Itt lehet az eladó könyveket és Cd-ket (kizárólag eredetit!) meghirdetni _fényképpel_.
Mindezt csak azért, hogy ne a nagyon kedves "felesleges női holmik" topicot árasszam el ezekkel a cuccokkal is. :-).
Paródiák: Még zöldebb a turbó sötét oldala A klónok tántorgása A túrbó sötét oldala zzzzzzzzzzz -űrzavar A káosz éje Bárgyú árnyak: Bárgyúgolyó futam Telepítvény
A káosz virágai Drén fivérek A káosz kincse Gzhouzm gyöngyei
A kardfogú tigris Zlone örökösei
A kőbe zárt kard -az excalibur llegendái
Ufóakták - az alagút, halálos fények Ufóakták: - Szellem lovasok, Pokoljárás
Vízmélyvára- nagyon régi kiadás
A holdtó
Egy csomó Metal hammer
Az ikrek ideje ( Szukits) A múlt és jövő ura, Találkozás egyben.
Üdv! Aki eredeti CD-ket és Bakeliteket keres, 90es évek Disco, Pop, Rock és Funky Stílusban napjaink zenéjéig az megtisztelne ha belepillantana a gyűjteményembe. CD-LP listák
A kövnyek egyben: 7500 HUF külön-külön: 2000 HUF Mindegyik kifogástalan állapotú, a Vámpír ölelése(1× olvastam) kivételével olvasatlanok! Érdeklődni itt: kicsierna02@freemail.hu
Eladnám az alábbi könyveimet - nagyon jó állapotúak, néhányba beleírtam a nevem. Képeket róluk a FELESLEGES MAMAHOLMIKBAN láthatsz! Postát számoljatok.
Bach Sz: Az utolsó tánc (teljesen új) 800.- Az öregedés művészete 350.- Mi a politika? 900.- Szociálpolitika és társadalom 650.- Balkezes gyerekek 450.- A jóléti állam 700.- Szabó Lőrinc: Kicsi vagyok én! 650.- Szögletes tojás...? 790.- A mediáció technikái és ..... 800.- Szuper Callanetics 800.- Durkheim: az öngyilkosság 900.- A tudattalan ösvényein 900.- Hatékony tanulás kineziológiával 1.100.- Rajziskola 1.100 Közelítések a meséhez 1.200.- Babar, a kis elefánt (Erről nincs kép, mert régi; ez használt állapotú, de sérülésmentes) 450.- Lolka és Bolka - Afrikai kaland (kemény lapos, játékok is vannak benne, pl. különbségkereső, labirintus, stb. nagyon szép kis könyv) 550.- (nincs kép) Karácsonyi varázslatok ( Különleges rajztechnikák óvodásoknak és iskolásoknak - Kreatív ötletek vannak benne színes képekkel, sablonokkal) 550.- Kempelen (Kaptuk, árat nem találtam. Ha valakit érdekel, megegyezünk) Rengeteg képpel Plastica dreams - Szobrászat az installáció után (Kaptuk, árat nem találtam. Ha valakit érdekel, megegyezünk)
Alyson Noël: Halhatatlanok sorozatának első két kötetét az Evermore - Mindörökké, és a Blue Moon - Kék hold c. könyveket. Egyszer olvasottak, tökéletes állapotban vannak, akár ajándéknak is kiválóak. A folytatás, harmadik kötet jövő héten jelenik meg. Könyvesboltban 2999Ft darabja, én 4000Ft-ot szeretnék a kettőért.
Claudia Gray: Evernight sorozatának elő két kötetét az Evernight - Örökéj, és a Stargazer -Nézz az égre c. könyveket. Egyszer olvasottak, a Stargazerben egy oldalt sajnos tollal eléggé összefirkált a lányom, de ettől eltekintve kitűnő állapotúak. A sorozat harmadik része ugyancsak jövő héten jelenik meg. Könyvesboltban 2999Ft darabja, én 3000Ft-ot szeretnék a kettőért.
Vig György: Ellenségek közt (Magyar Könyvklub) - 500 Ft
Marlene Wolf: Aranyköd (STB Könyvek; szerelmes regény) - 400 Ft Maggie O'Brian: Szívek tavasza (u.a..) - 400 Ft Maggie O'Brian: Szemedben élek (u.a.) - 400 Ft a három szerelmes regény egyben 1000 Ft