Keresés

Részletes keresés

Vajk Creative Commons License 2003.09.21 0 0 1133
Na most ezen semmi trükk nincs,ez az egely-féle negyedik dimenzióban jelenlévő örökmozgó vázlatos rajza.

:)

Előzmény: goldfinger (1132)
goldfinger Creative Commons License 2003.09.21 0 0 1132
Hehe, ez egy nagyon jó kis csalós kép!

A háromágú "villának" az alapjából fakadóan csak két nyele van, az ojjektum, amibe belemegy ez a trichotometric indicator support, akárhogy is nézed, nem stimmel optikailag (érdemes a sarkokat figyelni) és a csavarok is egy nagy átverés.:-)

Előzmény: Vajk (1130)
goldfinger Creative Commons License 2003.09.21 0 0 1131
El is siklott a figyelmem Kham sora fölött, miszerint ő most a tömeget képviseli.:-)

Tehát.

A tevés képet én bolondítottam meg Photoshoppal...
Az első hajcsárnak tényleg hiányzik az árnyéka, teljesen levettem.
Viszont, hogy izgalmas legyen, megtettem ezt ugyanezt a 6. tevével is...
Pontosabban nem ugyanezt! Nézzétek csak meg a sort! Az ötödik és az utána következő teve közt van egy hézag. Na, ott valójában egy szép kis teve bandukolt a társaival, de annak meg az árnyékát hagytam meg.:-))
úgyhogy fél pontot megajánlok komancsnak, mert először neki tűnt föl, hogy valami nincs rendben, de ostoba Tuk írta le először viszonylag pontosan a tényállást... Vagy komancs is megkapja azt a fránya pontot?:-))

Tettem mindezeket az átalakításokat azért, hogy tényleg legyen egy kis fellendülés és vérfrissítés. Szóval, még lehet számítani az eddigiektől eltérő képekre. Örömmel látom, hogy ti is aktivizáljátok magatokat! Elsősorban Vajk.:-)

Most pedig szemügyre veszem ezt az új szerkezetet, mert első látásra nem sokat tudtam kisilabizálni.:-)

Vajk Creative Commons License 2003.09.21 0 0 1130
goldfinger Creative Commons License 2003.09.21 0 0 1129
Kham, ennyit még soha nem írtál egyszerre.:-)
Előzmény: Kham (1128)
Kham Creative Commons License 2003.09.20 0 0 1128
Mania Törzsfőnököt egy ideje már kínozták a gonosz szellemek. Nem volt se éjjele, se nappala, gyakori fejfájás kínozta, a legízletesebb bölényfalatok váltak hamuvá a szájában, tüsszögőrohamot kapott a kedvenc tolldíszétől, de a legrosszabb az volt hogy úgy érezte a törzs minden tagja csak vele foglalkozik, azt nézik hogy helyesen vezeti a törzset. Gyakran érezte úgy hogy a pusmogó csoportok vezetési döntéseit kritizálják titokban, emiatt már a medvebőrön sem tudott úgy teljesíteni mint régen, pörölt is vele eleget Dévaj Őz a felesége. Meglátogatta a törzs varázslóját, Díler Denevért aki a tűzbe bámult és csendben bólogatott, miközben Mania törzsfőnök elmondta a problémáit, majd szólásra emelkedett: "Mania főnök, te ki vagy merülve. Fogd ezt a speciális pipafűkeverékemet és utazz el valahova, mondjuk az Ezerarcú Erdőbe, lazítsál, lovagolj, pecázz, napozz és gyakran pipázgassál. Egy hónapnál előbb ne is lássalak."

Mania főnök meg is fogadta a jó tanácsot, egy hátasló és egy vezetékló társaságában elindult nyaralni. Balszerencséjére a varázsló által ajánlott és a prospektusban igen jól hangzó Ezerarcú erdőt választotta utazása céljául. Az első napokban minden rendben levőnek tűnt, a néha rászegezödő tekinteteket a stressz utóhatásának vélte, azonban egy hét pipázgatás után már őt bámuló arcokat látott: a hegyi patak kövei között, a kis sziget mohás partján, a fák lombjai között, a lehullott avarban, sőt néha már a vezetékló is gyanús volt. Két hét múlva visszatért a törzséhez, akik az élményeit meghallván, egészségügyi okokra hivatkozva leléptették törzsfőnöki posztjáról. Szégyenében elvándorolt és azóta Üldözési Mania Törzsfőnökként járja a prérit, egy csak férfiakból álló nomád indián törzs élén akikben egy közös van, hogy szomorú özvegyeik menedéket leltek Díler Denevér varázsló wigwamjában.

Előzmény: Vajk (1114)
Kham Creative Commons License 2003.09.20 0 0 1127
Jusszuff: Hé Abdul meddig vezetnek minket ezek az ostoba tevék itt össze-vissza a sivatagban?
Abdul:...
Vezérteve: Hé Jusszuff kihez beszélsz te itt? Elvette az eszed a napsütés?
Jusszuff: Abdul, baszki neked nincs is árnyékod! Remélem a bagókészletedet nem hagytad ugyanígy otthon.
Abdul:...
Alvezérteve: Oké, srácok Jusszuff mindjárt bekattan. Már csak pár kilométer, aztán meglesz annak léggömbös embernek a halott arab és a karaván a végtelen sivatagban képe.
Jusszuff: Abdul! Beszélnek a tevék, te is hallod?
Abdul:...
Közlegényteve: Mit is igért fizetségül ha híres lesz a fényképpel?
Vezérteve: 100 liter CocaCola és 50kg McTakarmány fejenként, úgyhogy húzzatok bele fiúk. Jusszuff! Nem marad le a vége, majd a tábortűznél csodálkozol a fura fényhatásokon.
Jusszuff: Tudod Abdul, azon gondolkodtam egész idáig hogy hét teve meg két karavánvezető tömegnek számít-e? Mert ha igen akkor kérjük a kép megfejtését.
Abdul:...
Előzmény: goldfinger (1102)
Kham Creative Commons License 2003.09.20 0 0 1126
A kép legnagyobb rejtélye hogy ki nyírta ki szegény kutyát? Az biztos hogy a kapu alatti öreg fószernek rendelkezik egy erre alkalmas bottal, bár a télapós szakálla nem azt suggalja, hogy ilyen gonoszságokra lenne képes. A kapu alatti szűzmária-imitátor hölgy ugyan elüthette, ha nem vette időben észre a lába körül kószáló kutyát, a széles krinolin típusú szoknyája miatt, de nem látok vérnyomokat a fehér szalagján. Ott van még a rejtöző pár a kapu két oldalán, ők valószínüleg egy vakrandira jöttek, és még nem találják egymást, nem valószínű hogy egy elsőrandi előtt a szereplők bármelyike nyugodt szívvel elintézett volna egy kutyát. Az utolsó ember a képen a nagyfejű reneszánsz kori gonosztudós fejű öreg. Na az ő tekintetéből, simán kinézem, hogy kisérleti célokból megnyiffant egy kutyát, és egy sötét torony legfelső szobájában felboncolja. Sajnos őt is ki kell húznia a gyanúsítottak listájáról, nincs semmilyen végtagja vagyis legfeljebb lefújhatta, vagy legonosznézhette volna szegény Morzsit. Ebben a pillanatban úgy látszik, hogy egy megoldatlan bűnüggyel állunk szemben, de alaposabb szemlélődés után megállapítható hogy a bünős még mindig a helyszínen tartozkodik. Igen, az oszlop tetején tartozkodó kormorán követte el a szörnyű tettet,láthatóan nem szégyelli a gyilkosságot, és éppen a hímkormoránok győzelmi üvöltését hallatja, aminek hallatán összebújnak a kisgyermekek és szabadságos tengerészek.
A kép mellékrejtélye ha azok a vonalak éppen nem a nagyfejű tudós haját alkotják, (vagyis amikor az botos öreget meg a szűzmáriát nézzük), akkor mik lehetnek? Egy megvadult mutáns ökörnyál-csapat?
Előzmény: Vajk (1098)
goldfinger Creative Commons License 2003.09.20 0 0 1125
Egyelőre a képemről még nem húzom le a rejtélyeket, csak ha már tömegesen kérik.:-)

Vajk képe nagyon jó, igazi topicos mű. Kár, hogy én sem tudom annyira kisilabizálni az alakokat.

Előzmény: kaviat (1123)
sierra Creative Commons License 2003.09.20 0 0 1124
Pardon, teniszütőt, patent biztosítótűt és gumikesztűt. No meg lakktáskát.

:o)

Előzmény: ostoba Tuk (1121)
kaviat Creative Commons License 2003.09.20 0 0 1123
ténlyeg mintha nem lenne árnyéka.. és annak a bácsinak, akinek meg van, annak meg valahogy természetellenes. nézzétek meg, alacsonyabb a tevéknél, mégis mintha magasabban, de legalábbis egyvonalban lenne az árnyéka a tevékkel

jó Vajk cucca is, bár én az arcokon el szoktam vérezni

.kav]4t neofittnesspop

goldfinger Creative Commons License 2003.09.20 0 0 1122
Na végre, srácok!

Már azt hittem, sosem indultok el azon az úton...

ostoba Tuk Creative Commons License 2003.09.19 0 0 1121
Csak én látom úgy, hogy a második tevehajcsárnak nincs árnyéka?

Márpedig ez azt jelenti, hogy vámpír a szentem, ami ugye rögtön megmagyaráz egy csomó dolgot. Egyrészt ezért nincs rakomány a tevéken: nincs szüksége kajára, ha megéhezik, ott a másik tevehajcsár (konzervkaja).
Megmagyarázza a kép szürreális jellegét is: ez egy elátkozott karaván, amely (Rejtő után szabadon) arra van kárhoztatva, hogy mindörökké meneteljenek a sivatagban, teniszütőket és tangóharmonikát cipelve magukkal, mert a vámpírunk megette vacsorára egy beduin sejk mindhárom káprázatos szépségű lányát, valamint a sejk kedvenc pej paripáját. Most mindannyian feloldozásra várnak, amit csak az hozhat nekik, ha az UNESCO végre a világörökség részének nyilvánítja a sivatagot velük együtt. Kezdenek elcsüggedni.

Előzmény: goldfinger (1102)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.09.19 0 0 1120
A tevéknél szerintem a naplemente utolsó sugarai világítják meg az állatokat, a nap előttűk bukhat a dűnék közé...
Előzmény: komancs (1119)
komancs Creative Commons License 2003.09.19 0 0 1119
Jaj! Beírok 1 hosszút és eltűnik!

Az első kép az remek alkotás, de szerintem rejtvénynek könnyű, a bácsi, és a nő könnyen észrevehető.

A tevés kép nagyon különös fotó. Mivel a sivatagban állandóan tűz a nap és kevés az árnyék ez talán vmi vízió.

Az új képnél én is inkább pofikat vélek látni, emberi arcot nem.

Hát ennyi rövidítve.
Gondolom Murphy törvénye, hogy ált a hosszú beírások vesznek el a neten.

Vajk Creative Commons License 2003.09.19 0 0 1118
ha te letöltöd magadnak, akkor ACDSeevel vagy mas nezegetővel megnövelheted, de akkor értelemszerűen pixelesebb lesz egy picit
Előzmény: AliceCsodaországban (1117)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1117
Bocsika, de 11 arc, vagy 11 arcra hasonlító valami?
Az a baj, hogy tényleg rossz a szemem, és jobban élvezhetném, ha egy kicsit nagyobb lenne a kép, nem lehetne megoldani?
Előzmény: Vajk (1114)
goldfinger Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1116
Vajk: nagyon király kép!

De ne torlódjon már össze ennyi kép ilyen rövid idő alatt!
Tekintve, hogy van még az enyém is, amire, úgy látszik, büszke lehetek, a veterán képfejtők meg szégyellhetik magukat.:-)))

Elwen Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1115
Megvannak! :-)
Előzmény: Vajk (1114)
Vajk Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1114
Az szerintem nem kagyló:))

Ebben a képben 11 arc van....


Előzmény: AliceCsodaországban (1113)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1113
Ott a kagyló, olyan kagyló, amibe a természeti népek belefujnak és búgó hangot ad - bele van építve a paraszemberbe is...

Igen, tegyél felmég, ha van.

Előzmény: Vajk (1109)
Vajk Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1112
Balra is van még egy halvány lányarc:)

Tegyek még ilyen képet?

Előzmény: goldfinger (1110)
goldfinger Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1111
Na, képfejtők, erőltessétek már meg magatokat!
goldfinger Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1110
Jéé, tényleg ott a női arc jobbra!

Az a kagyló nekem sem tűnik igazán kagylónak.

Vajk Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1109
Na most az Öreg szeme és az orra egy vető parasztember, akinek a kalapja az Öreg szemöldöke, a könyöke pedig az öreg orra.

Még minidg ott a kagyló?

Előzmény: AliceCsodaországban (1108)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1108
Nem az öreg mellett, hanem nézd meg jobban az orcáját a szeme alatt!
Én is felfedeztem még arcokat, 2 női profilt, és egy gyerekarcot halványan a kerités felett..:-)))
Előzmény: vkibitoroljaanevem (1107)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1107
az öreg mellett? viszont találtam még 3-4 arcot a boltív körül
Előzmény: AliceCsodaországban (1106)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1106
A kagyló a szemiből lóg lefelé..
Előzmény: vkibitoroljaanevem (1105)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1105
a kagyló hol van? amúgy ezek nagyon jók!

az új képen meg a fekete tevék üldözik a sárgákat a kanyarban:)

Előzmény: AliceCsodaországban (1104)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1104
Bár Vajk képét kicsit elkapkodtam...
Mert csak most vettem észre, hogy bár elsőnek egy öregúr látszik, valójában ott rejtőzik
egy kutya
egy nő krinolinban
egy kagyló
egy férfi... :-))
Előzmény: Vajk (1098)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!