Mi is így kezdtük, de a hangminőség különbsége hatalmas az erdeti kondival, pedig rubiconnal meg cerafinnal volt megcsinálva. Csatoló kondinak meg igen jó az orosz ilajpapír ha nincs eredeti.
A Telefunkenek 12 W-os monoblokkok az egyik legjobb erőstíő amivel csak találkoztam minden tesztből győztesen kerűlt ki csak a teljesítmény kevés, A Dynaco 2x35 W, és kell hozzá a spéci vonalerősítő, és 12 W-hoz nagyon nehéz hangfalat találni. Ez a baja az összes kis teljesítményű erősítőnek, hiába nagyon jó a hangszóró majd lebunkózza.
Perxe, h meg. Ha jo dobozra wan kötwe, és jo a wonal, akko nem sok jobb wan nála, illetwe én még olyat nem hallottam. Szwsz a Telefunkened sem jobb, me az meg gyönge.
Vissza kell állítíni az eredeti állapotot és a kondikat kicserélni jobbra (a csatolókat), bár ezek nem annyira rosszak egyelőre akár el is mennek amíg eredeti nem akad de a tápot azonnal rendbe kell tenni.
Most 59 dollár+postáért lehet beszerezni (és ez elkerűlhetetlen ha jó erősítőt akar), az a fránya forint meg az istennek sem akar javúlni. Jó csatoló kondikban szívesen segítek, a remix nem az, de reméltem megvannak az eredeiek amiket a garázszseni kivett belőle.