Keresés

Részletes keresés

Zimizumi Creative Commons License 2008.11.11 0 0 6601
az abszolút számokat mailben megírom, ha érdekel. én egyelőre ki tudom gazdálkodni, mert úgy vettem fel a hitelt, hogy ha esetleg apuka nem fizetne gyerektartást (vagy esetleg a bejelentett "bére" után fizetne), akkor is kijöjjek. de fizet, szóval nincs gáz. 
Előzmény: Törölt nick (6590)
cyanne Creative Commons License 2008.11.11 0 0 6600
az elengedéssel:P
Előzmény: Törölt nick (6599)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 6599
Én tök egyszerű lény vagyok, nehezen értem meg a kérdéseidet.
Most a gyerekkel, állattal vagy kivel van gondod?
Előzmény: cyanne (6598)
cyanne Creative Commons License 2008.11.11 0 0 6598

a hüjét arra értettem, aki emberként (pláne a gyerekeként) kezel egy állatot.

remélem, ezzel nem bántottam meg senkit:)

Előzmény: rollller (6596)
cyanne Creative Commons License 2008.11.11 0 0 6597

egyetértek veled.

csak azt nemtom, hogyan lehet bírni idegekkel az elengedést.

Előzmény: rollller (6596)
rollller Creative Commons License 2008.11.11 0 0 6596
bocs, en nem ertettem a ket bejegyzest, nem azt gondoltam, hogy te irsz hujeseget, igy mar ertem kb, csak nagyon elvont volt nekem igy a kerdes, de most kb ertem (a valaszon meg gondolkodok, bar en a gyerek elengedeseben tudatossagparti vagyok, egyszeruen ez a dolga a szulonek, es minden erejevel azon kell lennie, h elengedjen)
Előzmény: cyanne (6595)
cyanne Creative Commons License 2008.11.10 0 0 6595

izé... nem vagyok hüje:P

de látok némi párhuzamot. 

ahogyan a szüleim engem neveltek (kalitka), és ami lett belőlem (gyávanyúl).

Előzmény: rollller (6593)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.10 0 0 6594
Tudom, hogy hülyeség, de ez van :( fájt a lábam a síntől. Gumiharisnyát a doki mondta egyébként, de én 2-3 óránál tovább nem is bírtam, iszonyat szar viselni, a fáslit is, úgyhogy mától semmit nem hordok.
Előzmény: rollller (6591)
rollller Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6593
ez a ket madar mindket esetben a gyereked?
Előzmény: cyanne (6578)
rollller Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6592
oh, en is ezt mondanam, hogy nem a neve miatt, de nem arullak be, igerem;)
Előzmény: Coge (6574)
rollller Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6591
hodo jobban ert ehhez, es erosen igaza van, h onhatalmulag ezt csinalni eleg nagy hulyese, en csak azt ekrdeznem, hogy a gumiharisnyat ki mondta? csak mert en az elmult evben talalkoztam par ortopedussal, es a gumiharisnya az nem gyogyaszati segedeszkoz ortopediai szempontbol, nem testre szabott a feszessege ugyanis, remek kart tud okozni, es remekul tulterhelheted a labadat a segitsegevel, de persze te tudod mit csinalsz, nagylany vagy ugyebar:)
Előzmény: Törölt nick (6586)
Zimizumi Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6589

ezen most jót röhögtem :-))))

mondjuk biztos nem virulnék, ha valaki nekem tartozna ennyivel és ilyen háttérrel...

Cöge, örülök, hogy rendeződni látszik a hiteled!

Nálunk most csend van és nyugalom. Gyerekek apukánál, én meg pihenek és pihegek, valamit kihasználom az alkalmat baráti találkozásokra, mivel a hét közbeni rohanás nem sok alkalmat nyújt ilyen fajta kapcsolatok ápolására.

Amúgy én is megkaptam most a kamatperiódus váltásról az értesítést és majd' 30% al nőtt a törlesztőrészletem.  :-P

Előzmény: Törölt nick (6588)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6588
A másfélmillás adósom szemébe én is belenéztem, sőt, a hátterét is ismertem, ennek ellenére megszívtam, mert (állítólag) a férje lelépett, az anyja kirakta a házukból (mármint a saját anyja) elvesztette a munkáját, bárlistára került, a kisebbik gyereke asztmás lett, a nagyobbik mittomén, meg mindig volt valami kifogás...
Szóval éna szembenézésnél már csak azt állapítom meg, hogy milyen színű és mekkora a szempillája. Slussz.
Előzmény: cyanne (6587)
cyanne Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6587

igen, vannak vele ilyen gondok (pszáf).

de külföldön működik.

és nekem nagyon teccik (mint a civil kezdeményezések ált.).

ha vkiért kezességet vállalnak (ketten), és belenézhettem előtte a szemébe, én adnék.

Előzmény: Törölt nick (6585)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6586
:( igen, mert ez a sín egy nagy szar :( semmi formatervezés, két fémlap, ami az egyenessége miatt pont a csontom kellős közepén nyomja a lábamat, ott, ahol megzúztam. Szóval még fekve, felpócolva is fájt. Most fásli, gumiharisnya, és stabil cipő.
Előzmény: hodográf (6584)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6585
Ha tudnád, hogy visszakapod... de nem tudhatod. A bank sem tudhatja 100%-ig. Viszont az a nagykalapból jobban el tudja kenni a veszteséget.
Ellenben ehhez a privátkölcsönös nemtommihez nem tudom, mit szól a pszáf...

Egyébként nekem egy ismerős tartozik már kb 1,5 éve 1,5 millióval. Elméletileg 1-2 héten belül megkapom. Elméletileg. De ilyen elméleti szitu volt már ezidő alatt 5* legalább.

Úgyhogy én soha többet nem adok kölcsön senkinek.
Unokatestvérem tartozik szintén, kb 2 hónapja, igaz nem ekkora összeggel.
Rokonnak sem adok többet kölcsön.
Előzmény: cyanne (6579)
hodográf Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6584
Önhatalmúlag? Khmmmm, ezt nem is hallottam... Légy szíves, ne terheld meg feleslegesen....
Előzmény: Törölt nick (6583)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6583
Húha, nem tudom, hogy ez most jól hangzik-e vagy rosszul, de ahogy hallom, nem viselt meg, ez jó :)
Mellesleg levettem már a lábamról a sínt tegnapelőtt, azóta tudok menni is, sőt vezetni is.
Előzmény: pataporc (6569)
Coge Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6582

Hodográf,

lassan...egyszer...valamikor...;-)

(tegnap elölről kezdtem...újra...hét eleje szerződésmódosítás és indulhat a buli...ott vagyok, mint 3 hónapja!!!!....)

Előzmény: hodográf (6580)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6581
Nekem kamattámogatott hitelem lesz. Annál jobb nem nagyon van mostanában 7,45 thm max, árfolyamkülönbözet nélkül. De én reménykedem, hogyha kicsit látni a rendeződést, a jegybanki alapkamatot visszanyomják, akkor az én hitelem thm-je is lemegy. Ráadásul 5 éves kamatperiódussal lesz, úgyhogy...
Szerintem egy ilyen helyzetben felértékelődhet a lakáskassza helyzete, én is azon gondolkodom, hogy még pluszban fizetek egy lakáskasszát.
Mondjuk én már tudom, hogy miből :)))
Jó, ha már az ember eldönti, hogy nem lesz jó fej és mer gyerektartást kérni :)
Előzmény: Coge (6576)
hodográf Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6580
Huhh, akkor lassan rendeződik? Ügyes vagy!
cyanne Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6579

volt az indexen egy cikk vmi oldalról, ahol magánemberek adhatnak egymásnak kölcsön.

sajnos most nem bírom megkeresni: magammal vagyok elfoglalva:(

de nekem nagyon szimpatikus ez a dolog, én magam is adnék, ha tudnám, h visszakapom.

cyanne Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6578
azt mondjátok meg nekem, anyák, h hogyan kell azt, h elengedem a gyereket, h „repüljön” (h ne legyen gyáva szar, mint én voltam), és közben nem pusztulok bele az aggódásba...
cyanne Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6577
elrepült a madaram.

mert nyitva felejtettem az ablakot.

mert szét vagyok esve.

a szerelmem miatt.

ha tudnám, h nem pusztul el, nem lennék (annyira) szomorú.

tudni kell elengedni is.

ha vki tud egy madárról, aki ide szeretne költözni, legyen szíves, szóljon.

köszönöm.

Coge Creative Commons License 2008.11.09 0 0 6576

BK,

Te még mersz ft-ban gondolkodni?

(nekem végül 18%-al lett drágább a havi törlesztés...azt még nem döntöttem el, honnan spórolom majd meg ;-)

Előzmény: Törölt nick (6575)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 6575
Ha rendeződik, akkor jó...

Egyébként épp ma néztem meg, hogy milyen lesz majd az én hitelem és beszarás, de jó nagy szívás, hiába támogatott forinthitel, de a korábbi 4+2%-os hitelem nemrég 5,45+2%-ra váltott (gondolom, hogy a jegybanki alapkamat meg az állampapírok referenciahozamához van kötve, legalábbis még anno bankos koromban ilyenhez kötötték) úgyhogy bazira mérges leszek, ha ezek a tételek nem fognak változni júniusig:((
Egyébként azért néztem, mert mondták, hogy lehet még változtatni lakást, ha mégis nagyobbat szeretnék, gondoltam, oké, nézzük meg, még havi 100e részletig elmennék (igaz, gatyaszíj lesz úgy már az 50-es lízing mellé) de mikor láttam, hogy már eleve 11-gyel nagyobb így is a részlet, hát máris dugámba dőltem.
Coge Creative Commons License 2008.11.07 0 0 6574

Hahóóó csajok,

mi újság?

Engem magával rántott ez a hitelmizéria, 1x könyvet írok róla és meggazdagszom belőle, ez tuti, addigis ha valakinek van a PSZÁF-nél ismerőse, az szóljon ;-)

(rollller, hívlak majd, végül nagynehezen döntöttem ma reggel, más mellett, de becsszó nem a neve miatt ;-)))

De nagyon hálás vagyok neked is és BK-nek is a sok segítségért, na pl. ilyenkor kimondottan imádom a virtuális világot)

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.02 0 0 6573
Maggancs, ha erre jársz.. kéne a mailcímed, kérdeznék valamit!
Coge Creative Commons License 2008.11.01 0 0 6572

uhhh, Pataporc, ez durva :-(

ez is már a válság hatása?

és tervek?

(elkiabálni ugyan nem akarom, de hála BK-nak meg rolller-nek, úgy tűnik van megoldás :-))) idő, meg pénz, de legalább megoldás ;-)

Előzmény: pataporc (6571)
pataporc Creative Commons License 2008.10.31 0 0 6571
Hosszú... :) kirúgtak, felmondtam, visszakönyörögtek, kirúgtak... így megy ez a multiban. :)
Előzmény: Törölt nick (6570)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!