Keresés

Részletes keresés

DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.29 0 0 2957

"Wow. Guess some dudes really are too horny!

David Duchovny has entered a facility to treat his sexual compulsion.

His wife of 10 years, actress Tea Leoni, is sticking with him, it seems like.

The actor released a statement saying, "I have voluntarily entered a facility for the treatment of sex addiction. I ask for respect and privacy for my wife and children as we deal with this situation as a family."

This one's tough to wrap our big fat head around.

What do U think about it????"

http://perezhilton.com/2008-08-28-duchovny-enters-rehabfor-sex-addiction

Most sajnálom csak igazán, hogy nem ismerjük egymást.... :DD

csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2956

Na ja. Fakerítés:-) Oszt Scully néni milyen nehezen nyitotta ki! Ez volt a csapda.:-)

CC-t ráakasztanám a zsanérra büntetésből, amiért ilyen hülyén zárta le és folytatta életüket. Könyörgöm, még az óvodás sem hiszi neki ez el. Vagy az amcsik ennyire balfékek és hiszékenyek?

Előzmény: DeeDee83 (2953)
csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2955

Nem azt mondtam, hogy nem érdekel, hanem azt, hogy ez a történet alakulása szempontjából számomra tökmindegy.

Ideális részem sokféle lehet, de:

UFO, fekete olaj és konzorcium messziről kerülje el. De ha mégsem, legalább legyen marginális.

Előzmény: polar0101 (2952)
OG1 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2954
Sziasztok! Régen egy részt se láttam az x-aktákból. Csak tegnap mentem a moziba, és megnéztem a filmet. És láss csodát, tetszett. Ennek hatására ma elkezdtem nézegetni az x-aktákat. Az első évad első részét néztem még csak meg. Egy kis értékelés.

S1/01 10/8

A történet elég érthető volt, bár nem értettem néhol. A sok haláleset nem tetszett. De összeségében nagyon tetszik a sorozat is. Így megnézem a többi részt egyaránt.
DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2953

Nálam ott akadt el a lemez, hogy úgy ment az X-akták "szünetre", hogy M&S szökésben vannak, most meg az új filmben végülis csak Mulder bújkál... Időközben kihalt az összes összeesküvő, vagy kegyelmet adott az FBI hőseinknek, vagy valaki csak álmodta az egész finálét, vagy mi törpént, hogy Scully csak úgy dolgozhat, még csak nem is álnéven? Meg Mulder a búnak bújkál, amikor Scully simán el tudna hozzá vezetni bárkit? (Legalábbis nem túl nagy óvintézkedések közben megy Scully segítséget kérni. Jó, ott van az az egy fakerítés, nagykaland. :D) Szóval itt valamikből kimaradtunk, dehát ez van, talán majd egy újabb filmben kiderül. B)

Amúgy hogy kinél hogy szokás megoldani a párkapcsolatot, ezt a témát bővebben passzolnám, mert közöm nincs az egészhez, magányos farkas vagyok. B) Amit stabilan állítok, az az, hogy a film elején és végén is egy párt alkotnak, csak az a kérdés, hogy ki kivel (nem) él együtt.

Előzmény: csincsilla72 (2948)
polar0101 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2952

attól nemfélek hogy megfagysz a nagy érdektelenségben :D

tudom téged a pszihohorroroid részek izgatnak fel

Az ideális epizódod akkor a következő:

Mulder és Scully életüket vesztik egy akció során,közös temetőben földelik el őket,2 év múltán mikor gyermekük virágot visz a sírjaikra épp becsapódik egy meteor és fejentalálja a gyerkőcöt aki azonnal elpárolog majd egy idegen gombaféleség új földönkívüli életet lehel végtagjaikba mire Michael Jackson Thiller-ének zenéjére hőseink kikaparják magukat a föld alól és vékony bőrdarabon fityegő álkapcsukat csattogtatva fülledt szexuális aktusba fonódnak hogy egy új fajt teremtsenek a föld színére.

:D

Előzmény: csincsilla72 (2951)
csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2951
Mindenkit más érdekel. Speciel engem is hidegen hagy, de a rajongók nagy százalékának izgatja a fantáziáját.
Előzmény: polar0101 (2949)
polar0101 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2950
habib
polar0101 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2949

ki a rákot érdekli hogy Mulder meg Scully hogy etyepetyéznek szerelmesek e vagy sem van e kölkük vagy sem,köze nincs ennek a sorozat lényegéhez,a youtube-on is van néhánny nőnemű akik 99 videót készítenek szerelmes zenére a sorozatból,nekem a gyomrom forog ha látok egyet vagy olvasom,mint Al Bundy-nak Habaib pólóban a benzinkútnál az ideális család(szeretlek,én is szeretlek,mi is szeretünk apa)autójának kiszolgálása közben

csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2948

Jajistenem, hát ez egyértelmű:-P

Nekem az jött le, hogy nem szakítottak anno, miért tették volna. De Mulder szökésben van, Scully viszont legálisan dolgozik, ergo nem élnek együtt, csak viszonyuk van. Vagyis Scullynak valszeg van egy lakása, Muldernek van egy háza, ez utóbbiban élik szexuális életüket, ahol a csaj valamilyen rendszerességgel megfordul. Ha nem élnek együtt, akkor időnként találkozhatnak ritkábban is (pl. Scully sokat ügyel, meglátogatja a családját élete párja nélkül stb.). Gondolom, a film kezdetekor is erről van szó. De lehet, hogy tévedek.

Előzmény: DeeDee83 (2947)
DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2947
Hát őőő, ezen én is filóztam kicsit, de végülis nem tudok 100%-ra dönteni A) együttélnek B) együtthálnak néha napján C) Scully kapott egy kulcsot vész esetére (asszem már annó Mulder előző lakásához is volt kulcsa) verzió között... De asszem az A) lesz a legvalószínűbb, mert amikor Scully szakítani akar Mulder-rel, azt mondja, hogy nem megyek haza. (Itt viszont nem tudom, hogy tényleg így van-e az eredeti szövegben, vagy csak így fordították.)
Előzmény: Luna83 (2946)
Luna83 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2946
Sziasztok!

Én tegnap néztem meg a moziban az új X-akták filmet!
Lenne egy kérdésem vele kapcsolatban ami nem teljesen volt tiszta. Amikor az elején Scully elmegy kocsival Muldert rábeszélni, hogy segítsen az FBI-nak, nekem a diszkurzusukból az jött le, mintha már évek óta nem beszéltek volna egymással, ami azért fura, mert a 9. évadnak azzal lett vége, hogy összeölelkezve voltak láthatóak egy ágyon. Akkor azóta is együtt vannak, vagy nem???
Nem tudom, mert amikor Scully bement Mulder házába, nem kopogott, hogy Mulder nyissa ki az ajtót, hanem kulccsal ment be, látszott is, hogy fogja a kulcsot. Tehát akkor együtt élnek? Nekem mégis olyan benyomásom volt, mintha tényleg már szakítottak volna évekkel azelőtt.
Amúgy a film nagyon tetszett, pont ilyenre számítottam! :) Én örülök neki, hogy összejöttek, erre vártam már kiskorom óta, amikor 10 éve néztem a sorozatot, mindig bizakodtam, hogy na most talán végre összejönnek de nem...
Már arra gondoltam, hogy a rendezőknek meg se fordult a fejükbe, eszükbe se jutott összehozni őket, aztán gondolom beírtak nekik páran, hogy most már kapják össze magukat, mert így romantika nélkül unalmas és lapossá kezd válni a sorozat! Aztán üzleti érdek miatt gondolom összehozták őket végül! :D
DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.19 0 0 2945
vronszkij Creative Commons License 2008.08.17 0 0 2944
Én arra emlékszem, hogy anno mikor Harrison Ford befutott a Star Wars és Indy filmekkel rengeteg cikk megjelent róla. Valamelyik filmes lap írta, hogy Amerikában elővették a régi filmjeit és mekkora poen, hogy vele reklámozzák a filmet, miközben alig 5 perces jelenete volt a filmben. Valami "Egy halott feje a körhintán" volt a címe. Gondolom így eladhatóbb a film. Bár DD film esetében Julia Roberts is elég nagy név ehhez.
Előzmény: teadrinker2 (2938)
csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 2943

Nem véletlenül:-) DD javaslata volt. Muldernek nem akart ilyen véget, de ez bejött. Egyébként az egyetlen 5 perc, amire emlékszem a filmből, és nem DD miatt. Anno, amikor megnéztem, nem is tudtam, hogy játszik benne, Julia Roberts miatt ültem le a tévé elé. Aki nagyon szar volt benne, tegyük hozzá.

Előzmény: teadrinker2 (2942)
teadrinker2 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 2942

(Mellesleg:

A hullás résznél rossz volt a videofelvétel, ezért nem láttam kristálytisztán -

de úgy tűnik ezt a Gus Delariot az a vég érte utol, amit egy parafenomén Fox Muldernek "jósolt" (indirekt módon): autoerotic asphyxiation ...)

Előzmény: csincsilla72 (2939)
teadrinker2 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 2941
Komolyan? ;-)
Előzmény: csincsilla72 (2939)
kirky Creative Commons License 2008.08.14 0 0 2940

én tegnap megnéztem az új filmet, mármint az eslő 30 percet meg az utolsó 15-t, mert annyira durván unalmas és gynege volt. Pedofil pap, szervkereskedés haggyjuk má..Ja meg 28 ezerszer ellőtt trükk, hogy az utolsó másodpercben megérekezi  vagy Scully vagy Mulder és megmenti a a másiket. Nem is értem hogy gondolták ezt a filmet..

3/10

csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 2939
Azért az az 5 perc filmtörténetet ír:-)
Előzmény: teadrinker2 (2938)
teadrinker2 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 2938

Félig OFF - DD-rajongóknak:

Nemrég megnéztem videóról a Szemből telibe c. filmet (a barátommal vetettem fel a tévéből). Julia Roberts mellett David Duchovny nevével reklámozták - de ő kb. 5 percet volt látható + meg egyszer mint hulla, a fején nylonzacskóval. :-(

...

HP13 Creative Commons License 2008.08.10 0 0 2937
Ma delutan megneztuk a filmet, a tortenet egy kicsit rosszul indult, mert rossz moziba mentunk. Ott mondtak, hogy a foglalasunk a masik moziba szol. Hahaha.

Szoval a film.... Na ehhez tenyleg nem volt szukseg semmi elozetes ismeretre, ugyis ereztem, mintha a film azoknak szolt volna, akik korabban nem sok epizodot lattak. En 10 evvel ezelott eltem-haltam az X-Aktakert, oriasi rajongo voltam, s most teljesen becsapva erzem magam. Teljesen mellekesen jegyzem megm, hogy maig nem tudtam magam tultenni, hogy osszejottek, s jesszus, meg baba is van. Jo jo, megtortent, vagy elfogadom, vagy nem nezem, de akkor is ez a sztori teljesen elvette a sorozat erosseget.

Mindezeket teljesen felreteve, azert voltam szomoru, mert X-Aktak mozifilmet mentem nezni, s egy teljesen hetkoznapi thrillert lattam, amiben epp Gillian es David volt a foszereplo. Aztan a rajongoknak apro kis ajandekkent bedobtak Skinnert (a legjobb dolog volt az egeszben). Na meg brrrrr, nem csak a legkondi miatt vacogtam vegig a filmet.

Na mindegy, itt vannak a dvd-k, s addig szorakoztatom magam a regi reszekkel, ameddig csak akarom.

Ertekeles : 5/10 :-(

Ja es koszonet DeeDeenek ezert:
"És aki még nem látta, annak egy tipp: a vége főcímet is tessék végignézni. ;)"

joooooooooooooo sokaig kellett varni, mar nagyon nem ertettem, hogy mi lesz (mondtam a ferjemnek, hogy itt azt mondtak, VALAMI miatt maradjuk). De milyen jo poen volt, hihihi :)))
csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.09 0 0 2936

Persze:-)

Igazából csak William lehet ismeretlen, mert ő ugye a 8. évad végén született.

Előzmény: HP13 (2935)
HP13 Creative Commons License 2008.08.09 0 0 2935
Bar ha nagyon belegondolok, akkor ANNYIRA szervesen nem kotodhet a film a sorozathoz, kulonben azok akik nem neztek az utobbit, nem ertenek a lenyeget. Hm... lehet hogy tulparaztam ezt az egeszet es mar masfel hete is megnezhettem volna a filmet?
csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.09 0 0 2934
Ha tudod, kicsoda Scully, Mulder, Skinner és William, akkor nem fogsz lemaradni semmiről sem:-)
Előzmény: HP13 (2933)
HP13 Creative Commons License 2008.08.09 0 0 2933
Sziasztok. Lassan en is eljutok a moziba, mar alig varom, hogy lathassam az uj filmet, bar oszinten szolva nem sok mindent varok, annak ellenere hogy egyetlen filmertekelest sem olvastam.

2 eve en is megvettem az egesz sorozatot, de miota dolgozom, semmi idom sem volt megnezni az utolso 3 szezont, amit korabban meg nem lattam. Most pedig bepanikoltam, hogy a moziban a film, s hogy mennyi resszel vagyok elmaradva... ahhoz ragaszkodom, hogy ezek meglegyenek :)) Persze csak a mitoszosakat nezem, de meg le vagyok maradva.
csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.09 0 0 2932
Én olyan 5,5-6-ot adok rá. Nem a színészek miatt.
Előzmény: Törölt nick (2930)
csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.09 0 0 2931

nana,nemcsak a TV a világ,tessék néha felkellni mellűle,ki a szabadba a zerdőbe mezőbe

(lelki szemeim előtt,vörös fej,macska arrébbtessékelése,egér asztalhoz verése) :)

Szerinted miért nem tévézek? Pontosan ezért. Túrázom, evezek, úszom, bringázom. Ha otthon vagyok, akkor a laptopomat előbb csapom fel, mint a tévét, mert h filmet akarok nézni, akkor ugye ott a DVD:-)

Az mtv2, Dunán tényleg mennek jó filmek, ha nincs meg, akkor szívesen megnézem akkor, amikor adják.

Előzmény: polar0101 (2929)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.09 0 0 2930
...egyetértek Veled és csak annyit teszek hozzá hogy én már a híradót sem nagyon nézem...
...anno gyűjtögettem a legjobb részeket videoszalagra (kb 14 kazettányi volt), gondoltam majd folytatom mikor a viaszos teve is elkezdte adni,de a reklámoktól annyira megundorodtam hogy nem is érdekelt többé...
az én polcomon most 6 dvd-nyi tv-ből rögzített és 11 db videokazi (hivatalos kiadású) x gyűjtemény van (és ez épp elég nekem)...amikor akarom leveszem, megnézem,örülök, szórakozunk...
az új filmről csak annyit írnék hogy ha osztályozhatom egy 10-es skálán , akkor bizony csak 5...
...pedig a színészek jól teljesítettek...
Előzmény: csincsilla72 (2928)
polar0101 Creative Commons License 2008.08.09 0 0 2929

+1 "ennél több a világból nem izgat"

nana,nemcsak a TV a világ,tessék néha felkellni mellűle,ki a szabadba a zerdőbe mezőbe

(lelki szemeim előtt,vörös fej,macska arrébbtessékelése,egér asztalhoz verése) :)

én gyors vagyokmint Lucky Luke és mielőtt az első reklám megszólalna csípőből oda se nézve lehalkítom ha csak ez a gond

régebben biztos de talán napjainkban is késő esénként lehet elkapni szipiszuper filmeket ilyen csatornákon mint mtv2 dunaTV de néha még a kereskedelmi söpredékeken is.

Előzmény: csincsilla72 (2928)
csincsilla72 Creative Commons License 2008.08.08 0 0 2928

Csak hogy tisztázzuk:-)

1. A tévé szimplán és egyszerűen nem érdekel. A vitaműsorok untatnak (hacsak nem valami engem érdeklő témáról van szó). A reklámokat utálom, a valóságsókat, bugyuta sorozatokat, és talksókat még inkább. A sztárok és celebek élete nem érdekel. Egyszerűen nem köt le. Ha nézek valamit rajta, akkor az a HBO, Zone Europe vagy Cinemax csatornák, ott mennek jó filmek, megszakítás nélkül. Pont.

2. A reggel hatos híradót csak azért nézem, mert erre ébredünk. Meghallgatjuk a legfontosabb híreket (csukott szemmel, félálomban, nekem erre jó a királyi tévé is) és az időjárást, oszt kész.

Az internetes hírportálokat is át szoktam böngészni, ennél több a világból nem izgat:-)

3. utálj bátran! Egészségedre:-)

Előzmény: polar0101 (2927)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!