sziasztok! hazaérkeztünk paráliáról sajnos! nagyon jó volt gyönyörű idönk volt minden nap a tenger az nagyon szupi volt. az apartman meg ott volt a toppon. busszal kapcsolatban oda fele aránylag jó helyünk volt emeleten a lépcsö mellett nem ült melettünk senki igy kitudtam nyujtani a lábamat rendesen. vissza fele már majdnem középtályt ültünk de ki lehetet birni.
Vannak utazási irodák ahol felár esetében lehet helyet foglalni, az üléserend alapján.
Ilyen pl: az asztal és a panoráma ülés (emeletes busz esetében), de más helyet is lehet. És akkor tuti hogy oda ülsz amit kifizettél.
Magát a buszt télleg nem mindig tudják (ha több is van az irodának). Bár ez nem jellemző.
Ahol télleg utasbarát az ügyintézés (és nem csak addig amíg be nem fizeted, utánna már csak "nyűg" vagy) ott tudják, és megmondják.
Az télleg csak hanta hogy nem tudják, hisz "utaslistával" kell dolgozniuk. Indulás elött Három nappal előbb pedig a vouchert is ki kell küldeni. Azon meg pontosan minden fel van (fel kell) tüntetni.
szia! igen igy már értem! mert nekünk nem igy mondták hanem hogy gyüjtő járatok is vannak de gondolom az ugyan azt jelenti. azért nem értettem mert még ilyen nem volt eddig. de azért köszönöm a válaszokat!!!
Az utazási irodánk pécsi, de ha jól emlékszem, Zalaegerszegről is voltak utasok. Mi budapestiek vagyunk, de jöttek Debrecenből is.
Szóval a lényeg, hogy egy kis busszal mentünk Tompáig és ott szálltunk fel az Utazási iroda buszára. Konkrétan annyira profin meg volt szervezve az egész, hogy Tompán amikor a benzinkútnál leszálltunk a kisbuszról, bementünk egy kávéra és még meg sem kaptuk a kávét, de már meg is érkezett a busz.
A hazaút is hasonló volt, annyi különbséggel, hogy már várt a kisbusz és csak mi ültünk rajta. Szombaton fél kettőkor indultunk és hajnali 6,33-kor már a lakásban voltunk odahaza, pedig majdnem 3 órát álltunk a szerb-maci határon .
Az utazási iroda ezeket az átszállásokat hívja transzfernek.
Ilyenkor még várnak, hátha van több utas is. Mert lehet, hogy kevesebben lesztek és ezért kisebb busz is elég lesz.
Akár lehetnek transzferek is, nálunk voltak, de zökkenőmentes volt minden..
Ne parázz már, nem ti lesztek az első utasaik, biztosan minden rendben lesz. Inkább dőlj hátra és gondold át, mindent bepakoltál-e már, vagy mit szeretnél bepakolni.
Sajnálatos.. Mi még tavaly decemberben foglaltuk le augusztusi utazásunkat, de már akkor tudtuk, hogy melyik ülések a mieink és melyik szobában leszünk...
alapvető szövegértelmezési problémák vannak, úgy tűnik: egyáltalán nem kritizáltalak, és végképp nem sajnáltalak le, mert annál sokkal jobban tiszteltelek (távolból figyelve, pontosabban észlelve, konstatálva korábbi, hellaszos 'munkásságod', autós tapasztalatod-függetlenül attól, h a múltkor anélkül estél nekem, h semmi kommunikációnk nem volt korábban, ráadásul a megfogalmazott véleményed nem is tudtad alátámasztani, ami persze nem volt véletlen, ugyanis csak üresben vádaskodtál, minden alap nélkül sajnos).
szóval, nem volt se feléd, se más felé sem kritika, sem lesajnálás: én csak annyit mondtam, h olyanokat, akik kétszer, meg párszor kotyognak bele egy topikba, tagnak nevezni módfelett túlzó megfogalmazás.
egyébként meg, ne légy ennyire ijedős, ne hogy már eltántorítsanak a nagy hangú, rosszindulatú betyárok: bátran segíts bármikor, mutass példát, hallgattasd el a tudásoddal, a készségességeddel, a stílusoddal azokat, akiket nem szívelsz. mutasd meg, h hogyan is kell udvariasan, intelligensen-na és rendszeresen- segítségre lenni.
nem azért srácok, de ti pénzt kaptok hogy itt töltitek a napjaitokat? :D oriási hogy van egy nem éppen értelmes kérdés vagy rosszul fogalmazza és a 2-3ittlakó rögtön ittvan....:)
Az általad kritizált, kevés hsz-el rendelkezők tudnák úgy növelni a hsz-eik számát, mint pl a jó lovag tette a vitát kiváltó esetben: fogalma sem volt az érdemi válaszról, de azért poénkodott egyet egy lesajnáló hangvételű hsz-ben. Darabra ez is gyarapítja az ő 200 feletti számú hozzászólását...
Csakhogy ez nem javítja a topik hasznosságát az információkérők szemében, sőt :-(
ja, és a két, szted velem ellentétben segítőszándékú topiktagnak van összesen 13 db hsz-e ebben a topikban, amiből úgy öt érdemi. ennyire tagok, és ennyire sokat segítenek.
örülök, h egyetértünk, sztem is hasznos voltam, ahogy egyébként általában is.
a két, általad hasznosnak minősített válasz közül pedig az egyik megismételte azt, amit én írtam. ha negyvenhét felkiáltójelet is teszel nyomatéknak, akkor is.
részemről a téma lezárva, hülyeség és igaztalan az egész kötözködésed.
nem tudom az feltűnt, hogy olvtárs mindegyik kérdésére kapott választ, és a legutóbbi kérdése kivételével az általad suttyóknak nevezettektől kapta?
Úgy látom, hogy valami (nagyon) elkerülte a figyelmemet.
De semmi gond, te biztosan tudsz nekem segíteni. Mokus31 nicknek alig van pár hsz-e a topikban, te könnyen fel tudod idézni azokat a hasznos válaszokat, amelyeket a "kemény magtól" kapott.