Ahány helyen néztem még sehol nem tudtak hozzá megfelelő (nem gyárihibás) dugattyút adni.
(A gyűrűk elhelyezkedésével van a probléma.A gyűrűk vége felakad a szívónyílásba.)
Bár össze lehet rakni, de bizonyos esetekben még üresben is kézzel forgatva megakad a dugattyú emiatt. Amit így összeraktam az valszeg e hiba miatt csak 2000Km-t ment el nekem majd rommátört. :(
Ha valakit részletesebben érdekel ez a hiba írjon !! :)
Nagyon rég írtam ide...párszor 10 oltallal odébb már. 2004 ótva van 92 es DT80. Ha kell valami infó róla szerelés miatt vagy egyébb akkor elérni a weboldalon keresztül. DT80 LC / LC2 höz van komplett könyv is az oldalon. remélem páran már megtalálták.
Az MTX mellett szól hogy azoknak mind megszakító nélküli gyújtásuk van, ellenben a DT-vel ahol az MX-ben még sima megszakítóval találkozunk, alkatrész ellátás szempontjából szerintem egyforma a két típus, a DT-ből talán több van.
Sziasztok! 50-es endurón töröm a fejem,de hezitálok...melyik a jobb?MTX v DT? Melyiknek mik a hátrányai,hiányosságai...? Formailag a DT szerintem szebb,de ne ez legyen már ami dönt:) Segítsetek léci!
az 50es dt nekem szintén dobfékes,de nem adnám el semmi pénzért mert 3,5öt eszik 60al közlekedve igaz ahogy írtam én másra használom emiatt 80as karbi van rajta és ömlik be a kaja... a 80as blokkom meg 2,5öt eszik 60-65el utazgatva, mert én is elég sokat szaladgálok aszfalton... szerintem az újak sem ehetnek többet mivel mégkifinomultabb a motorja....de valaki a teló rugót tényleg nem tudja hogy milyen hosszú az elejébe????
castrol kell bele a gyártó alapján de én makitát vagy stihl-t teszek bele,mert a makita is tesztelve van 13ezres fordulatig és nem mindegy mennyibe kerül az sem. a tartályba kb 5-6 dl fér bele. a motorba meg 15w40 van nekem is 5dl és sosincs semmi baja pedig én ütöm bányába is....
sziasztok! kérdezném hogy dt50 1987esbe mekkora a teleszkóp rugó gyári mérete? Igazából a hossz érdekelne mert az enyém már eléggé kilágyult és csináltatni akarok bele.. köszi előre is
Kerestem a vaterán de csak komplett hátsó kereket láttam. Mindenhol kerestem már de darabra sehol nem találtam. Közben úgy néz ki megoldódik a dolog. Találtam egy öreg szakit helyben aki tud gyártani küllőt. Igaz nem olyan minőségű az anyag mint a gyári de cserébe 3-as helyett 3,5-ös anyagból csinálja, így a használati értéke remélem eléri az eredetit. Remélem jó lesz.
Még matrica szett-re kellene szert tennem. Találtam ugyan a neten egy pár helyet de ajánljatok már olyat ahol vettetek is.
Nemrég vásároltam egy '95-ös DT 80 LCII-est. Többé-kevésbé egyben van, próbálom pofozgatni. Egy dolog nagyon zavar. Hiányzik két darab hátsó küllőm. Egy oldalon és majdnem egymás mellett, úgyhogy pótolni kellene. A Yamaha szervizben azt mondták van de csak szett-ben. Az pedig 12K. Nekem igazából 2 db kellene. 18,5 (vagy 19) cm hosszú, 3mm átmérőjű és 90fokos. Tudna valaki segíteni? Hol keressek? Esetleg nincs valakinek elfekvőben?
Tudom hogy a TDR erősebb és 30 valahány LE.De itt most DT ről volt szó az pedig tudomásom szerint gyengébb.Nekem is van egy aprilia pegasom ami gyárilag 32 LE
Az én TDR-em 33 lovas, legalábbis szerintem :-) A 107 kilómat tudja vinni 120-as tempóval, a fiam 78 kilóját 130-135 körül repíti. A TZR-ek e fölött vannak, de a fogyasztásuk közel van a 6-hoz. Az is igaz, hogy az első futómű nagyon jó, de terepre már lágy. Próbáltam a legsűrűbb olajjal is, de attól meg nyúlós lett. Országúton viszont verhetetlen, a 600-as endurókkal is tudja tartani az iramot sík úton.
csá Tipustól függően változik,hogy melyik hány LE.Ha jól tudom 16-22 ig terjed az erejük 22LE fölött szerintem egyik sincs gyárilag!Ha csak földúton akarsz vele mászkálni arra jó de nem ugratásra való mert nagyon puha a rugózása.