Igen, pont erről szól az interjú egy jó része, hogy legyél hiteles influenszer, hogy ne csak reklámokról szóljon a felületed, tudni kell nemet mondani.
Számomra például szekunder szégyenérzet volt pár hete a Hooded Staff reklám, mikor nem kevés exatlonista is ugyanakkor, szinte pont ugyanazokban az egyszínű mackó felső+alsó kombóban reklámozták a brandet...
Nekem ami nagyon feltűnt, hogy tavaly hónapokig ment a bulika a műsor után, majdhogynem az AS kezdetéig, most meg mintha semmi nem lenne. Lehet, hogy akkor ez az összetartás inkább abból jött, hogy várták az AS-t, most hogy az egésznek így vége van, mindenki ment a maga dolgára.
Lehet azért is alakult így, mert ő sem akar barátkozni senkivel, egy interjúban mondta, hogy nincs rá ideje. Úgy meg nem lehet barátságot fent tartani, ha nincsenek találkozások, közös programok. Ő egyébként is eléggé kilóg a sorból. TV-k is hanyagolják, a reklámcégek is, a közösségi oldalakon sem aktív.
Van köztük olyan is, aki örült az ilyen felkérésnek, főleg olyan esetben, amikor a cég nagyobb szerepet is szánt nekik, nemcsak annyit, hogy Instán kell reklámozni. Addig nincs is ezzel baj, amíg tényleg szeretik a termékeket és akkor is vennék, ha nem lennének a cég arcai. Gond akkor van, amikor nem hiteles. Gréti mondta is, hogy ő már többre mondott nemet, vagyis nem kötelező igent mondani, de aki igent mond, annak már kötelezettségei vannak.
A Biotechnél vannak olyan Exatlonisták, akik csak Insta reklámozásra kaptak felkérést, de vannak olyanok is, akik nagyobb munkát kaptak a cégtől.
Tök gáz, hogy mindegyik egy két lábon járó reklámtábla. Kötelező DRK póló, Biotech étrend stb. Hannától meg is kérdezték ezt, ő is mondta, hogy kötelező ezt csinálniuk. Gondolom amíg le nem jár a Tv2 szerződés.
Ez az Exatlonos topic. Itt melyik hozzászólásnak van nagyobb létjogosultsága? A "Melyik Exatlonos kibe szeretett bele?" , vagy "az újracsapágyaztam a mosógépemet"?
Nem is tudom. Ha nekem a router szar, egyszerűen jó áron veszek újat. Ugyanez a led TV-vel is. Igaz, már több mint 10 éves mindkettő, és tökéletesen működnek. :)
Melyik Exatlonos kibe szeretett bele? Kinek mennyi a követője? Kinek a lelkivilágát látod izgalmasnak? Mit sikerült kideríteni az Instagramon, Facebookon és a többi szennyhelyen?
Nekem erre úgysincs időm és végzettségem sem de annyira izgi lehet, majd gondolok rá mikor a fűtéscsöveket fektetem le. Hátha jobban megy tőle a munka.
Ha jogot végeztem volna most élhetnék én is frusztrációval terhelve?
Brrrrr...rossz lenne azzal szembesülnöm, hogy azt hittem hogy.... aztán mégis szarra sem vittem és mekkmesterezhetnék másokat.
És igen ugyanazt a műsort néztük, vagyis én vallottam is hogy nézem. És?
Nem kell engedélyt kérned mekkmester, de ha ide írsz, akkor számolj azzal, hogy válaszolni is fognak neked. És ezt te ugyanúgy nem tudod megtiltani, ahogy én nekem azt, hogy gyere ide produkálni magad. Isten őrizz amúgyis, most is remekül szórakozom.
Egyébként meg ugyanezt az olcsó kertévés realityt bámultad, mint én.
Nem gondoltam volna, hogy végül két okból is örülni fogok annak, hogy ilyen rövidre sikeredett az Exatlon All Star évada.
Egyik ok, hogy egyre nagyobb gáz volt az a bohózat amit a műsorszerkesztők a műsorral tettek.
A másik ok, hogy mivel nem volt már műsor így naponta tovább dolgozhattam. Emiatt 5 nappal rövidebb idő alatt felraktam a tetőhéjazatot a házamra. Az öt napba meg belefért hogy leszabjam és összehegesszem a motoros kapu szerkezetét, újracsapágyazzam a mosógépet és kicseréljem a LED tv-m háttérvilágítás ledjeit. Lazításként meg új kondenzátorokat forrasztottam a routerbe.
Persze, hogy jó. Legyen ott válogatottnál, vigyék edzőtáborokba, stb.
Utánanéztem egy kicsit, nem tervezett indulás volt, csütörtökön írta a szövetség, hogy mégis lesz induló 1000-en is. Versenyzett két testvére is négyes hajókban.
Párizs talán nem reális esély. De utána Kozák Danuta és Csipes Tamara abbahagyja, meg lehet célozni VB-EB-ken az 500-as indulásokat, 28-ban meg Los Angeles. Addig lehet szedni a lepattanókat a nem olimpiai számokban.
Lesz magyar is, az RTL egyre nagyobb különbséggel nyeri a hétköznap estéket. Egyébként a szlovénoknál próbálták ki a rajzolgatást :)
Hogy egy világkupán döntőbe jutott a 4. legjobb idővel, a saját selejtezőfutamát megnyerve, az mindenképp jó előjel, bár ugye olimpián nőknek várhatóan csak max. 500 méteres táv lesz.
Nem véletlen, hogy nem volt ott idén az All Starban, Instán sem nagyon aktív. Remélem ott lesz a válogatottban és éremmel jön haza. 😊
Közben kiderült, hogy érkezik a szlovén Exatlon második évada ősszel.
Amúgy nagyon erős a kötelék közöttük. Mármint a Vivi-Viktor-Ákos-Dave négyes között. Őket érzem a szűken vett keménymagnak. Ilyen volt egy időben a Durci-Alexa-Viki-Dóra, de amióta jött Patrik, mintha kicsit lazult volna a barátság. Illetve ilyen még a Zozó klub, bár fura, az ottani összejárók idén mintha szintén eltávolodtak volna egy kicsit. Általában, az AS évad annyira rövid volt, és annyira tele volt belső feszkóval, hogy közel sincs az, ami tavaly vagy tavalyelőtt, hogy összejárnak a játékosok.
Amúgy a Szerencsekerék nem egy rossz vetélkedő, én is párszor megnéztem. A feladványok fejtegetése az érdekes. Nem véletlenül népszerű a mai napig kb. mindenütt a világon. Inkább ez a kaszatibis, vanderboschos majomkodás, ami lehúzta. Meg az ilyen csere-berék, meg egyéb gagyi elemek, mint az olvasson szájról, stb.