A következőt javasolnám Csak az első ajtóba tegyél szettet így jobb lessz a hangzás, a GTO 607C tökéletesen megfelel a célnak a maradék 30 000ft-ot hozzáteszed a mélynyomóhoz így megkapod a JBL p1222-t 28l zárt ládában csodákra képes. A két erősítő árábol pedig kapsz egy felső kategóriás
szevasztok. valami zenét szeretnék építeni/építetni az autónkba ( honda jazz ) és a hangszórók kiválasztásában szeretnék tanácsot kérni. vannak konkrét elképzeléseim is csak az a gond hogy a legtöbb komponenst nem tdtam meghallgatni.
Zeék közül trance, dance, techno, hip-hop, rap zenét hallgatok tehát lényeges lenne a szép tiszta ütős mély. Egy szépen és hangosan szóló rendszert szeretnék a kocsibba. Az ajtókban 16cmes helyek vannak a csomiba pedig egy 30-as mélynyomót szeretnék.
Ezeket néztem ki: fejből a sony gt500-asát vagy a gt616-ost néztem.
Szett előre: JBL GTO 506CE, JBL GTO 607C, JBL GTO 6507C, JBL GTO 606CE, JBL GTO 6506CE, vagy esetleg macaudio.
erőlködőből kettőt tervezek az egyik az egy 1csatis lenne mondjuk a JBL GTO 601.1 a másik pedig egy JBL GTO 75.4 lenne ami hajtaná az ajtókban lévő 2komp. szettet.
kábelnek a connection kábeleit néztem.
kondit nem tudom hogy milyet vagyhogy érdemes-e.
ez lenne az elképzelésem de várok bárminemű véleményt vagy javaslatot.
A márkatársak a TERODEM SP-200-at ajánlották, direkte zajcsökkentésre gyártott öntapadó lemez. (Én nem szigeteltem a magamét, ennél csak zajosabb autóim voltak eddig.)
üdv. Eladó lett minden. Egy komplett audiofil rendszer. Udimension Pro X 420.4 erősítő: 80e Udimension Jr Comp 6 16,5-ös első szett: 26e JBL 25 cm-es High-End mélynyomó JBL 1000 GTI, zárt ládában, neutrik csatival: 45e Van den Hul összekötőkábel, 4x5 méteres (dupla kábelezéshez) aranyozott réz RCA-val: félár Van den Hul hangszórókábel: The snowline: egy szett, félár 1 Farados kondi: félár biztosíték, tápkábel: félár 1 db Pioneer DEH-P77MP fejegység (távval együtt), plusz egy előlalphibás ugyanilyen és teljesen működőképes fejegység együtt: 55e Az egész rendszer megvásárlása esetén a kondi, bizti és a tápkábel ajándék. Képek: http://keptarhelyem.hu/udimension/autohifi
A motorháztetőm gyárilag nincs leszigetelve (azaz nincs rajta belül szivacs). 130-as tempóban nagyon hallani a motorzajt. Zene kapcsán érdemes pótolni? Gyári, vagy speckó szigeteléssel próbálkozzak?
Az autómban a csipogókat a szerelő a gyárilag felhelyezett kétoldalas ragasztószalaggal rögzítette a műszerfal tetejére. A bal oldali csipogónál ez elégségesnek bizonyult, a jobb oldali állandóan leválik. Bármilyen folyékony ragasztóval vagy kétoldalas ragasztószalaggal próbálkoztam eddig, a siker legfeljebb napokban volt mérhető.
Mivel ragasszam fel ezt a csipogót, hogy végre megálljon a helyén?
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni!
Keresek Kenwood KMD 860 R fejegységhez és Kenwood KDC C-467 CD tárhoz magyar nyelvű kezelési útmutatót.
Vagy ha nem jó helyen keresem kérlek bennetek igazítsatok útba!
Köszönöm!
üdv
Hozzajutottam olcson egy Roadstar CD-353MP/FM tipusu CD-s MP3as autoradiohoz. Viszont nincs kabelem hozza. A csatlakozosor ami be van epitve egyben van amiben 2 sor van alul felul 8-8 erintkezovel. Tudja valaki, hogy ennek mi a bekotese? melyik lab mi? Ill hogy ehhez kell egy atalakito az ISO-s kabelhez vagy ehhez van alapbol ilyen 8x 2soros kabel?
Én USB-röl hallgatom a zenét, még eddig nem akartam random lejátszást, de most hogy irtad, kiváncsi lettem...megnézem majd.
Nekem is van vele gondom.Következő:
Nemtudom rendesen bekötni, úgy hogy ne merítse az akksit. A gyári huzalozás eredményekép 1 éjszaka alatt leszívta az akksit. Ekkor az volt, hogy a memória kapta a gyujtást, a rádió meg az állandó tápot.Ha levettem a gyujtást, kulcsot kivettem, pár másodpercig tudtam még müködtetni a rádiót, mig a kraft el nem szállt. Még pár érdekességet okozott a rádió ekkor: Fabia-ról an szó, az ajtóban van egy visszajelző ledm amikor zárva az autó. Ez nem villogott. Vagy ha a helyzetjelzőt, indexet rajtahagyom, van egy jelző hang....ez is elszállt. A rádió pedig minden inditásor elfelejtette a beállitásokat.Gondoltam, hogy bibi van.
Felcseréltem a 2 kábelt, igy a memória kapja az állandó tápot, a rádió meg a gyujtást. Minden gond helyreállt ( LED, hangjelzés), a rádió tudja a beállitott dolgokat... Egy a gáz: ha levettem a gyujtást, kulcsot kivettem, hallható egy halk sistergés a hangszórókból, észre sem vettem volna addig, amig egyszercsak a mobilra be nem gerjedtek volna :D
Nem szivja annyira az akksit, de ha nemhasználom az autót több, mint 1 napig, akkor érezhetőbben nehezen indul gyujtásnál.
Valakinek valami ötlete esetleg, hogy lehetne még bekötni másképp? Előre is köszi: ZooLee
Blaupunkt Dallas 169 minidisc-rádió fejegységemen nem világítanak a kezelőgombok. A bekötési rajzon van egy olyan vezeték ,amit az autó műszerfalvilágítására kell kötni. Elképzelhető, hogy esetleg az nincs bekötve és ezért nem világít, csak ha ráadom a tompított világítást, vagy ki van égve a led a készülékből? Tudna nekem ezügyben valaki tanácsot adni? Előre is köszönöm!
Van valakinek valami infója, esetleg tapasztalata a mostanság vaterán és e-bayen oly divatos, noname olcsó hifikkel kapcsolatban? (beépített dvd, mp3, tv tuner, rádió tuner, tft kijelző) Igazából a képminőség érdekelne, felbontás, élvezhetőség, megbízhtaóság...
Új, teljesen érintetlen Dension DH100ix + DMP3C CD / MP3 rádió DENSION DH100ix autoradio + DMP3C merevlemezes MP3 lejatszo elado! Komplett keszlet, vadi uj, minden tartozekkal, leirassal egyutt, merevlemez nélkül új ár feléért: 30 000 FT 06302614505 itt és gondolom még sok más helyen kép is van róla: http://www.amazon.com/Dension-DH100ix-player-receiver-Head/dp/B0007RRES2
helló! nekem van 2db 300/150wattos 8Ohmos hangszóróm..Van mellé még 2db 140/70 wattos 4Ohmos hangszóróm. ÉS van egy 1200/700wattos 4Ohmos mélyem... És az lenne a kérdés hogy milyen erősitőket tudnátok hozzá ajánlani hogy kihozza belőle a maximumot?? Előre is köszi bye!
Eladó egy Infinity 8003i három utas 20cm sugárzó pár. Fehér színű membrán, szép design, autóban még nem voltak, új állapot. Ár: 15k vagy csere valamire. Mailem publikus.
Sziasztok van eggypár eladó dolgom gondoltam felrakom ide is ha nemgond.
Pioneer DEH- P 8600MP MP3- as csúcsmodell, 4 x 50 W ( MOSFET ) MP3 / WMA / WAV CD lejátszás , 3 Dimenziós Színes kijelző ( OEL Display ) , Motoros előlap lenyitás , 24- bit Burr- Brown D/A konverter , 13 sávos grafikus hangszínszabályozó , 4Volt- os front, rear, és subwoofer előerősített RCA kimenet , távvezérlő stb
ár 85000
Impulse SD- 1500 autohifi erősítő Pewer RMS / 4 Ohm: 400 W Power RMS / 2 Ohm: 800 W Power RMS / 1 Ohm: 1500 W Size mm: 294 x 56. 5 x 290 THD: 0. 06 % Frequency: 10 - 250 Hz Bass- boost: 45 Hz, 0 - 12 dB 90A- os bizti van benn tehát tudja ezt a teljesítményt, énnekem sajna versenyzésre kicsi, állapota tökéletes, doboza is megvan
ár 65000
ROCKFORD FOSGATE BD1500 digitális mono erősítő. 1 x 750W @ 4 ohms 1 x 1500W @ 2 ohms 150A belső biztosítékolás (ennek sajnos se az alja se a takaró végei nincsennek meg az eggyik versenyen valaki a magáévá tette őket : (! ! ! )
Kaptam ajándékba egy Seltronic DMC 271 típusú autóhifit. Elég sok mindent tud, DVD, divx, wma, mp3 stb, USB, SD kártya stb.
Egy gondom van vele, hogy ha felirok egy DVD-re egy rakás mp3 számot, akkor csak egymás után tudom lejátszani, de véletlenszerüen, vagy váltani másik albumra (mappára) nem, ez elég zavaró. A kijelzőn van egy RDM jelzés de nem tudom bekapcsolni, talán ez lehet a random lejátszás. A leirásban ilyesmiröl semmi nincs. A neten nem találtam semmit, nyilván vmi másik gyártó késziti.
A következő kérdésem lenne: kaptam egy kétutas komponens szett közép-mély hangszóróit, de sajna a hangváltók és a csipogók már nincsenek meg. Ez egy JBL szett; csak gyárival pótolhatom, vagy más márkájú külön is megvásárolható hangváltó/csipogó kombinációt is használhatok, ill. ezek nélkül hajthatom-e a meglévő közép-mélyeket. Nincs erősítő, csak fejegység (JVC).
Kinéztem két autorádiot az egyik: JVC KD-G421 DVD/MP3 autórádió a másik: KENWOOD KDC-W3037G CD/MP3 autórádió A kérdésem az lenne, hogy mi a véleményetek e két autorádiorol és hogy melyiket érdemesebb megvenni?? elöre is köszi
Philips RC-438-as levehető előlapos autórádióm mostanában szakadozva, vagy egyáltalán nem szól. Azt tapasztaltam, hogy ez akkor jelentkezik, mikor a levett előlapnál látom villogni a kis piros led-et.
Korábbiakban ez a led egyáltalán nem villogott.
Lehet ez kapcsolatban azzal, hogy a közelmúltban az aksi lelett véve egy két napra?
Vásároltam egy SCC grundig 5460 típusú (kazettás) autórádiót.
Két probléma megoldására kérnék segítséget:
1.A rádiót mp3 lejátszóval is szeretném használni. A C18, C19, C20, érintkezőket bekötöttem a leírás szerint, a másik végén sztereó 3,5-ös csatlakozóval kapcsolódik az mp3 lejátszóhoz, és még sem működik az "AUX", nem megy a külső eszközről történő lejátszás (4. ábra az idegennyelvű dokumentációban)
2. Bekötöttem a C1, C2, C3 érintkezőket is, hogy autórádióról tudjak felvenni az mp3 lejátszó vonali csatlakozóján. A felvétel működik, csak sajnos a rádió hangerejétől függ a felvétel erőssége. Ahhoz hogy élvezhető legyen a felvétel, 70%-os hangerő kell, ami a kocsiban szinte kibírhatatlan.
Az "A" betáp 8 érintkezős csatlakozása, és a "B" hangfalak 8 érintkezős csatlakozása megfelelően működik.
A bekötési rajz az idegennyelvű dokumentációban megtalálható.
“C” késes érintkezők (4. ábra).
CD-váltó készülék, ill. AUX csatlakoztatásához:
C1/2 LINE OUT hátul, bal/jobb
C3 Test
C4/5 LINE OUT elől, bal/jobb
C11 PHONE IN +
C11 PHONE IN –
C13 CD-busz vezérlővezeték, AUX üzemmód esetén a C15-tel össze kell kapcsolni!
C15 CD-busz test
C16 +12 V tápfeszültség a CD-váltóhoz
C17 kapcsolófeszültség a CD-váltóhoz
C18 CD audio test vagy AUX audio test
C19 CD audio bal csatorna vagy AUX audio bal csatorna
C 20 CD audio jobb csatorna vagy AUX audio jobb csatorna