Juniornak 3000, felnőtteknek 5000. Ezért még grátisz kapsz kondibérletet és gyógyfürdőbelépőt.
Átlag edzés, az attól függ, jelenleg alapozás van ilyenkor a legalapvetőbb mozgáselemeket vesszük át, és megmozgatjuk magunkat, plusz esetenként erősítünk. Felszereléses edzésen pedig a play-eket gyakoroljuk, ütközünk, szerelünk, játszunk. Kitanuljuk az ellenfelek stratégiáját.
Sziasztok! Beszéltem Bregóval, Karim eldönti majd hogy alkalmas-e a pálya hogy ott edzünk, ha nem akkor táblázás lesz. Azért hozzatok edzőcuccot is , de füzetet tollat mindenképpen.
néhány jó tanács a téli alapozáshoz <a href="http://gladiators.endzonemagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=58:edzes-minuszok-idejen&catid=1:glads&Itemid=2" target="_blank">itt</a>
Sziasztok! Van már valaki aki kitöltötte a dopping oldalt? Jól jönne egy kis segítség. Az alapadataimat megadtam,+ bejelöltem egész februárra, hogy reggel 6 és 7 között otthon megtalálnak. De. pl a sportágaknál nincsen amerikai futball, a klubboknál nincsen Gladiators. Azoknál mit kell jelölni? Meg ki kell tölteni minden részt mint pl sportágvezető telefonszáma meg ilyesmi vagy az maradhat üresen?
Van más csapattárs is aki már 15 évesen játszik. És azt sem szabad elfelejteni, hogy ez nem az NFL, nem olyan szinten nyomjuk, talán ez is megnyugtatja anyukádat. De tényleg gyere el edzésre, próbáld ki, hozd anyukád is!
Sziasztok! Azoknak, akik nem tudtak ott lenni a vasárnapi gyűlésen, valaki leírná mik is a lényeges dolgok? (antidopping, sportorvos, bajnokság, edzőmeccs, stb)
Hátha úgy alakul a tavaszom, hogy nem csak a jelenlétemmel tudom emelni az edzések színvonalát, hanem a munkámmal is :)
Még elég fiatal vagy de nem lehet elég korán kezdeni így gyere edzésre az elején még csak tüdőtágító edzések vannak, nincs csihi puhi. Mama is kijöhet és ha látja talán megnyugszik hogy vannak nálad kisebbek is akik játszanak.
A hétvégi csapatgyűlésen Karim beszélt a idei dopping szabályokról. A weboldalunkon részletesen olvashattok a témáról. Mielőtt kitöltenétek a holléti nyilvántartót feltétlenül olvassátok el a
"Az MAFSZ hivatalos közleménye " című cikket!.
Fontos! Az szja 1% felajánlásokkal kapcsolatban itt olvashattok. itt