Szerintem Méhes klasszisokkal jobb, mint Mezei, Somos vagy Egri.
Nyilván az MTV valamiféle szolidaritást közvetít irányukba, mint állandó hűséges munkatársaikra. Méhes csak afféle beugró, talán ezért nem kapott nagyobb feladatokat. Sajnálom.
Mint ahogy Hajdu B-t vagy Faragót is inkább hallgattam volna az említett úriemberek helyett. Dehát ez van. Az eredmények és a riporterek, az egész közvetítés annyira mélyen van, hogy ezt már nehéz lesz alulmúlni Londonban. Esetleg ha az örökifjú Baló György előadja majd a megnyitón, hogy Nagy Britannia nem is Európában van.
Méhes Gábort spec én is szivesebben látom/hallgatom kézilabda mérkőzésen közvetíteni, mint az általad említett másik három úriembert+Lantos Gábor a rádióban/kézi EB-Norvégia-2008/.
Bennem az a szovjet-amerikai kosárlabda mérkőzés maradt meg, amikor 11 mp-cel a vége előtt 8 pontot ledolgoztak a szovjetek/Remélem, jól emlékszem.../ :) ...vagy 8 másodperccel a vége előtt 11-et? ezt a kettőt mindig keverem:))..hihetetlen meccs volt.)
Ha duplikátumként írtam volna a következő hírt, elnézést/nekem új/.:
"A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) elutasította a Koreai Köztársaság óvását a Norvégiával vívott elődöntő végeredménye ellen és a pályán elért 29-28-as norvég győzelmet tekinti hivatalos eredménynek. A koreaiak beadványukban arra hivatkoztak, hogy az Európa-bajnok utolsó gólja a mérkőzés végét jelző dudaszó után született. Az IHF indoklása szerint azért nem vizsgálják ki a koreai panaszt, mert óvni csak játékvezetői műhiba esetén lehet, annak megítélése viszont, hogy mikor született a gól, nem tartozik ebbe a kategóriába. Ezzel eldőlt, hogy a Koreai Köztársaság lesz a magyarok ellenfele a bronzéremért szombaton, míg a döntőben Norvégia Oroszországgal találkozik. (MTI)"
Bár csak az átlagos Telesport színvonalat hozza,nem is értem miért elégedetlenkedem.Tényleg,ha a tévéközvetítéseket is rangsorolnánk,akkor a mienk hányadik lenne?Megelőzné Togót vagy a Kajmán-szigeteket?
Mivel nem írtad,biztosan nem láttad a lovaglásnak nevezett paródiát.Gyakorlatilag épkézláb ló ha volt 3-4,akkor sokat mondok,a kolbászalapanyag pillanatnyi hangulatától függött minden.Én nem tudok senkit elítélni(nemcsak a mieinket),hiába poénkodott a senkiházi Somos is az öttusázóinkon.Az öttusa nem olimpiaképes sportág,én szó nélkül levenném a műsorról.
Az nem számít. Elég régóta követem az öttusa-versenyeket (még abból az időből amikor tényleg ötnapos volt); mindig két turnusban lovagoltak és jól korrelált egymással ugyanannak a lónak a délelőtti és a délutáni eredménye. Ha a mi versenyzőnk délután ment, általában a lova délelőtti teljesítménye alapján kezdtünk előre pánikolni vagy voltunk optimisták...
Hajdu: "Görbicz összeszorított fogakkal játszott, minden porcikája sajog, meghúzódott a combja, fáj a válla"
De akkor minek kellett végig játszatni, Ferlinget meg jegelni a padon vagy 40 percen át?
Mondjuk lehetett volna az összeszokott embereket is játszatni együtt (Ferling-Pigniczki-Borbás), pláne hogy beállóban Szamoránsky sem volt valami jó ma.
" letámadás ... száma kevesebb is volt a reméltnél..."
Ez is jó meglátás. A rendezetlen védelem elleni gyorsabb játékot lehetett volna erőltetni, ehelyett különösen az első félidőben, mi kaptunk "könnyű" gólokat. A probléma az volt, ha sikerült is időlegesen -pl. súlypont áthelyezéssel/ kontrahúzással/ gyorsabb támadásvezetéssel- a lövőinket a kettes védőkkel szemben helyzeti előnybe hozni, vagy továbbsodródtaka belső hármasok felé, vagy visszapasszoltak középre. Határozott egy-egy elleni játékkal, elsősorban a belső védőktől KIFELÉ történő betörésekkel, beváltó védők esetén szélső passzokkal operálhattunk volna. Nah ez nem volt.
Szándékosan nem írok neveket....mert minek - ez a hajó már elment...és a Korea elleni sem lesz könnyebb, sőt...