Persze, persze, csodákat azért nem lehet várni egy gyertyától... De azért az alapjárat tutira jobb lett, és szerintem a hideginditás is jobb lett. És mentálisan + 5 LE :o)
A HIX Autos listan tobben panaszkodtak a Bosch gyertyakra, igy en a Beru 4-polusuja mellett dontottem (1100/db). Marha nagy kulonbseg nincs a "sima" egypolusu gyari "Skoda" (valoszinuleg NGK) es a negypolusu Beru kozott -- persze az en motorom nem tuning. Talan egy lehelletnyivel egyenletesebb az alapjarat es egy picivel alacsonyabb fordulatrol is jol huz. Viszont a fogyasztasom mintha nott volna... Szoval nem biztos, hogy van ertelme. Mas reszrol a gyar 100,000 kilometeres csereperiodust javasol, akkor pedig megerheti a dolog.
Nem tudja valaki véletlenül a 388-as Ericsson gyári kihangositójának a némitó csatlakozójának a bekötését? Meg hogy egyáltalán mi jón ki belőle, ha egy kapcsolófesz, akkor mennyivel terhelhető.... Kezdem unni, hogy sosem hallom meg a telefont, ha musicot hallgatok....
Huhh, Pitecus, kicsit leizzadtam... Az utolsó pillanatban kaptam félre a kormányt :o)
A videok minősége elég jó lesz. :o)
MrMaster, ha Favorit moci, akkor Favorit gyertya, de ha elmész az Üllői út és Ecseri ut sarkán lévő boltba, akkor megmondják a tutit. A gyertya nem annyira drága ott.
Tegnap vettem uj ablaktörlőt, mert a régi egy kicsit csikozott... Direkt nem a legolcsóbbat vettem. Erre: Direkt a ráirt méretnél egyel nagyobbat vettem, hát még ez is röhejesen kicsi :o(
Kettő: törléskor olyan hangja van.... Tiszta szivás!
Szép nap ez a mai.... Hülyére dolgoztam magam, holnap fél kiolencre be kell mennem melóhelyre, az egész hetem..... És erre ma a kollégám eltüntette a gépről a komplett cuccot, amit megvágtam! Hogy az a.... bas.... a me..... Na majd a héten még megpróbálok alkotni belőle valamit újra....
Na készen van avárva várt avi első része. A végeredmény 29 MB lett, ez alá nem igazán sikerült vinnem, mert már nagyon romlott a képminőség. Ezt a 29 MB-ot földarabolom, és aztán föl is rámolgatoom...
Fesszabályzó kapcsrajzot igy hirtelen sajna nem tudok :o( Nekem még a jó öreg mechanikus szabályzó van bent... Egyszer nem töltött rendesen, befujtam kontaktsrayvel az érintkezőket, azóta müxik rendesen.
Olyan hasonló lámpám nekem is van :o) Nekem mondjuk a féklámpa nem ég halványan, mert lusta voltam... :o) A rendszámtáblavilágitásom viszont ég kifelé, van benne két takarólemez, szét kell szedni a lámpát is kivenni azt a két bizbaszt. Ha meg pont olyanra akarod, kicseréled az izzókat duplaizzószálasra, csak akkor a foglalattal is kell macerálni egy kicsit.
Na én pont ezért csuszkálok egy 600 x 30 méteres placcon, it már erősen hülyének kéne lennem, hogy összetörjem az autót... Habár az is igaz, hogy én nem ismerek lehetetlent :o)
Tudtok 120-ashoz való fesszabályzó kapcsrajzot?
Nekem 13V-nál leszabályoz és nem tölti rendesen fel az akksit.
Pedig nincs egy éves sem és -10'C nál csak nyöszörög az önindító.
Tegnap este láttam egy nagyon csinos hátsólámpát.
Helyzetjelző+féklámpa azonos intenzitással+rendszám-
táblavilágítás is pirosan világított kifele.(3 izzó egy vonalban)
Ez már majdnem optikai tuning.Én is megcsinálom!
Kinek van még ilyenfajta csecsa rajta?
Adm , én is élveztem a csúszkálást addig amíg az utolsó
körnél az egyik benzinkútról kifelejövet egy kivilágítatlan
sziget nem engedett tovább oldalra csúszni. Megrázó élmény volt.
Hát a pofám leszakad.... A buzi FKFV-sek nem letakaritották a placcot? Csináltak rá egy jó kis csikot középre :o( Igy már nem az igazi a csuszka... Lehet, hogy a felvonulái térre a Dózsa György utra kéne menni....
A 7V-ge tök jól sikerült nékem is.
Kezdve pénteket, ahol Hzoleeval kimentünk Budakalászra megnézni egy Taunust. Mit mondjak, egy hányadék volt. Akkor se kéne ha ingyen adta volna...na ez azért nem igaz de, hogy 240.000.- elkért irányárban érte, az pofátlanság. Az az autó max. 150.000.- ért alku elött.
Szombaton elmantünk Diósjenore, ahol a horgasztó egyik stégjére, hóembert építettünk. Nagyon állat lett.
Pénteken este kint voltam a placcon, de nagyon sokan voltunk, és az ablak mindig tiszta pára lett. Vasárnap 5 percig viszont a Dózsa György úton forgolodtam a parkolóban, míg a barátnomnek fel nem fordult a gyomra. Legközelebb nélküle indulok.
Ádám, ha minden jól megy akkor én is kint leszek a snow-show-n este.