üdv mindenkinek ML320 v 6 benzin 163 1998, biztosíték panel vagy relé panel problémába futottam. Ha valakinek van tapasztalata a javításban tud segíteni örök hálám üldözni fogja. Az a gond ,hogy biztosítékok és relék is meglettek keverve mint a kártya.Mikor nyugovóra tetté az autót minden működött ennek két éve ,de találkozott egy ügyes mekk elekel és azóta minden káosz .
Mercedes A osztály W168 CDI 90 lóerős, klímás autónál bölcső csere előtt állok.Ehhez mennyire kell szétbombázni az autót, a motort ki kell venni, vagy elég csak megemelni?Mennyire bonyolult művelet a csere és kb. mennyi idő alatt lehet elvégezni? Egy bontott bölcsőnek mennyi lehet a reális értéke? Ugyanis láttam már 25 ezerért is, de van aki 100 ezret kér érte.
Biztos csak én vagyok a balfék, de nem találok ilyet. Feltételezem hogy csak szilentet találtál ennyiért. Ráadásul a unix honlap most semmit se talál, csak azt írja ki mindenre hogy nincs ilyen termék.
Linked nincs hozzá?
Közben délután szétszedtem a futóművet és kiderült, hogy ami a legjobban kotyog az a stabilizátorpálca, amit 2 hónapja cseréltem TRW márkára. Kb. 1 hónapot bírt...
Ezek az A osztály automata váltós változatának hibakódjai. A motor és a váltó közötti valamelyik jeladó elkoszolódhatott, vagy elmozdult az olajcserénél.
van egy A 180 CDI,W169, 2008-as.88500 km van benne.automataba olajat csereltek,szurot is.azota az auto hibauzenetet ir es berakja szerviz uzembe.hibakodok:P0720,P0722,P0793,P0794.valaki talakozott mar ezzel a problemaval?
S500 2003-asban első-felső lengőkart vagy szilentet kellene cserélnem, de sehol sincs raktáron. Ebay-en találtam komplett lengőkart, de noname, szerintetek milyen lehet minőségileg? Esetleg szilentfelújító szakember jó lehet? Van valakinek ilyen tapasztalata, hogy mennyit bír egy felújított szilent vagy az ebay-es alkatrész? Köszi
Kis segítségre lenne szükségem. W210 611.. motor, automata. Gyújtás, izzítás rendben önindító meg se kukkan nem forgat. Rövidre zárva forgat. Hol keressem a problémát. Diag csak később mert szereznem kell átalakítót. Ja, és 32 pines kell hozzá?