Nem sajnos. Még vagy 2 hét, mire megjön a dugú. Aztán fúrás, és összerakás. Meg még mindíg nem biztos, hogy jó a hengerfejem. Összerakás után derül ki. Pedig ilyenkor lehet jókat sarazni:)
sztem szériák közti különbség lehet a 348 349. de kikell probálni rámegy e a hengerfejed :) Boci írta,hogy ez van az alján szóval majd kiderlü,hogy mijaz az 5ös de lehet 95re uta:) sikerült kiszedni azt a müanyag bigyóóót ?:)
Mérdd meg a henger átmérőjét, majd a hengerfej átmérőjét az égéstérnél. ha nincs orbitálisan nagy különbség a kettő között, akkor ne görcsölj vele, hanem motorozz ;)))
Megcsináltattam a kilyukadt oldaldeklimet. Odamentem a fószerhez, hogy otthagyom, az meg kb 5 perc alatt megcsinálta. 2000 pénzbe került. Még egy kicsit csiszolgatnom kell rajta, de faxa lett. A másik oldaldeklit, amit rendeltem a tarjáni bontóból, visszavittem (pont arra autókáztam), és simán visszakaptam az árát. Csak a postaköltséget buktam :(
Ja, és most már egész jól tudom mozgatni a karom :DDD (de tavaszig nem akarok elesni, ergó nem nagyon mocizom)
És te meg már vettél rá másik hengert? ahelyett hogy inkább öntettél volna hozzá 1 másik dugót a régi alapján, kb. 15000-ért megcsinálták volna, és már rég motorozhatnál vele. :)
Most kimentem, megnéztem...khm...szóval én néztem el:) 14D-E1 Már csak azt az 5-öst nem értem, ami Sada hengerfején van. Ha 1995-os modell, akkor még arra is meglenne a magyarázat. A másik felmerült dolog... a régi hengeremen 349ccm van irva, amit meg most vettem, arra 348...mi lehet az oka?
Hát az van, hogy tuning dugó volt benne, 390ccm. Azért gondoltam, hogy más a hengerfej is. Kicsit igazolodni látszik, hogy más szám is van rajta...+80000 pénzt meg már nem ér meg nekem:
A hengerfej nincs leszedve, csak a szelepfedél vagy mi, ami alatt ott a vezérműtengely meg amin a szelepemelő himbák is vannak. A hengerfejet még sose szedtem le.
Nem értek a motorokhoz, de szerintem ha DR350-re való hengerfejed van akkor azzal biztos menni fog a motor. Lehet hogy minimális változtatások voltak az évek alatt, a szelephézag pl. változott, de ettől még nem hiszem hogy el kéne dobni a motort.
Szerintem biztos össze lehet rakni vele, minden képp rakd össze mielőtt kiárulnád, mert tuti hogy jólessz! De ha mégis kiárulnád, akkor itt hirdesd először!!! :)
Hát az baj nekem. Ha nem lehet ezzel a hengerfejjel összerakni, akkor elég...nem baszaxom tovább ezzel, és darabokban kiárulom a motort! Sokáig fog tartani, de egyszer visszahozza az árát.
Igen. És ha úgy döntessz, hogy magad készíted el, ami mellesleg sztem a legokosabb döntés, akkor még adok 1 kis segítséget. Maga az íves lemez 2.5mm vastagságú, a rajta lévő furatoknál van a 2 kis távtartó (amiket Taki említett, és a képeken is jól látszik). A távtartók 12mm külső és 6.5mm belső átmérőjűek, ahossza pedig 5.5mm. Hát nagyából ennyi! Jó munkát:)
Vezérműláncot cseréltem, és ahogy levettem a jobb oldali oldaldeklit megláttam azt a vasat amit a tarjáni bontóban az első lánckerék elé védőnek akartak rámsózni. Ezek szerint még mindig nem tudom hogy milyen az a bigyó...