Keresés

Részletes keresés

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2022.08.09 0 1 57862

Egyébként én még csak egy versenyt láttam itt,(remélem lesz az 1000 is 😎) de nekem az itteni srácok közvetitése átélése lelkesedése bejött. Anno néztem a sport tv-be a sportklubbon és igen a digin is a sportklub és a digi  közvetisése tragédia volt,,, volt hogy a digin a tv kommentátorán totál étrezhető volt, hogy unja magát (akkor a szakiként oda rendelt MAKAI György próbálta tartani a hátán a közvetitést, amit lehetett megtett) a sport tv meg ugye MO-n elsőnek vállalta be aNNO, azt hiszem akkor Faragó Ricsi közvetitett, olyan volt amilYEN de hangulata volt.  De amit itt az aréna 4-en hallottam az nagyon tetszett érezhető, hogy szeretik a sportot értik stb. 

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2022.08.09 0 0 57861

Sziasztok, lett Aréna4 em igy én is nézhetem magyarul, nem csak a hivatalos Nascar YT csatornán az utólag felrakott versenyt angolul.-

 

 

A kérdés, már  a szitut nem tudom de elhangzott hogy X versenyzőt utasitották, hogy Y csapattársat elengedje, viszont itt ebben a fórumban még ezer éve azt mondták nekem, hogy a Nascarban nincs olyan mint az F1 be, hogy csapatérdek és utasitanak , a kérdésem az, hogy most ez hogy van a A nascar versenyen is utasithat elengedést a csapat? köszi

antenn Creative Commons License 2022.08.08 0 1 57860

Örülök, hogy Harvick újra nyerni tudott, de elég komoly, hogy Truex így kieső helyen van a playoffból, és Blaney csak 20 ponttal van előtte... A következő 3 futamból mindkettőnek nyerni kéne egyet-egyet, különben az egyikük nem jut be. Maximum abban remélykedhetnek még, hogy KuBu továbbra se épül fel és visszalép (de erre már nagyon kicsi az esély)

Vass Gábor Creative Commons License 2022.08.08 0 0 57859

Aha értem gondoltam hogy az miatt késett másfél órát.

Előzmény: antenn (57857)
antenn Creative Commons License 2022.08.07 0 1 57858

Custernek most ment füstbe a jövő évi ülése... :-D

antenn Creative Commons License 2022.08.07 0 0 57857

A vihar már elment, csak vizes volt a pálya ;-) Szerencsére hamar megszáradt.

Előzmény: Vass Gábor (57855)
Vass Gábor Creative Commons License 2022.08.07 0 0 57856

Most kezdtek körözni valamit.

Vass Gábor Creative Commons License 2022.08.07 0 0 57855

Na mivan a rajttal?,jön a vihar azt nem engedik el őket?

antenn Creative Commons License 2022.08.04 0 0 57854

Kurt még egy futamot kihagy... Érdekes lesz, ha esetleg már jövőre se akarja folytatni, valószínű akkor kivásárolnák Reddicket. Úgy hallani, ő már amúgy is fasírtban van Childressel...

 

Nem tudom, ehhez kapcsolódhat-e, de Austin Hill a hétvégén be is mutatkozik a Cupban, egy harmadik RCR autóban (#33-assal)

antenn Creative Commons License 2022.08.01 0 0 57853

Eléggé őrült módjára mentek a srácok, de Reddick úrrá tudott lenni a káoszon :-D Mögötte 3 újonc a top5-ben (Cindric, Burton, Gilliland), ami elvileg csak másodszor fordult elő a történelemben... Kettejüknek ez az első top5-je is, Gilly még 10-ben se volt eddig. Úgy tűnik, a múltkori FRM büntetés első hatása, hogy már ő is jól megy :-D így kettős top10-et szerzett a csapat, amire szintén nem nagyon volt még példa, talán csak az emlékezetes degai 1-2-nél.

antenn Creative Commons License 2022.07.31 0 0 57852

Dinger hozta a megszokottat, bár most a Kaulig is nyögi a Cupos autókat, oválon még nem tudtak nyerni, Hemricék meg sehol sincsenek...

 

Más Xfinitys csapatok is nehéz helyzetben vannak, az Our Motorsport szerződést is bontott Moffittal. Egyelőre a Truck sereghajtó Perkins fogja helyettesíteni.

Előzmény: antenn (57850)
antenn Creative Commons License 2022.07.30 0 0 57851

Mindjárt kezdődik a Truck. Le is maradtam róla, hogy már playoff van :-O Júliusban kicsit még korai. Egyébként érdekes, hogy ők nem a "nagy" Indyben mennek most, hanem a kb. 10 km-rel arrébb található rövid oválon :-)

antenn Creative Commons License 2022.07.28 0 0 57850

Meglepő módon az NBA-ben is mindig van idő sztorizgatni :-) az időkérések, büntetők alatt, de sokszor akkor is, ha kevésbé szoros a meccs és éppen semmi különös nem történik. Egyébként én is abban bízom, hogy idővel belejönnek az Arénás fiúk. Akik "odakapcsolnak", bár nem csak rájuk kell gondolni, de mindenképpen fontosak, mert tőlük növekedhet a nézettség :-D

 

Érdekes lesz a Torpedó bemutatkozása, pár hét múlva Watkins Glenben Kimi is jön. Kurt viszont még egy versenyt kihagy :-/ remélem, nem lesznek maradandó tünetei az agyrázkódástól, mint Juniornak voltak. Közben a két Toyota után McDowell autóját is szabálytalannak találták... :-O Kizárás helyett 100 pontos büntit kapott, nagy kár, mert jól állt a bajnokságban. (Ők már fellebbeztek)

 

Xfinityben Brandon Brownnak végül elfogyott a pénze, ezért a szezon hátralévő részében legtöbbször fizetős/beugró pilóták fognak ülni a #68-ban, most hétvégén Austin Dillon. Brown még megpróbálkozik a Harmon Racing #47-esével, de az az autó majdnem mindig DNQ, szóval sokra fog vele menni...

Előzmény: getlele (57847)
bendeguz90 Creative Commons License 2022.07.27 0 0 57849
szmartin Creative Commons License 2022.07.25 0 0 57848

Nem vettem úgy, hogy szídod őket. Megfogalmaztál egy kritikát, amivel nincs gond. Csak erre szerettem volna reagálni, mivel másként látom. Reméljük, hogy eltelik néhány hónap és akkor rutinosabbak lesznek :-))

Ettől függetlenül méltányolom az igyekezetüket és azokat az infókat, amiről beszélnek és eddig nem volt tudomásom róla, így legalább nem kellett az internetet böngészni...vagy ha igen pont azért, mert mondanak valamit és érdekel és utánanézek.....

Hamár ide tévedtem a fórumba, engedjetek meg egy kérdést. Létezik olyan magyar klub, csoport, amelynek tagjai NASCAR fanok és összejárnak?

 

Épp most olvastam a NASCAR honlapján, hogy a JGR nem nyújt be fellebbezést az ügyben.... a verseny utáni vizsgálaton plusz "vinilréteget" találtak mindkét autó elülső burkolatán...hogy ez mit befolyással bírt a versenyen, az nem derült ki a cikkből...áramvonalasabbá tette az autókat??? passz...

 

A FOX-ot illetően igazad van, tényleg közvetítenek még NASCAR-t... én emlékeztem rosszúl. Az volt a fejemben, mintha 2019 után kiszálltak volna a közvetítésből. Amikor még tudtam a FOX-on nézni, akkor egészen színvonalas volt... most kezdtem el megint figyelemmel kísérni az eseményeket, köszönhetően az Arena 4 csatornának.

Előzmény: antenn (57845)
getlele Creative Commons License 2022.07.25 0 0 57847

Szerintem bármilyen sportágat viszonylag nehéz lenne úgy közvetíteni, hogy mindig azokra gondolnak a kommentátorok, akik éppen odakapcsolnak :D Azt nem érzem fairnek, hogy az NBA közvetítéssel hasonlítsuk össze. Alapvetően teljesen más stílus kettő (műfajában végképp), a NASCAR közvetítések inkább a kerékpárközvetítésekhez állnak közelebb a hosszuk és a sok kvázi átsztorizható idő miatt, ebben pedig szerintem szórakoztatóak.

Előzmény: antenn (57846)
antenn Creative Commons License 2022.07.25 0 1 57846

Igen, lényegében ezt mondta, de egy átlag néző, aki csak odakapcsolt, szerintem annyit értett meg belőle, hogy róla nevezték el. Erre írtam az előbb, hogy segítene némi háttérinfó. :-)

Előzmény: getlele (57844)
antenn Creative Commons License 2022.07.25 0 0 57845

Nem szidni akartam a magyar közvetítést, az eddigi próbálkozásoknál (Sport klub meg ilyenek) egyértelműen jobb. Csak azt kifogásoltam, hogy bekapcsoltam a tv-t (mert már untam Petty krákogását :-D) és egyből hülyeséget kezdtek beszélni. Amúgy nem tudtam, kik a kommentátorok, de rákerestem erre a Juhászra, és rájöttem, hogy annak idején ő is kommentálta MoDa (Molnár Dávid) magyar streamjeit, amiket én is néztem. Na, egy olyan amatőr hobbicsapatba tökéletes volt, de a TV-n élő adásban szerintem egy kicsivel több kéne. Az mindenképpen pozitív, hogy érdekli őket és utána is néznek a dolgoknak, de inkább beszéljenek átgondoltan és helyezzék kontextusba a dolgokat. Közvetlen tapasztalat biztos nem kéne hozzá, F1-ből sincs, meg egy ideje MotoGP-ből se... bár ezeknek se tökéletes, mégis színvonalasabb a közvetítése. Más sportok közül pl. a Sport tv NBA közvetítése sztem követendő példa lenne.

 

A Fox még mindig adja a szezonok első felét, de az elmúlt években náluk is zuhanni kezdett a színvonal (főleg a kameramunka, nagyon sok mindenről lemaradnak a pályán). Náluk idén Bowyer volt a szakkommentátor, Dale Jr. az NBC-nél van.

Vargas egyébként úgy tudom, a fiatal, tizenéves fanok körében népszerű, de valszeg nem ők a nemzetközi törzsközönség... Lehet, tényleg csak ő ért rá :-D

 

A kettős JGR kizárást olvastam ma, nem nagyon fordult elő mostanában, hogy kizárják a Cup győztest, olyan meg főleg nem, hogy az első kettőt...

Előzmény: szmartin (57843)
getlele Creative Commons License 2022.07.25 0 0 57844

Szerintem nem azt mondta, hogy róla nevezték el, hanem azt, hogy amikor valami köze van az adott versenyzőnek a szponzorhoz, akkor az általában jól szokott menni - gondolom a neve miatt kötötte össze Zsombor a Buschy McBusch versennyel azt a Kyle Busch győzelmet.

Előzmény: antenn (57842)
szmartin Creative Commons License 2022.07.25 0 1 57843

Ne haragudj, de nem teljesen értek egyet azon kijelentéseddel, hogy "egyik kommentár rosszabb, mint a másik". Azt gondolom, ha lenne egy tapasztalt NASCAR versenyzőnk (mint ahogy értelemszerűen nincs), akkor biztosan nagyobb szakmai hozzáértéssel kommentálnák a versenyeket magyar nyelven. Ha jól tudom, a kommentátorok mindegyike hobbyból kezdett el foglalkozni a NASCAR-ral és ha ezt figyelembe vesszük, akkor szerintem igen jó és informatív az, ahogy a látottakat tálalják, illetve háttérinfókat biztosítanak a magyar nézők részére. Értékelem, hogy valaki ezzel is foglalkozik a kis hazánkban. Ha valaki perfect angolból, akkor valószínű, hogy nem az Arena 4-en nézi végig a futamot. Az, hogy hiba csúszik a közvetítésbe... na puff előfordulhat. Juhász Zoltán (szakkommentátor), aki egyébként ügyvéd (és ez azért látszik is abból ahogy beszél) szerintem nagyon jól nyomja. Le a kalappal előtte.

Az "International Update"-tel kapcsolatban, ha jól tudom (de lehet, hogy nem), akkor ez volt az első ilyen studiós bejelentkezés. Jessie Punch eddig mindig a Pit-ből jelentkezett be. Talán még a kommentátorok is megjegyezték. Anno a Fox televízió közvetítette a NASCAR futamokat, ott nagy nevek (pl Jeff Gordon, Dale Eirnhardt Jr.) voltak a szakértők. Lehet, hogy épp Vargas ért rá:-), vagy csak őt sikerült megszólítani, reméljük következő alkalommal olyan lesz a szakértő, aki a Cup Series-ben versenyzett.

Egyébként elvették Hamlin-től és Kyle Busch-tól a helyezésüket Pocono-ban, így Chase Elliott lett a győztes.

 

 press - Network4 Online

Előzmény: antenn (57842)
antenn Creative Commons License 2022.07.24 0 0 57842

Belenéztem az Arénás közvetítésbe is, hát egyik kommentár rosszabb, mint a másik... a magyarok azt hitték, hogy a tavalyi "Buschy McBusch race"-t KyBu-ról nevezték el :-D az amcsiknál meg Kyle Petty kommentál, akit már nem kéne mikrofonhoz engedni, nagyon ronda a hangja.

 

Az arab streamen most hozták be a reklámszünetek alatti "international update"-t, ami ha jól értem, az Arénán már eddig is volt. Mindig Ryan Vargas a "szakértő", vagy minden futamon más? Elég furán mutat a stúdióban, meg nem nagyon értem, miért egy közepes Xfinitys fiatalt ültettek be, de azért el tud ott hadoválni :-)

antenn Creative Commons License 2022.07.24 0 0 57841

Már én is csak ide írok, a régi időkhöz képest szinte minden élet eltűnt a fórumról...

 

KuBu nagyot csattant a kvalin, és agyrázkódás miatt kihagyja a futamot. Ty Gibbs mutatkozhat be a helyén.

Előzmény: JarnoTrulli (57840)
JarnoTrulli Creative Commons License 2022.07.24 0 0 57840

B. Lori is hogy eltűnt, ő "vitte" előtted a topikot...

Előzmény: antenn (57838)
antenn Creative Commons License 2022.07.18 0 0 57839

Komoly ez a szezon, 2 kiadó hely maradt a bajnokság alapján... Blaney és Truex foglalják most el őket, mindketten az első ötben állnak, de ha még valaki nyer alattuk, ki is eshetnek. Harvick most 9. a tabellán, de már 68 ponttal lemaradva Truex mögött.

antenn Creative Commons License 2022.07.17 0 0 57838

Erre nagy szükség volt egy 10 éve kihalóban lévő fórum 5 ember által látogatott topikjában :-D

 

Ty Dillonnak már csak ez hiányzott, miután szakított vele a csapata, egyből a verseny elején balesetet okoz... egyébként Gragson esélyes lett a helyére, őt talán egy év után fel is vihetik az RCR-hez (a kisebb szériákból más most nem is nagyon jöhet szóba)

JarnoTrulli Creative Commons License 2022.07.17 0 0 57837

ezért a hülyeségért meg pazaroltad az áramot

Előzmény: Törölt nick (57836)
Törölt nick Creative Commons License 2022.07.17 -2 0 57836

A teljes auto és motorsport gyalázatos etikátlanság : pazarolják az energiát és szennyezik a klimát ! Betiltani !

antenn Creative Commons License 2022.07.17 0 0 57835

Kicsit csúszik a rajt, mert vizes (volt?) a pálya.

 

Érdekes lett az Xfinity eredménye, mivel a fél mezőny kiesett, aztán a top5-ből kizárták Cassillt és Gragsont (előbbi pedig az élete versenyét futotta, majdnem nyert). Így "LGB" lett a 3., Clements a 4. lejjebb meg a 8. Weatherman, 9. Massey és a 10. Currey :-) Még Starr papa is odaért a 11. helyre.

Weatherman azt a #34-est hozta be top10-be (már a kizárások előtt is), amivel Iwuji rendszeresen a mezőny végén bóklászik, vagy DNQ-zik, jól látszik a lemaradása még egy átlagos versenyzőhöz képest is... Currey meg lassan mesterévé válik ennek a műfajnak, már 3 top10-et szerzett (egyet a Truckban, kettőt itt) abszolút nem versenyképes autókkal :-) illetve egyet a Niece truckjával, ahova idén is bőven beférne.

 

Közben a kanadai himnuszt éneklik, amin kicsit meglepődtem, pedig elő szokott fordulni :-D

antenn Creative Commons License 2022.07.13 0 0 57834

Reddick -> 23XI 2024-től. Jó korán bejelentették :-O főleg így nem sokkal a győzelmük után...

Vass Gábor Creative Commons License 2022.07.11 0 0 57833

Kíváncsi leszek mi lesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!