Keresés

Részletes keresés

Future-20 Creative Commons License 2019.10.06 -3 0 4101
Kedves Fórumozók! Valóban nagy a baj Tápiószelén! Az egyik az, ahogyan itt egyes emberek megnyilvánulnak. A legtöbb csapat és hozzátartozói összességében a formációra nagy gondot fordít. Eltúlzott megjelenítések, sok-sok pénzből megvalósított marketing és eszközeik, csettintésre mozgósított embereik, módszeres agitálás, manipulálás, megfélemlítés, lefizetés... Ebből is kitűnik a görcsös hatalomhoz jutás akarata. Az obszcén megnyilvánulások pedig magukért beszélnek. Lassan arra a kövezkeztetésre jutunk, hogy egy általános iskolás, felső tagozatos diák is simán helyt tudna állni jelöltként, ha nem lenne 18. életkorhoz kötve a felnőtté nyilvánítás és választás! Szomorú tény valóban, hogy ilyen emberek és hozzátartozóik, lefizetett embereik akarják városunkat kirántani a bajból. Én minden szavazót arra kérek, hogy mérlegeljen! A csendes, racionális, 11 évet testületben, bizottságban töltött idővel, racionális, bölcs gondolkodással és jól összeállított csapattal rendelkező,tapasztalt polgármester jelölt asszony, vagy a fentiek szerint jellemezhető jelöltek között. A szavazóhelységben senki nem gyakorolhat ránk nyomást, hová tegyük az x-et! Alkotmányunk pedig kbiztosít minket, hogy szabad akarattal rendelkezünk, és saját döntésünket nem befolyásolhatják azok, akik görcsösen ragaszkodnak a hatalomhoz és könnyűszerrel akarnak pénzhez jutni. Adjunk teret végre annak, aki a jó úton akarja vezetni városunkat és nem belekényelmesedni akar a hatalomba! Sőt még tud is és akar Tápiószeléért tenni! Ő és csapata tudja, hogy lehet "MÁSKÉNT, EGYÜTT, JOBBAN!"
fityessz40 Creative Commons License 2019.10.06 -3 0 4100

Még hogy Cz nem szól bele a szelei választásba! Ki se bírná! (Erről is írtam, de ezt is töröltettétek!)  DI-nek TELJES támogatást ígért! Az Imi jobbkeze(?) U.Marcsi lesz az új vezetője a maroknyi szelei Fityesszesnek! Ők csinálnak majd Szeléből Fityessz város. Hurrrrá! Aztán meg a KFeri 800 éves buliján dicséri a Fecót, szintén minden támogatást megad, most hozott bölcsődét, templomot, 100 milliót a vasútútra (ki hiszi még el?), munkahelyet mentenek, lesz adóbevétel azért, hogy legyen Fecónak miből fizetni a 8000 Ft-okat! Hip-hip hurrá! És most olvasom a legújabbat: hogy az ő Sanyi barátjának (hú akinek ilyen barátja van!!) levelet írt (?), amiben V-nét is támogatja! Háromszoros HURRRÁ! Szerdán szabit veszek ki! Nem hagyhatom ki mikor Cz a MTibi kampányzáróján bejön és bejelenti, hogy Tibit IS!!! támogatja! Huuuúúúrrrráááá! A Fityessz megmondta, hogy ALKALMAS vezetőket KELL választani, (ezzel kivételesen egyetértek!) Ebből a négyesből melyik az alkalmas??? Az az egy biztos, hogy Cz NEM alkalmas!

Begit Creative Commons License 2019.10.05 0 3 4099

Előrelátó, Ekideki, ti egyek vagytok. A piacon ma kinn voltam, pogármester ur és a doktor úr kinn voltak a söreikkel kipakolva. Megálltam, szerettem volna köszönni nekik, és egy pár szót váltani velük, módot sem adtak rá, elmentem a piacon keresztül a henteshez, majd ismét a piacon keresztü l jöttem azt sem láttam, hogy valakinek sört adtak volna, csak ki volt pakolva. Nem ilyenkor kellene buzogni, hanem az év minden napján. Az utak, atemető és sorolhatnám, hogy néz ki. Nem csak ilyenk, or kellene adakozni. A mai na

nem tudom, hogy kire is szavazzak.

Előrelátó Creative Commons License 2019.10.05 -2 0 4098
Tisztelt szeleiek. Kis városunk ujabb szinfoltal gyarapodott,egy sikertelen/most biztositási ügynök/ nagyálmokat szövögető ember egyik reggel arra ébredt,álmában ő volt szelén a polgármester Ez az álom arra hivta fel a figyelmét,miveltisztában volt tehetségével,abba kell hagynia kedvenc foglalkozását a/handle és ĺ
Ekideki Creative Commons License 2019.10.04 -2 4 4097
Üdvözletem! Én még a fórum kezdetekor regisztráltam ide, de mostanában hallom, hogy nagy a forgalom itt, úgyhogy visszalátogattam.
Dobos Imre volt nekem eddig a szimpatikus, de az utóbbi napok támadásos posztjaival ellenszenvessé vált. Ezzel több ismerősöm is így van. Elpártolunk tőle inkább.
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.04 -1 0 4096

Egy érdekes dolgot azért felfedeztem a ránk váró szavazóló lapokon...

 

nagyon érdekes, hogy csak egyetlen nagy logót kell figyelni a nevek mellett azoknak akik a Társasokra szavaznak.

 

Senki másnak nincs logója, csak a Társasoknak? - ez azért érdekes, hogy miért nem kerülhetett fel a TPE logója?

 

Senki másnak nincsenek logói a nevük után, tehát figyelmesen kell keresgetni a neveket... 

 

Nekünk már csak szavazni kell.

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.03 -2 0 4095

Ez érdekes amit említettél,  a Dürrenmant előadás tényleg érdekes lesz,

talán M S gondoskodik, hogy sokan láthassuk.

Nem tudok róla ki és mikor takarította a hozzászólásodat, de érdekes... 

 

Kíváncsian várom mi lesz 10 nap múlva, kik fognak nagyot bukni?

Előzmény: fityessz40 (4093)
fityessz40 Creative Commons License 2019.10.03 -1 0 4094

Még egy gondolat a "senkinek soha nem töröltem az írását Imrushoz". Aki MINDENKI polgármestere akar lenni annak miért csak zárt körben lehet látni a facebook kiírásait? Fél az ellenfeleitől? Naivitás a kitiltása a "nemszimpi" embereknek, úgy is minden mindenkihez eljut! Csak kerülővel! KF legalább nyíltan kivágja a hülyéket a kommentekből. MT pedig készül a nagy bejelentésre: A Csatorna Mutyi tizenötödik évad 132. rész szerda este! Nézzétek meg!

fityessz40 Creative Commons License 2019.10.03 -1 0 4093

Tényleg csend van? DI bebizonyította magáról, hogy ehhez is teljesen ALKALMATLAN! (Az egész élete egy csődtömeg volt miért pont ehhez értene?!) MT egy picit megsuhintotta és ő napokra kiütötte magát, úgy mint régen! A 200 oldalas program összement 2 oldalra és abban sincs egy saját gondolata sem! (DI óvodai jele az olló volt!) Húzzon vissza Kenesére mancsaftnak! Az EKÉsek ma tartották a főpróbát!!! Holnap az irodalmi színpad bemutatja Az öreg hölgy látogatása-t. Dürrenmatt megfordult a sírjában! Akik ismerik az „öreg hölgyet” azok várják, hogy mikor esik le az „aranyos Editnéni” álarc. A gyilkos ösztönök egyszer előbújnak. Én megírtam csak töröltettétek, hogy milyen nyírségi felmenői vannak, utólag senki ne mondja, hogy nem szóltam! Tényleg csend van!

Előzmény: Törölt nick (4092)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.03 -2 1 4092

Jó hír, hogy végre - egy napja - már nincsenek fikázások.

 

Azt hiszem én is, hogy itt minden értelmes ember az általa szimpatizáns emberre adja voksát

és nem olyan ismeretlenekre akik szavazatát csak azért kérik,

hogy teljes legyen a csapatuk és

bólogatni tudjanak, mint volt korábban - nevek említése nélkül.

 

Az biztos, hogyha MT nyer és csapata kisebbségben marad, bukta parti lesz ismét - számára megismétlődik az, amit HAZUDTAK a TÁRSASOK, Pap dokival az élen.

- visszanézhető HAZUGSÁGA. PAP DOKTOR TEHÁT BIZONYÍTHATÓAN  HAZUDOTT - és még mindig képviselő akar lenni?

 

V-né biztos nem fog nyerni, hiába a  ... végzettségű M S tolóka, aki nem ok nélkül tolja Edith nénit, remekül szórja egyébként az ámításunkat, minden elismerést megérdemelhetne, de hiába így is

 

Edith néni vagy a 3. vagy 4. helyen fog végezni szerintem.

 

Nem vagyok szerencsejátékos, nem nyilazok, csak a végeredményre tettem jóslatokat.

 

Szombaton pedig találkozzunk a Népkertben, ott nem kell most lőni és csak reménykedni lehet, hogy ki is talál célba?

 

Ki lesz a nyerő október 13.-án?

 

Hajrá Szele.

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.03 -2 0 4091

Valójában minden szavaddal egyetértek ami válasz volt Workzone hozzászólására.

Kiegészítem azzal, ami fizikai törvényszerűség;

minél magasabbról esik valaki, annál nagyobbat lehet esni!

 

Előzmény: Törölt nick (4090)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.02 -2 0 4090

Szerintem ne sajnáld... felnőtt ember lehet, aki tudja mit cselekszik.

 

Annak lehet szerintem nagyobb pofára esés a választások eredménye, aki ennyire biztos a dolgában és tudja, hogy mi a tuti.

 

Már csak azt nem tudom, hogy miért nem lottó milliomos, ha így tutira tud mindent... mi lesz, ha.... stb.

 

bár lehet, hogy milliomos, csak mi nem tudjuk?

Előzmény: Törölt nick (4089)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.02 -4 1 4089

Komolyan sajnállak. Mindannyian komolytalanok vagytok. Tudtok fröcsögni, gyalázkodni, gusztustalan módon megnyilvánulni aztán nagyjából ennyi. Erre telik.

Kettőnk közt az a külöbség, veled megtudják etetni a maszlagot, velem nem. Ha a 200 oldalas program annyit tud, ami nyilvánosságra került, az nagyon kevés sajnos. 

Ha DI kerül ki valamilyen úton módon győztesen, abból rohadt nagy baj lesz! Lehet aztáb majd jótanácsért szaladgàlni fűhöz - fához. Kibicnek semmi sem drága! Csak hogy tudd!

 

Úgy látom elég nagy a baj nálatok, azért is fröcsögsz ennyire. Itt ha valaki, én biztosan nem vergődök! Nincs mire!

 

Ha nektek ezt jelenti a békés egymás melett élés, hát....  ezzel lesz baj bőven, az tuti.

 

Egyébként pedig én nem vagyok senkinek csapattagja, csak támogatója ellenben veled! Ehhez képest úgy látom annyira tudatlan vagy, hogy még összefüggéseket sem látsz, pedig nem kevésszer ellettek dolgok magyarázva! 

 

Semmi gond. Betudom annak, hogy ideges vagy, tartasz attól, hogy elvesztitek a választást, és akkor hiába kardoztál itt a fórumon. 

 

Jövőhét vasárnap kell majd megmutatni! Október 13 -n minden kiderül, ha minden igaz! De ha 13 -án nem, akkor 14 -n.....

 

 

Előzmény: Törölt nick (4087)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.02 0 0 4088

Azt hiszem nem kell most nagyon kampányolni Feri bának... győzelemhez juttatja így a helyi ellenzék.

 

 

Kérdés, hogy a vegyes új csapatból ki lesz az alpolgármester, mert a következő választásokig BIZTOS nem fogja kihúzni, ez szinte borítékolható!

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.02 -2 2 4087

Workzone

 

 

Ha megnézed DI pm oldalaát és elolvasod és tudod is értelmezni a szöveget. Akkor szépen kézen kel fogni, a vezéredet meg KF csapatát és szólni MT-nek is és lehet elballagni balra. Ennyit ahazugságaidról, biztos csóró és biztos hatalomvágyas na mit talász ki most ezek után? Ezt szele történelmébe ki lépte meg?????  tán magadból indulsz ki hogy mindenki lop csal hazuduik??

A vénasszony ott van a tűznél de nem tudot elérni semmit. akkor minek rikácsol ott 1000 éve ha semmi haszna??? 

Nem veszitek észre, hogy aki 10-20 eve ott mered és vagy így vagy ugy de köze van ehhez a retekhez azt nem akarja látni mar ott senki?? VF, DJ,RI időben kiszaltak mert sejtik a véget. okadik ember mindenki toletek. Az ilyenek miatt nem jar az ember szavazni.  tudják sz@rt se csinal senki az ismert arcokbol.  Ide oda billegtek most jobb most bal oldal vagyok? ezen gondolkozz már el hogy akkor ki is a hatalomvágyas meg a pézéhes. mindegy hol indul csak induljon?????  ennyire kevés a tanári nyugdíj

a kérdésekre nem válaszolsz mert nem tudsz csak hajtod itt a süket dumadat és próbálsz mindenkit megtéríteni.. vicces vagy.

Inen kezdve amit ide irkalsz már nem erdekel. egy szerencsetlen csapat szerencsetlen embere ketsegbeesett remenytelen küzdelmét láthatjuk!!

 

bye bye

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.02 -4 0 4086

Sajnállak....

Előzmény: Törölt nick (4085)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 0 2 4085

Az,hogy DI-vel foglalkozol kedves Workzone a te fóbiád.

Biztos közvélemény kutató is lehetsz.

Az utálatod azért mutatja,hogy valamelyik ellentáborban "settenkedhetsz".

Nincs ezzel baj.

Mi sem rajongunk a vénasszonyért.

Aztán sírhattok ha hazakullog lesütött szemmel.

A jelöltjeit meg kirúgja.

Ez nagy szokás nála.Lásd:EKE.onnan is megszelektálta a jónépet:)

Nem kell már sokat várni az eredményre.

Utána lehet majd a városvezetőt savazni:)

Előzmény: Törölt nick (4084)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 -3 0 4084

A problémát abban látom, hogy ti csak savazni tudtok! DI mellett annyi érv hangzott el, hogy "tökös csávó".

Ez is egy érv, csak ez roppant kevés. Tápiószele kihúzásához abból, amiben jelenleg van, nem egy tökös csávóra van szükség, hanem 100 másik dologra. Meg egy csapatra!!! Neki vajon volt koncepciója a csapat összeállításánál? Nem valószínű.... mi alapján válogatta össze a csapatát? 

A baj az, hogy DI mellett semmi és senki nem szól! Ja! Majd a nagyvállakozó megold mindent, aki támogatja DI -t? Aki tolja bele a javakat? Akkor miért nem indult ő maga a választásokon? 

A mégnagybb baj az, hogy DI nek sem, sőt az őt támogatóknak sincs olyan jó visszhangja a településen. Jól indított pedig, de aztán hamar bukóba került. Sajnos kezd hiteltenné válni.... ez a legnagyobb baj vele és a csapatával. Van néhány megmondó embere, akik ha kell, beleállnak bármilyen vitába még úgyis, hogy fogalmuk sincs semmiről. Talán csak lehetne szólni nekik DI részéről, hogy talán ezt már nem kéne.

DI -t csak ti tartjátok győztesnek, senki más. Hasonlóak vagytok MT -hez, aki szintén hasonló természettel lett megáldva, mi nt ti! Ő is simán beleáll barmilyen vitás dologba, ugyanilyen stílusban, mint ti! Sajnos nem vagytok különbek. KF és VO -né a kampánnyal van elfoglalva. Ti meg magatokon kívül mindenki mással. De persze szerintetek teljesen rendben van ez így... hát legyen. Jövőhét végén minden kiderül! 

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 0 2 4083

Azért mert Workzone fél éves akkor mi van!?

Igen,valóban olvashatjuk az írásait.

VE embere vagy saját maga.

Ki tudja már itt ki kicsoda.

De nem is ez a lényeg.Neki a nyugger a szimpi,nekünk nem.

Ö DI-t sarazza,mi meg az öregasszonyt. A vélemény nyilvánítás szabad,még ha sok 

Fórumozó társunknak nem is tetszik.

Hajrá Szele!

Előzmény: Törölt nick (4081)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 0 1 4082

Csöndben a kispadon ücsörögve sem lehet nyerni. a csodára vár VO ne és csapata vagy a megvilágosódásra. amúgy a nagy Ismeretlen SENKITŐL mégis fél mindegyik a legjobban. kit is vesz számításba pl KF mint ellenség? valaki szembe mer menni a hatalomal nyiltan. pont hogy tökös faszi nem alamuszi nyúl. melyik is lenne jobb vezető? nyuszika vagy egy tökös? TE pl miért nem a jelenlegi hatalomal foglalkozol? miért azzal akivel kvazi egyet akartok a mostani bagást lecserélni?

tán megvagytok kenve mint emlékszünk ki csak vegyetek el valanyi szavazatot? mindenkinek ő a célpont? vajon mitől fél enyire mindenki

Előzmény: Törölt nick (4079)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 0 0 4081

Tisztelt fórumozók!

Csak figyellek benneteket és ezt az egész cirkuszt amit művelnek egyesek.

Figyelem a hozzászólások értékelését a pozitív meg a negatív... hát mit ne mondjak!

A ki kicsoda már régen nem titok,

de hogy ki kezdte? Melyik volt előbb? A tyúk vagy a tojás?

Szerintem elég lenne visszaolvasni az itt csevegők korábbi hozzászólásait. Workzone holnapután lesz féléves és nevére klikkelve olvasható valamennyi bejegyzése. Tessék megitélni, hogy bántott-e valakit, vagy önhatalmúlag tudhatja-e, hogy ki az alkalmas?

A jövő majd eldönti, hogy ki lesz az akit a szelei többség megválaszt polgármesternek,

- de az se biztos, hogy alkalmas lesz a város további vezetésére!

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 0 3 4080

Tisztelt Workzone!

 

A sárdobálás nem DI kezdte.

Sajnos A választások mindenhol ilyen gusztustalanok,még vidéki szinten is.

Azt meg döntse el mindenki kinek ki a

szimpatikus,ne te.

Miért gondolod hogy te vagy az aki a frankót mondja teszi.

Indultál volna te is.

Bár biztos hogy te is ott vagy valahol a tűz körül.:))

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 -3 0 4079

Mindenképpen olyan győzzön, akinek fogalma nincs semmiről, aki azt ígérte, nem lesz sárdobálás, aki azt mondta, elég volt abból, hogy egyik felé szavazó nem köszön a másik felé szavazónak. Hát gratulálni tudok hozzá, most pontosan ez folyik a településen. Most már nem MT vs. KF csata van, hanem DI  és csapata mindenki ellen, ráadásul ő kreálta! Már hazudott az elején! Már valótlanságokat állít, nem keveset! 

Szerencsére sokan felismerik ezeket a tényeket és elpártolnak tőlük! 

A kezdeti renoméjukat szépen legyűrték mélyre, azt mindenki látja. Folyamatos gyalázkodással Szelen nem lehet választást nyerni....

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 0 2 4078

Mert kinek kéne győznie?

KF ki mindent szétlopot szeléből? lehet nézni a lájkolóit 50% nem is szelei még a megyét se tudják merre. A családja is elmenekült innen. anyira szereti a városát.

MT t meg hagyjuk már. hányszor kell még megbuknia? jobban járt volna mint képviselő. még ikszeltem is volna rá.

VOne? kiváncsi leszek. más hátán bejutni, de most. a ciklus végén majd MS kiséri a lépcsőn és mondja helyette a válaszokat. vagy azt is megírja neki?

Akkor most MS-t vagy VO nét kell választani? 

DIt meg akkor most már enyire ismerik? tán együtt voltak kaszinóban? 

Előzmény: Törölt nick (4076)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 0 3 4077

Ugye mondtam,hogy megjelennek Tibibácsi emberei.

Megy a találgatás ki kicsoda,a szponzori pénz honnan van??!!

Nem mindegy nektek.Van!!Valószínű VE sem saját pénzén 

adta ki a program újságát.Viszont Mt plakátja olyan mint ő:Retro..

De majd kiderül: a disznószaros,a sörös csatornamutyis,a nyugger napraforgó

vagy a szerencselovag lesz a befutó.

Addig is idegesítsétek magatokat:)

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 -4 1 4076

Egyébként pedig valóban ritka gusztustalan hangnemben és stílusban zajlik DI kampánya. Igazából ez nem is kampány...

Valószínűnek tartom, mivel neki saját pénze nincs, a támogató

nagyvállalkozó pénzeli a caaladi napot is! 

Most, hogy ő megjelent a színen, rögtön mindenki őt követi. Kész röhej....

A csapatában egyébként a legnagyobb hangú és kritikus az az ember, aki kb. 3 éve él Szelén, az ő elmondása szerint, még tavasszal azt sem tudta, melyik ember a jelenlegi pm. Úgy mutatták meg neki, ki az ellenfél. Majd ő megmutatja!  .... mit? Ilyen csapatot összeverbúválni? Ilyen stílusban kampányolni pedig hát.... 

Én azt hiszem talán van már a csapatában olyan, aki már megbánta, hogy DI mellé állt! 

Egy biztos, ha esetleg győznek, bár ezt kizártnak tartom, nem adok a településnek 1 évet sem és vége lesz! Ezzel a gondolattal nem vagyok egyedül, rengetegen így látják! 

Egyszerűen hiteltelennek tartják, amit megértek!!!

Vannak, akik a mai napig nem tudják ki ő, aki ismeri nincs jó véleménnyel róla. Így neki menni egy választásnak, elég bátor tett! 

 

fityessz40 Creative Commons License 2019.10.01 -4 0 4075

 Még is csak hihetünk a reinkarnációban! MT haló (haldokló) poraiból Főnixként támadt fel „Drága Imrénk!” Mintha MT látnám 20 évvel ezelőtt! Eddig tartott a béke, barátság, szeretet hirdetése: Mi más vagyunk, elég volt M-ből is K-ból is mondta… és most ő az új M. Családi nap saját pénzből! Na ne röhögtess! Már bujkálnak előletek a vállalkozók, mert mindenkit letarháltatok! A tombola pénzből meg majd kültéri játékokat vesztek a gyerekeknek! Na, ne már, úgy mint a Titanic előadás pénzéből? (100 vendég 12 ezer Ft bevétel! Nem voltak nagyon adakozók! Vagy valaki elrakta az adományokat? Ki lehetett akkor is megszorulva?) Ez a csatorna csont nem semmi! Már régészeti lelet: 6 éves! Ezt kaptad MT-től? Valami újabb dologgal is megvehetett volna! Ha V-né nem kapott frissebb dokumentumokat MT-től, akkor tényleg kár volt elindulnotok! Benyaltátok Tibibácsit. Üdvözöllek Tűzmadár!

Tűzmadár2 Creative Commons License 2019.09.30 -4 0 4074

Már hosszabb ideje nem néztem a beírásokat, de mint látom nem is bánom. Minden jó szándékú fórumot olvasó embertől elnézést kérek, de az olvasottakból az világlik ki, hogy kb. tíz éve Lipótról kiengedettek most érkeztek Tápiószelére. Remélem tovább állnak.

Szégyenletes dolognak tartom, hogy D.I támogatói ilyen stílusban kampányolnak a vezérüknek. Mindenkit lejáratnak, bemocskolnak, megtámadnak.


Nagyon nem szeretnék bele menni a részletekbe, de egyszerűen nem értem, hogy mi az a állítólagos D.I. színvonal. Talán az, hogy a városban 10 darab plakátot helyezett el?  Hol van a csapata? Vagy azt lesza..rja, lényeg az, hogy ő kerüljön pozícióba. Hiszen, mint itt is olvasható egy élhetetlen tutyi-mutyi ember, aki ráadásul szenvedélyes szerencsejátékos. Még a hideg is végig fut a hátamon, ha rágondolok, vannak néhányan, akik rá akarnak szavazni.


Most látom, pofátlanul elővette a csatorna témát, mintha valamit is értene hozzá.


Mint korábban már írtam, hogy komolyan áttanulmányoztam Tápiószele elmúlt évtizedének történéseit.


Mi az, hogy D.I-t utánozzák? K.F és M.T urak minden alkalommal tartottak választási gyűlést a Műv. Házban, ugyanakkor az is tudható, hogy az első utcafórumot M.T. úr és csapata tartotta és vezette be már évekkel korábban.

Lassan már az is kiderülhet, hogy a csatorna üggyel is elsőnek D.I. úr foglalkozott.


Szörnyű barátaim! Mi lesz Tápiószeléből, ha ilyen emberek kerülnének tisztségbe.


Menjünk aludni!


Még valami. Azt írják, hogy a családi napot, vagy mi a fenét saját pénzén szervezi! Már bocsánat milyen saját pénzén? Honnan van egy földönfutó, vagyontalan embernek erre saját pénze? Az üzletsoron bérelt irodáját a kutya sem látogatja, ja igen, október 31-vel fel is mondta a bérleti szerződését, hiszen még azt sem tudja fizetni.

Akkor most miről beszélünk?

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.30 -3 1 4073

Ó, hát nekem csak most esett le, hogy te vagy DI !!! 

Pedig vannak neked ilyen fórumokra bevethető harcosaid, mégis te tartod a frontot?

Az igazság az, hogy nem gondoltam, hogy olyan kampányt fogsz intézni, amilyen lett, mivel a legelején nem ezt ígérted. De hát végül is most már mindegy. Te itt, a társaid a facebookon támadnak akit érnek.

Nem tartom sem jónak, sem sportszerűnek. Azt azért mindenképpen fontos megjegyeznem, hogy nem MS vagyok, mint ahogy gondolod, de ezzel sincs baj, betudom egy rosszul berögzült dolognak.

Ennyit szerettem volna elmondani.

Köszönöm, hogy elolvastad!

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.30 -1 2 4072

Majd estére Workzone barátunk kitalál valami okosságot.

Csak napközben ki kell neki találni,hogy mit.

Azután helyesel magának egy másik néven.

Igen,most DI az ügyletes ellenség számukra.

Már várhatjuk Tibi bácsi hozzászólását is hamarosan!!??

Mindenesetre a plakátjaik megnyilvánulásaik őket minősítik.

Már a csatornamutyis is támad a Facén.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!