÁGYU ANAL OD IM HOL, A TE ANALOD, ANGYALOD, ANGYALOM GALMABOM BUMMM... NYALOM A SZÁ SZÁSZ SZÁTOK? TÁTOG TÓT ÁGAST ÁLLTOK KLOTYO KLOGYOG666...HACC HACC HACACA CCC... --fita, most rögtön azonnal NÉP KOCSI NÉP PÉKEK, CSAK ÉS ABCZURDÜH NÉP DEKEGYETLEN AMI SOSE $$$... VOLT LE$$$... KÉP CSAK EGY MINT A LUNAK!!! FÉNY KÉP? GÉP? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...FITA, MIÉRT NEMMAGUNKMAGUNAK CSIN ÁLOM ÁLMUNK ALMUNK MINDENÜNKET? DE CSAK AZ VAN ÉS AZ A MAGYARISTEN ATTÁNK MEG GATYÁNK? Abczullu ultikulla hogy mi megtudNUK pinálni, a kis gáp állomásUNK, vagy gizsmühelyeinkbe,és midnent magának ingyen, üzemel777... de mindenünket.. ket kat kot kodácc...ésmidnen napra midnenki magának egy arany tojás, jaja az egyetkeb meGOLD ÁS ÁSS LÁSSS... Bakkecske mgege meee...The great electric trik car skandal is only just beganing, fita, az UFOK AZ EGY ELEKTROC MOTOR, ÉS NINCSAK BE AKARTAM ÁL MOD? Fita legkisebbolyan hogy MINDEN DE MINDEN NED, IGNYEN,ÉS CSAK AZ VAN ÉS CSAK ÖRÖK A VAN,VAN VALLAGOD, VALTOD, NA MOST A BÜN AZ A SEBB, DE ROSSEBB!!! SEBÜNK? -ZSEBÜNK BUNK... BN BUMMM... BUN KEREK? ... oááá... fidelmezz van álarcos BULLIS ORGIÁZOOK DELIRIRUM A VALAVALA VALLAGUKNYAKTEKEREGÉPÉSZETIMELLFEKVENCUGG VICKETEGEK BETEGEK...TEGEZZETT TORRR...TORCSOK...TORZOK...LÁDD A KRUCZIFAK UK KRUKUKKK...