Szeretnék segítséget kérni abban, hogy szükségem lenne első fényszóró ellencsatira (járműből érkező csati, ami a fényszóró testbe csatlakozik). Bontókban próbálkoztam már sehol nem tudtak segíteni.
2 db-ra lenne szükségem. Esetleg tudja valaki honnét tudnék beszerezni ilyesmit, akár újan, akár használtan.
Szia! Köszi a választ. Valóban rosszul írtam. Nem Fiat, viszont olaszok csinálták a motort a net szerint. Mennyire megbízható a motor? Vannak típushibái? Mire kellene figyelni vásárláskor? A kaszni mennyire hajlamos a rozsdásodásra? Egy Ford Focushoz képest hova tennéd megbízhatóságilag meg úgy összességében? Bocsánat, hogy ennyit kérdezek de nehéz róla adatokat, véleményt találni. Előre is köszönöm a segítséget.
semmi köze a fiathoz,van benn minden finomság mint mindenkorszerű dizelben ebben a méretben,mind DPF mind kettőstömegű van benn van minden hozzá csak hiába J200(Nubira/Lacetti) a kereskedelmi név a kocsinak nem sok köze van hozzá mind a motor mind a váltó 1 kategóriával fentebbről került bele más a zajkomfort mint a benzinesben a dinamika ég és föld viszont a fenntartás is drágább!
Üdvözletem a kedves Fórumozóknak! A segítségeteket szeretném kérni. Autóváltás előtt állok. A kiszemeltem egy Chevrolet Lacetti kombi, dízel kivitelben. Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mik a tapasztalataitok a gépekkel. Azt láttam, hogy a Lacetti-Nubira egy. Azt tudom, hogy a motor a Fiattól van. Mennyire megbízható? Az autónak vannak e típusbetegségei? Mire kell figyelni vásárláskor? Milyen az alkatrész ellátottság és az árak? Kettős tömegű lendkerék van benne? Van benne részecskeszűrő? Tudom sokan nem szeretik a dízelt, én viszont imádom. Ezért is ilyen motorral keresem. Még a Ford Focusokat nézegettem, de félek tőlük, sok velük a gond. Előre is köszönöm, ha írtok véleményt. Szép estét. István
Helló. Köszi a választ. Nekem mostanában csinálja, de nem mindig, mert, próbálok úgy váltani. Régebben olvasta hogy valami pillangó szelepet kell kitakarítani.
Szia,
Az én 2007-es 1.4-es sedanom is így üzemel, régebben én is feltettem ezt a kérdést, és Sebi szaktársunk szerint ez természetes. Én magam is ültem olyan 1,4-es ötajtósban, aminél ez a jelenség nem mutatkozott ( vagyis sebváltáskor visszaesett a fordulat.) Ha az autószervíz is értetlenkedik, nem tudom mi a megoldás.... Bár érdeklődve várom más Lacetti-s tagtársak észrevételeit.