Eladó egy EO 213 tipusú RFT gyártmányú 2 csatornás oszcilloszkóp. Gépkönyve szerint 10 Mhz-ig mér, de én használtam 27 megás sávban is CB javításra. Ára 9000 huf.
Eladó még egy retró múszer, UNIVO ohmmérő előtéttel együtt. Mindkét műszer működik. Ára: 3000 huf.
A szkóp csak személyesen átvehető mert qrva nehéz, és egyébként a posta minap emelt árakat.
Ha érdekel, hívj a 06304503050-en
Fotót megpróbálok feltenni, mert már kétszer kikúrt a rendszer legfeljebb a köv. hsz.ben lesz
Kedves Ludus" Kérdezem hogy a 120DA müszernek milyen skálája kell hogy legyen, és milyen müszerbe lesz. a kérdés oka: van egy csomó müszerem 120DA is meg hasonlók is, megnézem mit tudnék segiteni Neked. Várom a válaszodat üdv Dorner László ( az 1mA 1200ohm elég ritka együtt. de a 120dA 100mikroamperesből söntöléssel azért előállitható, ezért is kérdezem hogy milyen müszerbe lesz beépítve)
Kedves Blues47! ha még téma az az átmérő 0,8 huzal akkor tudok adni neked a szükséges mennyiséget. Én Bp.-en vagyok megtalálható. Sajnos sörben nem tudok rendelkezésedre állni, mart azt én nem fogyasztok, más alkoholost sem, de ha véletlenül volna sárgaréz banánhüvelyed (nikkelezett vagy nem nikkelezett teljesen mindegy) (nem szigetelt) 4 mm belső átmérővel illetve kívül M6 menettel, akkor abból szivesen átvennék 10-20 db ot szivesen fizetek érte, de ha csak 1-2 db van az is segitség lenne. Üdvözöl lacusska