Katie Melua jelenleg Németországban koncertezik, és kicsit gyanús, hogy james Toseland is megérkezett oda, és csütörtökre Piolly Scattergood is odautazik, aki a koszorúslány lesz Katie és James esküvőjén.
De hát miért éppen ott tartanák meg az esküvőt...? Hiszen ha nem Londonban, akkor már inkább Tbilisziben... És nem egy turné kellős közepén, hanem olyankor, amikor nászútra is elmehetnek majd. Mondjuk szeptemberben. (Bár akkor meg James Toseland kezdi meg állítólag az első lemeze felvételeit.)
De azért gyanús, hogy így gyülekeznek... :)
Talán csak egy kis vakáció, baráti körben... nem több.
Szerintem csak valaki a fejéhez kapott, hogy havonta le kellett volna adniuk egy számát, és három hónap kimaradt... gyorsan bepótolták tegnap. :)
Katie Melua tervezett koncertjei között idén sem szerepel magyar helyszín. (Novemberben lesz Bécsben, meg lesz - talán először - Prágában is... itt nem lesz.)
Március óta nem volt Katie Melua dal az MR2 Petőfin (azelőtt havonta azért volt egy, mondjuk kizárólag a Perfect Circle, de volt...), aztán tegnap leadták a Better Than A Dream-et, ma meg háromszor is adtak Melua-dalt, kétszer ismét a Better Than..., végül este a Forgetting all my troubles...
Én a Vol 1-et sem igazán értettem, miért keletkezett, már a megjelenés bejelentése, halasztása furcsa volt, de pár dalnak örülök, ill mindnek, mert hallhatom a művésznőt azokban is, de ha csak a szívét akarta kiénekelni, az szerintem már korábban párszor megtörtént.
Engem pl az "I'd love to kill you"-val maximálisan és felülmúlhatatlanul megigézett, első hallás óta sem gyengült a hatás. Vártam is az albumot anno tűkön ülve.
A legutóbbinál nem csigázott fel annyira egy 20 éves rajzfilmzene, némi jazz standard, egyebek.
Visszatérve korábbi kommentekhez: a Moonshine klip döbbenetes. Ha megkérnek egy informatikailag képzettebb rajongót, vagy egy műkedvelő amatőr filmest, egy szignós egéralátétért cserébe összedob egy inkább e-századba illőt.
Mike Batt azt írja, lehet, hogy nekiállnak, és megcsinálják a Secret Symphony album második részét a nyáron és kora ősszel, és az elsővel együtt (Secret Symphony Vol1 + Vol2) kiadják karácsonyra.
Mondjuk bevallja ,hogy leszbikus sőt már férfiként született,volt drog problémája,alkoholista,szegény néger vagy zsidó üldöztetett, úgy öltözködik mint egy idióta ,playback etc etc...
Mike Batt és Katie Melua most megint az USA-ban (LA) mozgolódnak, találkozgatnak emberekkel, ilyesmi.
Az gondolják talán, hátha most mégis sikerül ott is valami...? :)
Attól tartok, a Secret Symphony-val aligha, az elég jól megfelel a német ízlésnek, más európai népek is meg-meghallgatják talán este, elalvás előtt, de hogy pont az ámerikaiak...? :)