Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1685
drfarkas Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1684

Sziasztok,

Ha már pozitív tapasztalat kellene: a feleségem autóját három és fél évvel ezelőtt feldobtam a hahu-ra (D Corsa), azonnal jelentkeztek, mert akkoriban jöttek újra vissza. Mivel meló után pont útba esik Fót, ezért a megkeresésük alapján bevittem. Persze a beetető szöveg már akkor megvolt, hogy akár a hirdetési irányáron is megveszik, de azért ezt - amint az ugye több történetből is kiderül - fenntartással kezeltem, de volt egy minimálár, amit meg szerettünk volna kapni az autóért.

Tehát kb. 17:30-ra kiértem hozzájuk, bejelentkeztem, igazából túl sokat nem kellett várni egy felvásárlóra, olyan 15-20 perc után jött egy fiatal srác, körbenézte az autót, leellenőrizte, hogy a hirdetésben jelzett extrák megvannak-e, próbaút (mondjuk elég rövid volt), majd vissza az ablak mögé. Előálltak az első ajánlattal, ami persze messze volt az irányártól, de azért közel sem a fele, harmada volt, egy egész normális bepróbálkozás volt (1,6M Ft-os irányárra, 1,2M Ft). Erre persze nemet mondtam, a következő ajánlatra is, majd azt követően egy külön kis szobában még két alkukör után (persze keményen alkudtak), megállapodtunk, kicsit az általunk elképzelt irányár felett (kb. 50e Ft-tal). Mondjuk kb. 20:30 körül végeztünk (autó átadással, pénz kifizetéssel együtt)k így azért belement három óra az ügybe (mondjuk nem biztos, hogy más vásárlóval ne lett volna ennyi idő - körbenézi, próbaút, szerviz átnézés, alku, stb.). Ami viszont furcsa volt: nem emelték meg az autót, nem néztek alá, tüzetesebb műszaki átvizsgálásra nem került sor (nem volt egyébként baja az autónak, csak én magamból kiindulva legalább alánézek, átnézetem az autót szerelővel - ezért tartom furcsának).

Szerintem ebben komoly szerepet játszott, hogy akkor próbálták összeszedni a leendő kínálatot, most biztosan nehezebb dolgom lenne.

üdv 

Előzmény: forzaitalia (1678)
Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1683

De ahogy írtam ugye ezeket csak szóban ígérték meg,ráadásul telefonon csak.És ebből indult ki az egész irományom,hogy ez eléggé átverés szagú...

Előzmény: Bitu79 (1682)
Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1682

Te legalább jól látod a dolgot.Átlátod,amit próbáltam közzétenni itt.Köszönöm.

Előzmény: ss1978 (1680)
Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1681

A fórumot régóta nyomon követi a cég.Ha figyelmesen átolvasod,láthatod az ő hozzászólásaikat is.Mindenesetre engem nem győztek meg az itt olvasottak róluk.A negatív tapasztalatomat velük kapcsolatban meg csak megosztottam itt.Azt mindenki eldöntheti maga,kinek ad igazat.Tovább vitázni nem szándékoztam,mert már se füle,se farka nem volt az egésznek.Én már lezártam a vitát.Ahogy a fórumot olvastam,már többször írták problémákra,hogy orvosolják a sérelmeket.De ennek én nyomát sem látom itt sajnos.Esetleg írhatnának az érintettek(fórumozók) utólag,hogy miben sikerült kiegyezniük időközben.Ilyenekre én is kíváncsi lennék.

ss1978 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1680

Biztos mind a két félnek van rész igazsága ebben a sztoriban .

De azt azért nehezen tudom elképzelni hogy egy új leendő kollégának ismeretlenül aki még nem tett le semmit az asztalra a cég ennyi mindent tett volna az érdekébe .

Sőt a Hr-es leveléből már szinte az jön le hogy Ők szinte már könyörögtek hogy náluk dolgozzon az ember .

Amit elhiszek a Hr-nek 

- üzemanyag térítést vagy a vonat jegy vételárának a teljes térítését .

- az ingyen szállást .

Amit viszont nem tudok elhinni .

- hogy céges autót adnának egy vadidegen embernek .

- a magyarul nem beszélő fönök csak úgy ad a zsebéből 20000ft- ot szegény leendő dolgozónak .

Ez már egész Pr-os szöveg .

Ha ez a cég ilyen emberséges és korrekt lenne akkor nem létezne ez a fórum és az a több száz károsult ügyfél .

WebNeo Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1679

Viszont újabb tapasztalatok jöhetnének. Hátha valaki vett már jól ott autót, vagy elégedett volt azzal, ahogy az övét megvették :)

LIKE :D

forzaitalia Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1678

Bitu79!

Nekem, mint elfogulatlan külsős szemlélőnek az a véleményem a leírtak alapján, hogy ezt randán bebuktad. Egyszerűen nem látni, hol lett volna igazad, vagdalkozol és a témába nem illő dolgokat hozol fel a végén már. (mert te láttad, ameddig várakoztál az összes olyan dolgot, amit itt hónapok alatt felsoroltak a topiktársak)

Szerintem a HR-es alkalmazott korrekt módon írt és meg is értem, hogy válaszolt itt a fórumon, van önérzete. Külön elismerés, ha tényleg megteszi, hogy ő maga is jelzi a cégen belül a fórumon tapasztalt egyéb negatívumokat.

Én azt gondolom, hogy ezt a vitát érdemes lenne berekeszteni köztetek.

Viszont újabb tapasztalatok jöhetnének. Hátha valaki vett már jól ott autót, vagy elégedett volt azzal, ahogy az övét megvették :)

Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1677

Jelenleg is dolgozom...

Csak emellett ugye keresek mást is.Higgye el,nem vagyok válogatós a munka terén.Köszönöm,hogy drukkol nekem.

Előzmény: HIGeen (1676)
HIGeen Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1676

Kedves Bitu79,

Ne haragudjon, de amíg 66-szor leírta ugyanazt erre az oldara, azalatt állást is kereshetett volna olyan cégnél, ami az Ön igényeinek megfelel... megjegyzem, ez utóbbi nem lesz egyszerű. Sok sikert!

Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1675

Nekem konkrétan a HR-esek munkájával volt bajom.A cég amúgy szimpatikus volt ezidáig.

Viszont a HR-nél úgylátom nem tudja a bal kéz,mit csinál a jobb...

Ezért írtam róluk tapasztalatot,illetve véleményt ide a fórumra.

De a hölgyike egyéni véleményét nem hagyhattam szó nélkül,amit beírt a fórumra.Mert átment szinte személyeskedésbe a részéről.A reagálásukból szerintem jól látható,hogy milyen hatékonyan végzik a munkájukat,és mennyire szeretik összekuszálni a dolgokat.Ez számomra a hozzá nem értést jelenti a HR részéről.A profizmus hiányát magyarán.Ezért írtam a fórumba.Ugye a HR feladata a toborzás,kiválasztás ilyesmik.Én az ő munkájukat kifogásoltam csupán a félreértések elkerülése végett.Talán az ő hanyag munkájuk miatt nem kedvelik sokan a céget,mivel véleményem szerint a HR osztály munkája az egyik legfontosabb egy cégen belül.Változtassanak ezen,és talán jobb színben tűnne fel a cég az emberek előtt.Nincs szándékomban lejáratni a céget,csupán kifogásoltam a HR toborzási módszerét,illetve a leendő munkavállalókhoz való hozzáállásukat.Kevés információt adnak egyrészt,másrészt hiányosan tájékoztatják az embert.Aztán persze védekeznek,tagadnak.Ha ennyi energiát fektetett volna a kedves HR-es hölgy a megfelelő tájékoztatásomba,akkor semmi gond nem lenne.Ehelyett egy nyilvános fórumon hosszasan kritizálja a véleményemet,illetve engem.Ha kicsit több időt fektetnének a saját munkájukra,akkor a cég nívóját,megbecsülését is növelnék ezzel,mivel életképesnek tartom én is.Rengeteg az autó,nagy telephely stb.Remélem a jövőben pozitív irányba változik ez a dolog a HR-nél.Én mindenesetre drukkolok ebben.A fórumban leírtak mindössze az én véleményemet takarják.Kérem ezt mindenki vegye figyelembe.Ha kellemetlenséget okoztam,akkor elnézést érte.Mindössze csak reagáltam a hozzászólásaira a hölgynek!

Előzmény: Bitu79 (1674)
Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1674

Utoljára egy hozzászólás a részemről:

Ezt a levelet küldte nekem a hölgy pár perce:

1. levél:

Szombati telefonbeszélgetésünk után Ön még felhívta  a kolléganőmet, amikor megbeszéltük, hogy Vasárnap visszahívom. A kolléganőm tájékoztatott a beszélgetésük után, hogy megmondta Önnek, hogy nem kell jönnie Hétfőn. Úgy gondolom, így is elég sokat tettünk és foglalkoztunk Önnel, hogy megoldjuk a feljövetelét és az ellátását. Azt gondolom ez a stílus nem állja meg a helyét, és nem hiszem, hogy Önnek kellene még vagdalkoznia miután nem tartja tiszteletben, hogy hétvége van vagy szabadnapja van valakinek.

Hr –esként azt a tanácsot tudom adni Önnek, hogy ne ilyen stílusba keressen munkát, és ne Ön szablya meg a feltételeket, mert ezzel csak megnehezíti a saját dolgát, és nem fogja alkalmazni egy cég sem.

2. levél:

Mi amit megígértünk tartottuk is, az Ön stílusa egyszerűen elfogadhatatlan, és a negatív kommentjei után, nem is értem miért ír még nekünk. Amennyiben további fenyegető és rágalmazó leveleket és üzeneteket kapunk, mi is megtesszük a megfelelő lépéseket.

Ezek szerint már a tapasztalatomat/véleményemet sem írhatom le róluk...

Én biztosan kerülöm ezek után őket.

Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1673

Szóbeli ígérgetés az nem segítség.Ahogy az sem,hogy naponta mást mondanak az embernek.Lásd az esetemet.Hülyítik a lehetséges munkavállalót,Ezt szerintem nem kell mondanom annak,aki valaha is járt ügyfélként önöknél,vagy akár más ügyben,hogy simlisek.És maga ír valótlant,nem én.Én leírtam azt,ami velem történt.Elég csak beleolvasni ebbe a fórumba,de még ezen kívül is van elég sok hasonló panaszos oldal az interneten,és az emberek le tudják szűrni a megfelelő következtetéseket a cégükről...

Kíváncsi vagyok,hány panaszossal fognak érdemben foglalkozni ezután...

Véleményem szerint semmi sem változik.

Ez a napi szinten való zaklatás meg vicc kategória.Nem zaklattam én senkit,ezt kikérem magamnak!Szerintem óvatosan dobálózzon a szavakkal egy nyílt fórumon...

"Minden kollégánk ismeri már a történetet, és nem tőlünk, mint már említettem napi szinten zaklatta a lenti telephely dolgozóit"

A továbbiakban nem kívánok önökkel foglalkozni.

Én a problémát csakis itt tettem közzé ezen a weboldalon,nem is értem hogy keveri ide a telephelyet is már.Mindjárt körözött személy leszek...

Szerintem hanyagoljuk egymást a jövőben!

Előzmény: MGZs (1670)
Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1672

Akik olvassák a fórumot,szerintem le tudják szűrni ebből az egészből a következtetéseket.Ami számomra annyit jelent,hogy kerülni kell az AAA-t jó messzire.Mikor a telephelyen voltam,én is tapasztaltam az itt leírtakat.Volt nem kevés ideges ember ott,akit becsaltak magukhoz autóeladás miatt...Ráadásul mindenkit órákig várakoztatnak.Az mind igaz,ami a fórumban le lett többször írva mások által is.Messze kerüljétek ezeket.

Előzmény: Bitu79 (1669)
WebNeo Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1671

Bocs én csak forzaitalia -nak irtam, nem kértem telszámokat.

Kiváncsi vagyok az ügyre ez természetes, ugyanakkor tények leírása biztosan előbbre viszi az ügyet indulatok nélkül is, a manapság nehéz ez tudom:(

Előzmény: Bitu79 (1669)
MGZs Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1670

Tudja ilyenkor jövök rá, hogy nem minden ember érdemli meg a segítséget. Az, hogy 10 helyre leírja a valótlant és a rágalmazásokat, attól még nem lesz igaza, az én lelkiismeretem tiszta, ahogyan a kollégnőmé is. Nem vagyok hajlandó eltűrni az undorító stílusát, és nem véletlenül nem alkalmazza Önt senki! A mi munkavégzésünk teljes mértékben rendben van, és több, mint 100 munkaválalló meg is van elégedve velünk. A kollégáim említették, hogy Ön írt erre a Fórmra, és igen nem fogom annyiban hagyni, ha valaki alaptalan vádakkal illet. A Reklamációs része a cégnek nem hozzám tartozik, és tényleg nagyon sajnálom, hogy ha vannak olyan emberek, akiknek problémájuk van a céggel, és nem jutottak még dűlöre velük. Ha tudnék segítenék, mindenféleképpen jelzem az illetékeseknek, hogy olvassák el ezt az oldalt, és oldják meg ezt a helyzetet. Viszont a továbbiakban nem vagyok hajlandó ezzel az emberrel kommunikálni. Azontúl nyugodtan írjon a cég bármely területére, akkor most finoman megjegyezném, hogy Pécsett a dolgozók fel sem akarták venni Önt, mi erőltettük az egészet, címszóval egy esélyt mindenki megérdemel. Minden kollégánk ismeri már a történetet, és nem tőlünk, mint már említettem napi szinten zaklatta a lenti telephely dolgozóit, és meg van minenkinek a saját véleménye az Úriemberről.  Le is zárnám ezt a vitát. És igen, erre most van időm megírni, mert nem viselem el az igazságtalanságot.

További Szép Napot mindenkinek.

Előzmény: Bitu79 (1667)
Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1669

Telefonszámaikat nem írom le ide...

Ezek a suna vakargatás mellett simán ráérnek fórumozni is,csak nehogy megszakadjanak a nagy munkába...

Amit bemásolt szöveget,azt meg tegnapelőtt írtam neki privát emailben,hátha nem kell felmennem Fótra,amit ugye utólag találtak ki a pécsi interjú után,ahol még szó nem volt Fótról. Azért az vicces,hogy Pécsen keresnek embert,de fel kell menni Fótra "betanulni" 1-2 hétre.És az utat,meg a szállást is fizetik,legalábbis szóbeli ígéretben...És még én vagyok a gonosz,ők meg a szegények,hogy a saját pénzemen fel mertem őket hívni párszor a szóbeli ígérgetésük után,hogy ne lutri legyen az egész munkavállalás náluk.A HR-esekkel személyesen nem találkoztam.Gátlástalanul hazudnak,ez az igazság.Ráadásul a privát emaileket közzéteszik.Így adjátok ki az adataitokat ezeknek.Remélem amiket bekért emailen adatokat tőlem,nem élnek vissza vele....

Előzmény: WebNeo (1668)
WebNeo Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1668

Mondjuk híváslista? :D

Hozzunk sört és popcornt, várjunk :D

Előzmény: forzaitalia (1664)
Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1667

A fórumot azért találta meg a HR-es hölgyike,mert így akartam....

Gondoltam jobb ha látják az emberek véleményét,ha már annyira el vannak szállva maguktól ott a cégnél.

Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1665

Végig hülyeségeket írt.Kicsit lejjebb leírtam a választ.Bepanaszoltam a cégnél a HR-eseket a webes felületükön,illetve az ügyvezetőnél.ezért rinyálnak a fórumba!Remélem kiteszik őket a cégtől,amiért nem végzik rendesen a munkájukat.Hanyag,trehány,beles*arós a munka,amit végeznek.Munkaidőben még fórumozni is ráérnek....

Előzmény: forzaitalia (1664)
forzaitalia Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1664

Én azok közé tartozom, akik nincsenek túl jó véleménnyel az AAA cégről. A lenti, meglehetőse részletes "HR" beírás után viszont igencsak érdekelne, mi a reakciója a "megbántott" félnek! Ez ugyanis igen keményen tényeket tartalmaz és nagyon úgy néz ki, hogy az autós cég korrekt módon állt a munkát keresőhöz.

Viszont annak örülne itt mindenki, hogy a sok felsorolt ügyben is reagálna valaki a cégtől. Sok kényes ügyet lehetne így akár más megvilágításba is helyezni. Szerintem az AAA autónak is jól jönne, ha teljes képet kapna mindenki róluk. Ha pedig valóban úgy történtek a felsorolt ügyek, azt is fel kell vállalni.

Bitu79 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1663

Hazudni azt tudtok...Tök nem így volt az egész.Szemét egy banda vagytok...

Fűt-fát ígértek,és a végén segget csináltok a szátokból.Biztosan kellett volna az ingyen munkaerő Fótra.Csak ugye nem voltam elég hülye...Gratulálok a sok kitalált hülyeséghez,amit itt írtál.Interjú az Pécsen volt,szó sem volt ott Fótról....

Azt telefonon nyögtétek be nekem 2-3 nap után,ahogy a felutazást is.

Üzemyanyagot térítetek,és szállást adtok...Aha persze!Szerződést viszont nem akartatok írni.Majd Fóton,ha felmentem...Hazudtok,mint a vízfolyás!A másik dolog,meg az,hogy nem zaklattam senkit.Ti várakoztattatok a telephelyen órákat,mivel kénytelen voltam bemenni,és tájékoztatást kérni a dolgokról.Amit ugye nem kaptam meg,csupán az időmet rabolták ott.Hülyítitek a munkavállalókat ezerrel.Ahogy a vásárlókat is.Odacsábítjátok az embert,elhúzzátok a mézesmadzagot,és utána az egészből nem lesz semmi.Ez az igazság.A kedves kolléganőd közölte velem,hogy semmi garancia nincs az üzemanyag térítésre,de még a munkába állásra sem,mikor 2 nap után végre elértem.Mivel papírt nem írunk erről,közölte.Úgyhogy írhatod itt a hülyeségeidet nekem.Ennek a fele sem igaz...A valóságban nem így lett volna.Próbáltok hülyéket találni,aki a saját pénzén felutazik 250 km-t,mert biztosra veszem,hogy átverés volt a részetekről az egész habla duma....Mellesleg ha nem dolgoztok hétvégén,akkor mi a f@sznak vettétek fel a céges telefont hétvégén?Hétköznap viszont senkit sem lehet elérni soha!Ne a munkavállalót hibáztassátok,amiért félretájékoztatjátok,illetve megvezetitek.Továbbiakban nem foglalkozom veletek.Messze kerülöm az AAA Kft-t!

Előzmény: MGZs (1660)
MGZs Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1662

A kommentjéből is látszik, hogy nincs mibe belekötni.

Önnek is további szép napot!

Előzmény: návsti (1661)
návsti Creative Commons License 2016.09.26 0 0 1661

el lett mondva

agyúram

stb.

És ez a HR ...

Előzmény: MGZs (1660)
MGZs Creative Commons License 2016.09.26 -1 0 1660

Kedves Bitu79,

Nem igazán szeretem az igazságtalanságot, és azt sem, ha valaki ócsárol másokat úgy, hogy szemrebbenés nélkül hazudik!

Kezdjük ott a történetet, hogy amikor felhívtam Önt, és a telefonos interjú után megbeszéltük, hogy be kellene fáradnia egy személyes interjúra, Önnek semmi nem felelt meg, egyik időpont sem, majd közöltem, hogy rendben akkor ez tárgytalan, miután egy interjút nem tudunk összeegyeztetni, akkor a munkavégzés ennél még körülményesebb lenne!

Ezek után Ön folyamatosan napi szinten bejárt a céghez, és a kollégákat zaklatta, órákat töltött a telephelyen, hogy hagy dolgozhasson nálunk! Miután bővíthettük a létszámot, így gondoltuk, adunk Önnek egy újabb esélyt, és behívtuk Ön interjúzni, a kollégáink időben ott voltak, és el is lett mondva, hogy a terület vezetője nem beszél magyarul így beül egy másik személy is, aki fordítani fog Önnek.

A sikeres interjút túlzásnak tartom, a kollégák azt mondták adjunk neki egy esélyt. Ezek után felhívtam Önt, és közöltem, hogy Fóton kell kezdeni, mint minden egyes, teljesen lényegtelen milyen területen dolgozó vidéki telephelyre felvett új munkavállalónak, mert ez a folyamat, a szabály nálunk, senki nem mondta Önnek, hogy Pécsett kell kezdenie. Hozzá tenném folyamatosan kifogásokat és teljesen más megoldásokat kért- közölt eközben! Ez egy munka , munkahely, nem egy baráti szórakoztató központ, úgy gondolom, hogy nem a munkavállaló szabja meg a feltételeket, Ő eldöntheti, hogy vállalja e az általunk kínált munkát, feltételeket,avagy sem! El lett mondva, hogy fel kell utazni Fótra, minden esetben térítjük az üzemanyag költségeket, és szállást biztosítunk! Ez Önnek is el lett monda, erre közölte, hogy de az autója beázik, és ha el kezd esni az eső stb.... mondtam, hogy a kollégám megpróbál intézni Önnek egy céges autót, amivel feljöhet! Ön ezek mellett már fizetési előleget kért, mert hogy nincs pénze ételt venni, mert 2014 óta nem alkalmazza senki( hozzá teszem, már értem miért) Mondtam, hogy megoldunk mindent, nem kell aggódnia, de a céges autót végül nem engedélyezték, hogy kiadhassuk ( valljuk be, teljesen érthető okok miatt!) Mondtam az Úrnak, hogy vagy feljön vonattal, amit szintén állunk neki, és kimegyünk elé az állomásra, vagy feljön a saját gépjárművével és azt is elintézzük neki, hogy fedett helyen tárolhassa ez idő alatt a kocsit, nehogy beázzon, ha eleredne az eső! Hozzátenném, hogy napi 30X hívott fel. Mindent megbeszéltünk letisztáztunk, még azt is megbeszéltük, hogy ha Hétfőn elered az eső, akkor elég akkor elindulnia, mikor már elállt! A terület vezetője( aki ugye bár nem tud magyarul, és le lett hordva) saját zsebből akart neki 20.000,-Ft-t adni, hogy az idő alatt, míg ő itt fent van Fóton és betanul, legyen mit ennie- innia! Ez a nagyon szemét cég, a rohadt szemét itt dolgozókkal, vezetőkkel.... Jó lenne, ha a nagyon okos emberek a tudatlanságuk mögé tekintenének, és ebből látszik, hogy mennyire buták az emberek, hogy minden a média által és a rosszindulatú emberek által írt első információt elhiszik! Nagyon örülök, hogy ez az ember nem fog itt dolgozni, mert amennyi segítséget próbáltunk neki nyújtani, és mindezekre még zaklat minket Szombaton, amikor én vendégségben voltam, a kolléganőm pedig a 2 éves kisfiával végre otthon lehetett, és ez az ember csak hívogatott minket és agyúram rögtön intézzük el neki, amit kért, holott már minden le lett tisztázva. Először is engem felhív, megbeszéljük, hogy vasárnap visszahívom, mert szabadnapom van, és bármennyire is szeretem a munkámat és viselem a lelkelemen a cég itt dolgozóinak problémáit, én is ember vagyok, és igen is jogom van a szabadnaphoz. Erre fel felhívja a kolléganőmet, és azt hazudja, hogy engem nem tudott elérni, és elkezdte zaklatni, hogy azonnal segítsen neki és intézkedjen, és adjunk neki autót, és pénzt stb... Ekkor a kolléganőm a pici gyerek mellett, közölte vele már magasabb hangvételben, hogy szerinte ezt a közös munkát felejtsük el, mert nem kötelező nálunk dolgozni. Minden le volt tisztázva, és beszélve. Szerintem ez több, mint normális hozzá állás, amit a cég tanusított, és erre ezt az irományt olvasom az interneten Öntől! És akkor bemásoljam nekünk mit írt az Úr a tegnap nap folyamán?

Idézek pár sort: "

Esetleg azt megérdeklődhetné,hogy itt Pécsen kezdhetnék e.Mivel a munkavégzési helyem is itt lenne.Értelme sem lenne felutaznom Fótra.Autómosásban,vezetésben több évtizedes rutinom van.Az,hogy alkalmas vagyok e a munkára kiderüle 1-2 munkanap alatt...Várom válaszát."

Szóval ennyit az egészről! Egyik cég sem tökéletes, én ezt aláírom! De a mi cégünk minden munkavállalót támogat és segít, és az az érdekünk, hogy mindenki tudjon dolgozni, és mindent megteszünk értük! Nem szeretném tovább ragozni ezt a témát, de örülnék, ha az emberek kicsit elgondolkoznának, hogy a rosszindulat határtalan. És nagyon örülök, hogy nem alkalmztuk ezt a személyt!

Köszönettel HR

ss1978 Creative Commons License 2016.09.25 0 0 1659

Köszönjük szépen a beszámólot .

Ebből is látszik hogy milyen korrekt ez a cég !!

Ha a saját vagy a leendő kollégáikkal így bánnak akkor mit várjon a vásárló tőlük ??!!

Mondjuk akinek van egy kis lelkiismerete az nem sokáig dolgozik ennél a bandánál .

Előzmény: Bitu79 (1658)
Bitu79 Creative Commons License 2016.09.24 0 0 1658

Leírom a sztorit:

Hírdetnek állást.Autóelőkészítőt keresnek Pécsre,illetve Fótra.Én Pécsen jelentkeztem,pécsi munkavégzésre.Mivel pécsi vagyok.Hét elején felhívtak,hogy menjek be állásinterjúra.Bementem időre.Ehhez képest  majdnem 2 órát vártam,mire jött 2 külföldi,akik egy kis pici szobában fogadtak.Egy szót sem beszéltek magyarul.Volt egy ott dolgozó,aki fordított...Hozzáteszem,hogy ő sem volt magyar.Sikeres interjú után közölték,hogy pár nap múlva hívnak,és kezdhetek itt Pécsen.3 nap múlva hívtak,hogy fel kéne mennem Fótra,mert 2 hét a betanulási idő.Hétfőn kéne kezdenem ott.Kissé meglepett a dolog,mivel állásinterjún ilyenről szó nem volt.Telefonon közölte a HR-es hölgyike,hogy fizetik az oda,és visszautat is.Sőt,még autót is adnak,amivel fel kéne mennem.Ugye munkaszerződést csak akkor írunk,ha már Fótra felmentem...

Pár óra múlva viszont telefonon már azt mondták,hogy a saját kocsimmal kéne felutaznom,vagy oldjam meg vonattal.Majd utólag ezt térítik.

Innentől kezdett gyanús lenni a dolog.Kérték,hogy kell bankszámlaszám.Mivel nekem nem volt,ezért csináltatnom kellett egyet.Az adataimat megkért,hogy küldjem át interneten.Ezt mind megtettem,de maradtak bennem kérdések.Ezután 2 napig nem tudtam őket sehogy elérni telefonon.Ezért bementem a pécsi telephelyükre érdeklődni.Természetesen ott sem tudott senki segíteni ebben,csak órákat várakoztattak.A fóti szállásról sem tudtam semmi konkrét infót szerezni.Szombat hétvégén vették fel a telefont,kábé a századik próbálkozásomra.Ráadásul jól lecseszett a HR-es,hogy nem dolgozik hétvégén.Mondtam neki,hogy hétköznap nem vette fel.Erre csak hebegett-habogott valami értelmetlent.Óbégatott a telefonba.Kérdeztem tőle az utazás térítés dolgot,hogy esetleg nem e írunk valami hivatalos papírt erről,mivel a szó elszáll ugye.Erre tiszta lekezelő hangnemre váltott.Közölte velem,hogy semmiféle papírt nem írunk erről.Egyszerűen higgyem ezt el neki.Amúgy is,náluk dolgoznak 150-en,és eddig mindenkinek fizették az utat...Fejhangon kiabált a telefonba.Ezt megunva közöltem vele,hogy köszönöm,de nem érdekel az állás már.Ezeknek egy szavukat sem szabad elhinni.Amit mondanak,abból semmi sem igaz!

Extra dolog,amitől kikerekedett a szemem.

Megnéztem kíváncsiságból az autómosójukat.Pár évet dolgoztam ebben a szakmában amúgy.

Ott seprűvel(partvis-sal)mosta az autót a "mester":D Sima vízzel,sampon nélkül...Az autómosó szivacs le volt dobva a betonra,ilyenek.Így már értem,miért kell az egy hét betanulási idö Fóton.Ezt a technikát kéne elsajátítanom...

Szánalmas egy cég.

Előzmény: ss1978 (1657)
ss1978 Creative Commons License 2016.09.24 0 0 1657

Szia .

Miért Te dolgoztál náluk vagy valamelyik ismerősöd ?

Mesélhetnél bővebben a dolgaikról .

Előzmény: Bitu79 (1656)
Bitu79 Creative Commons License 2016.09.24 0 0 1656

Sziasztok.Munkát se vállaljatok ennél a cégnél.Ebben is ugyanígy átvernek!Szánalmas egy banda!Ezeket fel kéne jelenteni.

ss1978 Creative Commons License 2016.09.12 0 1 1655

Szurkolok mindenkinek akit átvert ez a mocskos banda hogy a bíróságon nyerjenek .

Ahogy látjuk ez a fórum önmagában sajnos kevés mert majdnem mindenki bedől a marketingjüknek és sajnos csak akkor keresik fel az emberek ezt az oldalt amikor megtörtént a baj !!

De sajnos ekkor már késő .

Remélem hogy lesz a tvben erről a mocsok bandáról interjú és akkor sokkal több emberhez eljutt majd a "jó" hírük és akkor talán az embereknek kinyíllik majd a szemük és messziről elkerülik majd roncstelepet !!

Ha tudjátok majd hogy mikor és hol fog adásba kerülni az interjú akkor kérlek írjátok itt meg az időpontot .

Drukkolok Nektek .

Sok sikert .

Előzmény: -Mehecske- (1653)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!