Elkezdtem keresni a képet, aztán rájöttem, hogy nix... Csak nem azzal is almába haraptak? :)) Nem meglepő az irányvonal... Anno Ádám is Éva miatt szívott... Aztán jött az Öreg és mi lett? Repültek...
Akkor jó lenne igyekezni, mert még mindig elég sok ilyen témájú kép van a topicban. Valami körön kívüli idetéved, akkor méginkább lezuhan a vasútbarátok amúgysemtúlmagas népszerűségi indexe, esetleg még hír is lesz ebből a zindexen...
Kapcsolatot keresek a Soulavy Ottokár Váltóhajtómű Szakmai Klubbal. Aki tud valamilyen e-mail címet vagy telefonszámot bármely taggal, nagyon megköszönném. Egy készülő technikatörténeti könyvhöz kellenének Soulvay Ottokárról adatok, fotók (portré).
Na már megint te dumálsz? Emlékezz csak vissza egy bizonyos januári esetre Hatvanban! Beleegyezésünk nélkül raktad fel rólunk a képet, némi hazugsággal körítve, utána meg marha büszke voltál magadra itt is, és msn-en is. Sőt, még te kérted ki magadnak, hogy kinél és hogyan jelentkezem le..
"képzeld el ha pl téged egy homokos lefotózna az állomáson és feltenné a buzik topikjába, annak te hogy örülnél?..."
Ez történt, csak a b**ik topicja abban az esetben eme topic volt. :)
Szerintem azért egy kicsit szorosra húzod a dolog nyakán a hurkot... Lehet, hogy az illető lányoknak valami módon még tetszene is a dolog...
Hiszen azért szerepelnek itt, mert x számú srác csinosnak találja Őket. Megkérdeztem pár lány ismerősömet, barátomat és java részük pozitívan állt a dologhoz. Egyfajta bóknak érzik/értelmezik/veszik a jelenséget.
Persze, tudok a személységi jogokról és a többi nyalánk szürkeségről, amik néha élesen elválaszthatnak csoportokat, akár komoly jogi szinteken is, de nem hiszem, hogy ez itt annyira kiéleződne az adott lányok és közöttünk.
Az általad vázolt szituációba is belegondoltam. Amennyiben az említett csoport tehát meleg, megegyezhetünk abban, hogy a férfiakat -kvázi- női szemmel nézik. Ezeket figyelembe véve én örülnék neki, ha egy jelentős létszámú, női szemmel látó réteg megállapítaná, hogy csinos fenekem van. Ezek után ugyanis lányok társaságában pl. sokkal szivesebben és több önbizalommal öltözöm olymódon, hogy azzal előnyben részesítsem a hátsó felemet.
Aki sutyiba nőket fotóz az állomásokon, és fel is rakja beleegyezésük nélkül őket a netre és erre még eszméletlen büszke is az nem is tudom milyen hajlamú lehet... (képzeld el ha pl téged egy homokos lefotózna az állomáson és feltenné a buzik topikjába, annak te hogy örülnél?...)
Ki is lett moderálva, mi a probléma? :) Másrészt, egy kutyától nem kell engedélyt kérni a szerepléséhez (tőle nem is nagyon kérhettem volna már), egy embertől pedig többnyire igen, ha direkt őt ábrázolja a kép (ld, Benbe #6987. sz. hsz-ét!). Milyen más aggodalom fogalmazódott meg benned a kutyás kép láttán? (najó, ez költői kérdés volt :P) Hogy gusztustalan-e valami, az emberfüggő. Engem nem hat meg, ha bepisál a patkány, miközben a tracheáját átvágom, más meg sírva szalad ki a teremből. Sok sm-i vasutas viselkedése egyeseknek teljesen természetes, szerintem meg gusztustalan...
Teljes mértékben egyetértek Veled. Az csak egy dolog, hogy kellemes téma, de ez már erősen túlzás. A fikanick és a kedvenc képe pedig már a szánalom csúcspontja.
Azt hiszem igazad van. Amíg a vasutasoknak többnyire nincs igazuk, amikor a "személyiségi" jogaikkal jönnek, addig a topikra betett lányok jogosan lennének felháborodva. Aggályos és tisztességtelen, ami itt folyik.
Már elnézést, hogy beleszólok, de a múltban (itt is) folytak viták a mozdonyvezetők személyiségi jogairól. Nekem az az érzésem, hogy ami ezen a topikon az utóbbi időben megy, az sokkal súlyosabb megsértése ezen jogoknak.
A topik címe "mutassuk meg magunkat", nem pedig másokat, lehetőleg nőneműeket lenge öltözékben. Ha nem értetek egyet, folytassátok, de úgy érzem muszáj felhívni erre a figyelmeteket.