Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Kicsit fényezem még a csajt: szóval MTB abszolútban teljes 14 mp-cel sikerült kikapnia Veres Boglárkától, aki U19-ben az aktuális maraton országos bajnok (vagyis ő nyerte a Duna Maratont). Kár, hogy ezen a minimális különbségen egy kétszemélyes welness hétvége múlt a helyi Kurhotelben. :)) De azért Orsi nagyon jól ment.
Sziasztok, Lányok!
Kicsit öregbítettem hírnevünket az országútisok között:
szombaton, 21-én Zalakarosról kiindulva Kis-Balaton kerülő országúti versenyen indultam, ahol külön volt montis kategória is (45 km). Szervezés, felhajtás, minden kalssz volt, a hőgutáról, amit a másfél óra tekerés alatt kaptam, nem ők tehetnek:)Még a dobogóra is felfértem:) abszolútban 2., felnőtt nőciben 1. lettem.
Ja, Harang volt a szpíker és bemondott Száguldó Virágostul, amikor beértem!
www.vuelta.hu -n infó a versenyről.
- Apa - szól a skót gyerek az apjának -, adj fél fontot, hogy megnézhessem a mutatványosnál az óriáskígyót ! - Fölösleges - mondja az apa. - Itt a nagyító, nézegesd a gilisztát !
Jó a bemutatkozó cikk, tetszett. Az internetes is. :)) Egyre több sportolásra, természetjárásra ösztönző cikk jelenik meg mostanság! Ez hulla jó.
Nektek is részetek van abban, hogy jövőre már én is tervezem az erdei bicajozást. Köszönöm! Sok kellemes erdei killert, jó lejtőket, száraz pályát és enjoy! Hajrá Virágok! :))
Nem tudom hová tünhettem :) Mi Bakonybélig nagyon túrázós tempóban tekerésztünk, mert együtt indultunk nyolcan és az egyik virág nagyon régen tekert, így gyenge volt, nem volt formában, gyakran megálltunk bevárni őt. De onnantól nem jött tovább velünk, sajnos kiállt így megnyomtuk rendesen a végét lógott is a belem rendesen :)
Még valahol az elején, a hosszú aszfaltos kaptató előtt, egy magas vasútátkelőnél előztünk be titeket(mondjuk téged kifejezetten nem láttalak). aztán az átkelő túloldalán egy fényképezős virágnak(Eravirág ?)odakiabáltam hogy én vagyok speti
Mi köszönjük Nektek, hogy elindulhattunk egy ilyen színvonalas TT-n ! Minden ponton borzasztóan kedvesen, türelemmel, mosolyogva fogadtak minket, ami nagyon nagyon jól esett mindenkinek! A rendezés, a szervezés példa értékű, csak így tovább, gratulálunk !
Gázló TT! Valamennyi rendező nevében ezúton szeretném megköszönni, hogy eljöttetek! A beszámolók alapján többnyire jól éreztétek magatokat, amely elsősorban a csodálatos bakonyi tájnak, a jó időnek és csak végül nekünk, szervezőknek köszönhető. Igyekeztünk megtenni mindent, amit lehetett, de várjuk az építő jellegű kritikát, az mindig jól jön! Ezen kívül minden teljesítőnek gratulálok!
Képek hamarosan, "hivatalos eredménylista" hét végére várható! Természetesen mindenről tájékoztatlak benneteket!
A szervezők nevében: AZso (Kőrishegy EP)/Augusztin tanya vízpótló
A régi csapat kissé szétszóródott, vagy csak én tekerek ritkábban velük?
Szóval azért tekergünk.
És itt van ez a lány csapat. :)
A gázló tényleg nagyon klassz volt. Kellemes túrát csináltunk belőle. Még éppen beértünk 9 órán belül. A végén az utolsó ellenőrzési ponttól belehúztunk, hogy ki adjuk magunkból a maradék erőnket is. :)
Köszönöm kis csapatunknak a túrát, nagyon jól éreztem magam veletek. :)
Lányok:
A 24 órásra össze kell gyűjtenünk, ki szeretne indulni, tudjuk hány csapatot nevezzünk be!
Naná, hogy emlékszem! Ha mostanában, punnyadtan küzdöm fel magam valami nullaközeli emelkedőn, mindig eszembe jut, hogy én egyszer odáig feltekertem, sőt, le is jöttem onnan. Ami egy lemerült lámpával nem kis kihívás volt. :-D
A Bazilikában él vörösvércse is, Pirinek hívják. :-)
Amúgy üdv a Virágoknak, egy volt kolléganőm emlegetett benneteket, úgyhogy gondoltam, benézek. Szerintem néhány leányzóval már korábbról ismerjük egymást. :-)
Idén haveri javaslatra kötöttünk csoportos baleset biztosítást a Groupama biztosítónál, mivel hogy a monti extrém sport kategóriába tartozik, ne lógjunk a levegőben, biztosítódjunk. Másfél hónapja megoperálták a térdemet mint tudjuk, beadtam az igényemet a biztosítóhoz a leletekkel, zárójelentéssel együtt, és vártam, hogy megkapom a hangzatosan beígért összeget. Na, most kaptam egy levelet meg egy jó nagy kalap sz@rt! De pénzt azt természetesen nem, mondván, hogy nem igazolható a baleset ! Hát mi a jó franctól záródik ki egy levált porc az ember térdében? A TV előtt ücsörgéstől biztosan nem! Hát ennyit a kedves Groupamáról (volt Európa) csak a pénzt tudják betarhálni fizetni pedig garantáltan nem fognak! Tipikus biztosítós hozzáállás! Hajrá, csináljunk biztosítót és gazdagodjunk meg ! Ez volt ez utolsó, hogy hagytam magam behülyíteni, és óva intek mindenkit ezek után a GROUPAMÁTÓL !!!! :(
A vörösek az Európában honosak, a Szürkék nagyobb testűek és Amerikából jöttek.
Annyira terjednek, hogy Angliából már kiszorították a Vörösöket. A vörös csak makkot eszik és téliálmot alszik. A Szürkék sokkal aktívabbak. Megeszik a fák rügyeit és kérgeit is, amitől a tölgyek kipusztulnak.
De tényk, hogy aranyosak, jobban tetszenek, mint a patkányok. :)
ja,ja már kenegetem hátul a fejemen a bőrt szemnövesztő krémmel, és most reménykedve várakozom, hogy mikor nől ki :) De, nem is tudom....hogy fogok kilátni a sisak alol,hm? Na az majd a következő megoldandó feladat. Most a szemnövekedésre koncentrálok :)
Egyébként egy ismerősöm azt mondta a minap, hogy elszaporodtak a mókusok a városban. Ééééééés? Én örülök neki nagyon. Azt is hallottam, hogy a főváros "nyestfigyelő szolgálatot" hozott létre, mert a nyestek is elszaporodtak Bp.en. Állítólag a Bazilika kupolájában is élt egy kettő. Szuper, a természet átveszi a hatalmat :) Ha nem megyünk a természetbe, majd ő jön hozzánk :)))))
Épp ezen a héten történt, hogy rajtam egy autós úgy akart átmenni, hogy látott.
A történet:
Tekerek az út szélén, hátúlról megelőz egy autó, majd hirtelen jobbra befordul. Akkorát fékeztem, álló kerékkel farolgattam, majdnem benéztem az ablakán. Erre, mintha mi sem történt volna ment tovább.
A barom, pontosan tudta mit csinál.
Szóval símán képesek elütni, még akkoris, ha látnak, nem csak azért, mert elbambult és nem vett észre.
Jó lenne néha a sofőröket is átültetni bringára, hogy lássák, milyen veszélyhelyzetek vannak. Hogyha 10 cm-re mennek el a kormányomtól, akkor számomra az nem elég biztonságos, meg ilyesmik.
Hát az biztos, hogy bringásként elöl, hátul és kétoldalt is szükség van szemekre, mindenki, de MINDENKI helyett neked kell figyelni és a közlekedés összes többi résztvevőjéről csakis a legrosszabbat kell feltételezni (nem áll meg, elédhajt, elédlép...stb). Legfeljebb néha érnek apró kellemes csalódások, pl. szökőévben egyszer megadják az elsőbbséget... :-(((
Ezeket aztán alig akarja elhinni az ember.
Mókus: én a Villányi úton találkoztam egyel, épp vártam a villamost, ő szép nyugotdtan mellém sétált (közel s távol senki rajtunk kívül) aztán komótosan átkelt az úton és eltűnt egy bozótos kertben. Olyan hihetetlen volt az egész, de felvidította a napomat! :-)))