Keresés

Részletes keresés

Creative Commons License 2009.03.23 0 0 8084

Ma nagy örömömre találkozhattam Pepsi HErcegNŐvel és FÁncsi NAgyságos asszonnyal:-)  Nem ömlengek, pedig tudnék:-)   Őket egy KEdves hölgy fogadta örökbe, mindketten a menhely lakói voltak-( ime A HÖlgyek:-)))

Creative Commons License 2009.03.23 0 0 8083

De,

tudom, éppen tájékoztatni szerettem volna a KEdves idelátogatókat, hogy a kutty Kecskemétre a Mentsvár Alapítvány menhelyére Szabó Attiláékhoz került, mint ideiglenes megoldásként. Ha vkit érdekel szívesen segítek írjon és összehozom Attilával!

Rendkiívül örülök az érdeklődésnek!:-))

Előzmény: neverhood (8080)
Creative Commons License 2009.03.23 0 0 8082

On szépen kérek minden idelátogatót, hogy gondoljanak bele az alább elmondottakban és érezzék át a kétségbeesés könyörgését!

Köszönöm szépen!

Kedves Mindenki!

Eddigi működésünk legnagyobb krízishelyzetébe kerültünk. Gyilkos betegségek
ütötték fel fejüket kutyusaim közt, melynek több szomorú következménye is
lett. Végtelen fájdalommal írom le: Leonidasz, Mariusz, Dijon, Titusz,
Pete, Kobra, Spartacus, Kornéliusz és kis Kobold elhagyták ezt a világot,
magukkal vive szívem egy-egy darabját, és átköltöztek a Kutyamennyországba.
Míg élek, nem felejtem el őket, ahogyan életem legborzalmasabb 10 napját
sem, mely alatt elsírtam minden könnyemet. Lelkembe belevésődött kilenc kis
tekintet, kilenc kis apró lény, akik élni akartak, akik tőlem várták a
segítséget, én pedig a Csodát onnan fentről, ám a csoda ezúttal elmaradt.
Micike hihetetlen meggyógyulása másfél napos betegség után viszont erőt és
reményt adott nekünk. Ahogyan az is,hogy jónéhányan NEM betegedtek meg.

Ám a következmények hosszú ideig kísértenek még, nem csak lelkileg,
másképpen is: befogadni jó ideig nem tudok (ebbe belegondolni is
borzasztó), ezért nagyon sürgősen szükség lenne olyan jó emberek
jelentkezésére (legfőképpen Ózdon), akik vállalnának időnként egy vagy több
kutyust átmeneti időre, megadva ezzel az esélyt nekik a boldogságra.
Higgyétek el, felejthetetlen élményeket kaptok, és sokkal gazdagabbak
lesztek, ott legbelül.

És egy másik következmény: a mai napon Borzas kezelésére és infúziójára,
illetve gyógyszereire az utolsó pénzt vettem le  a bankszámláról, és
innentől nincs tovább… A sokfelé etetett állatok, az itt élő gazdira
várók, az ivartalanításra bejegyeztetettek, a távolabb élők, és a Többiek
pedig várnak rám. Ha tudsz, kérlek, segíts! Adományokat és anyagi
segítséget egyaránt hálásan köszönünk! Hogy a dolgom még nehezebb legyen: a
meghalt picikéim oltásainak költsége is rám hárult, hiszen ezt normális
esetben az új gazdi rendezi utólag, és ez, sajnos, Nekik nem adatott meg.
(És itt egy sosem szűnő Miért???)

Számlaszám: HEROSZ Ózdi Szervezete, OTP 11734121-20043678 Telefonszámom:
0670/597-8277 (inkább délután)

Ez a szemét betegség felforgatott mindent… Nemrég még tele voltam
sok-sok egészséges, vidám kiskutyával, aztán jött a Pokol katonája, és
szétzúzott mindent, jelenben és jövőben, testekben és lelkekben egyaránt.
Köszönöm,ha meghallgattál! És kívánj szebb napokat nekünk!

Állatbaráti szeretettel: Fazekas Ildikó

Ózd, 2009. március 22.

-------------------------------
http://www.gportal.hu

Josefine Creative Commons License 2009.03.23 0 0 8081
Gazdája fiatalon elhunyt ennek a 6 éves kan belga juhász malinois keveréknek. Most új gazdát keres, egy új élet reményében, olyasvalaki személyében, aki felelősségteljesen tudna róla gondoskodni és feledtetni vele a volt gazdája hiányát.
A történtek ellenére vidám, jó kedélyű, játékos.
Rendkívül nagy a mozgásigénye, régebben egy erdő melletti kis településen lakott, most egy pesti, kis lakásban kapott ideiglenes menedékjogot. Jól viselkedik lakásban, csendes, nem tesz kárt semmiben. Nagyon kedves kutyus, rengeteget hízeleg. Valakinek nagyon kellemes pillanatokat fog még szerezni.

Az idős hölgy (aki befogadta) elérhetősége: 264-5443 (Marton Lászlóné)
Amennyiben őt nem lehet elérni az én számom: 264-3783

neverhood Creative Commons License 2009.03.22 0 0 8080
Gí, nem tudod mi lett a kutyával? =/
Előzmény: Gí (8078)
Creative Commons License 2009.03.21 0 0 8079
 Kérésre:

Barát,

másfél éves németjuhász jellegű (attól alacsonyabb) kan, barátságos, gyerekszerető, alkalmazkodó más kutyákhoz is, hűséges, egyszer már befogadott kutyus. Putnokon él, a néni segít a fuvarban, de csak március 25-ig van időnk, mert másnap kórházba kerül.Érdeklődni Érsekné :   0670/289-1208

Brenda,

ötéves fajtiszta németjuhász szuka, kissé domináns, nagy mozgásigényű, értelmes, kezelhető kutya. Őt  március 25-én elaltatják!!!!! mert ráuntak... no comment. Róla érdeklődni : 06 70/289 1208. Kérek mindenkit, aki tud segítsen,ne kelljen már ezt a gyönyörűséget elaltani.

Köszönöm!

Creative Commons License 2009.03.20 0 0 8078

SOS KÉRÉS!

Sziasztok!

Akár milyen rövid időre is, de nem tudnátok segíteni ennek a kutyának? Az oltását, chipjét mi állnánk, a segítségkérő doki meg ivartalanítja!

S.O.S! Holnap lesz altatva!!!

(Képet hamaosan pótlok!)
Egy állatorvos kért segítséget:

"Német juhász jellegű kutya. Megköszönném, ha tudna segíteni. Legkésőbb szombat reggel sajnos el kell altatnom, ha nem találok helyet. Köszönettel: Keleti Zoltán"

A doki ingyen ivartalanítja és Pest meg Komárom körzetébe maga elszállítja, ha lenne hely a kutyának. A kutya kan, lakli, kedves, de neveletlen, 2-3 éves, a gazdája egy nagyon szegény nő. Ha a doki nem vállalja az altatást, a nőt megbírságolja a helyi jegyző, mert a kettővel odébb szomszédját zavarja, hogy a kutya sokat ugat... Eközben a nőnek enni is alig van pénze.

Ha bárki tud segíteni nagyon sürgősen jelezze!

Aki tud neki átmeneti helyet, az írjon a dokinak:
<allategeszseghaz@gmail.com>

Vagy nekünk:
jutka@zoldzebra.hu

Telefonon: 30/447-64-92
20/582-63-84

Zöld Zebra Egyesület

1% az állatokért

Creative Commons License 2009.03.15 0 0 8077

Igértem Jázminkáról beszélünk még, ime:

"Ápr. 4-én az Óbudai Kulturális Központban (III.ker., San Marco u. 81.) jótékonysági est lesz 19 órai kezdettel Svecz Éva és Jázminka, a megégetett kiskutyus javára.
Róluk bővebben: http://www.gportal.hu/heroszozdiszervezete (jobb oldalt Jázminkára kell kattintani és ott van a teljes történet.)

A rendezvény védnöke:
Dr.Czerny Róbert
állatvédelmi ombudsman
Fehérkereszt Állatvédő Liga

Fellépők:
Irish Feet Ír Sztepp Tánccegyüttes (www.irishfeet.hu)
ÍRka-fÍRka zenekar (www.irka-firka.hu),
Szitakötők Táncegyüttes (modern tánc, mozdulatművészet - Holecz Anna vezetésével)
Elvarázsolt Lányok Hastánccsoport (Majorné Ábrahám Katalin vezetésével)
Vámos Veronika és madeira tánccsoportja (www.vamosveronika.extra.hu)
Gláser Gyula ír sztepp táncos (Magic of the Dance, Gaelforce Dance)
állatvédős ismerősök tánccsoportjai:
Harsányiné Lőrinc Erikáék &#8211; rock

Kérlek, küldd tovább! Köszönöm!

http://www.indavideo.hu/video/Jazminka_es_Eva

http://www.youtube.com/watch?v=PsW6l5treG8

KÉREM, AKI TEHETI  SEGÍTSEN MENJEN EL!

zsazska Creative Commons License 2009.03.13 0 0 8076

Sziasztok! Kérésre teszem közzé!

Gazdát keres Mazsi, a 10 hónapos Labrador-németjuhász keverék szuka. Nagyon kedves, bartáságos, tanulékony kis teremtés!

Érdeklődni  Tel.: 30/560-2179, vagy kleraniko@t-online.hu; e.mailen,  Vargáné Anikónál lehet (Martonvásár)

Köszi a segítséget!

SpinyNorman Creative Commons License 2009.03.12 0 0 8075
Mielőtt feltettem volna, írtam egy mailt a címre. Aktuális.
Előzmény: oncogito (8073)
lyndus666 Creative Commons License 2009.03.12 0 0 8074
Akkor nem szóltam!:)) Gratulálok!!;) Remélem,sikerül a kutyusnak otthonra találni. Ha lenne elég pénzünk,én is tuti befogadnék még 1-2 kutyust...de így elég ez a 3 ördögfajzat.:D
Előzmény: SpinyNorman (8072)
oncogito Creative Commons License 2009.03.12 0 0 8073
Ha ilyen távoli a dolog, biztos, hogy még aktuális?
Előzmény: SpinyNorman (8072)
SpinyNorman Creative Commons License 2009.03.12 0 0 8072
Nem nálam van és nem is én találtam. Egy ismerősöm ismerősének az ismerőse. Nekem egyébként van négy ;-)
Előzmény: lyndus666 (8069)
oncogito Creative Commons License 2009.03.12 0 0 8071
Én körbekérdezek, de mivel sürget az idő, állatkórházban nem lehetne a kritikus időben, amíg távol vagy?
A gazdikeresés nem rövidtávú feladat...
Előzmény: Joni11 (8070)
Joni11 Creative Commons License 2009.03.12 0 0 8070
Ezt a fél éves sar-pei/labrador kiskutyát kidobták, mikor rájöttek, hogy a shar-pei örökséggel nem csak kedvesség, de befordult szemhély is jár. Az állatorvosi számla már sok lett volna, ezért felhozták Dobogókőre az erdőbe. Nem tudjuk, a szegénység vagy az önzés vette-e rá a gazdiját, hogy így szabaduljon meg tőle. Itt találtunk rá, fázott, éhezett, nagyon félt, hisz már ilyen fiatalon magára maradt. Közben fájt a szeme, napról napra kevesebbet látott és a világ csak egyre félelmetesebb lett. Mi befogadtuk, de itt sincs jó sora. A meglévő kutyáink nem szeretik, minden nap megverik, pedig ő próbálna alkalmazkodni. Mostanában már csak meghúzza magát egy sarokban és próbál kitérni az útjukból. Minden szóért, simogatásért hálás, de fél is, hisz utána bosszút ál rajta az elcsent figyelemért a többi kutya. Egyre kevesebbet eszik-iszik, de tartjuk, mert így is jobb, mint az utcán. A menhelyek várólistára tették, de sajnos mindenütt telt ház van és beteg szemű kutyát meg egyébként sem akar senki. Megműttettük, hogy könnyebben találjon gazdit, de csak 9 napja van rá, utána elutazom és még ideiglenes örökbefogadója sincs! Ajánlom gyerekek, idősek mellé - bárhova, ahol megkapja a szeretetet, amit megérdemel. Szereti a kutyákat, a cicákat, de leginkább az embereket.

A teljes történet: http://feherkutya.blogspot.com/
lyndus666 Creative Commons License 2009.03.10 0 0 8069
Szia!

Ne haragudj,hogy így ismeretlenül közbeszólok,de ha voltál olyan szuper,hogy nem hagytad cserben azt a kölyköt,orvoshoz vitted,szerintem adhatnál neki egy esélyt,hogy veletek éljen.Ha csak a gyerkőcök miatt nem szeretnéd (még ha csak ideiglenesen is) megtartani,én azt mondom,mégis próbáld meg! Nekem egy 3 éves lányom van, és születésétől kezdve vannak kutyáink (hárman, egy argentín dog,egy menhelyről hozott németjuhász-keverék és egy angol bullterrier,aki ráadásul süket),de soha semmi gond nem volt,plusz előnye még az is,hogy a gyerek sokkal hamarabb megtanulja,hogy szeresse az állatokat,és vigyázzon rájuk.
Tényleg csak jótanácsként mondom,jó szándékkal,mert ez a kiskutya olyan hálás lehet neked,annyi szeretet tudna adni azért,mert megmentetted,hogy talán el sem tudod képzelni.
De akárhogy döntesz is,nagyon szép dolog volt,amit tettél,sok ember vehetne példát rólad!:)

Legyen szép napod,üdv:Linda
Előzmény: SpinyNorman (8068)
SpinyNorman Creative Commons License 2009.03.10 0 0 8068
>>> Melinda Hazai <melindahazai@yahoo.co.uk>
Kedves Állabarát Barátaim!

tegnap éjjel az úttesten fekve találtam egy kis három hónapos, fekete, labradoszerű kutyust. Az állatkórházba vittem, mert vérzett, mára szerencsére jól van,úgy tűnik nem tört el semelyik csontja, de még megultrahangozzák.
Hazahoznám, de még túl picik a gyerekeim egy köyökkutyához.. Találnom kell neki gazdát, különben a sintértelepre kerül, ahol két hétig tartják, aztán elaltatják a kutyákat.
Ki tudná befogadni?
Melinda
UJOKA Creative Commons License 2009.03.09 0 0 8067
"Vacak 6 éves kan kutyus s.o.s. gazdit, vagy befogadót keres!

Ahol eddig élt, onnan mennie kell, a házat eladták, új helyre vinni nem tudják.
Remek kis kutyus, de más kutyákat nem visel el, egyedüli kutyának alkalmas!
Egyébként az embereket szereti, kedves, hízelgő, örökmozgó, imád sétálni, jó házőrző. Abszolut nem látszik rajta a kora, mert sokkal fiatalabbnak néz ki.

Tel: FENUSZ ANITA: 30/ 519 6450"

wolverina Creative Commons License 2009.02.27 0 0 8066
nnakutyuskutyuskutyus
wolverina Creative Commons License 2009.02.27 0 0 8065
itt a képe.
wolverina Creative Commons License 2009.02.27 0 0 8064
Gazdit keres egy feketebarna rajzos valószínűleg keverék lány kutyus. Fiatal, kb 1 éves lehet maximum. Nagyon aranyos, játékos. Jelenleg egy cég telephelyén, egy udvaron szoritottak neki helyet, és gondozzák, ahogy tudják, de sajnos nincs igazi gazdája, és láncon is van szegény :( Mielőbb szerető gazdni kéne neki.
panettone Creative Commons License 2009.02.23 0 0 8063
Álom spanira várók figyelem!
Gazdit keres Mancsi, a kedves vigyori örökmozgó spani fiú, gyerek mellé bármilyen más háziállat mellé akár második kutyának is ideális. Mancsiról érdeklődni lehet: a 06309983947- es számon. Képek és infok: http://www.spanielsos.hu/mancsi.htm
panettone Creative Commons License 2009.02.19 0 0 8062
Gazdit keres Camyla a szeleburdi nagykamasz angol cocker spániel , ivartalanított szukácska, nagy mozgásigényű, második kutyusnak is ideális, kisgyerek mellé nem ajánljuk mivel szeret felugrálni. Képei:http://gallery.site.hu/u/marcsi_oroszfreemail_hu/spanisos/   Érdeklődni lehet 063099983947
kriseva Creative Commons License 2009.02.17 0 0 8061
Pötyi,(aki kan)már ideiglenesnél élvezi az életet tovább:)))
Sok sikert Pötyi!!
Előzmény: kriseva (8041)
s3girl Creative Commons License 2009.02.17 0 0 8060
Dejó az ilyet olvasni!!:) Szuper!:)
Előzmény: oncogito (8057)
lyndus666 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 8059
De örülök!!!!!!! :)))))
Előzmény: oncogito (8057)
Creative Commons License 2009.02.16 0 0 8058
Kérésre bemásolva:

Fajtiszta magyar vizslák ingyen gazdira várnak. Ha valakit érdekel, akkor jelezzen
(Molnar.Zsuzsa@preciz.videoton.hu), vagy következő e-mail címen:
dobler.mariann@preciz.videoton.hu.

oncogito Creative Commons License 2009.02.15 0 0 8057
Köszi, utána néztem, valóban! :-)

Bemásolom:

III. ker. Család utcai rendelőben volt egy puli szerű mamakutya, akinek ömlött a teje, de a babáit nem találták meg...
Most beszéltem a gazdival.
mama kutyus azonnal megfürdették és már szoptatja a piciket.
Mosdatja őket, szeretgeti őket, szóval úgy tűnik megnyugtatóan alakulnak a dolgok.
Megmenekült 9 baba és gazdira talált egy kóborka is.
Nagyon-nagyon köszöni a gazdi MINDENKINEK, aki segíteni próbált...ha csak egy e-mait küldött tovább valaki azt is hálásan köszöni.
Előzmény: Nyafkamacska (8056)
Nyafkamacska Creative Commons License 2009.02.15 0 0 8056
A netboardon azt olvastam, hogy már sikerült megoldani.
Előzmény: oncogito (8055)
oncogito Creative Commons License 2009.02.15 0 0 8055
Nem lehetne valami élőbb telefonszámot megadni?
A megadott telefonszám a tököli menhely száma és jelenleg senki nincs vonalban...
Előzmény: lyndus666 (8054)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!