Na most látom még vannak stm-esek is ha kell valakinek most került a kezembe egy jó néhány db hossz számláló panel LCD-s. Ennyit tutira nem fogok sehova elhasználni ma már ezt piccel szokás csinálni amugy is :) szóval ha valakit izgat akkor adhatok belőle.
Pedig jó lenne legalább fotókat látni szombat vasárnapra tudtam csak betervezni hogy menjek, sajnos hallgattam a kollégákra hogy vállaljunk el egy melót szombatra majd ők megoldják de csak csak oda kellett mennem és csak este értem haza, a szívem megszakad :( és nagyon finom borokat is odakészítettem a végén nekem kell meginni :(
Komám! Lemaradt a beszélgetés első fele, ahol közölted, hogy a szinterperselyt nem lehet kicserélmi. (bár én ezt keményen kétlem, egy szakit kéne megkérdezni az ügyben, mert hogy szintert nem lehet aluminiumba zömíteni....)
Ami a kenést illeti: nem mondta senki, hogy ne szabad, csak hát macerás a folytonos kenés, mert a z utólagosan kent szintercsapágyből pár órás használat után nyoma vész a kenőolajnak, az onnan kipréselődik, és pótolni kell.