csak itt mindenki tudta, hogy "replika" azaz, hogy nem tud lőni, és löveg/töltény nincs benne...
ha meg a faxkalap rendőr/tüntető nem hallja/látja ezt a b@szottnagy tankot és aláesik/nem ugrik félre akkor minek szált ki a tolókocsibol/járókeretből és mért nem maradt otthon...
kb annyira volt veszélyes eszköz, mint a vízágyú.... csak ez még nem is locsolt....
a tank elkötése, ha eltekintünk (példa kedvéért tegyük meg) a zavargástól kb. az utolsó szántódi táborozáshoz, hasonlítható amikor bekommandóztunk a kicsikhez....
Az előző hozzászólásomban közölt kép szlovéniából számazik, a Kacna Jama (Abisso Serpenti - Kígyók Szakadéka) barlangból.
A képen fönt balra található "lyukon" ereszkedtünk be, ez a csípőre tett kezű fószertől 20 emelettel magaabban van (60+ méter). A bejárati akna teljes mélysége meghaladja a 200métert, ami több mint hat darab tízemeletes panelház "egymásrapakolásának" felel meg. Nem hétköznapi élmény volt lengedezni a 10-15m átmérőjű aknában a 9mm-es köteleinken. Lefelé a surlódás elvén működő ereszkedőgépeink szinte égették a köteleket. Amikor megálltam a kötélen ott füstölt. Az utolsó kötélhossz lefelé drámai helyre vezetett: a képen szereplő gigantikus terem tetejébe. Mi persze nem látunk ennyit mint ezen a B-idős, több vakuval készített képen. Föntről halványan beszűrődő fény, saját lámpánk fénye semmit nem világít meg, és a komplett semmibe, a teljes sötétségbe ereszkedünk le, míg végül indulás után 20 perccel újra talajt fog a lábunk.
Kurvajó élmény volt! És persze volt nálnunk 1-2 doboz ZLATOROG is, jól! Szlovénia rulez!
"A Fidesz elnöke az Európai Néppárt frakciójának 56-os megemlékezésén azt mondta, hogy a kormányzat hétfőn átlépett a joggállamiság keretein, a rendőrök brutálisan megtámadták az emlékezőket. Arra szólított fel, hogy a kommunisták örökségét viselő országoktól vonja meg az unió a segítségnyújtást."
Szted löveg kell egy tankra hogy embert öljön. Amúgy most már tudod hogy nem volt benne benzin, de ha akkut raktak bele akkor már benzin is mehetett volna. Legfeljebb nem megy 50 nel csak 30 al. Ja és szted mi volt a cél vele, bisztos nem az hogy a fórumon röhöghessünk rajta. Replikát lóbálsz egy zsarura akkor is szétlőnek és senki nem fogja hibáztatni őket.
Karhatalmazás szánalmas! A tankot elkötőket szénné lőtte volna a leggyengusabb karhatalom is, és nem gumilövedékkel. Sőt a legüberfaszademokratikusabb állam rendőrsége is simán kinyírhatta volna a faszkalapokat, aztán vizsgálat és mindenkit felmentenek.
Ez az űzés dolog azért röhejesen hangzik. Mindenki nyugodtan feszívódhatott volna a mellékutcákban. A főparasztok egyszerűen védőszárny alá menekültek. Kedvenc új szövegem a békésen arra sétálgattam és a rendőrök rámtámadtak.
"Akkumulátorokat hoztak előre azok a tüntetők, akik a tankot elkötötték."
- A seregben tanítják, hogyan kell aksi nélkül elindítani a tankot...
Biztos így van, fingom sincs.
"Betiltotta a rendőrség a Kossuth téri tüntetést, mert benzinnel átitatott faszenet, szúró-vágó eszközöket (a kés eladhatóbb neve) találtak"
- Bográcsoltak minden nap, eddig nem zavart senkit...
Engem eddig is zavart. Vicc, hogy a Parlament előtt heteken át megy a banzáj, táborozás, sörsátor, meg kisfaszom, tüntetés címszó alatt, olyan emberek által, akik nyílvánvaló munkakerülők (nem összekeverendők a munkát kereső munkanélküliekkel). Akik egyébként az ÉN kibaszott adómból fizetett segélyen égetik az ÉN pofámat. Pontosan ugyanúgy, ahogy fletó is. Ugyanaz. Ő is az ÉN pénzemen égeti az ÉN pofámat. Mi a különbség???
Legyünk tárgyilagosak. Ha fletó takarodjon - és takarodhat is felőlem - akkor húzzanak haza a kibaszott ingyenélők is, akik Magyarország szívének a szívében bográcsoznak és basznak mindenre. Azok meg húzzanak börtönbe, akik ennél is aktívabbak és szépen szétkúrják a várost, szintén az ÉN kontómra.
És amit megjósoltam: Kuncze szerint a Fidesz tehet a zavargásokról:)))))))
Vazze te hívtad fel a figyelmünket ugyanerre.. Én csodálkoztam rajta a legjobban...
Kósa Lajos hétfőn furcsának nevezte, hogy "most azok is emlékeznek, akik akkor a barikád másik oldalán voltak". Feltette a kérdést: "el tudják-e képzelni, hogy Auschwitzban a reform náci párt koszorúz, akinek a vezetője olyan kocsiból száll ki, amit az áldozatoktól vettek el".
Mezősi írta az iwiwre: "El tudjátok képzelni, hogy Auschwitzban a reform náci párt koszorúz, akinek a vezetője olyan kocsiból száll ki, amit az áldozatoktól vettek el?"