Sergei Voronov miatt szerintem nem kell aggódni, mert tényleg nagyon junioros a korcsolyázása. Ha klassz formában van, akkor sem kapna több pontot egy felnőtt versenyen, mint Andrei pl. a mostani EB-n...
Jó hír, a remény nem halt meg:) Sajnos Sergei elbénázta a szabadprogramját...:(((
Itt a végeredmény: 1. Dobrin – 184,35 2. Menshov – 178,85 3. Magerovskiy – 172,05
Sergei háromszor elesett (4 salchow, 3 axel és 3 toe-loop). Megvárják a junior vébén hogyan teljesít Sergei Voronov és ha minden igaz Andrei-nek is biztosítanak lehetőséget, hogy egy teszt korcsolyázáson bemutathassa (vagy esetleg egy edzését nézik meg, ahol bemutatja a programjait), hogy hol tart.
Nem kívánok rosszat Sergei-nek, mert őt is kedvelem, de ha elbénázza, akkor lesz még esélye Andrei-nek. Mert jelenleg nem sok felnőtt versenyzőjük van. Oké, Sergei Voronov jó formában van, de ő még nagyon junioros. Nem hiszem, hogy őt kiküldenék Tokióba. Itt van Sergei pontja a rövidre: 68.89. Nincs rossz formában ezek szerint.
Ezt nem hiszem el, szegény embert még az ág is húzza:(
Andrei visszalépett, mert beteg lett:( Azt egyelőre nem tudni, hogy ezzel el is vesztette volna az esélyét a vébén való indulásra. Azt írták a betegségére, hogy nem meglepő, mert most megérkezetek a téli fagyok Moszkvába.
Igen, azt láttam... Sajnos, nekem meg is szakadt a letöltés, nem kezdtem újra. Más is kérte, hogy próbálják meg máshova feltölteni, hátha... pedig annyira nagyon kíváncsi vagyok már rá!
Nagy: 152.63 MB, Vob-os kiterjesztés, dvd formátumos. Lehet, hogy át tudom tömöríteni kisebbe... de nem tudom mikor, jelenleg most majdnem 9 órát ír ki, míg letölti:((((