Keresés

Részletes keresés

Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 -1 0 41472

MZP az ellenzék miniszterelnök jelöltje volt, amikor ezt mondta, és ehhez hasonlókat.

Magyar okosabban csinálja, ő a tiszás kommentelői hadseregére bízza a piszkos munkát.

Ezért hibázott Orbán. Eddig a megafonos, meg a többi janicsár mondott ilyeneket, ő ott túltolta a bringát.

Szerintem egyébként eredetileg "csak" MP-t akarta lepoloskázni (neki a felesége lehallgatása óta ez a 'nickneve' a jobboldali táborban), de valamiért túlszaladt, vagyis hibázott.

Előzmény: pfffffffff (41470)
van_Persil Creative Commons License 2025.07.02 -20 1 41471

Mert ö egy olyan fideszes, akinek amúgy ciki a fideszesség, de minden nap úgy kel fel, hogy "ma hogyan magyarázom meg magamnak, hogy fideszes vagyok, hogyan magyarázom meg magamnak, hogy nem szabad másra szavaznom, mint a Fideszre". Ez nem bün egyébként, mért is lenne, csak mint tényt, jegyeztem meg.

Előzmény: pfffffffff (41468)
pfffffffff Creative Commons License 2025.07.02 -1 0 41470

De bassza meg, MZP kicsoda? A többi kicsoda? A miniszterelnök egyszerűen más dimenzió. Kellene, h legyen. 

Másodsorban, a gyerekeimnek is próbálom magyarázni, hogy nem kell lemenni majomba, mert egy majom sérteget. Egyébként ezt MP szerintem elég jól csinálja.

Nem indok, se nem érv, hogy sokkal kisebb kaliberű emberek mit, és hogyan mondanak. És igaz ez a kormánypárt, és egyes fing jelentőségű ellenzéki pártokra is.

Előzmény: Tonio 2.0 (41469)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 -1 0 41469

Olvasd vissza szerintem.

Én is védhetetlennek tartom.

Azzal nem értek egyet, hogy ez bármiféle határátlépés lett volna.

Eddig is ment a pocskondiázás, dehumanizálás ODA-VISSZA, mondtam példákat is, de olvasd el az MZP összest, például.

Arról nem tehetek, hogy sokaknak szelektív a hallása, és csak a poloskázást hallja meg, a trágyával etetett gombázást meg nem.

Az mivel volt különb?

Annyiban, hogy az nem döncikére vonatkozott, hanem a Fidesz szavazókra, ezért nem zavarta...

Sőt sokan egyetértettek vele.

Aztán eljött a gombák lázadása, és újabb 2/3 lett.

Most meg lehet, hogy a poloskák lázadása jön el.

Ilyen ez.

Egyébként mindkettő politikai hiba volt, tehát nem csak ízléstelen, de kontraproduktív is.

Előzmény: pfffffffff (41468)
pfffffffff Creative Commons License 2025.07.02 -1 0 41468

Ne haragudj, de most kezdem már én is elveszíteni a fonalat. Magyarország miniszterelnöke lepoloskázik mindenkit, aki útban van a korlátlan hatalom felé. És az ország nagyobbik felét a Himnuszból a balsorsnak titulálja. Mit szeretnél ezen védeni? Miért próbálod ezt relativizálni? Miért?

Előzmény: Tonio 2.0 (41467)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 -1 1 41467

Ja és a nyílt buzizás sem új jelenség.

MZP pl a miniszterelnök fiát buzizta, ki tudja, mi volt ezzel a célja, vagy miért tartotta ezt jó ötletnek.

Aztán közölte, h a fél kormány meleg.

Nem egészen értettem ezt a coming outoltatást, de ekkor tiltakozott az amnesty? Tüntetést hívott össze a háttértársaság a melegekért?

Valahogy nem rémlik...

Soroljuk, a dk kire mit mondott.... Igen, fideszes szint.

Tiszásoktól nehéz idézni, mármint a kommentelőkön kívül, mert MP mindnek megmondta, hogy kussoljon, ezért jórészt egyelőre azt sem tudjuk, kik ők, illetve a többiek meg sem szólalnak.

Aki mégis, az leégett, mint a tiktok doki, vagy Kollár Kinga...

Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 -1 1 41466

Márki-Zay random kommentelő volt (amúgy kb igen :-) )? A "trágyával etetett gombák" és társai.

Azon miért nem háborodtál fel, ha már a poloskázáson megtetted?..

Előzmény: doncike (41462)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 -1 0 41465

Hány nicked van még?

Újabb ment X-re...

Előzmény: kakula z. (41464)
kakula z. Creative Commons License 2025.07.02 -2 1 41464

Kb. az a szellemi nívó.

De lehet, ő vadász... :-))

Előzmény: doncike (41462)
doncike Creative Commons License 2025.07.02 -1 2 41463

Teljesen nyilvánvaló, hogy a Fidesznek az utóbbi években már semmilyen más eszköze nincs a hatalomban maradásra, mint uszítás és a gyülőletkeltés.

Ezen a pályán kell egyre nagyobbat ütő produkcióval előrukkolniuk -- erről szólt volna az áttelelt poloskák kiirtása és a pride betiltása és homofóbia szítása azzal, hogy rájuk sütik a pedofília bélyegét. (Endre bácsikkal és Kaletákkal a tarsolyukban sincs ennél jobb ötlet.)

Előzmény: sergiototta (41461)
doncike Creative Commons License 2025.07.02 -1 1 41462

Nyilván a óegygéző random kommentelőre hivatkozva kell relativizálva megvédeni a nemezi ünnepen a honfitársait poloskázó Orbánt.

Hogy hát jaj, de hát "mindkét oldalon", hát nahát...

Bocs az IRL-ért, de te nem a Skrabski Fruzsi vagy véletlenül?

Előzmény: Tonio 2.0 (41460)
sergiototta Creative Commons License 2025.07.02 -1 1 41461

Azért az is egy jelentős különbség, hogy a nemzeti keresztény gyűlölködést nem lehet kikerülni, hisz az óriásplakátok mindenhol ott vannak.

A ner ellenes dolgokat, ha az ember nem olvas kommenteket, akkor azért gyakorlatilag nullára lehet vinni.

Előzmény: Tonio 2.0 (41460)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 0 0 41460

Tök mindegy, ki kezdte, mindkét oldalon voltak hasonlóan vállalhatatlan kijelentések.

Előzmény: doncike (41459)
doncike Creative Commons License 2025.07.02 -1 0 41459

Oké, szóval most mégis azzal jössz, hogy de nem ő kezdte... :D :D :D

Előzmény: Tonio 2.0 (41458)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 -1 0 41458

Óóó, volt itt O1G-zés, bajszos szar-ozás, trágyával etetett gombázás és társai. De Karácsony egy tetűcsúszdázásról értekező jelöltet ment támogatni Szerencsre, vagy már nem tudom hova, mert akkor éppen egy volt náci jobbikos képviselte a szent összefogást. :-) (Ami szent összefogásból mára "csak a Tisza" lett...)

Egyik oldal sem különb a deákné vásznánál, és senki semmit nem olvashat rá joggal a másik fejére, aki ebben az egészben részt vesz.

Az igaz, hogy a Fidesznek per pill nagyobb (hagyományos) média nyilvánossága van a gyalázkodásra.

Volt ez máshogy is, lesz is.

Előzmény: doncike (41456)
doncike Creative Commons License 2025.07.02 -1 1 41457

A többi szereplő gerincességéről nem nyilatkoztam.

De mind Csányi, mind Kubatov azért letettek valamit az asztalra, van értelmezhető teljesítményük saját jogon is.

Ebből nem mindenre lehetnek feltétlenül büszkék, de attól még nincs ok nem elismerni a teljesítményt.

Gyurinknak meg csak a seggnyalás van, ő semmit nem tud felmutatni.

Életművének lényege, hogy lenyúlta a Puskás nevet Orbánnak.

Kb. mint egy unokázós csaló.

Előzmény: Fatboy Slim (41453)
doncike Creative Commons License 2025.07.02 -1 0 41456

Megint játszod a hülyét. ;-)

Nem a "ki kezdte" a lényeg (nem is írtam ilyet, de értem, hogy szeretted volna), hanem hogy ki milyen pozícióból tolja.

A Fidesz elnöke miniszterelnökként egy nemzeti ünnepen mondott beszédében poloskázza a honfitársait.

Ez előzmény, indok és precedens nélküli kiengedése a szellemnek a palackból, csak hogy hergelje a híveit és provokálja az ellenzékét.

De még megvédheted azzal, hogy nem ő kezdte. ;-)

Előzmény: Tonio 2.0 (41450)
van_Persil Creative Commons License 2025.07.02 -20 1 41455

Öneröböl? A fenét. Mindig is hathatós állami hátszéllel tudta bezsebelni a kisemberek pénzét.

Előzmény: Fatboy Slim (41453)
van_Persil Creative Commons License 2025.07.02 -20 1 41454

Dehogy nem. Ha csöndben maradt volna, akkor járt volna el tisztességesen. Egyedül a Quimbynek van joga megszólalni az ügyben.

Fatboy Slim Creative Commons License 2025.07.02 -1 2 41453

ja. annyi kiegészítéssel, hogy nem Pogácsás Gyurin kívül a leggerinctelenebb ebben a szerelmi háromszögben.

ebben a sztoriban benne van minden ami NER

- Kubatov, aki pár hónap múlva lehet (remélem) sehol nem lesz, ami meg a képességeit illeti, lehet egy nap egy OTP bankfiókban áll majd sorba munkáért. viszont addig amig hatalma van, addig marad a nagy pofája és az ugatás,

- sértődés az 5+1-ért,

- Tábor mint szócső,

- mindeközben elvárja, hogy az OTP maradjon szpnzor a mennyeiben.

Azért Csányi - aki olyan amilyen - mégis csak nagyrészt önerőből építette fel az OTP csoportot. közel sem egy MBH-modell

Előzmény: doncike (41448)
solozo Creative Commons License 2025.07.02 -3 2 41452

Beírtam a topikkeresőbe, hogy Bayer.

Végignéztem a hsz-eket 2017-ig. Te egyetlenegyszer sem reagáltál a szeretet és tolerancia és mások méltósága jegyében. És nem, ő nem egy hsz-t írt valami komment alá.

Hát akkor az ő stílusában: menj te a picsába!

Előzmény: Tonio 2.0 (41446)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 0 0 41451

Nem gerjesztett... És nem is terjesztett. :)

Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 -1 1 41450

Ez a ki kezdte jó játék, bár utoljára az óvodában volt menő.

Majorosi Marianna tudtommal semmilyen gyűlöletet nem terjesztett.

Előzmény: doncike (41449)
doncike Creative Commons License 2025.07.02 -1 1 41449

"Neki mi volt a bűne? Nem ízlése szerint való, hogy drag queen show keretében csendül fel egy általa énekelt dal.

Ehhez talán megvan a joga, hogy ne tessék neki."

Meg hát.

De így, hogy a Doktor Miniszterelnök Úr FB oldalát találta adekvát helynek e jogai gyakorlásához, ne csodálkozzon, hogy annak nézik, ami: a Fidesz szolgálóleányának.

Ennek egy része nettó gyűlölet és fröcsögés, ami persze első körben elfogadhatatlan -- csak ne azok háborodjanak fel ezen, akik saját maguk gerjesztik ezt hangulatot.

Lásd: poloskázás.

Előzmény: Tonio 2.0 (41444)
doncike Creative Commons License 2025.07.02 -1 0 41448

Pogácsás Gyuri egy gerinctelen senki, ő itt is csak egy mikrofonállvány.

Csányi a Fradin keresztül üzen a Fidesznek, nyilván az üzleti érdekeltségeinek sem tesz jót sem "repülőrajt", sem az egyéb gazdaságpolitikai balfaszkodások (meg a még ezután várható költekezés), meg az oroszbarát külpolitika sem.

Miközben Orbán elvárja, hogy az OTP-csoporton keresztül finanszírozza az első és másodosztályú férfi, illetve az elsőosztályú női labdarúgó bajnokságot és a kupát is.

(Utóbbi kettő, a Simple Liga és a Simple Kupa, nyilván az előbbiekhez képest aprópénz.)

Előzmény: Fatboy Slim (41443)
solozo Creative Commons License 2025.07.02 -2 1 41447

„Gyönyörűen süt a nap, mert ő is tudja, hogy már csak az igazán szektás, értelmileg és mentálisan is visszamaradott véglények maradtak mint Fidesz-szavazók.”

Azi :-)))))))

Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 0 1 41446

A kommentjeikből. Többen írták. De hogy szimpatizál és azonosul vele, az is többeknél lejött.

Nyilván nem mindenki ilyen. De hát a fideszes szimpatizánsok közül se mindenki gyűlölködik, "csak" a (szintén nem kevesekből álló) kemény mag.

De a Békemeneten is ugyanez a duma. Szeretet és összefogás.

Hát, nekem a pride-ról sem a szeretet jut eszembe, hanem a világszintű meleglobbi erőszakos nyomulása a tudatiparban és mindenütt.

Ezzel együtt egy dologban természetesen egyetértek velük: joguk van felvonulni, demonstrálni, tüntetni, kiállni, megilleti őket a gyülekezési jog és a véleménynyilvánítás szabadsága. Ennek akadályozása számomra elfogadhatatlan.

Minden egyébről valószínűleg totálisan mást gondolok, mint az ott felvonulók döntő többsége, mivel konzervatív vagyok, ezért tőlem az a stílus, ami ott, egyeseknél tetten érhető, szexuális orientációtól függetlenül távol áll.

OK, ok, csúnya dolog a politika, aki odaáll, ne csodálkozzon, ha...

Nem meglepő, persze, csak ronda dolog: én legalábbis ezt a nőt még nem hallottam gyűlölködni, csak szép dalokat énekelni, de nyugodtan idézheti bárki, ha megtette, én nem tudok róla. Nem gondolom, hogy normálisnak kellene elfogadnunk, hogyha valaki kinyilvánítja a politikai véleményét, akkor (egyelőre csak) verbális lincselésnek legyen kitéve.

Vagy ha ezt elfogadjuk, akkor nem értem, mire ment a pampogás, hogy bántják szegény melegeket.

Mert akkor csak a mérték a különbség, meg hogy éppen kit gyűlölnek.

Szóval, mindenki méltóságát illene tiszteletben tartani, főleg ha valaki korábban éppen ennek hiányát kifogásolta.

A tolerancia és a szeretet jegyében...

Előzmény: sergiototta (41445)
sergiototta Creative Commons License 2025.07.02 -1 1 41445

Hát igen, szegény mártír.

Felment szerepelni egy politikai oldalra, ahol aztán csúnyákat írtak rá.

Primitív az ottani közeg? Igen primitív. Ez újdonság? Nem

Az amúgy érdekelne, hogy azt honnan tudod, hogy aki bántotta szegény ártatlan énekest a faszbukon, az ott volt a prideon? 

Előzmény: Tonio 2.0 (41444)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.07.02 -1 1 41444

Nem csak ott. Sok helyen.

Neki mi volt a bűne? Nem ízlése szerint való, hogy drag queen show keretében csendül fel egy általa énekelt dal.

Ehhez talán megvan a joga, hogy ne tessék neki.

Ahhoz is, hogy a klasszikus családmodellben higgyen. Még ahhoz is, hogy Fidesz szavazó legyen, gyűléseikre járjon, fellépjen a rendezvényeiken.

Aki emiatt anyázza, primitív véglény. Pedig eddig azt hittem, hogy a pride a szeretetről, mások véleményének, identitásának elfogadásáról szól, és akik ott voltak, illetve ezzel azonosulnak, ezt a szeretet, a tolerancia jegyében teszik.

Erre kiderül, hogy nem??? Micsoda meglepetés...

Előzmény: sergiototta (41439)
Fatboy Slim Creative Commons License 2025.07.02 -1 0 41443

"Olvassunk együtt a sorok között!Csányi Sándor MLSZ-elnök interjút adott a Nemzeti Sport főszerkesztőjének, Szöllősi Györgynek. "A Ferencváros ultrái édesanyámról is megemlékeztek nem éppen pozitív kontextusban, amikor azt skandálták: „Csányi, te állat, ba..d meg az anyádat”. Még ha nem is a Ferencváros elnöke, a Facebookon igen aktív Kubatov Gábor szervezte ezt a gyalázkodást, talán akkor is joggal vártam volna el, hogy mint a klub első embere és az egyik politikai párt vezető személyisége – aki egyébként a nyilatkozatai szerint száműzni szeretné az obszcenitást a lelátókról –, elhatárolódjon ettől a megnyilvánulástól. Az, hogy ezt nem tette meg, meggyőződésem szerint nemcsak az ő, de a klubja, és a politikai közössége szégyene is."(Szöllősi György ezt követően azzal a fölvetéssel folytatta az interjút, vajon van-e esély kiűzni a lelátóról a verbális erőszakot, és egyáltalán elvárható-e(!!!) az ilyesmi a futball hagyományosan szókimondó közegéről.) De van tovább is, a bajnokság szponzorairól például ezt ejtette el az elnök úr, mintegy mellékesen:"Ami azonban az állami szereplőket illeti, mind a Szerencsejáték Zrt., mind pedig a közvetítési jogokkal rendelkező közmédia, az M4 Sport televízió egy-egy éves kötelezettséget vállalt csak, a kormányzat kérésére, a közelgő választásokra való tekintettel."(Gyors kiegészítés: a korábbi szerződések a 2021-22-es szezontól voltak érvényesek. Csak emlékeztetőül: akkoriban szintén közelgett egy választás, ami azonban nem akadályozta meg az "állami szereplőket" abban, hogy hosszútávú kötelezettségeket vállaljanak.)Mint ismeretes, a Kubatov Gábor vezette Ferencváros nemrégiben "szakított" a Nemzeti Sporttal, és a klub önálló médiaplatformot kezdett építeni. A Szöllősi-Kubatov csörte hátteréről korábban részletesen írtam a 24.hu-n vezetett futballhírlevelemben. A Fradi elnöke ezt követően nem sokkal Csányi Sándort is többször nyilvánosan kritizálta, leghevesebben a bajnokságban bevezetett 5+1 magyaros szabály miatt, de a kupadöntő jegyértékesítési szisztémája sem nyerte el a tetszését, sőt, azt is bejelentette, hogy a Ferencváros nem fogja befizetni a szurkolói viselkedése okán a klubra kirótt büntetést a szövetségnek."

by Kele Jani

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!